Şimdi Ara

(sorun çözüldü) Oristelekom yalancı bir firma. Sakın bulaşmayın.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
1.076
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Netspeed den oris geçiş yaptım. Bağlantı yapılırken 100mbps baglattım lakin hattımın desteklemediğini sadece 45mbps desteklediğini söylediler şaka gibi. Hattim eve kadar fiber ve 100mbps üzerini dahi destekliyor. Orise sorduğumda malesef yapacak birşey yok bukadar destekliyor dediler bu hat fiber hat diyorum öyle birşey olamaz diyorum yapacak birşey yok dediler. Bende 1 haftalık oris kullanimimi bugün ittibari ile sonlandirip milinecom geçiş yapacağım orisi düşünenler birdaha düşünsünler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cellat87 -- 13 Mayıs 2020; 6:8:45 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • hocam ne yaptınız?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Şeytanın Kırbacı

    Bu mesaj silindi.

    Alıntıları Göster
    Vallaha hocam 2 hafta uğraştım hergun rahatsız ettim hatta tüketici hakem heyetine şikayet edeceğimi söyledim ve üzerine şikayet vara yazdım 2 hafta sonra evimde 100mbps internetim oldu ve uzerine de özür dielemek maksatlı faturamin yarisini odeyecegimi soylediler. Sorun yok yani 3 aydır sorunsuz kullanıyorum
  • Şeytanın Kırbacı kullanıcısına yanıt
    TT ile sözlemesi o kadardır. Fiber bozuk olsa ne bağlantısı yapacak.
    Fiber altyapı 1000Mbps hatta uygun teknoloji ile 10000Mbps kaldırabilir..

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Firmanın yüz hız paketi için altyapı sahibi ile anlaşması yok ise hız desteklense bile verilemez. Fiberde desteklememe gibi bir durum söz konusu değildir, fiber bağlantılar çok yüksek hızları desteklemektedir. Altyapı sahibi ile hız paketleri üzerinden anlaşmalar yapılır. Mesela Netspeed bağlantı hızlarını yeni aboneler için en fazla 35 olacak şekilde güncelledi. Bu durumda bağlantı yüz desteklese bile kimse yüz alamayacak. Yani firmalar arası anlaşmalardan doğan durumlar söz konusu olduğunda altyapıdan bağımsız bir konu haline geliyor.
  • cellat87 kullanıcısına yanıt
    Ping ne düzeyde? 100Mbps hızı sağlayabiliyorlar mı özellikle saat 7-11 aralığında?
  • Hocam vallaha uzun zamandır bakmıyorum ama indirme falan yaparken 11mb saniyede indiriyor bana bu yetiyor. Buda demek oluyorki alıyorum sanırım söylenen hızları :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: XpressMusic34

    Firmanın yüz hız paketi için altyapı sahibi ile anlaşması yok ise hız desteklense bile verilemez. Fiberde desteklememe gibi bir durum söz konusu değildir, fiber bağlantılar çok yüksek hızları desteklemektedir. Altyapı sahibi ile hız paketleri üzerinden anlaşmalar yapılır. Mesela Netspeed bağlantı hızlarını yeni aboneler için en fazla 35 olacak şekilde güncelledi. Bu durumda bağlantı yüz desteklese bile kimse yüz alamayacak. Yani firmalar arası anlaşmalardan doğan durumlar söz konusu olduğunda altyapıdan bağımsız bir konu haline geliyor.
    Ben bunu anlatmaya çalışıyorumda arkadaş fiber altyapının bunu desteklemeyeceğini iddaa ediyor malesef. FTTH diyorum hala he he diyor. neyse . sorunun çözülmesi mutlu etti.
  • J.McNulty kullanıcısına yanıt
    Desteklemeyen durumlarda var maalesef iş bilmez personel ile bazı bölgelerde bu sorun görülüyor. Bölge Müdürü sonra diyor ki "haaa bizim çocuklar tekrarlayıcıları şeyyyaptırmamış yavv" ..

    Yada bağlantı kontrolü için kurulan sistemleri takip etmeyip kopan bağlantıları şikayet olunca görüyorlar. Sonrada bu sistemi neden aktif kullanmıyorsunuz boşuna mı kurdunuz diyince "heee yav biz bu sistemi kurdurtturmasak daha eyi ha masraf olmaz" diyorlar falan ..
  • J.McNulty kullanıcısına yanıt
    :) Bazen doğru söyleseniz de yanlışmış gibi algılanır hocam. Aldırmayın çok.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XpressMusic34 -- 13 Mayıs 2020; 0:11:17 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Şeytanın Kırbacı kullanıcısına yanıt
    FTTH nin ülkesi mi olur? Kafayı yemişsin sen.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.