Şimdi Ara

Soyisim Değişikliği Hakkında Bilgi Lütfen

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
300
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • konu kaldıralabilirkonu kaldıralabilirkonu kaldıralabilirkonu kaldıralabilirkonu kaldıralabilirkonu kaldıralabilirkonu kaldıralabilirkonu kaldıralabilirkonu kaldıralabilirkonu kaldıralabilirkonu kaldıralabilirkonu kaldıralabilirkonu kaldıralabilirkonu kaldıralabilirkonu kaldıralabilirkonu kaldıralabilirkonu kaldıralabilirkonu kaldıralabilirkonu kaldıralabilirkonu kaldıralabilirkonu kaldıralabilirkonu kaldıralabilirkonu kaldıralabilirkonu kaldıralabilirkonu kaldıralabilirkonu kaldıralabilirkonu kaldıralabilirkonu kaldıralabilirkonu kaldıralabilirkonu kaldıralabilirkonu kaldıralabilirkonu kaldıralabilirkonu kaldıralabilirkonu kaldıralabilirkonu kaldıralabilirkonu kaldıralabilirkonu kaldıralabilirkonu kaldıralabilirkonu kaldıralabilirkonu kaldıralabilirkonu kaldıralabilirkonu kaldıralabilir




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi notebookmania -- 15 Aralık 2021; 12:3:20 >



  • notebookmania N kullanıcısına yanıt
    Merhaba, süreç hakkında kısaca bilgi vereyim;
    1-İsteminize ilişkin bir dilekçe yazarak (dava dilekçesi) yaşadığınız yerdeki Asliye Hukuk Mahkemesine başvuracaksınız. Dilekçe ekinde kimlik fotokopiniz ve E-devlet üzerinden aldığınız aile nüfus kayıt örneğiniz olsun.
    2-Açacağınız bu davada Davalı, o yer nüfus müdürlüğü olacak. (Örneğin Fethiye’de yaşıyorsanız Fethiye İlçe Nüfus Müdürlüğü)
    3-Dilekçenizde deliller kısmında tanık olsun muhakkak. Hakim gerekli görürse tanıkları dinleyecektir. Tanıkların ismini ve adresini dilekçede yazabileceğiniz gibi tanıkların ismini sonra bildireceğinizi de belirterek ilerleyen süreçte de bildirebilirsiniz.
    4-Bu davanın açılıştaki masrafı; 118,60 TL harç artı 200 TL de gider avansı (davada kullanılacak masraf) gibi bir şey tutacaktır.
    5-Dava ilk celsede veya ikinci celsede bitecektir. (Her şey yolunda giderse)
    6-Bulunduğunuz yerdeki mahkemenin yoğunluğuna göre dava, 2-6 ay gibi bir zaman aralığında neticelenecektir.
    Dava Dilekçesi örneği için Web’e bakabilirsiniz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bnymnkrsn -- 4 Aralık 2021; 22:24:45 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • bnymnkrsn kullanıcısına yanıt

    KaldırılabilirKaldırılabilirKaldırılabilirKaldırılabilirKaldırılabilirKaldırılabilirKaldırılabilirKaldırılabilirKaldırılabilirKaldırılabilirKaldırılabilirKaldırılabilirKaldırılabilirKaldırılabilirKaldırılabilirKaldırılabilirKaldırılabilirKaldırılabilirKaldırılabilirKaldırılabilirKaldırılabilirKaldırılabilirKaldırılabilirKaldırılabilirKaldırılabilirKaldırılabilirKaldırılabilirKaldırılabilirKaldırılabilirKaldırılabilirKaldırılabilirKaldırılabilirKaldırılabilirKaldırılabilirKaldırılabilirKaldırılabilirKaldırılabilirKaldırılabilirKaldırılabilirKaldırılabilirKaldırılabilirKaldırılabilirKaldırılabilirKaldırılabilir




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi notebookmania -- 18 Aralık 2021; 10:8:37 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.