Şimdi Ara

Spor ve Siyaset Bölümlerine Enaz 3 Aylık Üyeler Mesaj Yazabilsin

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.451
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Forum yöneticilerinin dikkatine. Forumun seviyesi iyice düşmeye başladı. Ortalık trol üye kaynıyor. Başlıkta da belirttiğim gibi bir özellik foruma kazandırılmalı. Enaz 3 ay ama 6 ay da olabilir.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >



  • Bu da bir cozum degil. Cogunun yedek hesabi var. Onlardan 5-10 yillik olanlar bile var. Yada eskiden alinmis ama kullanilmamis uyeligi olan ortam var diyor ve o davranislari yapiyor.

    Bir de kac yillik, binlerce mesaji olan uyelerde eglenmek yada baska bir sey icin "trolluk" yapiyorlar.

    Ayrica bu tarz uyeler genelde coklu hesap aldigindan hepsini birden alir. Bu sayede o hesaplar yedekte durarak sure sinirini asar.

    Bir acidan bakinca biraz faydasi olabilir ama diger yandan yeni uye olup duzgunce mesaj yazacaklari engellemis oluyorsun. Yoneticilerde bu yuzden olmaz diyecektir.
  • Düzgün mesaj yazan üyeler azınlıkta. Önerimi dikkate almalı yönetim.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • selodonanımhaber kullanıcısına yanıt
    Ondan once kurallari daha net uygulasalar daha faydali olur. Bolumlere girme amaci trolluk yapmak olan, her mesajinda birilerine laf atip olay cikartmaya calisan, siklikla hakaret eden uyeler var. Bunlar arada bir ceza da alsalar, yonetim yapmamalari konusunda uyarsa da gene bildiklerini yapiyorlar. Mesela ulke bolumune uyari konusu koydular ama pek uygulanmiyor gibi. Gecen sene uygulamaya kalktilar ama oldukca adaletsiz cezalar verilince ise yaramadi tabi.

    Hukukta bile sabika denen bir sey var. Burada da insanlarin sabikalarina gore cesitli cezalar verilebilir. Yani 3 gun yazip 3 gun ceza aliyorsa yada son 6 ay icinde ayni sebepten 20 kere ceza almissa bu davranis kasitli yapiliyor demektir ve ona gore ceza verilmeli.

    Ayrica nasil mesajlar tek basina kurallar icinde kalip ceza gerektirmezken o mesajlardan cok yazildi diye ceza veriliyor(evet boyle bir sey var) ceza gerektiren mesajlardan bolca yazanlara agir yaptirim uygulanmasi gerekmez mi?

    Yalniz once uyeyi kisisel olarak ozel mesajla uyarmak lazim. Ondan sonra hala ayni sekilde devam ediyorsa kasit oldugu kesin olur.

    Bu sekilde oneriler cok yapildi ama pek uygulanmadi. Bir ara futbol bolumunde katlamali ceza vardi. Hatta ben ulke gundemi bolumu icinde onermistim ve gun "olabilir, konusalim" tarzi bir cevap vermisti. O uygulama futbol bolumunden de kalkti yanilmiyorsam.




  • Zaten kurallar uygulanamadığı için böyle bir öneri getirdim.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.