Şimdi Ara

Sözde iş ilanı siteleri ama İŞ YOK !!! İLLA CANIMIZA MI KIYALIM? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
260
Cevap
15
Favori
39.954
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
299 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Chelonian

    Benim bugün tam 377 gün oldu. Kariyer siteleri dışında facebook gruplarınada üyeyim orada da herkes kız düşürme peşinde veyahut 12 saat çalışmaya günlük 60-70 tl veren tipler var. Umutlarım çoktan tükendi..

    İşsizlik;




    Bir kaç ilan..



    --


    "Dergiyi yaz, bas, yay, tanıtımını yap, web tasarımı ve sosyal medya bültenlerini hazırla, derginin yüzü olarak röportaj ver"
    Senin 12 saat 60-70 iyiymiş. Bana 15 saate 50 TL teklif eden bir öz olmasa da ABİ dediğim biri vardı. Yani köle arıyorlar.




  • Start Again kullanıcısına yanıt
    Vay be

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Chelonian kullanıcısına yanıt
    Bende parasını yiyeyim. Sırf böyle düşünenler yüzünden satış elemanı işine başvuramıyorum. Firma sahipleri yazılım bilgimden haberdar ve üç paraya komple sömüreceklerinden eminim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Start Again kullanıcısına yanıt
    kerimcem

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Wrestle Mania kullanıcısına yanıt
    Ünlü üye mi? Pek bilmiyorum.
  • Start Again kullanıcısına yanıt
    Yok ünlü denilemez ama böyle tartışmalara çok girdiği için o zaman görünce şaşırdım. Her mesajın da ben akp'li değilim der, o zaman bile söylemiş.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • el_jericho kullanıcısına yanıt
    Arttırıyorum. Fabrikanın teki bana iki yıllık iş planı çıkardı. İşe başladıktan iki hafta sonra patron gelip bana işleri bitirmeden para vermeyeceğini, onlara kâr ettirirsem belki %5 prim alacağımı söyledi. Adama istediği işlerin detaylı olarak ne olduğunu, değerini filan anlatmaya çalıştım ama olmadı. Ben de durumun saçmalığını göstermek için adama fabrikayı bana devretmesini, ödemeyi kâr yaptıkca azar azar yapacağımı söyledim, bön bön suratıma baktı
  • Bu kariyer eleman işim olsun gibi benzer sitelerden iş bulan var mı cidden merak ediyorum, çok az işe alım oluyor oradan diye biliyorum. Herkes etrafımda bu sitelerden haberi olmadan iş buluyor torpil arıyorlar cv bırakıyorlar tanıdık arıyorlar akrabalarım bile artık diyor arkan varsa iş bulursun diye. Oturduğunuz yerden gelin demiyorlar artık çok beklemeyin öyle işler. :)

    Linkedin 'de bana bir sürü firma bakıyor ama birisi merhaba demedi. :)
  • el_jericho kullanıcısına yanıt
    29 yaşındayım ve şu an tam zamanı diye düşünüyorum. Bulursam biraz kalırım ama bulamazsam giderim SAY10.

    El_Jericho burada ikinci ya da üçüncü sınıf olduk, Araplar önümüze geçti saçma sapan fikirler yüzünden, imkan varsa gidilsin, ben biraz tecrübe kazanmak için kalırım ama bulamazsam giderim bir an önce.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wacom Intuos -- 12 Ocak 2020; 22:11:50 >
  • Bime veya A101 e başvur.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kortekes

    Bime veya A101 e başvur.
    bime 7 kere başvurdum artık mail atıp ana bacı sövecekler, onlar da eleman almıyor.
  • Ulan kerimcem 2012’den beri ayni Akp’li degilim yalanini soyluyormussun ya, 8 yildir ikna edememissin forumu.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zerathull -- 12 Ocak 2020; 23:16:16 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kariyer.net hayatımda gördüğüm en scam site olabilir bir kere bile dönüt almadım. İşin ilginci kız arkadaşım oradan başvurmuştu ve işe girmişti. Ondan hariç İşkur ve Eleman.net'ten iş bulunabileceğini düşünüyorum çünkü telefon numaraları açık olarak yazıyor genelde. Arayın görüşme yerini sorun ve görüşün. Ben bu şekilde iş buldum hep. İnternete ilan verenlerden %95 civarı gelen başvurulara bakmıyor.

    Ha bana sorarsan, Mart ayında 2 gün çalışıp istifa ettiğimi sayarsak o zamandan beri çalışmıyorum sadece bakınıp başvura basıp çıkıyorum çünkü çalışasım yok zaten şehirde iş de yok.
  • Arkadiusz Milik kullanıcısına yanıt
    İşkur uzerinden başvurduğum ilanlardan birisini aradim. Kimi aldınız bu kadro için tecrubeli ne özelliği var dedim. Kendi şirketimiz içerisinde kaydirma yaptik dedi. Ve ilan 1 ay yayinda kaldi. Muhtemelen bu hamle beklendikti ama 1 ay yayinda tuttular.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşım parasız pulsuz kızla tanışmaya kalkman bile bana göre saçma.
  • bende issizim ana baba olmasa of of sonumuz hayrolsun 3.5 issizim 1 sene askerlik bekledim 1 sene askerlik 1.5 senedir geldim askerlikten is yok bekcilik mulakat elediler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Askerden geleli 3 ay oldu. Bilişim uzmanıyım(sistem ve network). Hem sistem hem de network alanında uzman olmak bile yıllarımı aldı. İş görüşmesine gidiyorum adam diyor ki benim sistemime bakacaksın tamam, networküme bakacaksın ona da tamam; son kullanıcı desteğini vereceksin; ulan hadi ona da tamam, firmamın sosyal medya hesaplarına sen bakacaksın, internet sitemizde bir sıkıntı olursa olursa sen gidereceksin, firmamıza özel programları öğrenip onun desteğini vereceksin, artı müşterilere programın eğitimi vereceksin bla bla. Maaş asgari ücretle sen başla, performansına göre yükselteceğiz. Söylemedi ama sanırım akşamda evinde özel muamele istiyor!

    A*ın oğlu ilanı uzman arıyorum diye vermisşin neyin performansını bekliyorsun. İşin garibi bu şartları kabul eden bir çok kişi varmış! Valla beyler gerçekten durum çok kötü. Tek iyi yanım devletten işsizlik maaşı alıyorum. O da olmasa aç kalırdım herhalde ama onun bitmesine de üç ay kaldı. Üç ay içerisinde iş bulamazsam ne yapacağım bilmiyorum




  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.