Şimdi Ara

SoundBar için öneri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
629
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selamlar,

    46" bir ES8000 serisi Samsung TV'ye sahibim. Ayrıca PS3 ve PS4 kullanıyorum. Bu ürünlerle birlikte evin salonunda kullanabileceğim bir soundbar arıyorum. Önemli olan sesin kaliteli olması. Yeri geliyor DTS'li filmler vs. de izliyorum. Virtual Surround gibi bir özelliği de olursa çok iyi olur.

    Mümkünse bana bu konuda önerilerde bulunabilirseniz sevinirim.

    SoundBar başlığında her kafadan birden fazla ses çıktığı için başlığı açma gereği duydum.

    Teşekkürler.



  • merhaba, high end sistemler kullanan ve kulağı hassas biri olarak cevaplayacağım, öncelikle soundbar denilen şey müthiş bir icat bence, ses kalitesi ne kadar iyi olabilir ki ? gibi ön yargılarım vardı bugün avrupa yakasındaki büyük teknoloji marketleri dolaşıp şuan piyasadaki tüm güncel soundbarları saatlerce test ettim ve sonucunda samsung m-550 model 3.1 340w soundbar aldım. tasarımı ses kalitesi ve sunduğu güç beni gerçekten etkiledi fiyatının çok üzerinde bir soundbar, yakında burada detaylı incelemesini yapacağım takipte kalın.
  • Merhabalar

    Konularda gezinirken sorunuzu gordum .Sesine sahit oldugum icin sizinle paylasmak isterim.
    Sesini dinledigim en iyilerinden bir tanesi ve dunya inovasyon odulu alan bir marka Philips Fidelio B3, B5, E5 , E6 ve en iyinin iyisini soruyorsaniz Samsung HW-K950 Dolby Atmos Soundbar ikisini de kullanan arkadaslarim var harika bir sey kablo yok, wireless subwoofer 10 m mesefade heryere konulabilir.bu ozellikler modele gore degisir E5 dublex evi ayaga kaldiriyor, mutfak dolablari titriyor birde bir defa alin, aldiginiza degsin uzun yillar kullanacagim diyorsaniz tavsiye ederim. Samsung HW-K950 Dolby Atmos ozelligiyle geligi icin simdi 7-8 tane dolby atmos PS oyunlari cikti zamanla daha cok cesit cikacak.uzerinize yagmur yagma hissini versin yada bir helikopter uzerinizden gecme hissi istiyorsaniz , kesinlikle atmos soundbar terchiniz olur.

    Selamlar



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Burakay2015 -- 27 Kasım 2017; 7:43:50 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.