Şimdi Ara

Spotify Konseptini Değiştiriyor

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
50
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Spotify, platformunda podcast’leri daha etkileşimli hale getiriyor. Şirket bugün, programlarını kendi oluşturma yazılımı olan Anchor’da oluşturan podcast yayıncılarının programlarına etkileşimli anketler ve Soru-Cevap ekleyebileceklerini duyurdu. Spotify’daki mevcut kullanıcılar bu sayede yayıncılar ile etkileşime geçebilecek. Şimdilik, işlevsellik yalnızca Anchor podcast yayıncıları tarafından kullanılabilir – Spotify’ın podcast barındırma platformu Megaphone’u kullanan kişiler için durum aynı değil- ve yalnızca Spotify uygulamasında çalışacak.


    Bir anketi veya Soru-Cevap’ı görüntülemek için onu Spotify mobil uygulamanızın alt kısmında göreceksiniz. Bir ankete yanıt verdiğinizde, diğerlerinin nasıl oy verdiğini görebileceksiniz ve Soru-Cevap yanıtları podcast yayıncısına özel olarak gönderilecek. Bu podcast yayıncıları, yanıtlayan kişinin Spotify kullanıcı adını sabitlemeyi ve herkese açık olarak görüntülemeyi seçebilir.


    Spotify soru-cevap özelliğini tanıttı


    Etkileşimli anketler ilk olarak geçen yıl Eylül ayında test edildi ve Şubat ayında Spotify bunları ve Soru-Cevap’ı daha fazla içerik oluşturucuya ulaştırdı. Şirket, podcast yayıncılarının onları konuk önerileri almak, geri bildirimleri duymak ve şovlarını oyunlaştırmak için kullandığını söylüyor. İlginç bir şekilde, Spotify etkileşimli reklamları da test etti, ancak bunlar daha geniş testler için bile henüz piyasaya sürülmesi düşünülmedi. İlerleyen günlerde muhtelemen bu deneme durumu değişecektir.

    Tabii ki, bu yeni özellikler Spotify’ın podcast’çileri dinleyicilerinin yaşadığı uygulamada tutmasına izin veriyor. Etkileşimi teşvik etmek için Instagram’larını veya başka bir uygulamayı tanıtmak zorunda değiller, bu da dinleyicilerini geri bildirim paylaşmaya teşvik etmede daha iyi bir başarı oranına sahip olabilecekleri anlamına geliyor. Aynı zamanda, bir barındırma sağlayıcısı arayan podcast yayıncıları için başka bir teşviktir. Anchor yaratıcıları, yerleşik tam, lisanslı müzik içeren şovlar oluşturabilir ve şirketin sponsorluk aracını kullanabilir, bu nedenle Spotify, podcast’çileri hizmete çekmek ve cezbetmek için işlevsellik yaratmaya devam edecek gibi görünüyor.


    Kaynak: Teknoloji Haberleri




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.