Şimdi Ara

SPOR BÖLÜMÜ KURALLARI (Güncelleme 18 Şubat 2010)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
1.444
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • SPOR BÖLÜMÜ KURALLARI


    Aşağıdaki kuralları spor bölümünü kullanan tüm üyeler kabul etmiş sayılmaktadır.

    1) Yeni konu açmadan önce forumun Arama bölümünü kullanarak daha önce konunun açılıp açılmadığına bakınız. (Aynı konunun birden fazla açılmış olması durumunda ilk açılan kalacak, sonra açılan silinecek / kilitlenecektir.)


    2) Takımların, kulüp başkanlarının veya futbolcuların isimleri alay malzemesi olarak kullanılamaz. Bu tür mesajlar içeriğine bakılmaksızın silinecektir, yazan üyeye ceza uygulanacaktır.. (Örnek: gese-febe-bejeke-azize-şaban-6S-7enerbahçe-Cekirdek-kuruyemiş-Tüpcü-8eşiktaş-ezik- bizans vb..)


    3) Üyelerin birbirleri ile tartışırken "Çakmak, geçirmek, koymak, kapak,ezmek" gibi kelimeler ile ifade etmeleri tartışmada tansiyonun yükselmesine sebebiyet verdiğinden dolayı yasaktır (bu ifadeleri resim yoluyla foruma aktarmakta ceza sebebidir). Bu tür mesajlar içeriğine bakılmaksızın silinecek ve yazan üyeye ceza uygulanacaktır. .


    4) Üyeler birbirlerine küfür, hakaret ve küçük düşürücü sözler sarf edemeyeceği gibi herhangi bir futbolcu, kulüp başkanı ya da spor kulübü gibi 3. şahıslar için de bu tip sözler sarf edemez. Hakaret olup olmadığı muğlak kelimelerde söz konusu söze maruz kalan üyenin şikayet etmesi durumunda, takdir üst yönetimindir. Bu tür mesajlar içeriğine bakılmaksızın silinecek ve yazan üyeye ceza uygulanacaktır. (Küfür veya hakaretlerin sansürlenerek yazılması bir şey değiştirmez)


    5) Kural Dısı iletilere aynı şekilde cevap vermek yerine
    butonuna basarak şikâyet ediniz. Aynı tarzda cevap verilmesi durumunda, ilk kimin başlattığına bakılmaksızın olaya karışan tüm üyeler ceza alacaktır.


    6) Bölüm kurallarına göre silinmesi gereken mesajları alıntı yapmayınız. Aksi takdirde mesajınız silinebilir.


    7) Silinen veya kilitlenen bir konuyu ısrarla tekrar açmak ceza sebebidir.


    8) Açtığınız bir konunun neden silindiğini sormak için şikâyet mesajı butonunu (
    ) kullanınız. Bu işi yeni konu açarak yaptığınız takdirde cevap verilmeksizin konunuz silinecektir.


    9) Ceza alan üyelerin başka bir kullanıcı hesabı alarak foruma yazmaya devam etmeleri yasaktır. Bu durumu tespit edilen üyelerin sonradan aldıkları kullanıcı hesapları kilitlenecek, asıl hesaplarının cezası ise uzayacaktır. Bu tutumlarını ısrarla sürdüren üyelerin ise asıl kullanıcı hesapları bir daha açılmamak üzere kilitlenecektir. (Yönetimin bu üyelerin sahte kullanıcı hesapları ile yazdıkları tüm mesajları silme hakkı saklıdır.)


    10) Ceza alan üyeler yeni konu açarak sebep sormaları halinde hem açtıkları konu cevap verilmeksizin silinecek, hem de cezalı oldukları halde foruma yazdıkları gerekçesi ile cezaları uzayacaktır. Ceza sebebinizi öğrenmek için lütfen forumdestek@donanimhaber.com adresini kullanınız ya da bir arkadaşınız vasıtası ile yöneticilere özel mesaj yollayarak sorunuz.


    11) Konu başlıklarının açtığınız konunun içeriği ile ilgili olmasına özen gösteriniz. Bu kurala uymayan konular yöneticiler tarafından silinebilecektir.


    12) Lütfen imzanızı gözden geçiriniz ve imza kurallarına uyunuz, İmzası değiştirildikten sonra yine aynı imzayı hiç değiştirmeden geriye koyan üyeler 1 hafta kilitlenecektir (imza kuralları için tıklayınız.)
    .

    13) Yayıncı kuruluşun resmi internet sitesi dışındaki bütün naklen maç yayın linkleri yasadışıdır. Bu tür linklerin verilmesi ve istenmesi kesinlikle yasaktır. Bu tür mesajlar içeriğine bakılmaksızın silinecek ve yazan üyeye ceza uygulanacaktır.

    14) Spor bölümünde bilet satış ve takası yasaktır. Bu tür başlıklar içeriğine bakılmadan silinecektir. Üye ısrarlı şekilde mesaj atmaya devam ederse yazan üyeye ceza uygulanacaktır.

    15) Yayın yapan Tv kanalının resmi sitesinde yayınlanmadıkca BISS keylerin dağıtımı ve bu konuyla ilgili link paylaşımı yasaktır. BISS key verilecek ise yayın yapan kuruluşun resmi web sitesini kaynak göstermek zorunludur. Aksi halde davranan üyeye ceza uygulanacaktır.



    < Bu konunun sahibi visualize iken visualize tarafına aktarılmıştır -- May 21 2010 12:32AM >



  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.