Şimdi Ara

SSD Windows kurarken Reboot and select hatası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.502
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba Eylül ayında ssd aldım ama hayla kuramadım bugün Windows kendi sitesinden indirdim flasha yazdım hdd çıkarıp kurdum ama reboot hatası veriyor. Neden olabilir acaba



  • BİOS'ta SSD'yi görebiliyorsan sistemi Flash bellekten başlatmayı denemen gerekecektir.
    Flash yazdırma için Rufus programınıda kullanabilirsin. İlgili videolara basit birşekilde ulaşabilirsin. İki farklı yazdırma işlemi bulunuyor, sistemine göre bunu seçmen gerekecek.
  • Hocam bios'tan ssd görünüyor Windows indirip rufus ile İSO dosyasını Flasha yazdım, hdd yi çıkarıp Windows'u kurdum sonra flashı çıkarıp başlattım ama reboot aldım, Flash tan Windows başlat derken anlamadım. Teşekkürler.
  • 747kubimustafa747 kullanıcısına yanıt
    Benim hatam, bildiklerimi biliyormuşsun gibi anlattım kusura bakma. Flashtan başlat; Yükleme işlemini başlatamadığını düşünerekten yazmıştım. Sistemin açılışını flash bellek göstererek yapmaya deniyor. Görünmez ise BİOS ayarı yapılıyor veya Rufus gibi programlar ile boot'lanarak yapılan işlemler silsilesi.

    BİOS boot sekmesinden HDD sıralamasını yap. Sorunun çözülecektir. Tıkandığın yerde hiç tereddüt etmeden BİOS ekran görüntüsünü burada paylaşırsan yardımcı olabiliriz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uNequAL -- 27 Şubat 2019; 12:32:4 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.