Şimdi Ara

speedtouch ST 780WL kablosuz modem yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
2.515
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • merhabalar benim THOMSON SPEEDTOCH ST 780 WL kablosuz modemim var modem arayüze giriebiliyorum ama ayar yapamıyorum setup diye bir menüsü olması lazım ama yok.birde yazılım güncellemesi yapayım diyorum benden modem user name ve password istiyor ve protek li diyor bu sorunu nasıl çözebiliriz yardımlarınızı bekliyorum.
    modemde çıkan ingilizce uyarıları password protected türkçeye çevirdiğimde modem şifre korumalı diyor güncelleme için şifre ve parolayı soruyor. bunu nasıl çözebiliriz yardımlarınızı bekliyorum



  • 10.0.0.138

    burayı denedin mi.adres çubuguna yaz.enter la.şifre sormaması lazım.SS ekleyebilir misin?

    http://speedtouch.lanor192.168.1.254bydefault/

    http://www.speedtouchturkiye.com/Default.aspx?pageID=76#

    şu videoyu inceleyebilirsin

    http://www.telekomadsl.com/thomson_780.html

    dediğim gibi şifresiz olması lazım

    edit:kullanıcı adı admin yada Administrator olabilir.şifre yazmadan tamam de gir



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi speedman -- 22 Temmuz 2010; 13:43:09 >




  • web arayüzüne girebiliyorum onda sorun yok yanlız modem ayarlarında setup diye bir menü olması lazım ama yok modemin kurulum videosundada zaten görünüyor ama setup menüsü bende yok.firmware güncellemesi yapmaya kalktığımdada password protected diyor ve user name ve password soruyor bu user name ve passwordü bulursam yazılımı yükleyip belki sorunu çözebilirim ama bir türlü çözemedim.
  • config dosyasını backup al, içindeki şifreye bak. yani modem ayarlarını backup alabilirsin. onun içine bak şifre yazar diyecem ama senin dediğinde bi terslik var gibin..
  • mrb bu config dosyasının yedeğini nasıl alacağım menülerde göremedim acaba yardımcı olabilirmisiniz.
  • Modemin arka kısmında bir reset butonu var. Ufak bir deliğin içindeki butona bir kürdan gibi cisimle 10 saniye basılı tutun. Modem resetlendikten sonra arayüzüne 192.168.1.254 adresinden giriş yapıp istediğiniz ayarları yaparsınız.
  • hocam arayüze giriyorum onda sorun yok ara yüze girdikten sonra menüler kısmında setup diye bir menü olması lazım bu kullanıcı adı ve şifrenin girildiği vcı vpı pppoe gibi ayarların yapılabildiği yer olması lazım bendeki modemde setup menüsü yok çıkmıyor.bu yüzden firmware güncellemesi yapmak istiyorum ama güncelleme yapmaya çalıştığımdada benden şifre ve parola istiyor.modem protekli diyor bu proteki kaldırmak için şifre ve parola istiyor.modemi kaç kez resetledim ama olmuyor yine user name ve password soruyor.
  • Son sürüm benim bildiğim kadarıyla 6.2.29.2 olması lazım. Ama bunun firmware ile ilgisi yok. Tüm SpeedTouch'larda neredeyse ilk firmware'den beri o menü var ve Administrator kullanıcı yetkisiyle bağlanıyorsanız çıkmaması olası değil.

    Setup menüsü de soldaki SpeedTouch yazan menüye girince orta kısma geliyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pablo Vader -- 23 Temmuz 2010; 17:12:52 >
  • evet dediğiniz yerde ilk sırada çıkması gerekiyor ama setup haricindeki diğer menüler var setup menüsü gelmiyor gelmeyincede modemin kullanıcı auyarlarını yapamıyorum
  • Destek hattını arayıp yeni firmware isteyebilirsin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.