Şimdi Ara

Staj nasıl bir yer

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
443
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selam herkeze 11. Sınıfım 12. Sınıfa geçeceğim staj yapacağım 12. Sınıfta ilk defa staja gideceğim yani ilk defa çalışacağım nasıl bir ortam var anlatabilir misiniz ve biliyorsunuz ki pandemi sürecinden geçiyoruz ve okullar 1 yıldır kapalı doğru düzgün bir şey neredeyse hiç bir şey öğrenemedim eminim ki tek ben değilimdir, bildiğim duyduğum kadarıyla stajda hoca varmış size bir kaç bişey anlatıyormuş duyduğum kadariyla böyle, bu doğrumu veya beni bilgilendirirseniz sevinirim.
    Makine bölümündeyim torna tezgahları filan yapacağım stajda, staj yerim daha belli değil şuanda aramaktayım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi golbeyli05 -- 3 Mayıs 2021; 9:58:43 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Merhabalar, bölümünü ve staj yapacağın yeri açıklaman yardım alman açısından kolaylık sağlayacaktır, iyi forumlar ...

  • Mühendis Mektebi kullanıcısına yanıt
    Makine bölümündeyim torna tezgahları filan yapacağım stajda, staj yerim daha belli değil şuanda aramaktayım.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • golbeyli05 G kullanıcısına yanıt

    Bildiğim kadarıyla öğretmen başınızda sürekli durmuyor, genellikle haftada bir ya da iki haftada bir kontrole geliyor ( bu kişiden kişiye değişiyor ) .


    Yapacağın iş hakkındaysa : Talaşlı imalat bölümünde çalışacaksın. Torna ya da freze gibi bir tezgahında başında da olabilirsin, farklı işlerde de yardımın istenebilir.


    Maalesef ülkemizde stajyere fazla değer verilmiyor. Fakat geçireceğin iyi bir staj, kariyerin ve iş öğrenmen açısından son derece etkili olacaktır.


    Derslerin canlı olmasına üzülmene de gerek yok. Asıl öğreneceğin işi stajda, ve devam edersen çalıştığın iş yerinde öğreneceksin. Okullarımızda genelde teorik eğitimler veriliyor, pratikte asıl tecrübelerini yaşarsın.


    Staj sürecini verimli geçirmen ileride sana güzel kapılar açacaktır. Elinden geldiğince herşeyi gözlemlemeye ve yapacağın asıl işi öğrnemeye bak derim.


    Umarım az da olsa fikir verebilmişimdir.


    İyi forumlar ...

  • Öğretici usta belgesi olan biri staj dosyalarını imzalayacak. Sende normal bir işçi gibi amirin ne derse onu yapacaksın. Birgün yerleri süpür, ertesi gün çay getir. Bağlı olduğun ustadan birşeyler öğrenip işi kapmaya çalış. Okulda öğrendiklerinle harmanla.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.