Şimdi Ara

Sorunum var...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
398
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Simdi ben win xp pro kullaniyorum. gecen aksam cd-rw (lg 16x10x40x) a cd-rw taktim ama görmedi sonra 52x asus cdrom uma taktim o da okumadi. ne oldu nasil oldu anlamadim sonucta önceden sorunsuz calisan cdrom um ve cdwriterim simdi cdlerin hemen hemen hepsini taktigimda cd yok diyor. cd writerim taktigim cdnin cd-r mi cd-rw mi oldugunu görüyor ama icerigini yine görmüyor okumuyor. yaw sorun ne olabilir. ben kafayi yicem yakinda ..



  • evet arkadaşım.malesef bendede aynı.xp kurdum kuralı sorunlar bitmedi.hiç bir donanımı düzgün tanımıyor ne biçim şeyse bu?
    98 ve me de süper çalışan makinam xp yi kurunca özürlü oldu sanki.halbuki makinam canavar gibi.eski filan sayılmaz.PIII 1 GHZ işlemci 512 mb kingston ram abit be6 II boarda 3dfx voodoo 4500 vga filan yani.bu sistemide beğenmezse daha ne diyeyim.midtown madnes 2 bile oynayamaz oldum.need for speed hiç açılmaz oldu.rengarenk yapmışlar adamlar xp yi ama rengarenklilikle olmuyor iş.tv kartımın güya xp sürücülerini buldum.ama görüntü rezalet beş para etmez.scannerim düzgün taramıyor.winampın ses kalitesi bile düştü.cd ler zor okunuyor falan filan ..bir sürü sorun.adamlar baş belası bir işletim sistemi çıkardıkları halde tam tersi süper bir sistem diyorlar(dalgamı geçiyorlar)
    98 se en iyisi...

    Bilgi paylaştıkça çoğalır




  • yaw öleyse bi baska bisi kuruyum ben. onu deneyim bari. insallah isletim sistemindendir...
    yazık bize ama...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.