Şimdi Ara

Spotify bilet satışına başlıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
189
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Spotify bilet satışına başlıyor



    Salt bir müzik dinleme merkezi olmaktan ziyade podcast serilerinin yer aldığı ve hatta sanatçıların etkinliklerinin takip edilebildiği bir platforma dönüşen Spotify bunların yanında bir de doğrudan bilet satışını ekliyor.



    Spotify Ticket nedir?



    Spotify normalde sanatçıların etkinlik sayfalarından Ticketmaster, AXS, DICE, Eventbrite gibi ortaklar üzerinden satın alabileceğini bilet linkleri sunuyordu. Spotify Ticket adıyla kapalı beta olarak başlayan testlerde artık kullanıcı doğrudan bilet satın alabiliyor.



    Ayrıca Bkz.Spotify Türkiye’ye soruşturma açıldı: Dini değerlere ve devlet büyüklerine hakaret



    Limbeck, Annie DiRusso, Dirty Honey, Crows, TOKiMONSTA, Four Year Strong ve Osees sanatçılarında başlayan Spotify Ticket, doğrudan bir satıcı değil de yine ortakların adına satış yapan ve komisyon alan bir aracı rolünde. Etkinlik sayfalarının farkı uygulamanın dışına çıkılmayacak olması.



    Spotify Ticket özellikle biletlerini kendisi satmak isteyen sanatçılar açısından önemli bir gelir kapısı haline gelebilir. Diğer taraftan biletlerin karaborsacılar tarafından satın alınması da böylece önlenebilir. Spotify Tickets ne zaman nihai kullanıma sunulacak bilinmiyor.




    Kaynak:https://www.engadget.com/spotify-tickets-test-121419283.html







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.