Şimdi Ara

Star Wars Battlefront 2 Türkçe Yama Çıktı! -Anonymous Çeviri-

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
314
Cevap
3
Favori
30.239
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
34 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Anonymous Çeviri bir haftada çevirmiş. Test mest ne varsa halledip Star Wars Battlefront 2 yamasını bitirmiş. Yarın yayınlayacaklarmış sitelerinden öğrendiğim kadarıyla. Multiplayer bölümü bile çevrilmiş. Yamayı almayı düşünüyorum. Multiplayer bölümünde kullansak origin tarafından bir problem oluşur mu?


    Kaynak: ''anonymousceviri.com'' sitelerinde yazıyor.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MehmetKaner -- 14 Ocak 2021; 21:5:3 >



  • Dava için şikayet konusu bu forumdan sizin gibi insanlar yüzünden meydana geldi. Bu insanlar yamayı çıkaramamasına rağmen Rdr 2 den sonra 10 tane oyuna yama çıkardı. Kendilerini gerçekten tebrik ediyorum. Böyle anlayışsız kitlenin var olduğu bir ortama içerik çıkarmak için ellerinden geleni yapmayı bırakmak yerine harıl harıl çalışmayı tercih ettiler. Hayatında kaç kere oyun ile beraber Türkçe yama çıkışına şahit oldunuz? İmmortal Fenyx Rising bunun en güzel örneği. Siz makine çevirilerle Dutch’a Hollandalı demeye devam edin arkadaşlar. İnşallah sizin gibilerin gereksiz yorumlarını dikkate almazlar da yollarına devam ederler.

    Paraları bitip aboneler azalınca ne yapcaklar paşa paşa tükürdüklerini yalayıp buraya geri gelecekler. Zerre saygım ve sevgim kalmadı artık, önceden deli gibi savunurdum iyi iş yapıyor derdim meğer adamlar katakulli peşindeymiş. Kendi pisliklerinde boğulsunlar hiiiç karışmayın. İçlerinde en delikanlı grup animus. Adamlar dh'den ayrılıyoruz dediler gittiler ne adamları geliyor ne kendileri sözünün eri insanlar. Yama alınacaksa animustan alınmalı. Bunlar gibi bir öyle bir öyle konuşanlardan değil.

    Dostum Anonymous'a sorsana bi eleman lazım mıymış. Ben de senin/sizin gibi olmak istiyorum. Sağ da sol da tartışma çıkarıp, millete laf sokup ayda bir ücretsiz yama almak istiyorum. Ağzım iyi laf yapar forumda ki herkesle başa çıkacak kapasitem var. Küfürsüz, hakaretsiz herkese laf sokabilirim. Dc sunucularından da yazdım cevap vermediler. Sen yetkili bir abiye benziyorsun beni de işe alın nolurr. Sürekli sizi övebilirim. Sizi kötüleyene ölücü, translateci, fakir derim. Beni de işe alın nolur, nolur.  

  • Valla pes, 1 haftada 100,000 kelimeyi kaliteli olarak çeviriyorlar, yakında Resmi çeviri / Anonymous çeviri olarak Türkçe olmayan oyun kalmaz inşallah. Ingilizce bilmeyip oyun düskünü olan insanlar için güzel fırsat.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Epic Store bedava verecekti sanırım oyunu. Online kısmın çevrilmesi iyi olmuş. Evrenin terimlerinide iyi çevirmişlerse oynanır aslında.


    Ekleme: Dil dosyalarını hile diye görmez oyun herhalde. Şimdi baktım sitelerindede test ettik demişler. Bir haftadır ban yememişlerse sorun yoktur herhalde.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nickymouz -- 13 Ocak 2021; 21:2:20 >
  • İnşallah sorun çıkmaz da multiplayer bölümünü de rahat rahat oynarız. Emeği geçenlerin eline sağlık.

  • Oyun çıktığı gibi yamasının çıktığını ilk kez immortals ile göstermişlerdi, şimdi de bu oyunun yaması oyun bedava olur olmaz çıkacak. Bravo Anonymous..




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Frasiyav -- 14 Ocak 2021; 12:6:19 >
  • Ya bu oyunun senaryo modu olduğunu yeni öğrendim. Ben full multiplayer sanıyordum. İyi oldu iyi.

  • *Anonymous...

  •     

  • Keşke bu adamlar forumdan gitmeselerdi.
    Hızlı ve kaliteli iş yapıyorlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyun ücretsiz yama paralı  Hayırlı işler.

  • Yine Reklam kokan hareketlere başlamışlar. RDR faciasından sonra bu oluşum her gün bir yeni yama bedava dağıtsa işim olmaz. Allah muhafaza yine (sözde) mahkemeye falan verirler sonra cenebesini biz çekiyoruz.

  • helal olsun bu kadar kısa sürede...

  • 1khan1 1 kullanıcısına yanıt

    Dava için şikayet konusu bu forumdan sizin gibi insanlar yüzünden meydana geldi. Bu insanlar yamayı çıkaramamasına rağmen Rdr 2 den sonra 10 tane oyuna yama çıkardı. Kendilerini gerçekten tebrik ediyorum. Böyle anlayışsız kitlenin var olduğu bir ortama içerik çıkarmak için ellerinden geleni yapmayı bırakmak yerine harıl harıl çalışmayı tercih ettiler. Hayatında kaç kere oyun ile beraber Türkçe yama çıkışına şahit oldunuz? İmmortal Fenyx Rising bunun en güzel örneği. Siz makine çevirilerle Dutch’a Hollandalı demeye devam edin arkadaşlar. İnşallah sizin gibilerin gereksiz yorumlarını dikkate almazlar da yollarına devam ederler.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MehmetKaner M kullanıcısına yanıt

    Yav hadi hadi hep aynı şeyler, kim ezberletiyor lan size bunları. Hergün 20 tane fake hesap aç, reklam yap. Yermiyiz lan biz böyle muhtaç kalırsınız işte bir zamanlar eziklediğiniz fakir ama gururlu gençlere, sen reklam kasmaya devam et. Fazla fake hesap açmayın ortalık er'den geçilmiyor.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1khan1 -- 14 Ocak 2021; 11:16:16 >
  • Hudson51 kullanıcısına yanıt

    Ulan ne övdün beee, bu dediklerine kendin bile inanmıyon ya neyse  

  • Muhtaç kalınmış bir durum yok ortada. Kendin gidip discordlarına görebilirsin. 18.5 tl vererek tüm yamalara erişim imkanı sunuyor bu ekip. Translate yamalarda ki durumu görmemek için anadilinin Türkçe olmaması gerekiyor. Yamayı tekrardan Türkçe'ye çevirmek için uğraşmamak adına bu tarz çeviri gruplarını desteklemek yerine kuyusunu kazmaya çalışmak anca bizim milletten beklenirdi zaten.

  • MehmetKaner M kullanıcısına yanıt

    Olum siz baya teşkilatlanmışsınız ya her lafa grubu övmeye devam ediyonuz. Almıyoz karşiim almıyoz hadi başka kapı da dilenin.

  • 1khan1 1 kullanıcısına yanıt

    Dilenmelik bir durum mu var? Oyunu türkçe oynamak isteyen alır kurar, türkçeyi unutmak isteyen de translate bekler seçim sizin elbette.

  • 1khan1 1 kullanıcısına yanıt

    Sende git başka konuda hönkür o zaman küçük kardeşim. Yapılan işlere saygın yoksa. Gelip buraya sadece kötüleyip bize nasıl bu kadar övebiliyosunuz diyemezsin.

  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.