Şimdi Ara

Sony’nin CES 2022 fuarında tanıttığı ürünler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
414
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Sony’nin CES 2022 fuarında tanıttığı ürünler



    CES 2022 fuarına pandemi nedeniyle pek çok firma sanal etkinlik düzenlemeyi tercih ederken Sony hem fiziksel standını kurdu hem de Sony Square adındaki sanal etkinliklerle yeni ürünlerini meraklılarına ulaştırdı. 



    Sony, CES 2022 fuarında neler tanıttı?



    Sony, Las Vegas’taki standında ve “Sony Square” adlı çevrimiçi platformda “Eğlencenin Geleceğini Birlikte Yarat” başlığı altında içerik üreticilerini destekleyen ve kullanıcılara yakınlaşabilen ilham verici çeşitli teknoloji ve girişimlerini tanıttı. Stand alanında tanıtılan yenilikleri şöyle sıralayabiliriz:




    • Yeni nesil sanal gerçeklik sistemi “PlayStation VR2” ile oyun dünyasında benzeri görülmemiş bir deneyimi ve kapsayıcılık hissini hayata geçirecek olan yeni “PlayStation VR2 Sense kontrol cihazları.

    • Sony’nin elektrikli aracı VISION-S 01 ve SUV-tipi VISION-S 02 prototipleri fuarda sergilendi. Ayrıca elektrikli araçlar pazarına girme fırsatlarını değerlendirmek üzere “Sony Mobility Inc.” isimli bir işletme şirketi kurulacak. Özel site:https://www.sony.com/en/SonyInfo/vision-s/

    • Full Frame aynasız bir Alpha fotoğraf makinesiyle donatılabilen dünyanın en küçük drone modeli Airpeak S1 fuarda yerini aldı. Airpeak S1 yüksek çevikliğin yanı sıra dinamik ve hassas konumlu uçuşa olanak veren özel bir motora, pervanelere, kontrol sistemine ve algılama teknolojisine sahip.  

    • PlayStation 5, ultra yüksek hızlı bir SSD, entegre özel I/O, Tempest 3D AudioTech teknolojisi ve en ileri dokunsal geri bildirim teknolojisine sahip DualSense Kablosuz Kontrol Cihazı ve uyarlanabilir tetiklerle fuarda yer aldı. 

    • Standın girişine Sony'nin sanal prodüksiyon ve spor eğlencesinin geleceği gibi alanlardaki en son inovasyonlarını tanıtan içeriklerin sergilendiği büyük bir Crystal LED ekran yerleştirildi. 

    • Crystal LED ekran ile yüksek çözünürlükte, incelikli tasvirler elde eden “VENICE” sinema kamerasının birleşimi sonucu arka plan görüntüsüyle filmin ana unsurunu gerçek zamanlı olarak birbirine entegre eden bir prodüksiyon ortamı olan Sanal Prodüksiyon.

    • Bir Sony Group şirketi olan Hawk-Eye Innovations tarafından hayata geçirilen ve canlı maç video görüntülerinde sporcuların ve nesnelerin hareketlerini anında ve doğru şekilde takip edebilmeyi, iskelet verilerini toplamayı ve canlı eylemi sanal ortamda yeniden oluşturmayı mümkün kılan iskelet takip ve veri görselleştirme sistemleri.

    • Manchester City Futbol Kulübü ile Sony’nin görüntü analiz ve algılama teknolojilerinden ve Hawk-Eye’ın takip sistemlerinden yararlanarak tüm dünyadaki sporseverler için yeni eğlence biçimleri yaratmanın yollarını araştıran bir PoC (kavram kanıtı projesi).

    • Tokyo Üniversitesi ve JAXA ile birlikte ilham verici uzay deneyimleri yaratmayı hedefleyen “STARSPHERE” isimli projeye katkıda bulunan Sony, yıl içerisinde uzaya göndereceği Sony fotoğraf makinesi ekipmanlarıyla donatılmış bir nano-uydunun maketini ilk kez bu fuar kapsamında sergiliyor. 



    Ayrıca Bkz.Sony BRAVIA yeni OLED televizyonlar tanıtıldı



    Sony Square sanal etkinlikte sergilenenler




    • Sony bilişsel XR işlemcisinden güç alan yeni Sony BRAVIA mini LED ve OLED ekrana sahip yenilikçi televizyonlar

    • David Bowie'nin "A Reality Tour in 360 Reality Audio" adlı canlı video performansı ile birleşen ve sürükleyici canlı performansların deneyimlenebilmesine olanak sağlayan 360 Mekansal Ses teknolojisi

       









  • Geç kalınmış bir haber pek bir tanıtım yoktu sadece duyuru gibiydi araba hariç ki onuda pek detaylı anlatmadılar

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arabayı çok beğendim. Tabiki alamayacağız hiçbir araba gibi ama güzel makine. Dış dizayn iç dizayn çok sade ve güzel.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.