Şimdi Ara

Sportive de %95'e Varan Flash Sale Başladı! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
0
Favori
12.193
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Adamlar demekki %200 kar ediyorlar bunlarıda Cimer'e şikayet etmek lazım, domates biberle uğraşmasınlar boşuna
  • Donanimhabere özel indirim kodu yaparsınız, indirimlerinizde net olur, varan olmaz ise o zaman konuşuruz, alışveriş yaparız. Piyasayı az çok bilen birisi indirim olmadığını görür. Sayın @Sportive Türkiye

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sportive den 3 hafta önce aldığım ayakkabıyı bugün elimizde yok diye iptal ettiler. şimdi bide para iadesiyle uğraş. müşteri hizmetlerine yarım saatte ulaşabilirseniz şanslısınız. şikayetvar sitesine şikayet yazdım ona bile cevap vermeye tenezzül etmediler. indirim olsun ya da olmasın bu siteden alışveriş yaparken 5 defa düşünün

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pamuk Osman gibi atmaya gerek yok %95 nedir ya bırakın bu işler konuyu da kapatın bir zahmet

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Almayın aldırmayın.macera arayan alabilir tabi

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Rica etsem %95 indirimli olan 1 ürün linki atar mısınız herhangi bir ürün?
  • power-fx kullanıcısına yanıt
    Sonra küfür edince yorumları siliyorlar :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu siteden çorap dahi almam, 4 ay önce Mammut marka bir mont aldım, baştan sona hayatımın en ızdıraplı alışverişine dönüştü. Verdiğim sipariş 11-12 gün sonra elime ulaştı. Gelen mont sitenin görselinde görünen monttan tamamen farklıydı. Alakası olmayan bir ürünü utanmadan göndermişler, iade ettim. Aradan 3 buçuk ay geçti iade ancak o zaman yattı. Ama hala eksik tam olarak geri ödemeyi alamadım, lanet olsun dedim bir daha mı tövbeee. Alacak olanlar dikkatlli olsun..
  • 6908 adet ürün içerisinde sadece 1 adet ürüne %95 indirim uygulamakta ne biliyim.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 5 TL vereyim siteyi devret
  • vatandaşı aptal yerine koymaktan başka birşey değil bu %95 üçkağıtçılığı.
  • Bu konu neden hala yayında. Düpe düz kandırma bu. O Logoyu 112 ye satıyorsunuz öyle mi? Şu reklamdan sonra almayın yapmayın alışveriş bu yalan söyleyen sitelerden arkadaş.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 ayda zor bela paramı iade aldım. Düşman başına.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba,

    Herkesin kararına kesinlikle saygılı olduğumu üzerine basarak söylemekle birlikte alacağınız ürüne acil ihtiyacınız yoksa sportive'den uzak durulmasını hatırlatmak için konuya geldim. Zira birkaç ay önce kızım için almış olduğum spor ayakkabı tecrübesinde kendileriyle ilgili biraz sıkıntılarım oldu. Sahip olduğu hak/hakları bilen bir tüketici olmasam süreç daha da farklı şekilde gerçekleşebilirdi. Kısaca anlatmak gerekirse alışverişim aşağıdaki şekilde oldu.

    1. GÜN - Kızıma spor ayakkabı aldım. (Sitelerinde hiçbir üründe ne zaman kargoya verileceği ile ilgili bir bilgi yok. Bunu sonradan öğrendim, aşağıda anlatacağım.)

    4. GÜN - Alışverişimin 4. gününde ürünün kargoya verilmediğini gördüm. Müşteri temsilcisi ile yaptığım görüşmede; ürünlerin kargoya teslim sürelerindeki maksimum sürenin 5 iş günü olduğunu, konuyla ilgili hiçbir şey yapamayacağını öğrendim. Kesinlikle ürün tedariğini, tahmini kargo teslim sürelerini kısaltma yönünde bir işlem yapamayacaklarını, o "maksimum" dedikleri süre sonunu beklemem gerektiğini söylediler. Ben de websitelerinin "footer" denilen alt menüsünden kontrol ederek bu bilgiye ulaştım. Daha önce de dediğim gibi ürünlerin bulunduğu sayfada herhangi bir kargoya teslim süreleri mevcut değil. Yeni koymuşlarsa bilemem, zira az daha hukuki sürecin başlayacağı bir yola doğru adım atmıştık kendileriyle.

    5. GÜN - Alışverişimin 5. günü öğlen saatlerinde de ürünün kargoya verilmediğini öğrenince tekrar müşteri temsilcisi ile görüşme ihtiyacı hissettim. Aldığım cevap yine aynı kibarlıkta(!) idi, beklemem gerektiği yönünde kuru bir bilgi ile telefonu kapattım. (Bu arada belirtmem gerekiyor; 4. günde de, 5. günde de yaptığım görüşmelerde ürün tedariğinin hızlandırılması talebimle ilgili kayıt açtırdım.)

    5. GÜN SON DAKİKALAR - Müşteri olarak ne yaptıysam yardımcı olmayacak şekilde bir yaklaşıma sahip bir firma için beyan ettikleri sürenin bitmesini beklerden bir de ne göreyim. Sipariş sayfamda sipariş durumu güncellenerek "Faturalandı" ibaresiyle karşılaştım. Herhalde birazdan kargoya verilir beklentisiyle bugün de geçti.

    6. GÜN - Sipariş sayfasında "Faturalandı" olarak aynen duran siparişimle ilgili tekrar bir telefon görüşmesi yaptım. Artık böyle bir müşteri memnuniyeti anlayışı olan bir firmadan ürün almak istemediğimi, siparişimin iptal edilerek ürün bedelinin tarafıma iade edilmesini istediğimi belirttim. Daha önce hiçbir şekilde yardımcı olmayan müşteri temsilcisi beni yine şaşırtmadı ve Faturası kesilen bir ürünle ilgili iade işlemi yapamayacaklarını, o ürünün kargoya verilmekten başka çareleri olmadığını söyledi. Ben de bütün bu olanlar üzerine kesinlikle o ürünün kargoya teslim edilmesini istemediğimi, bana beyan ettikleri yasal süre zarfında ürünü kargoya teslim etmedikleri için hukuki yollara başvursam her türlü sıkıntıyla karşılaşacakları yönünde bir eposta attım kendilerine. Ancak bu epostaya cevap olarak "Siparişiniz hazırlanmış olup Mng Kargo Firmasına tarafınıza gönderilmek üzere teslim edilmiştir." şeklinde bir yanıt aldım.

    7. GÜN - Tüketici olarak yasal hakkımı açıkça belirtir bir şekilde kendilerine eposta ile cevap verdim. Bu eposta içeriğini aşağıda direk olarak paylaşıyorum. Ancak bu aşamadan sonra sonuç alabildim. Açıklama gereksinimine bile ihtiyacım olmayan yasal hakkımda bile sıkıntı çıkarmaya çalıştıkları için kendilerine teşekkür ediyorum. E-ticaret hayatlarında başarılar dilerim.


    SONUÇ: Dinsizin hakkından imansız gelir!

    quote:

    Sayın ilgili,

    Bir önceki epostamda da belirttiğim üzere müşterinin mağduriyeti üzerine yapmış olduğu şikayetteki talebini de dikkate almadığınız ve kargoyu yola çıkararak bir kere daha mağdur ettiğiniz için teşekkür ediyorum. Bundan sonraki süreç yasal hakkımı aramam şeklinde olacak. Bugün itibariyle iade talebime olumsuz yanıt vermenizden dolayı; bugünden başlayarak kargonun adresime ulaşması, kargo şubesinde 3 gün beklemesi, ardından kargonun tekrar tarafınıza ulaşması için geçecek takribi 9-10 günlük süre zarfında oluşacak yasal faiz ve avukat masraflarımı karşılamak durumunda kalacağınızı özellikle belirtmek istiyorum. Firmanızın bu siparişteki sorunu sadece gecikme değil, müşteri memnuniyetini hiçe sayarak dalga geçici bir üslupla hareket edişiniz ve müşterinin sorunu çözme çabasıyla size ulaşması esnasında alay edercesine sergilemiş olduğunuz tavırlarınızdır. Bilmenizi isterim.




  • Şöyle aslı astarı olmayan fiyatlar yazıp da, indirim diye milleti kandıran firmalara gereken yapılsa da, kaba etlerinde bir güzel patlasa şu uygulama. Gerçi kimlere söylüyorum ki...

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • O zaman kalsın, sağolun millet.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >


  • Bu nedir? Şaka mı?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu kadar olaydan sonra,bu konunun hala burada kalması donanımhaber.com’un ne kadar kaliteli bir site olduğunu gösterir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Patron çıldırdının başka versiyonu 😀 yersen 🕵🏻‍♂️

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: g3nj



    Sevgili yetkili resimdeki urunun gercekten indirimde once 112 tlye satildigini gosteren kanit sunar misiniz bizlere?
    Sportive de %95'e Varan Flash Sale Başladı!

    Sunamaz çünkü öyle bir fiyat yok. Şu ülkede kurumsal olsun olmasın ticaret ahlakına sahip bir kuruluş olmaz mı ya? 20 liralık ürünü 112 liraya çıkarıp sonra yüzde 95 indirim yapmak nitelikli dolandırıcılık resmen. Devletin bu olaya el atması gerekiyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -epica- -- 15 Mart 2019; 8:1:58 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.