Şimdi Ara

Starwars Old Republic gerçekten ücretsiz mi ? Ayrıca popülaritesi ne durumda?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
2.106
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Starwars Old Republic e ilk bedava olduğu zaman başlamıştım ve bir süre oynadıktan sonra kısıtlı haritayı sevmeyip bırakmıştım harita bana bir koridor gibi gelmeye başlamıştı ayrıca gelişmek çok zordu.Tekrar başlamaya karar verdim yeni genişleme paketleriyle oyunun baya değiştiği söyleniyor beni cezbedende bu oldu.Üye falan oldum
    oyunu tam indirecektim daha doğrusu iniyordu yüzde 11 de falandı oyunun sitesinde yanlış hatırlamıyorsam subscription bölümüne geldiğimde para ödendiğini gördüm ve parası çok olan kazanır tarzında bir oyuna dönüştüğünü düşündüm ve vikipedidede normal oyuncuların bazı özellikleri kısıtlı kullanabildiğine dair birşeyler yazıyordu bende indirmeyi durdurum ne varsa sildim o sinirle.Şimdi tam eminde olamadım sorum şu ben para ödemesem oyunu max lwline kadar oynayabilecek miyim yani kısıtlamar ne yönde olacak pek anlamadım bilen varsa lütfen anlatsın ayrıca oyundan zevk alabilir miyim?Ayrıca şuan türkiyede ve dünyada popülaritesi ne durumda ?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Barysphere -- 19 Ocak 2016; 21:15:38 >







  • Umarım dostum
    Nar Shaddaa'da taksiyle şehir turu atmak
    ya da Tatooine çöllerinde kendini kaybetmek için bile oynanır.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Swtor da subların ciddi farkı oluyor f2p oyuncular arasında. Misal turuncu itemleri giyemiyorsunuz yada morları hatırlamıyorum. Bazı kısıtlamalar mevcut dungeon girişleri ile alakalı olması gerekli yanlış hatırlamıyorsam yine. Çok fazla fark olmasada var farklar. Oyunun kaderini değiştirmiyor başta ama oyun çok iyi herşeye rağmen.
  • deadlords kullanıcısına yanıt
    Hep şu EA GAMESten bunlar ya bulaştığı oyunu içiyor :D vampir gibi şirket.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.