Şimdi Ara

SONY XPERİA C5 ULTRA 400 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
217
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Balıkesir İlan Türü #Satılık Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar telefonu 5 sene önce aldım.
    Telefondaki sorunlar: Çoğu kozmetik sıkıntı telefonu 5 sene boyunca kapsız kullanmamdır.

    AÇIKLAMAYI İYİ OKUYUN.

    1- 5 senelik kullanım sonucu aşınmalar, arka kapakta çizikler solmalar ve yazıların silinmesi ve çeşitli izler. Kesinlikle düşmeye bağlı değildir. KILIFSIZ KULLANMA, elde tutma ve cepte taşıma sebebidir.
    2- Telefonun eski işletim sistemi, 2 gb ram kapasitesi, eski işlemcisi ve 16 gb hafızası sebebiyle sosyal meyda uygulamalarında yavaş kalmakta ve ara sıra takılmaktadır.
    3- Telefonun sarj olmasında ve çalışmasında bir sıkıntı yoktur ancak sarj kablosunun ucu telefon girişine tam oturmuyor bu sebeple telefonu sarjda kullanamıyorsunuz kablo çıkıveriyor. Belki çok basit çözümü vardır ama ben uğraşmadım. Telefon sıkıntısız ve normal sürede sarj olmaktadır sadece telefonu sarjdayken sabit bir yere koyup kullanmamanız gerekmekte ama bir elinizle kabloyu tutarsanız kullanırsınız tabi.

    Telefonun ön ve arka kamerasında herhangi bir sıkıntı yok. Ekran camı çiziksizdir tertemizdir. Ürün kozmetik olarak 10 üzerinden 3-4 alır.
    Bunun dışında fatura ve garantisi yoktur. Alacak arkadaş telefonun büyük ekranı sayesinde film ve dizi izleyebilir sosyal medyada gezebilir görüntülü görüntüsüz telefon görüşmeleri yapabilir ancak günümüz telefonlarındaki oyun ve güçlü performansı bulamaz.


    Telefon sarj kablosu ve adaptörü ile verilecektir. Kulaklığı kayıptır.

    Fiyat olarak 400 lira istiyorum.SONY XPERİA C5 ULTRA 400 TL

    SONY XPERİA C5 ULTRA 400 TLSONY XPERİA C5 ULTRA 400 TLSONY XPERİA C5 ULTRA 400 TLSONY XPERİA C5 ULTRA 400 TLSONY XPERİA C5 ULTRA 400 TLSONY XPERİA C5 ULTRA 400 TL







  • Android sürümü nedir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.