Şimdi Ara

**SORUNLU ALIŞVERİŞ** SİNERJİ BİLGİSAYAR - sinerji.gen.tr

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.168
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Öncelikle Merhaba arkadaşlar,


    11.11.2020 tarihinde Sinerji Bilgisayar'a ait sinerji.gen.tr isimli internet adresinden Corsair h100i RGB Platinum marka/model ürün satın aldım.


    Kuzenime toplayacağımız sistem için satın almış olduğum ürünlerden sadece 1 tanesi bu idi. Sistem toplama planımız uzun süreli ertelendiği için ürünü iade etme kararı aldık.


    13.11.2020 tarihinde MNG Kargo ile elimize ulaşan bahse konu ürünü 22.11.2020 tarihinde iade etmek üzere (iade/cayma süresi dahilinde) site üzerinden başvuruda bulunduk.


    23.11.2020 yani bugün ise aldığımız cevap, "Ürün kutusu ya da jelatini açılmış ise iade kabul etmiyoruz" oldu.


    Ürün kutusunda bulunan birkaç ezikten ötürü kontrol etme ihtiyacı duyularak sadece jelatini açılıp kutu içi-içeriği kontrol edildi. Montaj vs. zaten söz konusu değil.


    Neyse sonuca gelecek olursak, THH başvurusunu yaptık ve beklemedeyiz.


    Siz siz olun, sinerji.gen.tr üzerinden -özellikle de iade ihtimaliniz olan- alışveriş YAPMAYIN, YAP MA YIN.




  • Başka yazdığım yerden kopyala yapıştır yapıyorum


    Merhaba arkadaşlar.


    Sinerji bilgisayarı mutlaka duymuşsunuzdur yahut bizzat alışveriş yapmışsınızdır belki. Altunizade'de parça satan sistem toplayan bir işletme. Ben de bir hata edip güç kaynağımı en ucuz orası diye internet üzerinden sipariş verdim. Fakat kısa süre sonra alacağım ekran kartı değiştiği için güç kaynağını daha kuvvetli bir modeliyle değiştirmem gerekecekti. Fakat iade edeceğim güç kaynağının ambalajını merak edip açmıştım.


    Yakın olduğu için kargoyla uğraşmak istemedim direk arabaya atlayıp mağazaya gittim. İçeride nazik bir beyefendi çalışan vardı. Durumu anlattım o da patronuyla görüşmeye gitti. Aldığım cevap, "ambalajını açtığım için" iade alamayacakları idi. Sonra ben çalışanla konuşurken patron kendi geldi ve beni aşağılayıcı ve suçlayıcı bir tavırla tersledi. Hakkımın olduğunu, koşulsuz iade edebileceğimi söylediğimde "ben bunu nasıl satacağım", "sen böyle ürünü alır mıydın" diye saçma sapan argümanlarla beni resmen dükkandan kovdu. "bu benim sorunum değil ürünü satan ve bu sorunlara çözüm üretmekle yükümlü olan sizsiniz" dediğimde bir de bencillik ile suçlandım.


    Kısacası bu lağım çukuruna yolum düştüğü için gerçekten üzüldüm. Ben bu küçük mağazalardan fiyatı bir kenara işi seven insanlar yapıyor diye almayı tercih ediyorum. Ama sahibin utanmaz bir paragöz olduğunu görünce ebediyyel ebet kara listeye koydum.



    Söyleyeceklerim bu kadar. Sinerjiden almayın aldırmayın. Paranız sizin cebinizdeyken iyisiniz. Çıktığı andan itibaren keriz oluyorsunuz.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akavora -- 21 Ocak 2021; 10:57:53 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.