Şimdi Ara

Stabil performans arayanlara! Keenetic Speedster inceleme (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
266
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • NaziErBaşı kullanıcısına yanıt

    Senin işine yaramıyor olması, başkalarının işine yaramadığı anlamına gelmiyor, Wireless 802.11 AC Nedir, neden üretilmiştir, yerel ağ nedir, ağ üzerinden dosya transfer hızları neye göre belirlenir bunları öğren tekrar konuşalım küçük kardeşim. hadi iyi forumlar sana  




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bullx -- 23 Haziran 2022; 14:48:44 >
  • Ne diyim haklısın. göürüşrüz.

  • Hocam konusunda uzman arkadaşlar burada son durumu sorabilirsiniz.

    https://forum.donanimhaber.com/xiaomi-mi-router-modelleri-ve-openwrt-firmware-ana-konu-openwrt-21-02-2-yayinlandi--135790478

    Ben Nisan 2022 güncel stabil rom kullanıyorum.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • çok teşekkürler, takip edeyim oradan.


    sizde wifi üzerinden herhangi bir performans, hız sorunu oluyor mu?

  • belirttiğiniz markaları bende kullandım. özellik olarak sağladığı olanaklar olarak çok iyi ürünleri var Keenetic markasının ama performans olarak malesef pek iç açıcı değil. Test merkezlerinde bile maksimum 35mbit ile aletleri test ediyorlar malesef elimdeki ürünü iki kere göndermek durumunda kaldım. Satana kadar göbeğim çatladı.

  • _köle_ _ kullanıcısına yanıt

    İlginç, kendi evimde 4 adet, çevremdeki bütün eşe dosta da en az birer tane aldırdım. Kimsede en ufak sorun yok. Sizde bir sorun olmasın? 100 mbit ile cayır cayır kullanıyorum. Diğer markaların 2 bin liraya kadar olan bütün modelleri evde 2. odadan itibaren çekmezken, tek başına Keenetic modemler bütün evi kapsıyor. Kalite olarak tepe modeller dışında diğer modellerin hepsinden daha iyi kullandığım kadarıyla. Diğerleri kötü değil ama sıradan kullanıcılar için üretilmiş ürünler satıyorlar. Kalite istiyorsanız yüklü miktarları gözden çıkarmanız gerek.

  • valla benden başka üç kişide denettirdim biri 16mbit biri 24mbir diğeri 70 mbir hız aldı bunların hepsinin hattı 100 mbit bu arada. servis git gel git gel sonunda ederinin bir miktar altına sattın kurtuldum. Servisteki elemana soruyorum cihazı 100 mbit hat ile test ettiniz mi 35 mbit ile problem yaşamadık diyor. Sattığım kişiden yeterli hızı alamıyorum diye dönerse napcam diyorum gönderirsiniz diyorlar. Yazılımı ne kadar iyi olursa olsun ben bir daha bu markanın yanına yaklaşmam malesef.

  • _köle_ _ kullanıcısına yanıt

    İlginç.  

  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.