Şimdi Ara

Sony, yeni kablosuz kulaklık modeli Float Run'ı duyurdu: İşte özellikleri ve fiyatı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
227
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Sony, yeni kablosuz kulaklık modeli Float Run'ı duyurdu: İşte özellikleri ve fiyatı
    Yenilikçi tasarıma sahip LinkBuds ile kullanıcılardan olumlu yorumlar toplamayı başaran Sony, kulaklık pazarında farklı tasarımlara imza atmaya devam ediyor. Bu bağlamda teknoloji devi, yeni kablosuz kulaklık modeli Float Run'ı tanıttı. Peki spor aktiviteleri için özel olarak tasarlanan kulaklık neler sunuyor? İşte özellikleri



    Sony Float Run özellikleri



    Geleneksel kulaklıklardan farklı olarak kulak kancaları ve esnek bir boyun bandı ile desteklenen Float Run, kulağın dışına oturan yenilikçi bir tasarımla geliyor. Sony'e göre ''Kulak Dışı'' olarak adlandırılan bu tasarım, rahatsızlığı azaltırken spor aktivitelerinde kulaklığın düşme riskini de ortadan kaldıracak. Ayrıca kulaklığın, yalnızca 33 gram ağırlığında olduğunu da belirtelim.



    Sony, yeni kablosuz kulaklık modeli Float Run'ı duyurdu: İşte özellikleri ve fiyatı
    Float Run'ın sahip olduğu tasarım nedeniyle aktif gürültü engelleme özelliği bulunmuyor. Ancak Sony, kulaklığın 16 mm’lik büyük sürücüler ile ses kalitesinden ödün vermeden ''daha doğal ve geniş bir ses'' deneyimi sunacağını iddia ediyor.



    Ayrıca Bkz.Sony PlayStation 5 Pro için muhtemel çıkış tarihi paylaşıldı



    Teknik tarafta Float Run, 10 saat kullanım süresi, SBC/AAC kodek desteği, Bluetooth 5.0su sıçramalarına karşı IPX4 sertifikası ve bir adet USB-C portu ile destekleniyor. Açıklanan bilgilere göre Sony Float Run, yalnızca siyah renk seçeneği ile 129,99 dolar fiyat etiketine sahip olacak. Kulaklıkların Şubat 2023 tarihinden itibaren satışa sunulması bekleniyor. 




    Kaynak:https://www.gizmochina.com/2023/01/25/sony-float-run-earphones/







  • SONY işte abi. SONY budur.

    Diğerlerinin hayal dahi edemedikleri tasarımları SONY gerçekleştirir.

    SONY™

  • 129 dolar nedir ya. Altıüstü bir kulaklık yani. 129 dolar demem minimum 2500-3500 arası bir fiyat demektir. Anc olmayan bir kulalığa bu kadar para verilmez. 129 dolar da verilmez. Sony kendi kendini bu şekilde bitirmeye devam ediyor ne yazıkki. Nokiadan hiçbir ders çıkarmıyor bu teknoloji firmaları.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.