Şimdi Ara

Standart item build yardım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
235
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selamlar.. 2-3 karakter yaptım. Lakin bir türlü beceremedim. 70 level witch var. 72 level maruder 67 level dualist ama hangi build'i yapsam beceremiyorum. Standart oyunu bırakan varsa her hangi bir witch build verebilirmi acaba ? gemleri ve itemleri ile birlikte.. Fazla şeymi istedim bilmiyorum.. Lakin artık gına geldi. tier 1 mabları bile yapamıyorum. Build'lerde nerde yalnış yapıyorum bilmiyorum. Bir hayır sever arıyorum...



  • Kendi kendine build yapıp ölmemek için oyunu çok çok iyi bilmen gerekiyor. Yapılmış bir build bulup oradan devam etmelisin.
  • Zaten hazır build'lerden yapıyorum ama adamların dps'sine yaklaşamıyorum bile. aynı itemler olmasada ona yakın itemleri buluyorum ama dps cok duşuk kalıyor.. Defans'da çözemedim bir türlü.
  • resistleri 75 cap olsun hatta fazlası olsun.

    50 resist ile 75 resisit arasında 2 kat hasar alma durumun var. o kadar cok farkettirir.

    canın en az 4000-4500 olsun.

    dps in düşük kalırsa yaratıklarla karşılaşma süren artıyor. dps de aslında bu açıdan hayatta kalma ile de alakalı.

    gem levelleri de farkediyor baya. heleki spell ise 3-4 lvl farkı spell gemlerde nerdeyse 2 kat dps farkettiriyor.

    birde skillin oynayış şekli/tarzı da fark ettiriyor.

    mesela birçok ES build görürsün. adamlar hasar vurur hızlı hızlı başka yere zıplayıp hızlıca temizlerler ya. o adamın "bak ya ne hızlı temizliyor" dedirtmesinden ziyade 2 sn sabit dursa hasar alacaklarından dolayı. yüzyüze tanklayamıyorlar da birçoğu. hızlı hareket ediyorlar. belli mapler/bosslar kesiyorlar , sen zannediyorsun ki o build heryerde böyle kesip geçiyor.

    shaper/atziri fightlar tek hedef üzerinedir. o videolar seni kandırmasın. o videoyu çekip uber atziride shaper da ölmeyen o adamlar normal yüksek lvl maplerde ölebiliyorlar.

    birde dediğinde şöyle bir gerçeklik payı var. geçen bir build yaptım. değiştire değiştire, ekleye ekleye farklı builde dönmeye başladı. internette benzer buildlere bakayım fikir alayım diye baktım. yaptıgım builde benzer birisi yapmış (trap build) adam trap başı 17k hasar çıkartıyor 5 gemde. ben 6link gem ile ve itemlerim daha iyi bir şekilde 13k ya ulaştım. bir türlü çözemedim 17k ya nasıl ulaştığını.. :)

    birde şunu gördüm. lvl farkettiriyor. 70 lvl iken 7-8tier map de ölüp dururken, 10 lvl sonra aynı itemlerde talentten de önemsiz kısımlar açmış olmama ragmen hasar bile almamaya başladım. belki leveller arası vuruş/hit şansı değişken olabilir.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.