Şimdi Ara

Star Wars KOTOR Remake {PC ANA KONU}

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
5
Favori
1.199
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Star Wars KOTOR Remake {PC ANA KONU}


    Reveal Trailer



    Star Wars KOTOR Remake {PC ANA KONU}PlayStationyoutube
    Star Wars: Knights of the Old Republic Remake - PlayStation Showcase 2021 Trailer | PS5
    https://www.google.com/sorry/index?continue=https://www.youtube.com/watch%3Fv%3DlL-RfE-ioJ8&q=EgQuLZpEGPHv7YkGIhDyIkuYTzYNDTp4L_fIIlNoMgFy


    Sony Interactive Entertainment ve Lucasfilm Games'in sunduğu ve Aspyr'ın geliştirdiği Star Wars: Knights of the Old Republic Remake, sizi orijinal üçlemeden 4000 yıl öncesine götürüyor ve yepyeni karakterler ve kötülerle galaksinin kaderi için epik bir mücadeleye davet ediyor.


    Star Wars: Knights of the Old Republic Remake, PS5 ve PC platformlarına gelecek, çıkış tarihi ise belli değil.


    Star Wars KOTOR Remake {PC ANA KONU}





    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hudson51 -- 12 Haziran 2022; 23:26:11 >



  • Birde çıkış tarihi olsaydı tadından yenmez idi

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ya bunun orjinalleri benim steam istek listesinde var yıllardır. fiyatları da 10tl falan. alsam mı değer mi? jedi outcast 2 ve jedi academy'i severek oynamıştım.

  • Orijinal oyunları Jedi serisi gibi gerçek zamanlı değil sıra tabanlı bir aksiyona sahip hocam XCOM benzeri ve Steam sürümlerinin de oldukça sorunlu olduğunu söylüyordu Dost Kayaoğlu. En iyi sürümün de GOG da olduğunu eklemişti geçen ki Eşek Kadar Adamlar canlı yayınında. Söylemeden geçmeyeyim dedim.

  • Oynama niyetin varsa oyna. Remake yakın bir tarihte çıkmayacak çünkü.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • sunumdaki en iyi haberlerden biriydi, ama keşke biraz daha bilgi verselerdi, çok basit tanıttılar, yakın zamanda EA sunumu var mı acaba? bir dahaki yazı beklemek gelmiyor elimden

  • rez

  • Oyundan pek iyi haberler gelmiyor.


    Oyun süresiz olarak ertelenmiş durumda. Geliştirici Aspyr, ani bir şekilde oyunun 2 yönetmenini de kovmuş ve geliştirici ekibe de ne yapılacağına karar verene kadar oyunun geliştirmesinin durdurulduğunu söylemiş.



    Star Wars KOTOR Remake {PC ANA KONU}Jason Schreiertwitter
    “NEWS: The Star Wars Knights of the Old Republic remake is indefinitely delayed, Bloomberg has learned. Developer Aspyr abruptly fired two directors this month and told staff that the project is on pause as it tries to figure out what comes next. https://t.co/3NUlKkenR6”
    https://twitter.com/jasonschreier/status/1552043423250653187?t=wZFAuUc4jUGRilrLj2j76Q&s=19
  • Bu remake olayı iyice cıvıdı.

  • Sony sunumu beğenmemiş. Ya ne yeteneksiz insanlar doldu bu camiaya. Yaratıcı zihniyette ciddi azalma sorunu var. Baştan neden bu tiplere emanet ettiler seçim yaparken, bu kovulan şahısları hangi başarılarına göre seçmişlerdi muamma böyle efsane bir oyunu.
    Şimdi Square Enix e fln yaptırtma gibi bir karar da gözden geçiriliyormuş ki bilemiyorum riske girdi remake.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Jason Schreier'a göre Kotor Remake'i Aspyr dan Saber Interactive'e verilmiş durumda. Ana şirket Embracer oyunun gecikmesini beklemiyormuş ama geliştiricilerin çoğu 2 seneden aşağı çıkmayacağını söylemişler. Ayrıca Embracer, kalite sebebiyle Saber'a verdiklerini söylemişler projeyi ama Sony ve Disney de Aspyr da ki geliştirmeden hiç memnun değillermiş. Saber'a daha çok güveniliyor.



    Star Wars KOTOR Remake {PC ANA KONU}Jason Schreiertwitter
    “Scoop: The highly anticipated Star Wars KOTOR remake has been moved from Texas-based Aspyr Media to a Saber Interactive studio in Eastern Europe. Parent company Embracer hinted at the transition last week, and Bloomberg News can confirm it today: https://t.co/eK3W9RILHN”
    https://twitter.com/jasonschreier/status/1561826628090617857?t=cJ3c5NmlK0K0wDlhVxnJhg&s=19



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hudson51 -- 23 Ağustos 2022; 20:31:49 >
  • "Star Wars: Knights of the Old Republic - Remake'in geliştirmesi, Jason Schreier tarafından aktarılan Bloomberg raporuna göre, Aspyr ekibinden Saber Interactive'in Doğu Avrupa stüdyolarından birine verildi.

    Aspyr bu remake üzerinde iki yıldan fazla bir süredir çalışıyordu. Ancak bir noktada bu geliştirme sürecinin duraklatıldığı söylendi. Ardından Saber Interactive'in devralacağı söylentileri stüdyo içerisinde hızla yayıldı.

    Hem Aspyr hem de Saber Interactive, Embracer Group'un yan kuruluşları olarak karşımıza çıkıyor. Geçtiğimiz hafta, AAA (büyük çaplı) projelerden birinin başka bir stüdyoya aktarıldığı belirtilmişti. Ancak bunun hangi oyun olduğunu söylenmemişti. Geldiğimiz noktada ise bunun Kotor Remake olduğu bildirildi.

    Embracer Group ve yayıncılar Sony Interactive Entertainment ile Disney, Aspyr tarafından geliştirilen bu remake'in ilerlemesinden memnun olmadıklarını belirtti. Proje ile içli dışlı olan bazı kişiler Bloomberg'e böylesi bir değişikliğin daha iyi olacağını söyledi."



    Star Wars KOTOR Remake {PC ANA KONU}
    Star Wars KOTOR Remake {PC ANA KONU}www.bolumsonucanavari.com
    Rapor: Star Wars: Kotor Remake Geliştirmesi Saber Interactive'e Verildi
    https://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Rapor_Star_Wars_Kotor_Remake_Gelistirmesi_Saber_Interactivee_Verildi-114990.htm
  • "2021 yılı içerisinde remake sürümünün geliştirildiği duyurulan ancak yıllar geçtikçe iptal edilme ihtimalinin yükseldiği projenin hala geliştirilme aşamasında olduğu bildirildi.


    Embracer Group tarafından yayınlanan yakın tarihli bir raporda uzun zamandır haber alınamayan Knights of the Old Republic'in remake sürümünün hala geliştirilme aşamasında olduğu belirtiliyor. Rapor içerisinde "24 Mayıs 2023 itibarıyla" hem çıkış yapan hem de geliştirilme aşamasında olan oyunlar listeleniyor. Bu liste içerisinde Tomb Raider (Adı henüz belli değil), Warhammaer 40,000: Space Marine II, Remnant 2, Ride 5 ve Star Wars: Knights of the Old Republic – Remake gibi oyunlar yer alıyor.

     

    Rapor ayrıca remake sürümünün PC ve PlayStation 5 platformlarına geleceğini bildiriyor. Şu anda bu proje rapora göre "dahili" bir stüdyo tarafından geliştiriliyor."


    Kaynak

  • Jennifer Hale, yakın zamanda Star Wars Knights of the Old Republic'te seslendirme çalışması yaptığını söyledi.


    Tweet vardı uçurmuşlarStar Wars KOTOR Remake {PC ANA KONU} 

  • Oyun iptal edildi diye söylentiler var ama gerçek mi bilmiyorum.

  • Jason Schreier'a göre Saber Int. de çalışan 2 kaynağına göre Kotor Remake üzerinde hala çalışılıyor.



    Star Wars KOTOR Remake {PC ANA KONU}
    Star Wars KOTOR Remake {PC ANA KONU}Okami Games (@Okami13_) on Xtwitter
    Jason Schreier: Star Wars KOTOR Remake is still being worked on according to two sources at Saber Interactive. Recent rumors claimed the game was no longer in active development.
    https://twitter.com/Okami13_/status/1727176658615230467
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.