Şimdi Ara

SOUNDBAR [ANA KONU] (830. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: eiskent , tayaydin , kimnotyze1983 Daha Az
3 Kayıtlı Üye (2 Mobil) ve 5 Misafir - 6 Masaüstü2 Mobil1 Android
5 sn
33.368
Cevap
471
Favori
1.642.592
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
57 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
30. Sırada  bugün en iyi #10
Sayfa: önceki 828829830831832
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • fitamino kullanıcısına yanıt
    Ben lg cx’te ses geçişini otomatik yaptım biraz daha iyi oldu. Bass ve sub 3’te. Yanma olayı etkiliyor veya kulağım buna alışmaya başladı sanırım. Mibox ile DTS ve pc üzerinden True hd Atmos’ta izleyince cihazın keyfine varabildim.
  • Mehmetcan3445 kullanıcısına yanıt
    Ben Dts ses dinledim ama dts x değildi sanırım bu 2si arasında da ciddi fark var mı ki ? Bu soundbar işi yeni başlayanlar için güzel bi oyuncak ama tehlikeli insan hep daha fazla ses türü daha güçlü cihazlar istiyor. Soundbar buysa Avr sistem nasıldır diye düşünmeye başladım :)))))
  • c.guleken C kullanıcısına yanıt
    Bu yanma olayi cidden var mi acaba ya. Yoksa bizim kulaklar mi alete alisiyor, psikolojik olarak kulaklarimiz mi yaniyor acaba :)
  • fitamino kullanıcısına yanıt

    Hocam tartışmanın son kısmını görmedim, muhtemelen mesajlar silinmiş vs. Küfür vs kısmını bilemem, tabii ki yanlış, ancak bence sen hatalısın. Bana da biri senin gibi yaklaşsa tepki verirdim.


    Kimse kimsenin bekçisi değil, birinin bassından memnun olmadığı ürünü satışa koymasına laf ettin, diğeri zararına satarım dedi ona karıştın. Adam birine kakalarım demedi ki, alet kullanılamaz durumda değil, 25 ten sonra cızırdıyor demiş, servis çağırırım sorun var derlerse ala işlem yaparım sorun yok derlerse de ben memnun değilim zararına satarım demiş.


    Takip edicem, görücez bakalım falan diyip ciddi tahrik ettin insanları. Arkadaş küfür edip uzaklaştırılınca sanki sen burda mağdur gibi olmuşsun. Bence senin de hatan var. Başlığı amacı dışına çıkardınız birlikte. Söylemeden duramadım.


    İyi forumlar.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kesinlikle olay birebir arkadaşın yazdığı şekilde gerçekleşmiştir. Bende başından beri konuyu takip ediyorum. Fitamino isimli arkadaş yaptığın doğru degildi. Gereksiz yere arkadaşı hicbirsey yapmadığı halde suçladin. Sonuna kadar tahrik ettin. Adam sana yazma dedikçe zorladın. Hala da ben bisey yapmadım diye buraya yazıp kendini aklamaya çalışıyorsun. Yaptığın şey hiç hoş değildi. Bende 38 yaşındayım az çok kimin ne yaptığını anlayabilecek olgunluğa sahip olduğumu düşünüyorum.
  • 1 hafta önce de Fitamino isimli arkadaşımız, cihazda ki cızırtı problemi ile alakalı eski kullanıcıları zan altında bırakmıştı. Söylediği şey; eski kullanıcılar da vakti zamanında 'ya bu cihaz da cızırtı problemi var' diye uyarsaydi. Bunun üzerine cihazı ilk alan kullanıcılar da gerekli cevabı arkadaşa vermiş. Buna rağmen Josh-r arkadaşımıza dediği şey; Hocam neden alınganlık yaptın ki ben kimseye bir şey demedim. Birseyler söyleyip de sonra demedim demek de çok enteresan geliyor. Forumda çok eskiyim şimdiye kadar hiç kimse ile polemiğe girip üzmedim. Ama o arkadaşın haksız yere ceza almasına uzuldum gerçekten. Hatta üşenmeyip geçen hafta ki konuşmayı da screenshot alıp ekledim. Umarim düzgün bir şekilde yüklenir ve okunur. Saygılar.






  • Banlanan Arkadaş boşuna banlandı .Fitamino denen şahıs çok tahrik etti arkadaşımızı,bende aynı malı kullanıyorum eleştiriyorum bende çok sistem kullandım.kağıt üzerindeki rms değerleri kesinlikle karşılamıyor dedim vayy anam nasıl karşılamaz demeler felan , sanırsın sn11r bu eleman tasarlamış satışa sunmuş tey Allah'ım

    Herkes yazmış bende 15 yıllık üyeyim burada İlk defa böyle birşey gördüm



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi barisx3 -- 23 Şubat 2021; 6:18:47 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ek not olarak belirteyim.

    6 aydır sn11r kullanıyorum. Arka kitlerde başta kopma problemim oluyordu. Şimdi o da 3-4 günde bir sefer 1-2 saniye denk geliyor. Ancak tv etrafı çok karışık, modem 2.4 ve 5ghz hue bridge, zidoo media player vs.

    Haricen hiç bir problemim yok. Cızırtı falan bir kere bile hissetmedim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cchacalls

    1 hafta önce de Fitamino isimli arkadaşımız, cihazda ki cızırtı problemi ile alakalı eski kullanıcıları zan altında bırakmıştı. Söylediği şey; eski kullanıcılar da vakti zamanında 'ya bu cihaz da cızırtı problemi var' diye uyarsaydi. Bunun üzerine cihazı ilk alan kullanıcılar da gerekli cevabı arkadaşa vermiş. Buna rağmen Josh-r arkadaşımıza dediği şey; Hocam neden alınganlık yaptın ki ben kimseye bir şey demedim. Birseyler söyleyip de sonra demedim demek de çok enteresan geliyor. Forumda çok eskiyim şimdiye kadar hiç kimse ile polemiğe girip üzmedim. Ama o arkadaşın haksız yere ceza almasına uzuldum gerçekten. Hatta üşenmeyip geçen hafta ki konuşmayı da screenshot alıp ekledim. Umarim düzgün bir şekilde yüklenir ve okunur. Saygılar.


    hocam.

    dün bütün yazılanları canlı olarak okudum.


    kısa özet yorumumu yukarıda yaptım tekrar yazayım


    biri lafın nereye gittiğini anlamadan yorum yaptı(herkeze yapıyordu) biride bel altı küfürle cevap verdi konunun ayarı kaydı malesef.


    ikiside hatalıydı. konuyu artık burda kapatıp normale dönelim.





  • josh-r J kullanıcısına yanıt
    Tek hatam o arkadasi elestirmekti. Uzatmiycam o yuzden kapadim konuyu. O beyfendiyle mahkemede hesaplasicam.

    Sadece sunu bilim burasi forum elestiriye acik olmak lazim. Bende 35 yasinda adamim kimsenin elestirdigim icin anama karima bacima kizima sovmeye hakki yok.

    İyi forumlar.
  • fitamino kullanıcısına yanıt

    Bu foruma yıılardır senin gibiler yüzünden yazmak istemiyom adamı tahrik et tahrik et sonrada madur edebiyatı yap helal olsun valla yağ gibi çıkıyon su üstüne aslında bu forumlara girenlere ehliyet kontrolü gibi bişeyler yapılmalı  şimdi dikkat ettim biçok tahrik edici mesajını silmişin haa bu durumda onun küfür etmesini gerektirmezdi




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi contix -- 23 Şubat 2021; 11:26:9 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Ozleran

    Ek not olarak belirteyim.

    6 aydır sn11r kullanıyorum. Arka kitlerde başta kopma problemim oluyordu. Şimdi o da 3-4 günde bir sefer 1-2 saniye denk geliyor. Ancak tv etrafı çok karışık, modem 2.4 ve 5ghz hue bridge, zidoo media player vs.

    Haricen hiç bir problemim yok. Cızırtı falan bir kere bile hissetmedim.
    maşallah diyelim o zaman darısı diğer sn11 alan arkadaşların başına

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Filmlerin yüksek kaliteli sürümlerini bilgisayar kaldırmıyor (donanımsal olarak gücü yetmiyor sanırım), 50 küsür gb indirip izleyemeden siliyorum bazen. Şunu fark ettim, vlc ile oynattığımda güç bela ilerleyen, bir süre sonra takılıp ilerlemeyen filmler kodi ile açtığımda daha akıcı oynatılabiliyor. Sizin önerebileceğiniz seslerin düz geçişine izin veren ve sistemi yormadan filmleri daha performanslı izleyebileceğim ekstra bir video oynatıcı program var mıdır? Yoksa kodi ile devam edeceğim.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • YT kullanıcısına yanıt
    Bs player denedin mi hocam?
  • YT kullanıcısına yanıt

    Uygun fiyata zidoo x9s alabilirsin hocam.

    Bende pc kullanmadığım için gönderim dikkatimi çekti. Ben bu şekilde çözdüm.

    bana bilgisayarı tvye bağlamak, onun her daim açık olması vs hep rahatsız edici gelmiştir.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar harman kardon aura studio 3 kullanan&deneyen oldu mu ?


    çok beğenilen bir ürün ancak 3000 liraya kadar olan harici subwoofer'lı soundbarlar kadar performans gösterebilir mi merak ediyorum.

  • WalterWhite00 kullanıcısına yanıt

    Soundbarla karsilastirilacak urun degil bunlar. Ben sounbar mi, bt hoparlor mu sorusuna kullanim amaci bakimindan soundbar derim. Oncelik sirasina gore evde hersey varsa bir de bu olsun diyecekler icin denenebilir. 360 derece ses veren samsung r1 ve r3 var bende. Belki de bu cihaza ilham vermistir. Evet sesi cok basarili samsungun ama tek bir hoparlor ile muzik dinlemek veya film seyretmek benim aliskanliklarima uymuyor. Sanirim bu tarz urunleri alanlar biraz citayi dusuk tutyor ve sesin yuksek olmasi nedeni ile begenilerini misli noktalara tasiyorlar. Stereo ses dunyasinda muthis bir aydinlanmaydi. 50 yil sonra mono hoparlorler yenilik gibi hayatimizda. Tasinabilir hoparlor grubunda rakiplerine gore degerlendirip almak gerekir. Fiyatindan da anlasilacagi gibi butik bir urun. Mutfagin kosesinde estetik bir sekilde dururken guzel bir sarki dinleyeyim diyerek ya da belli bir sure ses ihtiyacini karsilayacak cihazlar.


    Biraz cihazi karalamis gibi oldum ama markaya karsi en ufak bir antipatikligim yok.

    Saygilarimla.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • fitamino kullanıcısına yanıt
    Bs player'ı eskiden beri kullanırım, sevdiğim bir player ama performans olarak vlc daha akıcı.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • eiskent E kullanıcısına yanıt

    hocam tesekkur ederim. ben de sizin gibi dusunuyorum ama yine de emin olmak istedim :) mesela elimde grundig gsb 950 var. subwoofer capi 20 cm e yakin. her ne kadar o urun harman kardon da olsa bu subwooferin verdigi bass'i veremez diye dusunuyorum.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu sıralar ekstra bir ürün almayı düşünmüyorum. Yatırım yaparsam stereo hoparlörlerimi yenileyeceğim ama daha zaman var ona :)
    Eldekilerle bir süre idare yani :) teşekkürler ama tavsiyeniz için.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 828829830831832
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.