Şimdi Ara

SpellForce III Reforced'un Konsol Sürümleri Ertelendi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
14
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  
     
    Yayıncı THQ Nordic ve geliştirici Grimlore Games, SpellForce III Reforced'un PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4 ve Xbox One sürümlerini daha önce duyurulan 7 Aralık tarihinden 8 Mart 2022'ye erteledi.
     
    PC kullanıcıları için SpellForce III Reforced, 6 Aralık'ta SpellForce III'e ücretsiz bir güncelleme olarak gelecek.
     
    SpellForce III Reforced hayranlara ve yeni oyunculara sürükleyici bir konsol deneyimi sunmak için tasarlanan, anlaması kolay gerçek zamanlı strateji unsurlarıyla destansı bir RYO hikâyesinin eşsiz bir karışımı.
     
    Sene 518. Büyücü Savaşları olarak bilinen hain büyücülerin isyanı, kraliyet tarafından bastırıldı. Bu zaferin bedeli ağır oldu. Bütün bölgeler anarşi içinde, mülteciler barınacak yer arayarak diyar diyar dolanıyor ve "Yakan Kan" adında gizemli, ölümcül bir salgın hastalık hızla yayılıyor.
     
    Böyle zamanlarda bu insanlar bulabildikleri herhangi bir umut ışığına tutunurlar. Rondar Lacaine adında karizmatik bir adamın liderliğindeki Işığın Saflığı, bütün uğursuzlukların sebebinin büyücüler olduğunu ve Eo'nun eski görkemine kavuşmasının yalnızca tüm ilahların babası Aonir'in ikinci gelişiyle olabileceğini savunuyor. 








  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.