Şimdi Ara

SSD'ye kurulan Windows için programları HDD'ye kurmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
237
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • İlk defa SSD kullandığım için maalesef hiçbir bilgim yok. Bugün elime gelen SSD içine Windows10 kurdum fakat bu 120GB'lik SSD'nin içine sadece Valorant ve Windows 10 kurulmasını istiyorum. Steam hariç bütün programlar (Discord Spotify vb.) otomatik olarak Windows'un kurulu olduğu yere yani SSD içine kuruyori. Halihazırda 120GB'lik bir SSD olduğu için şu an sadece 60GB boş alan kaldı ve yanlış bilmiyorsam SSD kullanılırken bir kısmı boş kalmalıymış. Sizden ricam benim bu programları silerek veya silmeyerek HDD içine geçirme şansım var mı?




  • İndirirken veya yüklerken indirme konumu soracaktır, Yerel Disk D: olarak seçerseniz oraya kurulur.

  • Evet birkaç program soruyor fakat discord ve spotify gibi programlar otomatik olarak windowsun olduğu yere kuruyor bu yerde ssd oluyor ben bu tür programları hdd içine kurmak istiyorum

  • Bir çok program siz hangi sürücüye kurarsanız kurun C sürücüsüne dosyaların tamamını veya bir kısmını kopyalar buna engel olamazsınız. Programların kurulumundan sonra C'deki klasörleri farklı bir sürücüye taşıyarak orijinal klasör konumlarında sembolik link oluşturursanız sistem dosyalar C'deymiş gibi davranır.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.