Şimdi Ara

Steam Deck [ANA KONU] (53. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: bilge43 Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 6 Misafir (2 Mobil) - 5 Masaüstü2 Mobil
5 sn
6.530
Cevap
230
Favori
296.469
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
40 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5152535455
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Gaming On Linuxyoutube
    Valve has put up Proton Next, which will eventually be the new stable version of Proton for #SteamDeck and #Linux desktop. Follow me: https://twitter.com/gamingonlinux Read news: https://www.gamingonlinux.com Support me: https://www.patreon.com/liamdawe Join Discord: https://discord.gg/AghnYbMjYg Changelog: https://github.com/ValveSoftware/Proton/wiki/Changelog DXVK 2.0: https://github.com/doitsujin/dxvk/releases/tag/v2.0
    https://www.youtube.com/watch?v=YZoKJaTOzc8
  • ayvalikli2863 kullanıcısına yanıt

    Windows kurmanız lazım. NBA'i bilmiyorum ama Fifa 23'te anti cheat çok katı olduğu için SteamOS'ta olmuyor. Fifa 22 oynanıyor ama.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Quirah -- 25 Kasım 2022; 15:22:58 >
  • merhaba 64gb modelini tavsiye eder misiniz?

  • brnbry kullanıcısına yanıt

    Bekliyoruz burak hocam 😁


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba. Amerikadan 2 adet Steam Deck getirtmek istiyorum. Gümrüğe takılır mı acaba?

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • boylum kullanıcısına yanıt

    Oyun tarzınıza göre değişir. Sürekli indie ve küçük çaplı oyun oynuyorsanız idare eder. Ama bu tarz bir oynayışta bile sürekli oyun silmeniz gerekebilir çünkü bir oyun normalde ne kadar boyuttaysa steam deck boyutu ondan daha fazla oluyor. Bunun sebebi SteamOS için ekstra shader cache indirilmesi.


    İşin özetini geçmem gerekirse SSD takmayacaksanız 64 GB'a bulaşmayın.


    SD kart da bir opsiyon. Öyle ahım şahım bir yükleme süresi farkı olmuyor.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Quirah -- 26 Kasım 2022; 0:8:17 >
  • Arkadaşlar bu ayarlar kısmı sadece bana mı çok karışık geliyor. Yaptığım bir değişiklik vs olduğunda bir türlü düzeltemiyorum. Mesela günlerdir Switch ve Wii U oyunlarını monitörde tam ekran oynuyordum bugün bir baktım kenarlar siyah, görüntü ekrana tam sığmıyor. Tam ekran yapmak için abartısız 3 saattir uğraşıyorum olmadı yapamadım. 😄 Yani neyi değiştirdim de böyle oldu onu da anlamadım. Linux olayına zaten hakim değilim ama Deck’in masaüstü modu da çok kullanışsız olmuş.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hana-MicHi__ -- 26 Kasım 2022; 12:23:22 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • boylum kullanıcısına yanıt

    Ben 64gb modeli kullanıyorum 256sd kart ile beraber ve oyunlar sd de yüklü. Açıkçası sd yükleme hızı eğer kaliteli kart ise çok farklı değil gayet hızlı. Ama steam zamanla önbellek vs alıp 64 gb illa dolduracaktır. Ben uygun yollu ssd bulabilirsem ilerde ssd yükseltmesi yapmak istiyorum. Bana sorarsanız fiyat farkına değmez. 64gb artı 1-2 tane kalitesi sd kart ile uzun süre sıkıntı çekmezsiniz


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu proton konusu tam olarak nedir? her oyunu proton uyumlulukta açmak gerekiyor mu? proton next çıkmış bir de. Bütün oyunları artık bu şekilde mi açacağız yoksa alet kendi otomatik mi ayarlıyor en iyi performansı.

  • DUBSTEP FC D kullanıcısına yanıt

    Kendisi ayarlıyor. Valve bir Proton sürümünü yeterince stabil görürse güncellemeyle ekliyor. Yoksa zibilyon tane Proton sürümü var. Oynamaya çalıştığınız bir oyunu default ayarlarla açamıyorsanız ama protondb.com'da bir sürümün açtığını görürseniz oyunun uyumluluk ayarlarından proton sürümünü ayarlıyorsunuz.

  • Arkadaşlar iyi akşamlar. Dün amerika üzerinden steam deck sipariş ettim. Ancak ücret bankamda hala provizyonda duruyor. Ne zaman ücreti çekeceklerine dair bir malûmatınız var mıdır?

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • fischerweise1 kullanıcısına yanıt
    Ben 3 hafta önce almanya üzerinden aldim, finansbank 6 gün provizyonda bekletti. Döviz arttıkça benden fazla çekerler diye endişelendim ama aldığım günkü döviz kuru ile çekildi.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • saricoban38 kullanıcısına yanıt
    Hocam 10 aralıkta bir tanıdığım gelecek. Bugün vakıfbankı aradım provizyonda durmasın hemen onaylansın istedim. Bana bankayla alakası olmadığını şirkete bağlı olduğunu söylediler. Steam’in sayfasında da 1-2 hafta tahmini teslimat aralığı yazıyor. Umarım sorunsuz elime alırım.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Kargoya hemen veriyorlar, 8 kasımda satın aldım 10 unda kargoya verildi 14 ünde abime teslim edildi. Teslim edildiği gün provizyondan düştü. Abimlerin gelmesini bekliyorum artık yaza anca gelirler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi saricoban38 -- 27 Kasım 2022; 20:29:42 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • saricoban38 kullanıcısına yanıt

    Teşekkür ederim hocam. Şimdi kontrol ettim ürün paketlendi diyor ve provizyondan düşme olmamış. Galiba sizin dediğiniz gibi olacak.

  • Steam Deck için powerbank şart mıdır? Şart ise önerileriniz nelerdir?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Altair02 A kullanıcısına yanıt

    Değil. Hatta 1-2 saat oynarım, sonra şarj olurken dinlenirim dersen herhangi bir kabloya bağlı olmadan oyun oynamak daha keyifli.


    Ancak uzun süreler oynamak isteyenler için 45 watt çıkışı olan en azından 20000 mah bir powerbank olabilir.


    Bende Xiaomi Pro diye bir model ve Baseus var ikisi de güzel ama Xiaomi bulunmuyor, Baseus da tuzlu. Daha hesaplı modeller paylaşılmıştı sanırım önceki sayfalarda.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Son zamanlarda Mario + Rabbids oynuyorum: Sparks of Hope'u Nintendo Switch'te oynuyorum. Orijinal Mario + Rabbids en sevdiğim Switch oyunlarından biriydi. Şimdiye kadar bu yeni giriş daha da iyi, önceki oyunun zaten harika olan taktiksel aksiyonuna daha fazla kaos ve derinlik katıyor. Ancak birkaç ay boyunca Steam Deck sahibi olduktan sonra, Switch'e geri dönmek zor oldu, özellikle de giderek daha fazla yeni oyun Nintendo'nun yaşlanan el cihazında kötü çalıştığı için.

    Nintendo Switch, 2017'de piyasaya sürülmesinden bu yana tarihin en başarılı konsollarından biri haline geldi. Ağustos ayında Nintendo, 111 milyondan fazla Switch konsolu sattığını ve Sony'nin PS4'ünün hemen ardından tüm zamanların en çok satan ilk beş konsolu arasına rahatça girdiğini duyurdu. Bu arada, Valve'ın Steam Deck'i o kadar satmadı, ancak daha yeni taşınabilir bilgisayar, oyuncuların geniş Steam kütüphanelerinin çoğunu yol gezilerinde ve uzun tuvalet molalarında yanlarında götürmelerine izin verdiği için oyuncular arasında bir sıçrama yapıyor. Ayrıca henüz elimize ulaşmayan Switch Pro gibi hissettiriyor ve kanepemde 60 fps oyunları kolaylıkla oynamama izin veriyor. Bu arada Switch, Bayonetta 3 gibi yeni oyunları çalıştırmakta bile zorlanıyor. Bu nedenle, 2022'de Nintendo'nun konsoluna geri dönmeyi zor buluyorum.

    https://kotaku.com/steam-deck-nintendo-switch-performance-pc-emulation-1849827018

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >




  • Merhabalar. 26 Kasım 2022 Cumartesi akşam siparişini verdiğim Steam Deck 1 gün provizyonda kaldı ve pazartesi sabahı "Ürünler paketlendi" seçeceğine geçti. Bugün ise tüm işlemlerin tamamlanıp teslim edilmek üzere kargoya verildiğini gördüm ve işlem provizyondan düştü. Bilgilendirmek adına tüm işlemleri yazmak istedim.

  • OPTIMIZED GAMER (Steam Deck / PC / Emulation)youtube
    Surprise! Need for Speed Unbound is playable on Steam Deck with Proton Experimental! Gameplay. Need for Speed: Unbound has an unsupported status on Steam Deck, but after setting Proton Experimental, the game works fine! I haven't had a chance to play longer yet, but at first glance the whole production is very playable on Steam Deck. NFS: Unbound has a lot of graphics options, including support for AMD FSR 2.1 scaling, but even on the lowest settings it has minor performance issues. Valve has not yet prepared a shader cache for this game, so for the first minutes of gameplay the stuttering is annoying, but after a while you can see an improvement in fluidity. I think the 40FPS limit is achievable for Need for Speed: Unbound, but I have yet to test it closely. I will publish optimized settings for this game soon. In the meantime, check out how the game works on Steam Deck.
    https://www.youtube.com/watch?v=YnS7FFII-fE&feature=youtu.be
  • 
Sayfa: önceki 5152535455
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.