Şimdi Ara

Starcity garaj günleri 30 kasım-15 aralık 2019 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
1
Favori
4.295
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • 10da mı kapanıyor aşağısıda yoksa 12ye kadar açık mı.. ?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ewt bugun bende gittim sakindi altinyidiz gomlekler 10-20 tl idi kazaklar 50 tl grayder bostu ve pahali hummel biraz hareketliydi ama cok eski sezon urunler vardi mont tayt agirlik bayan sepet urunlerinin cogu defolu busene cok bisey yok Starcity garaj günleri 30 kasım-15 aralık 2019 Starcity garaj günleri 30 kasım-15 aralık 2019

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Firmalar ne kadar iade ürün varsa, garaj günlerinin loş ışığında müşterilere kaskallıyorlar. Giyilip iade edilmiş (ağı yıpranmış, paçaları yapılmış vb) takım elbise bile var bol miktarda. Standart "beğenmedim" iadesi neyse de, "kullandım, işimi gördü, artık verdiğim parayı geri alma zamanı" iadeleri çok dert ve böyle ürünler hiç de azımsanmayacak kadar fazla.

    İşin özü, garaj günleri son 3-4 sezondur malesef iyi değil.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçen sene fabrika altinyizdiz mağazasında satılan görmekte bir kolun kol manşetiin olmadığını görünce buralara uğramama kararı verdim. Resmen çöpe atmayalım belki biri alır mantığı. 3-5 yıl önce güzel ürünler bulur alırdık. Şimdi çoğunlukla çöp. Buna eren holding çadırı da dahil.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • çok boş bu sene nerde o eski garaj günleri cılkı çıktı artık ben en çok orda çalışanlara üzülüyorum fuzuli kalabalık ve insanlarla uğraşıyorlar
  • "garage sale" , "black friday" ve "cyber monday" kavramlarını da kendimize uydurduk yıllar içinde.
  • İlk gün Karaca'dan filtre kahve makinesi aldım ve bi kaç şey daha gördüm ama izdihamın içinde elimde poşetle almaya üşendim, ikinci gün de alıcak bişey kalmamıstı, hafa içi stokları yenilerlermi bilmiyorum ama cmt alınacak seylerin cogu tukenmişti.
  • merhaba ,
    ben dün gittim. bayağı sakindi. elle marka ayakkabılarda fiyatlar çok iyiydi loafer ayakkabılar 90tlden aldım. damattata gömlekler ve ayakkabılar iyi fiyatlardaydı. ayakkabılar 150 tl , 1 alana 1 bedeva olarak baya uyguna geliyordu. gömleklerde 50tl bandındaydı. ben memnun kaldım.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Dreamscape

    İlk gün Karaca'dan filtre kahve makinesi aldım ve bi kaç şey daha gördüm ama izdihamın içinde elimde poşetle almaya üşendim, ikinci gün de alıcak bişey kalmamıstı, hafa içi stokları yenilerlermi bilmiyorum ama cmt alınacak seylerin cogu tukenmişti.
    üsenip beklememek iyi olmus o kalabalıkda ugrayıp birbirini ezen insanların sıra kavgalarını gorunce gerı cıktım, tost makınesı ıcın gerı dondum ve 1 adet allure karaca marka tost makınesı alıp 40 kişinin sıraya girdigi sıradan 10 cu bayana rıca edıp kasadan gecırmek ıcın 45 dakıka abartısız bekledım, sonradan giden arkadas dan gelen yorum talan etmişler sadece ındırımsız urunler kalmıs ve yenılerı gelmeyecekmıs ındırımlı urunlerın.. son gune ındırım yapıyorlar ellerınde kalanlardan bılgınıze..
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.