Şimdi Ara

Sony PlayStation Plus hizmeti Xbox’a gelebilir mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
606
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Sony PlayStation Plus hizmeti Xbox’a gelebilir mi?
    Microsoft’un Blizzard-Activision şirketini satın almak istemesi ile farklı ülkelerde başlayan inceleme süreçlerinde ilginç bilgiler ortaya çıkmaya başladı. Aslında Xbox üzerinde PlayStation Plus veya Playstation üzerinde Xbox Game Pass hizmetini görme ihtimalimiz bir dönem gündeme gelmiş.



    Sony PlayStation Plus ve Xbox Game Pass kardeş olabilir mi?



    Sony bilindiği üzere Activision-Blizzard satın alımına karşı çıkıyor ve Call of Duty özelinde Xbox Game Pass hizmetinin yani dolayısıyla Microsoft’un tek taraflı bir avantaj elde edeceğini dile getiriyor. İngiltere Rekabet Kurumu’na sunulan raporlar bazı ilginç bilgileri de gün yüzüne çıkardı.



    Ayrıca Bkz.FTC, Microsoft’un Activision satın alımını engelleyebilir



    Bugün internet dünyasında abonelik servisleri arasında da sıkı bir rekabet var. Örneğin Netflix aboneliğinin Apple TV+ içerisine veya Disney Plus içerisine entegre edildiğini göremeyiz. Oyun dünyasında ise bu konu biraz daha esnek. Örneğin EA Play aboneliğini Xbox Game Pass içerisinde bulmak mümkün.



    Geçmiş dönemde Xbox Game Pass ve Play Station Plus arasında da bir etkileşimin olduğu anlaşılıyor. Yani taraflar birbirilerine entegrasyon teklif etmiş. İki tarafın sunduğu bilgilere göre PlayStation Plus hizmetinin Xbox entegrasyonuna Microsoft pek sıcak bakmazken, Xbox Game Pass hizmetinin PlayStation entegrasyonuna da Sony sıcak bakmamış. Şimdi ise her iki taraf birbirini genişlemeyi engellemekle suçluyor.



    Elbette oyun dünyasının iki büyük hizmetinin iş birliğine gitmesi pek mümkün değil zira kitlelerini rakibe kaptırmak istemiyorlar. Oyuncuların lehine de olsa ne yazık ki çıkarlar söz konusu olunca oyun devleri burunlarından kıl aldırmıyor.




    Kaynak:https://www.tweaktown.com/news/89652/sony-tried-to-bring-playstation-plus-xbox-but-microsoft-will-not-permit-it/index.html







  • adamlar sektörün lideriyken neden onu da yapalım bunu da yapalım desin ki birilerinin kamçılaması lazım. yani yanlış tabi ama durum böyleydi.

    apple gibi ona da atlayalın bunada yürüyelim gibi dertleri yok.apple telefonu bitirdi bilgisayar sektörünün kaymağına yöneldi onuda alırlarsa sırada otomobiller var bence. sony playstation dışında tutunamadı o yüzden çekimserler
  • Sony küçük düşünüyor. Vizyon yok. Microsoft oyunlarını pc ye getirmese veya gamepassi çıkarmasa akıllarına bile gelmezdi yenilik yapmak. Sözde donanım firması ama ps5, xbox series x in iki katı yer kaplıyor. Microsoft daha küçük kasaya daha iyi donanımı sığdırmış.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mu5tafa -- 28 Kasım 2022; 14:32:9 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mu5tafa kullanıcısına yanıt
    adamlar sektörün lideriyken neden onu da yapalım bunu da yapalım desin ki birilerinin kamçılaması lazım. yani yanlış tabi ama durum böyleydi.

    apple gibi ona da atlayalın bunada yürüyelim gibi dertleri yok.apple telefonu bitirdi bilgisayar sektörünün kaymağına yöneldi onuda alırlarsa sırada otomobiller var bence. sony playstation dışında tutunamadı o yüzden çekimserler

  • Ekrem71 clickbait kadrosundan sesleniyor:)

  • Hiç ama hiç sanmıyorum.

  • mu5tafa kullanıcısına yanıt
    Ama sonuc olarak xboxtan cok cok daha fazla satti….

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • böyle bir şeyin olacağına ihtimal vermiyorum, olmasını da istemem. playstation ve alt ürünlerine ulaşmak isteyen playstation alsın.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.