Şimdi Ara

Star Wars Battlefront 2 Türkçe Yama Çıktı! -Anonymous Çeviri- (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
314
Cevap
3
Favori
30.239
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
34 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Bu yılın duyduğum en güzel fıkrası. Epic games bedava oyun veriyor ve bedava oyunu türkçe yama ile oynamak 18.5 tl :D mükemmel kampanya.

    Senarist ve yönetmen arkadaşları göreve davet ediyorum. Sitelerinden öğrendiğim kadar diyerek bir arkadaş konuyu başlatıyor ama anymus çeviri grubu ve işleri ile alakalı her konuda bilgisi var.Onları ve bedava oyuna alacakları parayı sonuna kadar savunacak kadar aşık olmuş site arayüzüne.çünkü bunları sadece siteye bakarak gördü. Yoksa kesinlikle ve kesinlikle Anymus çeviri grubu ile bir alakası yok.Donanımhaber ahalisi işte bu yüzden sırtını döndü size kendi reklamınızı bile ortaya çıkıp mertçe yapamıyorsunuz.Bir diğer konu zaten insanlar sizden soğumuş epicte bedava oyun veriyor yap bedava dağıt oyunculara.İnsanların sizin hakkınızdaki düşünceleri değişsin sonra zaten üyeliğinizi yine satarsınız.Donanım haberde insanlardan para almanızı sağlayacağınız konular hariç 1 tane konunuz yok.Diğer yama sayfalarında yama konuşuluyor sizde para.

    Bence anonymousun şuan paradan çok özüne dönmeye ihtiyacı var.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-DBDF46633 -- 15 Ocak 2021; 3:29:41 >
  • alakası yok 18.5 tl karşılığı üye olabilirsiniz

  • Tek bir şey söyleyecem. Dark Souls 2 ve MGS V'i anonymous çevirmedi. Daha o yamalar anonymousda yokken arkadaşlarım da vardı o yamalar. Çocuklar Ömür Abiye karşı mahçup duruma düşmesinler diye istememiştim ben "Reyiz istersen ayarlayalım sen de kullan" diye teklif edildiği halde. Çünkü sadece belli kişilere veriliyordu ve bende aracı kullanarak yamaları elde etmek istemedim. Bir de yanlış bilmiyorsam heavy rain gibi bazı yamalar başta ücretsizdi sonradan abonelik olayı çıkınca ücretli sisteme eklendi. Eleştirilecek şey ücretli ücretsizden önce bu olmalı bence. Bu bilgi yanlışsa bilenler düzeltsin beni.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Adol125 -- 15 Ocak 2021; 4:29:21 >
  • Adol125 kullanıcısına yanıt

    evet çevirileri ömür abiye ait. aksini belirtmedik zaten. heavy rain mevzusuna gelince, oyun steame geçip güncelleme alınca tüm dosya sistemi bozuldu. sıfırdan tool yazıldı. aylarca çeviri çalışmıyor halde kenarda yattı. tool için gereken bütçeden dolayı üyelik sistemi havuzuna alındı, olay bundan ibaret. eski ücretsiz sürüm hala internette erişilebilir vaziyette ama çalışmıyor.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: MortoZorto

    alakası yok 18.5 tl karşılığı üye olabilirsiniz

    Reklamlar mı desem?

    Nasıl bir durum bu anlamadım.

    Konularınıza, mesajlarınıza bakıyorum aynı grup, aynı konu, aynı dava.

    Hayırdır bu ne fanboyluk....

    Fanboyluk mu yoksa başka bir şey mi onu da anlamadım ya.

    Yama sahipleri gelip açmıyor da size ne oluyor? Bir söz var. Şimdi aklıma gelmedi sabah sabah...


    Neyse...




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BoomBookTR -- 15 Ocak 2021; 8:26:22 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Shut It Down

    Hocam ben onu bunu bilmem adamlar 6 yıldır yaması çıkmayan mgsv çevirdi. 30'dan fazla oyunun yamasını 18,TL'ye veriyorsalar bizimde elimizi taşın altına koyup destek olmamız gerekiyor. Önceden ne yaşandı ne oldu bilmiyorum ama hangi çeviri ekibi olursa olsun çıkmayan yamaları çıkartıyorsa helal olsun der geçerim. Ayrıca açılan başlığı dikkatli okursanız ilk tartışmayı yine siz başlatmışsınız.




    Alıntıları Göster

    MGS5 çevirisi ömür kantar'a aittir yani Karapatian. anonymous çevirmedi, uzun süreli bir bekleyişten sonra yayınlaması için anonymous'a verdi. Yama geçen seneden beri vardı ama kimseyle paylaşmıyordu, ben ve bir kaç kişi hariç. Geçen yaz türkçe olarak oynayıp ve test edip bitirmiştim oyunu.

  • hikaye olmayan dirt rally yaması bile üyelik sistemi ile indirebiliyorsun  hikayeli olan oyun yamasına para istemek bir nebze anlaşılır da bu nasıl bir aç gözlülüktür?

  • Forumda bağlaç ayıramayan, ücretsiz ve ücretli yama tayfaları Türkçe konusunda kavga ediyor.   

  • MehmetKaner M kullanıcısına yanıt
    Sen malini en basta ne diye pazarladin herkese uyguna bu yamayi saticaz diye son gune kadar gamepass diye biside yoktu sanane kardesim yani adam bana ne vaatler verdi ne cikardi ortaya hic sorguluyomusun anca yama kiralama hizmetini ovun caresizlikten sacma sacma paragoz olmadiklarini idda ediyoshn ya hani millete saticaz diyip gamepasse son günde dondukten sonra tekli satisida uygun olcak dedikleri halde 50 tl ye verdiler en basta aynen kardesum paragoz degiller millet kizmasa o ücretide dusurmezlerdi gozlerine para burudugu icin
  • Hani bu forumla işiniz yoktu gitmiştiniz ? Hadi yallah başka kapıya.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: MehmetKaner

    Dava için şikayet konusu bu forumdan sizin gibi insanlar yüzünden meydana geldi. Bu insanlar yamayı çıkaramamasına rağmen Rdr 2 den sonra 10 tane oyuna yama çıkardı. Kendilerini gerçekten tebrik ediyorum. Böyle anlayışsız kitlenin var olduğu bir ortama içerik çıkarmak için ellerinden geleni yapmayı bırakmak yerine harıl harıl çalışmayı tercih ettiler. Hayatında kaç kere oyun ile beraber Türkçe yama çıkışına şahit oldunuz? İmmortal Fenyx Rising bunun en güzel örneği. Siz makine çevirilerle Dutch’a Hollandalı demeye devam edin arkadaşlar. İnşallah sizin gibilerin gereksiz yorumlarını dikkate almazlar da yollarına devam ederler.

    Alıntı

    metni:
    Böyle anlayışsız kitlenin var olduğu bir ortama içerik çıkarmak için ellerinden geleni yapmayı bırakmak yerine harıl harıl çalışmayı tercih ettiler

    Su kisima muthis guldum, sen gercekten sizi dusundukleri icin mi hizli bir sekilde cevirdiklerini zannediyorsun? Bu kadar saf olmayin.


    En az gta V kadar ses getirdi bu oyunun bedava olmasi. Ortada yama yoktu, bunu firsat bildiler. Bir ton turk oyuncu oyunu bedava alip oynayacaklarini biliyorlardi. Tam hiz ile cikisa yetistirmeye calistilar ki sizler gidip yamayi satin alin. Aksi halde gec kalsalardi, birileri yine translate yama cikaracakti ve sizin uzerinizden para kazanamayacaklardi.


    Sukur ingilizcem cok iyi boyle tuzaklara dusmuyorum ama siz gercekten sizi dusundukleri icin hizlica calisip cikardiklarini saniyorsaniz yaniliyorsunuz. Bu arada parali olup olmamasi beni baglamiyor, hatta rdr konusunda sikayet edenlerin yanlis yaptigini dusunuyorum. Dile getirmek istedigim sey kimse sizi dusunmuyor, parayi dusunduler hepsi bu.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Valla ben Fiyattan ziyade KDV olayına takıldım.   15 TL %18 KDV oranı ile kesilse 18.5 TL olmuyor. 18.5 TL olmasın için kesilmesi gereken oran %23, o tutar da sanırım iyzico'nun komisyon bedeli olabilir. Kendilerine sorduğumda ise üyeliklerin vergisini ödediğini söylüyorlar ki ben ödeme ekranında bile Faturalandıracak ne bir firma ne bir şahıs adı gördüm.


    Sonuç itibariyle 1 aylık ödemeyi almaktan vazgeçtim. Fatura kesiyorsanız şeffaf olmanız lazım.

  • 5 liraya oradaki 30 yamayı alabileceğini düşünmen.. translate ile oynamaya devam et bence bu kafayla
  • ordaki 30 oyunu oynayası yok belki adamın sadece bir oyun oynamak istiyor oyunun kendisi bedava yama ücretli

  • Anlama eksikliği çok var galiba, serbest piyasa sonuçta isteyen alır isteyen almaz sakin olun çocuklar. Bakın bana Translate-ücretli-ücretsiz yamalar ile oynuyorum oyunları korsan , orjinal demeden böyle ufak şeyleri kafanıza takmayın :) Çabuk yaşlanırsınız.

  • Arkadaşlar aman dikkat edin, bu anonymous ajanları kudurup spoiler falan verebilir. Dikkat etmek gerekiyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Üyelik bitince bizde mi kalıyor yamalar?

  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.