Şimdi Ara

SPOR SALONLARI VE VİRÜS TEHLİKESİ

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
596
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • bu ay spor salonuna yazılacaktım (mahalle arası değil büyük ve bilindik bir yer) ama virüsten dolayı tedirgin oldum. sonuçta orda duşa gireceğim ve insanların teri aletlere falan değiyor, sizce ne kadar riskli olur ?



  • up
  • Toplu olarak hizmet veren herhangi bir yer başka bir yerden daha güvenli değil ne yazık ki . Spor salonuna gelince eğer hatırı sayılır büyük bir yer ise önlem alınıyordur. Ayrıca düzenli spor yapan insanlar kendilerine bakarlar hem hijyen anlamında hemde bünye olarak , benim görüşüm spor salonu bir avmden daha güvenlidir bence , herşeyden önce hergün binlerce farklı insan gelmiyor oralara üyelik sistemiyle çalışıldığından aslında aynı saat diliminde genelde aynı insanlar bulunuyor.
  • Ben de bugün bunu düşünüyordum. Ben de bugün yarın tekrar yazılıcam ama, şimdi ortalık karışık. Ben genç olduğumdan belki dayanırım ama evde yaşlılar var.

    Temiz tutuyorlardır falan olayını da bi geçin. Spora gidip de "hırbo" olmayanını görmedim ben. Soyunma odasına bir giriyorum yerlerde şişeler, terli tişörtü çıkarmış fırlatmış oraya, banyoya girmiş terlikleri oturacağımız yere koymuş.. leş gibi ter kokuyorlar yıkanmadan geliyorlar salona... Çalışırken ter kokusunan midem bulanıyor söve söve küfürbaz haydoya dönüyorum. Sahibine söylüyorum ben kötü oluyorum pipilemiyor, bide bana darılıyor niye beğenmiyorum diye şahıs.

    Dikkatli olun.
  • 27 dereceden sonraki sıcaklıklarda ölüyor diye biliyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.