Şimdi Ara

Spor Bölümü İşleyişi Hakkında (Önemli!)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
4.299
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Değerli arkadaşlar, merhaba,

     

    Özellikle futbol bölümü malumunuz üzere forumumuzdaki en çekişmeli ve hararetli bölümlerden bir tanesi. Bu da bölümün özel bir şekilde ele alınmasını gerekli kılıyor. Fakat ne yazık ki tartışmanın yerini münakaşalar ve hakaretler aldığı için verim almamız zorlaşıyor. Onun için size enerjinizi atabileceğiniz olabildiğince açık bir alan bırakıp gerekli anlarda müdahale ederek verim almayı amaçlıyoruz. O bakımdan bölümleri serbest ve özgür görebilirsiniz. Birbirinizi rencide etmeden rakip takımlar hakkında ve camiaları ile şakalaşabilir; kendi aranızda takılmalı espriler, hararetli muhabbetler, belirli sınırları aşmadan dokundurmalar yapabilirsiniz. Bu tarz mesajlarınıza işler çığırından çıkmadığı ve sınırlar aşılmadığı sürece herhangi bir işlem yapmayacağız.



    Daha spesifik bir meseleye gelirsek, spor kulüplerine açıkça şike, himmet veya FETÖ yakıştırması yapılmasının verimli tartışmalara yol açmadığı görüşü bu konudaki deneyimlerimiz uyarınca sabit olup bölüm uzaklaştırmasına sebep teşkil etmektedir. Ancak, takımlara yakıştırma yapılmadığı ve bu şekilde verimsiz münakaşa kaynağı teşkil etmediği sürece bir takım olgulardan bahsedilmesinde, özellikle maç hararetinde duygu ve düşüncelerin aşırı abartıya kaçmadan ifadesinde herhangi bir sakınca bulunmaz.

     

    Kullanıcılara hakaret ve küfür konusunda standart forum işleyişi geçerlidir. Her bölümde olduğu gibi burada da bunlardan kaçınırsanız ceza almaz ve daha iyi bir site deneyiminiz olur.

     

    Bunların haricinde bölümlerde serbestlik var diye abartan ve bölümleri tamamen karıştırmaya dönük mesajlar atan üyeler yapılan değerlendirmeye göre uzun süreli bölüm uzaklaştırmalarıyla yüzleşebilirler veya kendi takım bölümlerine kilitlenebilirler. İlaveten işlem yapılan kullanıcılar geçici önlem uzaklaştırmalarıyla da yüzleşebilirler.


    Tüm bu söylenenler ışığında özellikle bölümler arası tahrikten kaçınmanız gerekmekte. Buna örnek olarak rakibin attığı golün rakip tarafından gol yiyen takımın bölümüne yazılmasını veya rakip takımın bölümüne o ilgili takımın isminin çarpıtılarak yazılmasını verebiliriz. Böyle örneklerin ısrarı halinde ilgili edimleri sergileyen kullanıcılar bir önceki paragrafta verilmiş işlemlerle muhatap kalabilirler. Gene bu çerçevede taşkınlığa varabilecek muhabbetinize kendi takım bölümlerinizde yoğunlaşmanız ve rakip takım bölümlerine provokatif biçimde yaymamanız tercih edilir.

     

    Son olarak bölümde görevlerini layığıyla yerine getiren ve bu görevi gönüllü olarak yapan yetkili ve yönetici arkadaşlarımıza yardımcı olmak adına lütfen her zaman yapıcı olmanızı sizden rica ediyoruz. Eleştirileriniz var ise bunu uygun bir dille belirtebilirsiniz. Eleştiri ile saygısızlığı da birbirine karıştırmamalısınız. Hatalarımız olursa bunu düzeltmek de yine bizim görevimiz.

     

    Bunun bilinmesini arzu ederiz. Bu konuda hem yönetici/yetkili arkadaşlarımıza mesaj atabilir hem de destek hattında form açabilirsiniz. Her türlü konuda sizlere yardımcı olmak bizlerin görevi bunu unutmayınız.

    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.