Şimdi Ara

★SONY XPERIA™ Z2 KULÜBÜ | FACEBOOK | ROOT | TR ROM FTF ★ (1931. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
38.626
Cevap
210
Favori
1.234.761
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
39 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 19281929193019311932
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Android 10 da kullanan var mı cihazı?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: 740turbowagon

    Hocam cok gec bir cevap oldu kusura bakmayin.

    Link yok ancak dosya elimde. Yine de sefil upload hizlari ile yukleyemem.

    Tam dosya ismi "CARBON-CR-6.1-NOCT-RELEASE-sirius-20200525-0057.zip" belki bu sekilde aratip bulabilirsiniz.
    romu twrp den yükledim ancak cihaz brick oldu, resimli klavuz hazırlayacak biri varsa on numara olur
  • cnkst kullanıcısına yanıt
    Telefonu sattigim icin yardimci olamam ustad. Zaten brick olayi da hic basima gelmedi. Senin care varsa xda forumlarindadir.
  • Cihazı flashtool ile flaşlamak için ses kısma tuuşuna basılı kalıp usbyi taktığımda kırmızı led yanıp sönüyor ve pcye bağlanmıyor. Cihaz sony logoda kaldı. Bilgisi olan dostlar yol yordam gösterirse çok memnun olurum.

  • şarj kablosu takınca saatin okunması özelliğini nasıl kapatabiliriz.

    jack kablosunu takınca otamatik müzik uygulaması açılıyordu onu bir şekilde kapattım,

    sonra kurcalarken böyle bir uygulamayı açmışım ama şimdi kapatamıyorum , yardımlarınızı rica ediyorum.

  • Herkesin yeni yılını kutluyorum arkadaşlar. Sony Xperia Z2 cihazım için yan şarj tıpası almak istiyorum lakin anladığım kadarıyla orijinal paröa bulmak mümkün değil. Şuan orijinaline ikame şarj tıpası alıp kullanan satın aldığı işletmeyi önerecek olan var mı? Varsa beni bilgilendirirse sevinirim.
  • Merhaba. Uzun zamandır bi köşede duran Z2im var.Kullanmayı bıraktım çünkü ekranı problemli. Kendi kendine tıklayıp çalışıyor bazen benim dokunmalarıma tepki vermiyor yada dokunduğum yerden farklı bir yeri algılıyor. Böyle bişey başına gelen bilen varsa yardımcı olabilirmi.
  • Hayırlı Ramazanlar arkadaşlar.

    Z2 telefonum brick oldu galiba yardım edebilir misiniz. Güç tuşuna basılı tutunca logo geliyor sadece, açılmıyor.

    Flashtool ile stock rom atmaya çalışınca da hata veriyor. (Android 6.0.1 ve Android 5.1 romları denedim aynı hatayı veriyor)

     ★SONY XPERIA™ Z2  KULÜBÜ | FACEBOOK | ROOT  | TR ROM FTF ★
  • Emirhan46_46 E kullanıcısına yanıt

    Sorunum çözüldü

    Bir yerde Sony Xperia Z2 için önerilen Flashtool sürümü 0.9.18.6 diye okumuştum.

    Flashtool'un bu sürümü ile stock ROM'u yükleyebildim. Tabii ki temiz bir kurulum ile Flashtool'u yüklemek gerek.

  • İyi forumlar, elinde sağlam Xperia Z2'si olan ve satmayı düşünen var ise benimle iletişime geçebilir mi?
  • Merhaba arkadaşlar Carbon Rom 6.1 (android 8.1) yüklemek istiyorum flastoolla android 5.1.1 geçebildim hangi işlemi ne için yaptım bilmiyorum ftf dosyasını indirip carbon romun aynı şekilde yüklesem sıkıntı çıkar mı sonynin sitesinden bootloader kilidini açtım (flasboot programıyla yaptım)

    videolarda trw progrmaını kullanıyorlar diğer romları yüklemek için benimde mi kullanmam gerekiyor mu flastool programıyla firmwares kısmına yüklesem olmazmı ? Bilen arkdaslardan yardım bekliyorum

  • Ya şu telefona Allah rızası için hangi flastool oluyor bir de bu rom yükleme nasıl yapılır anlatın tam bir akşam uğraştım rom atmayı beceremedim
  • erenyilmaztr kullanıcısına yanıt
    Hala arıyorsanız z2 var
  • arkadaşlar selam..hanıma 2014 şubatta sıfır aldığım xperia z2 yaklaşık 8 yıllık kullanımda daha yeni (2 ay önce) pil şişmesi sonucu pil değiştirdik..hep kapaklı kılıf artı cam koruma ile kullanıldı..yani sıfır diye koysanız satılır o derece...sadece sarj girişndeki plastik ince kapak iyice deforme olmuştu..onu da 50 tl vererek orijinalini buldum, değiştirdim..


    niye anlattım? ya üstadlar, biz bu romdan formattan anlamayız..android 5.0.1 yüklü diyor..aslında cihaz çok da güzel, sorunsuz çalışıyor..


    fakat hanım değiştirelim artık dedi..samsung snapdragon m32 istiyor, 5bin kusür tl:(


    bu elimizdekini satayım bari dedim..350 tl falan fiyatlar yazıyor...


    350 alsam ne, almasam ne..çok temiz, neredeyse 0 ayarında, çizik , darbe, zedelenme vs yok..


    siz olsaydınız ne yapardınız? android 5.0.1 ileride çalışmaz, kasılır falan..çok bildiğimiz bir alan değil..yeni telefon da alacak gibiyiz..işte elindeki de o kadar temiz ki boşa gitmesine üzülüyor insan..teknoloji böyle bir şey işte...





  • turizmpsikoloğu T kullanıcısına yanıt
    Cihazın son sürümü android 6 olması lazım bende yakın zamanda sattım cihazımı dediğiniz gibi 350 ye verdim
  • turizmpsikoloğu T kullanıcısına yanıt

    evet üstadım haklısın, bende 2014 Ekim de aldığım Xperia Z2 mi 2 ay önce kullanmayı bıraktım. Sizin kullandığınız şekilde sürekli kılıf, ekran koruyucu ile kullandım ki, tüm elektronik cihazlarımı çok temiz ve özenle kullanırım. Sanıyorum ki "sıfır" "kusursuz" cihaz konusunda sizinki ile kapışabilir :) ve inanır mısınız cihazı kullandığım süreçte performansından o kadar memnundum ki uzun süre kullanacağımı düşünerek ileriye yönelik, aliexpress ten cihaza ait her türlü yedek parça ve aksesuarları tek tek satın almıştım. 7 senelik kullanımım sonrasında hiçbir problem çıkarmadığı halde, üzerindeki orijinal batarya ile halen 3 saatlik ekran süresi alabiliyordum. Ancak android sürümün artık eski olması nedeniyle özellikle son dönemde mobil bankacılık uygulamalarının çalışmasında yavaşlık ve bazı uygulamaların hiç yüklenememesi gibi problemler yüzünden çok sevdiğim cihazımla vedalaşmak zorunda kaldım ve yeni bir telefon aldım. Size hak veriyorum çünkü gözünüz gibi baktığınız, 7-8 senelik hatıranız olan bu cihazınızın teknolojik yenilikler karşısında değerini yitirmiş olması gerçekten üzücü. Satmayı bende asla düşünmem, yedek telefon olarak kullanılabilir, ki halende mobil hat takılı olmadan, wifi özellikleri ile birçok sosyal medya uygulamaları kullanılabiliyor. Size de tavsiyem eşinize f/p ürünü yeni bir cihaz almanız ve Xperia z2 nizi bu şekilde (yedek) değerlendirmeniz olacaktır.





  • GHOS_T G kullanıcısına yanıt

    einen.... 350 lira alsam ne almasam ne... beklesin.. cillop gibi tertemiz... 5bin m52 samsung aldık.. sony deki o derinden darbeli titreşim nerdee.. ps4 joystick gibi maşallah... kalitesi on numara.. o yüzden beklesin 20 sene sonra oğlan nostaljik ürün olarak satsın.. kaldırıp kutusuna koydum...


    haa diyeceksin ki 20 sene sonra sony xperia para edecekse nokia 3210, ericson vs tuşlu telefonlar on kat eder... klansman farklı ama... akıllı telefonların amirali, babası dersek bence xperia gelir .. 4k videolu falan...bu arada hiç 4k video da çekmedik sanırım ehehe...

  • Arkadaşlar merhaba. Cihazda root ve Custom rom (Existenz 5.1.1) var. Nasıl orjinal roma (SA Marsmallow) dönerim?


    Root ve TWRP'yi de kaldırmak istiyorum.

  • Vay be forumda dolanırken yolum buraya düştü. Hem SONY XPERIA tarihinin hem de android tarihinin en baba cihazlarından biridir. Mobil dünyada yeni bir seviyeye geçişimizin başladığı yıllar güzel zamanlardı. Işıklar içinde uyusun efsane :)

  • Konu hort…9-9.5 yıl önce burada sayfalarca mesaj okumuşluğum vardır. Telefonu almadan önce, telefonu aldıktan sonra bu konuyu hep takip ettim. Daha sonra ekranda çıkan bir problem sebebiyle servis Z3 verse de Z2’nin yeri bende ayrıydı. Şu an iPhone 12 kullanıyorum ama Z2’yi almaya gitmeden önceki gece heyecanlı bekleyişimi, telefonu kurarkenki hevesimi dün gibi hatırlıyorum. iPhone’da bunun çeyreğini bile hissetmedim.
  • 
Sayfa: önceki 19281929193019311932
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.