Şimdi Ara

Staj defteri yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.150
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • etrafınızda makine mühendisi olup staj defteri doldurmus biri var mı acil lazım staj defterim bomboş



  • 2 sene sonra
    yeni konu > makine mühendisiyim aç kaldım, bu ülke bitmiş

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Neden boyle bir yorum yaptınız hocam ? Merak ettim açıkçası...

    Iş konusunda en az sıkıntı çeken bir dal hakkında böyle bir yorum gormek beni düşündürdü.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yorumum bölüme değil arkadaşaydı. Ömrünün geri kalanında bu işi icra edip ekmek yiyecek ama bir staj yapmaktan bile imtina ediyor. Açıkcası zamanında bizim bölümde (İnşaat müh.) ilk stajından sonra ben bu işi yapamam diyip okulu bırakan kişi sayısı hiç az değildi. Aksine konuyla hiçbir alakası olmayıp sırf şantiye ortamındaki rahatlığı sevip bölüme stajdan sonra aşık olan da gördüm. Buradakiler gibi klasik kendini geliştir edebiyatı yapmayacağım ama en azından öğrenciyken sahaya çıkılsın, ne yapılıyor ne ediliyor görülsün. Üniversite bittikten sonra sudan çıkmış balığa dönmek istiyorum diyenler için olay farklı tabii.. Tamam işverenlerin %90'ı g*t ama siz olsanız mesela yeni mezun (stajlarını bile naylon yapmış) olan adama iş verir misiniz?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-D81679280 -- 18 Nisan 2019; 11:54:12 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Senin gibiler muhendis olmasın ülkeye fazlalık !

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-D81679280

    Yorumum bölüme değil arkadaşaydı. Ömrünün geri kalanında bu işi icra edip ekmek yiyecek ama bir staj yapmaktan bile imtina ediyor. Açıkcası zamanında bizim bölümde (İnşaat müh.) ilk stajından sonra ben bu işi yapamam diyip okulu bırakan kişi sayısı hiç az değildi. Aksine konuyla hiçbir alakası olmayıp sırf şantiye ortamındaki rahatlığı sevip bölüme stajdan sonra aşık olan da gördüm. Buradakiler gibi klasik kendini geliştir edebiyatı yapmayacağım ama en azından öğrenciyken sahaya çıkılsın, ne yapılıyor ne ediliyor görülsün. Üniversite bittikten sonra sudan çıkmış balığa dönmek istiyorum diyenler için olay farklı tabii.. Tamam işverenlerin %90'ı g*t ama siz olsanız mesela yeni mezun (stajlarını bile naylon yapmış) olan adama iş verir misiniz?
    İş yerimiz var orda yaptim gösterdim sıkıntı yok iş sıkıntım da yok boş konuşma tmmm

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • okulların bölüm sayfasında örnek staj defterleri var hocam oralardan faydalanabilirsiniz. ayrıca herkes konu sahibine vurmuş sebebini anlamadım ilk stajımı yaptığımda benim de defteri nasıl dolduracağıma dair fikrim yoktu örneklere bakarak doldurdum. bizim duyurularda vardı fakat silinmiş kendi okulunuzun sitesinden bulabilirsiniz duyurulara ekleniyor. dikkat etmeniz gereken şey gün gün yapılan işleri 1'er sayfaya sığdırmak ve cümleleri kurarken "yapıldı, edildi" şeklinde yazmanız gerekiyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Djarum Menthol

    okulların bölüm sayfasında örnek staj defterleri var hocam oralardan faydalanabilirsiniz. ayrıca herkes konu sahibine vurmuş sebebini anlamadım ilk stajımı yaptığımda benim de defteri nasıl dolduracağıma dair fikrim yoktu örneklere bakarak doldurdum. bizim duyurularda vardı fakat silinmiş kendi okulunuzun sitesinden bulabilirsiniz duyurulara ekleniyor. dikkat etmeniz gereken şey gün gün yapılan işleri 1'er sayfaya sığdırmak ve cümleleri kurarken "yapıldı, edildi" şeklinde yazmanız gerekiyor.
    Teşekkürler öyle hallettim zaten

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.