Şimdi Ara

Söylentiye göre The Flash filminden sonra Ezra Miller'ın rolü George MacKay'e verilecek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
278
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Söylentiye göre The Flash filminden sonra Ezra Miller'ın rolü George MacKay'e verilecek
    DC'nin sinema tarafında bildiğiniz gibi işler çok iyi gitmiyor. Yakın zamanda çıkacak ve merak uyandıran en büyük film sanıyoruz ki The Flash filmi ancak o da başrolü sebebiyle unutulup giden bir film olacak gibi duruyor. 



    Ayrıca Bkz.Final Fantasy XVI'dan beklenen fragman geldi



    Filmin başrolü olan Ezra Miller, bildiğiniz gibi son birkaç aydır sürekli bir suça karışıyor ve Warner Bros bu konuda bir şeyler yapma konusunda ciddi. Oyuncuyla daha ne kadar devam edilecek sorusu birkaç aydır gündemde dolaşırken Warner Bros, kararını vermiş gibi duruyor.



    George MacKay Yeni Flash Olabilir



    Geçtiğimiz saatlerde çıkan haberlere göre Warner Bros, The Flash filminin ardından Ezra Miller'ın rolü bırakmasını ve George MacKay'in devralmasını istiyor. George MacKay'i daha öncesinde 1917 isimli filmde görmüştük ve kendisi gerçekten de güzel bir oyunculuk sergilemişti. 



    Bu haberin söylenti olduğunu tekrar belirtelim ancak Warner Bros'un Ezra Miller'ı istemediği artık biliniyor. Bu şekilde devam etmesi de zaten doğru olmaz. The Flash filmi 23 Haziran 2023'te vizyona girecek.




    Kaynak:https://trendingnewsbuzz.com/warner-bros-reportedly-interested-in-replacing-ezra-miller-flash-with-george-mackay/







  • Bu böyle ben karıyım, cinsiyetsizim, cartım curtum diyenlerde hep bir şeyler ters gidiyor sonunda.

  • amerika ilginc yer. bu tip ahlaksizliklari asla affetmiyorlar, kac tane aktorun yapimcinin politikacinin kariyeri bu tip olaylardan bitti. yakin zamanlardan aklima gelen charlie sheen var. zamaninda bill clincton'ida affetmediler. ama is trump gibi populist riyakar politikacilara gelince ne pislik yapsa sanki dokunulmazligi varmis gibi oylece siyrilip gidiyor. porno yildizlariyla iliskisi cikti, kacirdigi vergiler cinsiyetci irkci soylemler neler neler, adamin uzerine hic biri yapismadi. tabaniyla alakali sanirim, kendi tabanida ayni sekilde ahlaksiz oldugu icin uzerine yapismiyor. turkiyeye hicccc girmiyecem, bu yukarda yazdiklarim turkiye standardinda ahlaksizlik degil, olanlari yasananlari herkes biliyor.

  • Aptal herif, oysa ki bu film kariyerine çok büyük artı katacaktı ama...

  • Azınlık olayları ve LGBT yüzünden başrol olamayacak tiplere en iyi roller veriliyor sonra birşeyler tuhaf gidiyor, sonunda ya film bitemiyor yada film sevilmiyor.

  • Bence en iyisi Grant gustin kullanmaları adam zaten 8 sezon flash oynadı ve bu rolün en çok ona yakıştığını düşünüyom insanlar flash dediklerinde aklına dizideki delil geliyor insanın aklını "the fastest Man a Live"

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.