Şimdi Ara

soul calibur 4 online oynayan varmı ??? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
1.351
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • başta UFUK kardeşim olmak üzere herkese selamlar. bende uzun zamandır soul edge den beri oyunu oynarım. yani sene 1996 idi sanırım. Niyetim kimseyi karalamak değil fakat Karpuzcu arkadaşım soul edge den bahsediyoruz, Soul Calibur değil. Soul Edge bu oyunun ilk versiyonudur. 2. si Random attıkları anda yeniliyorlardı, çok yenincede adam alıyorlardı. Hatta Cem abi ile bir ara random kavgası etmiştik, Bana ''Atmıyorum ben random sen ne yaparsan yap demişti'' kızmıştı demişsin. Canım kardeşim ben böle bi diyalog yaşadığımızı bilmiyordum burada öğrendim. 3. sü En sonra Cem abi ile online yaptık, onda da sadece Mitsurugi ile yenebildi demişsin. Ben öle hatırlamıyorum ama öle olsa dahi Mitsu bu oyunun adamı değilmi kardeş. Yani çok adamla oynamak oyunu bilmek anlamına gelmezki, herkesin bir favori karakteri vardır. Benimki de Mitsu. Bu oyundada aman aman bir iddiam yok ama iyi oynadığımızı söylerler yani beni alperi ve ufuk kardeşimi. soul edge zamanında ne kapışırdık yaw. ama şimdi oyunlar geçti arkadaşlıklarımız baki kalır inş.neticede kimse kendini bu kadar abartmasın, abartsa ne olacakki. sonuçta bi oyun.herkes yenecek birbirini. Bu arada umarım rencide edecek bişeyler sölemedim Karpuzcu dostum. Ama ekleyelim birbirimizi görüşelim derim. elim gavuru ile kapışmaktan bıktım be :)

    PSN : cemoli78
    Sc4 Level : 151
    Winning Average : %87,20




  • kayıtlar devam etmekte

    Evet amacımız aman aman ben süper oyun oynuyorum demek değil bende elin gavuru ile oynamaktan sıkıldım uzunzamandır bir kac türk isimli arkadaşlara denk geldim unun dışında hic raslayamadım oyun oynayan bu konuyu ben hepinizden daha cok iyi biliyorum kaydımı yapın hepinizi yenceğim kaydesiyle acılmadı dostluk arkadaşlık gurubumuzu oluşturmak icin actım herkezin favori adamı var evet benimkide klık ve the apparentcet inşallah akşam görüşürüz birde soul calibur u sadece ps1 den ps2 den az oynamışlığım var fakat ps3 de baya sardı beni TEKKEN 6 CIKSIN ONUNDA SÜPE ONLİNE ALT YAPISINI HAZILIYACAĞIZ




  • quote:

    Orjinalden alıntı: metalosi

    selam arkadaşlar uzun zamandır soul calibur 4 oynamaktayım hemen hemen 3 aydır arasıra online takıl maktayım fakt bi kac kez türk arkadaşlarımızla karşılaşa bildim onun dışında hep yabancı ülkenin insanlarıyla online oynuyorum adam akıllı oynayanda yokki can sıkıyolar hep aynı hareket güzel oynayanlarda var hakkını yememek lazım

    forumda oynayan arkadaşlar varmıdır diye sormak istedim varsa eğer burda bir birimizle irtibata gecip online takılırız avuclarım kaşınıyoda

    evet arkadaşlar cevaplarınızı msj larınız bekliyorum
    şuan ben dahil 6 kişi olduk psn kaydına devam
    1 ) psn: murat_52_tr :
    2 ) psn: DarkSleep__
    3) psn: UFUK_SEN
    4 ) psn: karpuzcu
    5 )psn: oozansoy
    6 ) PSN : cemoli78



    Ben yabancılarıda bulamadığımdan değiştirdim oyunu kimse on oynamıyor




  • quote:

    Orjinalden alıntı: cemoli78

    başta UFUK kardeşim olmak üzere herkese selamlar. bende uzun zamandır soul edge den beri oyunu oynarım. yani sene 1996 idi sanırım. Niyetim kimseyi karalamak değil fakat Karpuzcu arkadaşım soul edge den bahsediyoruz, Soul Calibur değil. Soul Edge bu oyunun ilk versiyonudur. 2. si Random attıkları anda yeniliyorlardı, çok yenincede adam alıyorlardı. Hatta Cem abi ile bir ara random kavgası etmiştik, Bana ''Atmıyorum ben random sen ne yaparsan yap demişti'' kızmıştı demişsin. Canım kardeşim ben böle bi diyalog yaşadığımızı bilmiyordum burada öğrendim. 3. sü En sonra Cem abi ile online yaptık, onda da sadece Mitsurugi ile yenebildi demişsin. Ben öle hatırlamıyorum ama öle olsa dahi Mitsu bu oyunun adamı değilmi kardeş. Yani çok adamla oynamak oyunu bilmek anlamına gelmezki, herkesin bir favori karakteri vardır. Benimki de Mitsu. Bu oyundada aman aman bir iddiam yok ama iyi oynadığımızı söylerler yani beni alperi ve ufuk kardeşimi. soul edge zamanında ne kapışırdık yaw. ama şimdi oyunlar geçti arkadaşlıklarımız baki kalır inş.neticede kimse kendini bu kadar abartmasın, abartsa ne olacakki. sonuçta bi oyun.herkes yenecek birbirini. Bu arada umarım rencide edecek bişeyler sölemedim Karpuzcu dostum. Ama ekleyelim birbirimizi görüşelim derim. elim gavuru ile kapışmaktan bıktım be :)

    PSN : cemoli78
    Sc4 Level : 151
    Winning Average : %87,20



    Cem abicim, souledge , ben ilkokuldayken oynardım ilk versiyon olduğunu biliyorum. Zaten seninle hiç souledge oynamadık genel olarak seni biliyorum. Her dakika kapışmadık. Kapışdığımızda da mitsurugi dışında adamla yenemedin beni.

    Random konusuna gelince. Soulcalibur 2 de yaşamıştık çok iyi hatırlıyorum. Beni mitsurugi ile yenmiştin, 5 el falan belki az belki fazla tam hatırlamıyorum, ben hep random atıyordum etrafımda da arkadaşlar vardı. Onların gazına random al demiştim sana bu ne diye sinirlenmiştim, çocukluk işte hırs yapmıştım. Sende almam ben random demiştim. Çok iyi hatırlıyorum. Olmayan bir diyaloğu neden burda dile getireyim. Belki eksik belki fazla kelime ama diyalog bu şekildeydi. Bu konu hakkında yalan söylemek bana hiçbir şey kazandırmaz. 25 yaşındayım bunlar komik durumlar.

    Pek samimi olmasakda sen ve Alper abi ikinizide seviyorum oynarken tek zevk aldığım kişilersiniz. En güzelide ikinizde hiç hırs yapmıyorsunuz, kabalaşmıyorsunuz. Genel olarak oyun oynayanlar sizler gibi sakin ve iyi değilller.

    Abartma konusuna gelince amacım kapışacak arkadaşlar edinmek biraz da gaz vermek sadece bu Yoksa ben yenilmez olsam yada kendimi abartsam sizlerden aldığım yenilgileri söylemem. Ama sadece sen ve Alper abiye yenildim bu oyunda. Sonuçta 3 el ben yenildim 3 el sen o tarz bir durumdu.

    Online dışında en son soulcalibur 3 çıktığınd fantsy de oynamıştık ondada tam hatırlamıyorum ama genel wins de ben öndeydim. Hatta soulcalibur 3 üzerine konuşmuştuk, biraz.

    PSN konusuna gelince abi sen bende ekliydin baktım girmiyorsun dedim herhalde Cem abi sildi beni, bende yer açmak için seni sildim

    Bu arada abi leveline baktımda valla iyi yapmışsın. Ben lagdan dolayı online hiç oynamadım, hatta oyunu hiç oynamadım genel yapı ile sevemedim. Benim gözüm SoulCalibur 2 de kaldı onun ruhunu kaybetti bana göre. Ama sizlerle oynamak isterim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Karpuzcu. -- 15 Aralık 2008; 17:21:45 >




  • Canım kardeşim ben sana yalancı demedim ki, sadece hatırlamıyorum dedim. İnan gerçekten hatırlamıyorum. Silinsin, tekrar ekleriz birbirimizi önemli değil. yaw zaten bu lag olmasa level im daha yüksek olurdu. bazen beni de çıldırtıyor gerçekten. Ama şununla resmen gurur duyabilirim. sıkı dur onlinede yaptığım critical finish 200 e yakın. neredeyse hepsine yapıyorum.3 rauntluk oyunda 2 kez critical yaptığımı biliyorum. Valla benim de şahsi görüşümü sorarsan soul 2 den sonra bozuldu ama 3 çok kötüydü bunda sanki biraz toparlar gibi olmuşlar. Oynarız tabi neden olmasın?
  • quote:

    Orjinalden alıntı: cemoli78

    Canım kardeşim ben sana yalancı demedim ki, sadece hatırlamıyorum dedim. İnan gerçekten hatırlamıyorum. Silinsin, tekrar ekleriz birbirimizi önemli değil. yaw zaten bu lag olmasa level im daha yüksek olurdu. bazen beni de çıldırtıyor gerçekten. Ama şununla resmen gurur duyabilirim. sıkı dur onlinede yaptığım critical finish 200 e yakın. neredeyse hepsine yapıyorum.3 rauntluk oyunda 2 kez critical yaptığımı biliyorum. Valla benim de şahsi görüşümü sorarsan soul 2 den sonra bozuldu ama 3 çok kötüydü bunda sanki biraz toparlar gibi olmuşlar. Oynarız tabi neden olmasın?


    Tamamdır Cem abicim geçmiş konu zaten, ekleriz tekrardan, valla hayranım şu hırs olayının sende olmamasına. Hırs derken oyun hırsı değil tabi, çirkeflik olayı gibi. Her oyuncu senin gibi olsa oooo

    Bu lag olayı sinir bozucu abi, bu arada haklısın soulcalibur 4 de biraz toparlamışlar.

    Neyse oynayalım burdaki arkadaşlarla hep beraber. Maksat dostluk olsun.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Karpuzcu. -- 15 Aralık 2008; 19:00:17 >




  • şuan oynaycak arkadaş varsa bi kac el oynayalım ben müsaitim arkadaşlar isteyen olursa player rakend mactan server ola bilirim
  • ben bu oyunu ve bunun gibi oyunlari lag yuzunden bi turlu ogrenmek istemedim. ne igrenc bi durum ya. online i adam gibi oynayamadiktan sonra ne yapayim ben. turk arkadaslarda zaten yok yada herkes iks boksda... yoksa oyun hayran olunacak kadar kaliteli ve guzel oysa ki..
  • valla ben fazla lag yaşamıyorum 3,cü bölge olduğum halde oyuna gire bildiysem eğer fazla lag sorunum olmuyor bazen ise 1 kere bile olsun lag yaşamadım saatler olyuyor
  • Aslında sende haklısın fakat bence lag yüzünden böyle bir oyunu oynama zevkinden mahrum olma derim. Lag birçoğumuzun sorunu ama fazla dert etme (diyorum ama bazen beni deli ediyor.lag yüzünden 2 hareketle adamın beni yendiğini biliyorum:)).
  • Evet arkadaşlar dün biz onlinedeydik sizler nerdeydiniz????

    cemoli78 ve karpuzcu

    abilerimize teşekkür ederim dün güzel oyun cıkarttımıza eminim inşallah devamı gelir
  • evet dün biraz geç girdim psn ye o yüzden fazla kapışamadık ama yine de zevkliydi. bugün sanırım biraz daha fazla kapışabiliriz, network hatası olmazsa tabii:( gelen olursa kapışırız.
  • oyunun tek can sıkıcı yanı network hatası onun dışında sıkıntımız yok evel allah bugün birazda fazla kapışırız tabi yediğim dayakların hesabını sorcam akşama diğer arkadaşlarda gelirse sevinirim
    quote:

    Orjinalden alıntı: cemoli78

    evet dün biraz geç girdim psn ye o yüzden fazla kapışamadık ama yine de zevkliydi. bugün sanırım biraz daha fazla kapışabiliriz, network hatası olmazsa tabii:( gelen olursa kapışırız.




  • Bende vakit bulursam gelmeye çalşıcam.Bu akşam veya diğer akşamlar.cervantes tende sıılmaya başlıyorum zaten.Yeni bir karektere ısınmam lazım
  • Dün gece güzeldi, benim biraz network sorunum oldu. Sonra girebildim.

    metalosi arkadaşımla oynayabildik. Oyuna yabancı girince çok fena lag oluyor. Lobbyde ikimiz olunca sorun olmadı.

    Cem abi sanada iyi geceler diyemedim gidiverdin, kusura bakma

    Bu akşam daha çok arkadaşı görmek istiyoruz.
  • Olayı çözdük ama benim bağlantı sorunu hala devam ediyor. Her bağlandığımda mutlaka bir kez atıyo PSN den beni. Bu arada bi şekilde kulaklık mikrofon tedarik etmek gerekiyo arkadaşlar, hem oynayıp hem mesaj yazmak sıkıcı ve zor oluyo. Ama yinede zevkli maçlar oluyo, Karpuzcu random diye diye yaptırdı sonunda bana:)
  • Bende kulaklık var sizdede varsa olur.

    Cem abi dün ezimete uğrattı beni. Soulcalibur 2 den sonra çıkan oyunların hiçbirini sevmemeştim. Zaten 3 de bıraktım 4 üde almak için almıştım.

    Zaten levellerden anlaşılıyor oynamadığım. Benim 2 Cem abinin 151 Abi nasıl yaptın onu. Dün 2 saat oynadım perfect geçtim o kadar adam 2 level zor atladı Galiba başka oyun yok sende

    Cem abi senin gibi oyuncu yok diye bırakmıştım soul edgeden bildiklerim yeteri bana başka olsa, valla tekrar başkama nedenim olacaksın.

    Neyse daha kalabalık olmayı bekliyoruz arkadaşlar gelen yok mu ?




  • quote:

    Orjinalden alıntı: KarpuzcuTR

    Bende kulaklık var sizdede varsa olur.

    Cem abi dün ezimete uğrattı beni. Soulcalibur 2 den sonra çıkan oyunların hiçbirini sevmemeştim. Zaten 3 de bıraktım 4 üde almak için almıştım.

    Zaten levellerden anlaşılıyor oynamadığım. Benim 2 Cem abinin 151 Abi nasıl yaptın onu. Dün 2 saat oynadım perfect geçtim o kadar adam 2 level zor atladı Galiba başka oyun yok sende

    Cem abi senin gibi oyuncu yok diye bırakmıştım soul edgeden bildiklerim yeteri bana başka olsa, valla tekrar başkama nedenim olacaksın.

    Neyse daha kalabalık olmayı bekliyoruz arkadaşlar gelen yok mu ?


    Doğru söylüyosun, 4 tane daha oyun var ama sadece bununla oynuyorum ama fazla kasmamaya çalışıyorum çünkü abartınca fena oluyorum:) benim level daha bişey değil, adamlar 400 levellere gelmişler.resmen yuh, sabah akşam oynuyorlar demekki. Yani 70 milyon memlekette bu kadar mı sc4 oyuncusu var ya, lütfen biraz daha arkadaş gelsin.




  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.