Şimdi Ara

Söylenti: Prince of Persia'nın (2008) Remake Sürümü Geliştirilme Aşamasında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
61
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  
     
    Prince of Persia, Assassin's Creed, Far Cry ve daha fazlasıyla bilinen Ubisoft, eski oyunları günümüze taşımaya devam ediyor. Geldiğimiz noktada Ubisoft'un 2008 yılında oyunculara sunduğu Prince of Persia'nın yeniden yapım sürümü üzerinde çalıştığı bildiriliyor. Prince of Persia üçleme serisinin dördüncü oyunu olan bu yapımın remake sürümü için yakalanmış birkaç ipucu şu anda oyuncular arasında konuşuluyor.
     
    Prince of Persia (2008) remake için ortaya çıkan söylentiler
     
     
     
    Geçtiğimiz ay iki web sitesi adının güncellenmesiyle beraber çeşitli söylentiler ortaya çıktı. Bu alan adları Prince of Persia'nın remake sürümü hakkında bazı ipuçlarını içeriyordu. Geçtiğimiz hafta resmi Prince of Persia Twitter hesabı, oyun hakkında bazı çizimleri hayranlara sundu ve bir remake veya remaster sürümünün gelebileceği sinyalini verdi.
     
    Tüm bu süreçteki ipuçları Reddit kullanıcısı Jasonvsfreddyvs tarafından toplandı. Jasonvsfreddyvs, eline geçtiği yeni sanat eserleriyle beraber bir gönderi paylaştı ve bu gönderide Prince of Persia'nın (2008) çizimi, yeni alan adlarının kaynakları ve daha fazlası yer alıyor.
     
    Tüm bunlar oyuncular tarafından toplanan veriler ve şu anda remake ya da remaster sürümünün geliştirildiğine dair resmi bir bilgi yok.
     
     
     
     




  • Abicim en olmadık Princelere remake yapıyorsunuz bir oynamak istedigim warrior withine yapmıyorlar oyun o kadar eski ki gameplayi okadar sinir ediyor ki oynanmıyor keşke onada çıksa bitirmek istediğim tek Prince of Persia
  • Etkileyici görselleri ve mekanları olan bir oyundu. Remake halini iyi yaparlarsa güzel bir oyun olacaktır. Ama bana remastered olarak çıkar gibi geliyor.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çıktığı zaman, grafik tarzı ve dövüş sisteminden dolayı çok eleştirildi. İnsanlar, SoT üçlemesine alışmıştı tabi. Açıkçası, ben çok sevmiştim. Gayet keyifli bir oyundu. Muhtemelen, remastered olarak çıkar.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Prince of Persia Warrior Within Remake yapacaklarına uğraştıkları şeye bak. Söylenti: Prince of Persia'nın (2008) Remake Sürümü Geliştirilme Aşamasında 


    Oyuncunun emeğiyle dalga geçer gibi sonu olan bir yapım için uğraşmalarına değmez.

  • Cel-Shaded ile PoP serisine değişik bir hava katmıştı eyvallah ama Pop:Warrior Within gibi bir efsaneye daha çok yakışırdı Remake.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.