Şimdi Ara

SSD Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
876
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba, SSD almayı düşünüyorum fakat nerdeyse Samsung harici bütün ssdler için şikayet var.
    crucial x500 almayı planlıyordum fakat forumlarda çok ısınıyor diye bir sürü başlık açmışlar o yüzden kararsız kaldım.Kullananlar arkadaşlar ısı değerlerini paylaşırsa sevinirim.
    SSD tavsiyelerinizi bekliyorum



  • sandisk ultra 3d için şikayet var mı?

    ben görmedim hiç, bugün aldım bi tane.
  • MaDMaxiBo kullanıcısına yanıt
    Crucial daha kaliteli olduğu söyleniyor.F/P ürünü olarak güzel bir tercih yapmışsınız,hayırlı olsun
  • s.4h1n kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam.
    3 yıldır SanDisk SSD kullanıyordum 480 GB ultra 2 olanı, şimdi yeni modeli çok övülüyor diye ondan aldım. Pek fark yok gibi geldi ama yenilenmiş oldu sistem, kasayı komple yeniledim bu ay. Onu da değiştirmiş oldum. Herkes tavsiye ediyor, ben daha yeni kurdum sistemi üzerine ama öncekinden iyi deniyor, öyleyse ben de tavsiye ederim. SanDisk beklediğimden iyi çıktı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MaDMaxiBo kullanıcısına yanıt
    Uzun vade de patlak vermez umarım, ara ara değerlerini kontrol edin 3 yıl garantisi olması lazım değerlerde düşüş görürseniz geri yollayın derim.Rica etsem Yük altındayken sıcaklık değerlerini paylaşır mısınız ?
  • s.4h1n kullanıcısına yanıt
    Beş yıl yazıyor garanti belgesinde yanlış hatırlamıyorsam. Diğerinden memnun olduğum için yine SanDisk aldım. O zaman en uygun fiyata satılıyordu ama artık daha uygun modeller var, kendini kanıtladı marka ve fiyatı yukarı çekmiş. Yine de fiyat performans ürünü diye düşünüyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sandisk IOPS değerleri düşük olan disklerden biridir yani performansı zayıftır. Samsung, Crucial, Corsair gibileriyle Sandisk, Kingston, James Donkey gibilerini performans açısından mukayese bile etmeye gerek yoktur ancak daha ucuza daha düşük performans isteyenler Sandisk gibilerine yönelebilirler.
  • samsung evo 860 gerisine güvenmiyorum
  • poko001 P kullanıcısına yanıt
    Böyle kesin yargılarla markaların tüm ürün gamını kapsayacak şekilde yorum yapmak için SSD'ler hakkında hiçbir şey bilmiyor olmak gerek.
    Samsung 860 Evo da kullandım Sandisk Ultra 3D'yi hâlâ kullanıyorum. Samsung'un SLC önbelleği anlamsız bir şekilde doluyor. Bu da performansı düşürüyor. Google'a Samsung Evo Slow Write Speed yazıp kendiniz de görebilirsiniz.
    Sandisk ile James Donkey'i aynı kategoride değerlendirmeniz bile facia. James Donkey sürpriz yumurta gibi. İçinde hangi markaya ait bileşenler olduğunu kimse bilmiyor. Ha kötü mü bence fiyatına göre gideri var. Zaten normal bir ev kullanıcısı için SSD'ler arasındaki farkı anlamak çok zor. Belki ilk nesil SSD'ler ile bariz bir fark olabilir. Kingston V300 serisi SSD'leri farklı kalitelerde satması yüzünden Kingston markasını şahsen tercih etmem.
    Sandisk Ultra 3D, Crucial MX500 ile birlikte TR'de alınabilecek en iyi SATA SSD'ler. Sandisk'in satış sonrası destek hizmeti bu piyasanın en iyisi olabilir. Samsung ise düşman başına. Samsung Pro serisi MLC NAND kullandığı için rakipsiz ancak fiyatları el yakıyor.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • -dehşet- kullanıcısına yanıt
    Disklerin performans farklarını benchmark sitelerinde inceleyin, yazdıklarımın aksine dair bir istatistik bulabilirseniz buraya yazın.
  • Cevaplarınız için teşekkür ederim. Crucial BX500 240 GB model SSDsini alıcam umarım sıcaklık değerleri normaldir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi s.4h1n -- 13 Mayıs 2020; 13:50:27 >
  • s.4h1n kullanıcısına yanıt
    Ben de crucial 120 gb veya 240 gb alacağım bir iki gün içinde. Araştırdım alınabilecek en iyi ssd fiyat ve performans açısından.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • hem sandisk 240 hem kingston 240 kullanıyorum ve memnunum. ssd markaları arasında inanılmaz bir fark yok :D
  • Kadirfke K kullanıcısına yanıt
    bende sandiskle yola çıktım crucial almaya karar verdim
  • Bugün 860 evo durup dururken bozuldu şahsen bu saatten sonra hiç bir ssd ye güvenip de para dökmem en ucuzu neyse onu alırım. Crucial iyi seçim görünüyor şuan.
  • s.4h1n kullanıcısına yanıt
    bx500 ıyıdır..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.