Şimdi Ara

[SORU] Wissen akademi 'Web Programlama Uzmanlığı Eğitimleri' kursları (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
137
Cevap
6
Favori
43.425
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • serbest elektron S kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler..
    Benim de randevum bugündü arayıp yarına ertelediler. Ama söylediğiniz gibiyse çok da kasılmaya gerek yok. :)
  • merhaba Arkadaşlar, yazılı sınavda neler soruluyor? başvurulan eğitim programı ile ilgili sorularmı soruluyor? hangi konulara çalışalım bilgilendirirseniz çok sevinirim.
  • beginner1234 B kullanıcısına yanıt
    çalışılacak bir sınav değil sayısal ve sözel yetenek ölçülüyor sadece. Sorular bana çok kolay geldi. Veyüksek bir puan aldığımı söylemişlerdi. Önemli olan hız ve pratiklik sadece. Bu arada sınava ne zaman gireceksiniz?
  • merhaba bu cumartesi girmeyi planlıyorum. basit matematik işlemlerimi soruyorlar acaba?
  • merhaba arkadaşlar ben 3 kasım 2013 tarihinde sınava girdim 14 kasımda da mülakata çağırdılar. öncelikle
    sınava yeni girecekler için durumu anlatayım sınav hatırladığım kadarıyla genel yetenek ve sözel kısımlardan oluşuyor. genel yetenek kısmı, geometrik şekillerle ve basit matematik konularıyla ilgili sorulardan oluşuyordu kolay fakat dikkat ve zaman kullanımı eleyici unsurlar. sözel kısım, çok hatırlamıyorum ama çoğunlukla okuduğunu anlamaya dayalı sorulardan oluşuyordu.

    mülakat için rahat olmanız önemli anladığım kadarıyla adamların asıl öğrenmek istedikleri; kursa sonuna kadar devam edebilecek misiniz, eğitimin altından kalkabilecek potansiyeliniz var mı, bu süreçte mali açıdan sorunlar yaşar mısınız...? tarzında konular. kişisel tavsiyem iyi iş bulursam kursu bırakırım diyorsanız hiç uğraşmayın boş yere zaman kaybı olur.

    mülakat sırasında bana olumlu düşündüklerini ama kesin cevap için ocak ayında arayacaklarını, şubat ayında da kursun başlayacağını söylediler. ocak ayının ilk haftası bir iş görüşmesine çağrıldım ve olumlu geçti bunun üzerine ben de wissen i arayıp mülakatı geçip geçmediğimi öğrenmek istedim fakat cevap almak pek de kolay olmadı aynı zamanda mülakat sırasında size söylemediler mi? filan dediler sanırım biraz üstelerseniz mülakatta da cevap veriyorlarmış. sonuçta iş durumunu anlatınca konuştuğum bayan .NET sınıfında adımın olduğunu ve kurs tarihi için ocak ayında arayacaklarını söyledi ama hala arayan yok.

    ben de bugün tekrar aradım ve şubatta açılan sınıfların kesin tarihini sordum, biz sizi arayacağız deyip kapattılar. ne zaman arayacaklarını bile soramadım zaten ilgisizlik hastalığına yakalanmış gibi çalışanları var.
    sonuç olarak eğer merak ettiğiniz konular varsa kesinlikle arayın bence eninde sonunda cevap vermek zorunda kalacaklardır. zaten bu ayın sonuna kadar aramazlarsa beşiktaş a gidip yüz yüze görüşeceğim ben yaza kadar beklemeye razıyım da kesin bir başlangıç tarihi verseler ya da resmi olarak arayıp kabul edildiniz deseler içim rahatlayacak çok önemsediğimden sanırım, paranoyalara başladım




  • deniz314 D kullanıcısına yanıt
    Ben aralığın 28 inde sayısal-sözel yetenek sınavına girdim. 10 ocaktı sanırım, mülakata gittim. Mülakatta bana sonuçla ilgili gayet kesin konuştular. sabah ve öğlen seanslarından hangisini istediğimi bile not aldılar. Ayrıca ocak sonu gibi, sınıfların belirlenmesinde kullanılacak, ingilizce seviye sınavı yapacaklarını söylediler. Ve sınava da çağırıldım. Bugün beşiktaşta sınavdaydım. .NET sınıfları için ocağın 28i gibi arayacaklarını söylediler. Diğer kurslara göre daha erken başlayacakmış.
    Dil sınavına girmemişseniz bir sıkıntı var demektir. Hatta mülakatta bile bahsetmemeleri çok tuhaf.
  • o zaman bir sıkıntı var sanırım ama mülakatta ingilizce bilgim üzerine konuşmuştuk ben almanca istemiştim. almanca sınıfı için de ingilizce sınavına girmem gerekir mi? umarım bir sıkıntı olmaz ama konuştuğum kadın .NET sınıfını nereden bilecek hani beni başından salmış olsa seçtiğim sınıfı bilemezdi diye avutuyorum kendimi tabi sonradan sınıftan çıkardılarsa bilemiyorum size kursun başlama tarihini söylediler mi?
  • deniz314 D kullanıcısına yanıt
    Almancca sınavının tarihi farklı olabilir ama şimdiye haber vermiş olmaları gerekirdi diye düşünüyorum. Çünkü benim her şey 1 ay gibi kısa bir sürede gerçekleşti.
  • Merhaba arkadaşlar, eğitimler şubatta başlayacak denilmişti. sizce başlarmı gerçektende?
  • bildiğim kadarıyla .NET sınıfı 3 şubatta başlıyor ama birden fazla sınıf olabilir o yüzden kendi sınıfınız için arayıp öğrenmeniz daha doğru olur.
  • java da 3 şubatta açılıyor
  • network ne zaman açılıyor acaba :)
  • Java'ya kimler baslıcak ? ben haricinde :) ilk gün sudan cıkmıs balık gibi saga sola bakmayalım en azından bir merhabamız olsun burdan
  • Microsoft Sistem ve Ağ Uzmanlığı Eğitimi için dün aradılar sizce ne kadar yararlı ? hergün 60 km yol gitmeye değermi ? Bilgisayar programcılığı bitirdim ne gibi katkısı olur bilgi verebilecek olan varsa sevinirim.
  • Mülakatlara giren arkadaşlar var mı bu dönem için?
  • arkadaşlar ben şuan bu eğitimlere katılıyorum 3 şubatta başladı ben .net veritabanı eğitimi alıyorum ve gayet verimli güzel bi yer kendinizi geliştirmeniz açısından bi işiniz yoksa katılmanızı öneririm
  • Selam dostlar. Ben de yeni başvurdum Microsoft yazılım veritabanı (iş-kur) kursuna, geç mi kaldım bu dönem için ?
  • Bende 12 Temmuz Cumartesi sözel ve sayısal sınava girdim. bugün sınav sonucu için arayacaklardı ama hala aramadılar. Bakalım ne olacak!
  • beni de 12 ağustosda mülakata çağırdılar. Napsam bilmiyorum iş imkanı olayına pek inanmıyorum , iş imkanı olayına pek inanmıyorum açıkcası. Kursu bitiren birinin yorumları çok iyi olurdu.
  • Merhabalar.. Ben bu firmayı işkur kurs eğitim veriliyor diye aradım ilgili bölümlerden mezun şartı söyledi telefona çıkan bayan merak ettim içinizde bu kursa giden veya gidecek arkadaşların bölümleriniz bilgisayar bölümleri mi?? Yardımcı olursanız sevinirim..

    Konuyu hortlatmış oldum..
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.