Şimdi Ara

SSD Boot ekranında görünmüyor.Yardım Lütfen Bilgisayarı acamiyorum ve formatlayamıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
469
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bilgisayara linux ubuntu kurmuştum, tekrar windows yuklemek istedim(bu kısımda boot kısımda SSD görünüyordu) fakat bu sefer format ekranında disk sürücüleri bulunamadı hatası aldım ben de, dosya sistemi ext4 olduğu için windowsun görmediğini düşündüp kurulumun başlangıcında shift+f10 ile cmd açıp diski bicimlendirdim , sonra formatı NTFS yaptım fakat bu seferde hem format ekranında hem de boot ekranında SSD görünmüyor(biosta SSD marka,model veya hafizası görünüyor RAM veya işlemci gibi ama boot etme kısmında görünmüyor) , . Ben bu SSD yi nasıl görünür yapıp windowsumu kurabilirim.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yunusxd76766 -- 5 Aralık 2020; 2:12:32 >



  • Biosu varsayılan ayarlara döndürüp boot tuşu kurulumu bir deneyin , olmazsa uefi boot ve secure boot gibi seçenekler varsa kapatıp legacy boot ile deneme yapın.

  • Reis bios pilini çıkar beklet biraz fabrika ayarlarına dönsün sıfırlansın belki olur bide böyle şeyler için sırf format atmanız gerekmiyor bilgisayara istediğin işletim sisteminin iso dosyasını indir sonra sanal makine kur bilgisayarına çalıştır olay bu kadar basit :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.