Şimdi Ara

SONY MDR-EX300 60 LİRA - MDR-EX082 35 LİRA ÜCRETSİZ KARGO 1 GÜNDE TESLİMAT

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
234
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Bursa
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 1 ADET SONY MDR-EX300SL 60 LİRA , ÜCRETSİZ KARGO 1 GÜNDE TESLİMAT


    ÜCRETSİZ KARGO VE 1 GÜNDE TESLİMAT

    ÖNEMLİ

    arkadaşlar daha hızlı iletişim ve daha hızlı hizmet için öncelikle cep telefonumdan ulaşmaya çalışın , daha sonra mail adresimden , en son pm gönderiniz ,,

    0 542 443 68 93 ( Cep telefonuma çağrı yada mesaj atmanız yeterli , ben sizi ararım bütün sorularınızı cevaplarım )

    haydar131@hotmail.com


    GİTTİGİDİYOR DÜKKANIMA ULAŞMAK İÇİN TIKLAYINIZ


    SONY MDR-EX300SL KULAKİÇİ KULAKLIK 60 TL ÜCRETSİZ KARGO VE 1 GÜNDE TESLİMAT


     SONY MDR-EX300 60 LİRA - MDR-EX082 35 LİRA ÜCRETSİZ KARGO 1 GÜNDE TESLİMAT


     SONY MDR-EX300 60 LİRA - MDR-EX082 35 LİRA ÜCRETSİZ KARGO 1 GÜNDE TESLİMAT


     SONY MDR-EX300 60 LİRA - MDR-EX082 35 LİRA ÜCRETSİZ KARGO 1 GÜNDE TESLİMAT


     SONY MDR-EX300 60 LİRA - MDR-EX082 35 LİRA ÜCRETSİZ KARGO 1 GÜNDE TESLİMAT


     SONY MDR-EX300 60 LİRA - MDR-EX082 35 LİRA ÜCRETSİZ KARGO 1 GÜNDE TESLİMAT



    % 100 ORJİNAL SONY MDR-EX300SL KULAKİÇİ KULAKLIK

    Ürün ve aksesuarları resimlerde görünenler ile birebir aynıdır.Size gönderilen ile hiçbir farklılık göstermez..Kulaklıklar yurt dışından geldiği orjinal ambalajı ile gönderilir.

    Yeni Sony Ex serisi kulakiçi kulaklıklar beraberinde gelen 3 adet kulaklık silikonu ile (küçük , orta , büyük) kulağınıza uygun olan silikon boyutunu seçin ve müthiş ses kalitesini dinlemeye başlayın ,, bu silikonlar sayesinde dış ortam seslerini yeterli seviyede izole ederek müziğinizdeki zengin bassların , zengin midlerin kısacası tüm seslerin kalitesinin farkına varın. 1 metre orjinal Sony uzatma kablosu sayesinde mp3 çalarınızla , bilgisayarınızla , cep telefonunuzla , psp nizle kısacası 3.5 mm kulaklık girişi olan bütün elektronik eşyalarınızla rahatlıkla kullanma imkanına sahipsiniz.Ayrıca beraberinde verilen taşıma kılıfı ile hem mp3 çalarınızı hemde kulaklıklarınızı muhafaza edebilirsiniz.

    Teknik Özellikler

    * Empedans = 16 ohm
    * Ses Şiddeti Birimi = 105 db
    * Sürücü Boyutu = 13.5 mm
    * Frekans Aralığı = 5 Hz - 24,000 Hz
    * Mıknatıs Türü = Neodymium
    * Kaliteli ses iletimini sağlayan 3.5 mm altın kaplama stereo fiş

    Kutu İçeriği

    * 1 Adet Sony Mdr-ex300sl Kulakiçi Kulaklık
    * 3 Adet Hibrid Kulaklık Silikonu ( Küçük , Orta , Büyük )
    * 1 Adet 1 Metre Uzatma Kablosu
    * 1 Adet Orjinal Sony Kulaklık Taşıma Kılıfı

    Kargo Bilgileri

    ÜCRETSİZ KARGO VE 1 GÜNDE TESLİMAT

    Hafta içerisinde saat 18:00 e kadar müşterilerimiz tarafından satın alınan kulaklıklar aynı gün içerisinde kargoya verilmektedir, 18:00 den sonra satın alınan kulaklıklar bir sonraki gün kargoya verilmektedir...

    Cumartesi günü sabah 11:00 e kadar satın alınan kulaklıklar o gün kargoya verilmektedir.

    Pazar günü kargo şirketleri çalışmadığı için pazar günü satın aldığınız kulaklıklar pazartesi günü kargoya verilecektir,


    ÖNEMLİ

    arkadaşlar daha hızlı iletişim ve daha hızlı hizmet için öncelikle cep telefonumdan ulaşmaya çalışın , daha sonra mail adresimden , en son pm gönderiniz ,,

    0 542 443 68 93 ( Cep telefonuma çağrı yada mesaj atmanız yeterli , ben sizi ararım bütün sorularınızı cevaplarım )

    haydar131@hotmail.com



    SONY MDR-EX300SL KULAKLIK ALAN KİŞİLERİN YORUMLARI AŞAĞIDA YER ALMAKTADIR.

    1 - ) leylandi isimli üye

    yahy abey çok iyimser bir satıcı.sony mdr-ex300sl marka kulaklık aldım kendinden.alır almaz beni telefonla aradı.kulaklığın orjinal olduğunu ve alırken karşılaşabileceğim sorunları anlattı,bi sürü bilgi verdi.insan babasına bu kadar ilgili olmaz.kulaklık alacaksanız tek adres yahya bey.ileride daha çok alışverişlerim olacak inşallah.sony dışındaki markaların kulaklıklarınıda getirebileceğini söyledi.istemeniz yeterli.bu bilgiyide vereyim.
    yahya beyden ex082 ve ex300 aldım,çok memnun kaldım.daha önceden ex90 kullanıyordum;şimdi ise ex700 kullanıyorum.yahya beyden aldığım ex300 kulaklığı 100 TL ye almıştım.şimdi görüyorumki 60 TL ye düşürmüş.kesinlikle kaçırmayın derim.bu kulaklık sennheiser cx serileri(cx500 dahil),creative ep630,akg k324p gibi kulaklıklarla karşılaştırılamaz bir kulaklık kalite açısından.mid,tiz olarak çok daha detaylı,berrak;bass kalitesi açısından çok daha derli toplu ve net vuruşlara sahip bir cihaz.işin en güzel yanı rakibi bile olamayacak kulaklıklardan daha ucuz bir fiyata alıcı bekliyor.yahya beyin güvenirliğide ortada.kesinlikle alın derim,pişman olmazsınız.




    2 - ) [sharpshooter] isimli üye

    Öncelikle ses konusunda seçici birisi olduğumu belirtmeliyim. Yahya abiye 29 mart tarihinde sony mdr-ex082 almak istediğimi msjla aktardım. Kendisi arayıp ödeme şeklini kulaklığı vs. anlattı hatta ben akşam havale işlemini gerçekleştirmeden kulaklıkları kargoya yollamıştı. Daha sonra kulaklığı teslim aldım ve denedim ancak ses beklediğim gibi değildi. Diğer kulaklıklara göre (ben Philips SHE9500 le karşılartırdım) düşük seviyede çıkıyordu ve baslarda umduğum gibi değildi. (sanırım üretimden kaynaklı bir durum) Bende kulaklığı 3-4 gün kullandıktan sonra kendisini aradım ve durumu izah ettim. Sağ olsun kendiside anlayış gösterdi ve kulaklıkları geri alabileceğini söyledi, hatta kargoyuda kendisi ödedi. Daha sonra tekrar konuştuk ve o kulaklıktan elinde olmadığı ancak sony ex300sl modelinden birkaç gün içinde temin edeceğini söyledi ve bende biraz araştırdıktan sonra bu modeli almaya karar verdim. Yabancı sitelerden bu kulaklıkla ilgili okuduğum yorumlar genellikle oldukça iyiydi. herneyse, kulaklıklar geldiğinde kendisi tekrar arayarak beni bilgilendirdi. önceki ödediğim bedelin üzerine biraz daha ödeyerek kendisinden ex300'ü aldım. Havaleyi biraz geciktirmeme rağmen kendisi yine kulaklığı çoktan korgoya vermişti:d. Bugün ürünü teslim aldım. Açıkçası tam aradığım sese sahip diyebilirim. Normalde kullandığım cihazlarda equalizer ayarlarıyla oynayarak almaya çalıştığım yoğun fakat dengeli bas seslerini bu ürünün başarıyla üretebildiğini gördüm. Mid ve tizlerde başarılıydı. burn -in oldukça daha da iyi olacağını tahmin ediyorum. İlk gün izlenimlerim bu şekilde. Kendisine tekrar ilgisi ve hoşgörüsü sebebiyle teşekkür ediyorum.




    3 - ) yunus88 isimli üye

    Yahya beyden mdr-ex300sl kulaklıkları bugün aldım.Öncelikle şunu belirteyim kendisi son derece güvenilir bir satıcı.İlgisiyle sattığı ürünle 10 numara diyebilirim.Ben daha parayı göndermeden kendisi ürünü kargoya verdi.
    Ürüne gelince %100 orijinal.Elinize alığınız zaman anlıyorsunuz kutusuyla herşeyiyle başka.Ses kalitesi hakkında pek birşey demem doğru olmaz daha burn-in olmadı kulaklıklar ama şu haliyle bile çok güzel ses veriyorlar.Yahya beyden mdr-ex082 alacaklara üstüne 15 tl daha verip bunu almalarını tavsiye ediyorum ikisi çok farklı kulaklıklar.Burdan kendisine çok teşekkür ediyorum iyi satışlar diliyorum....




    4 - ) alpkop isimli üye

    Yahya bey kardeşimiz son derece ilgili, yardımcı ve bilgili bir kardeşimiz. Msn'dede yardımcı oldu, telefondada. gönül rahatlığı ile ürünü aldım. elime bugün geçti "mdr-ex300sl" ve hemen denedim. Benim gibi dip ve flat BASS sevenler için biçilmiş kaftan. dahada toparlar kullanıldıkça.
    Parasını gayet iyi hak eden bir ürün. Orjinal kutusunda gayet itinalı bir şekilde kargolanmış. Kendisine ilgi ve alakasından dolayı teşekkür ediyorum.
    daha sonrada epey bir alışverişimiz olcak inşallah.




    5 - ) DriftRacer isimli üye

    Yahya abiden yaptığım bu 5. alışverişim (4 adet mdr-ex082) yahya abiyi anlatmaya gerek yok 5 de 5 sorunsuz,hızlı ve ilgili kulaklığa gelecek olursak gerçekten çok dengeli bassları vurduğu anda diğer sesleri yok etmiyor müziklerde gerçekten duymadığım sesler varmış bu kulaklık ortaya çıkardı burn-in olduğunda çok daha iyi olucağına eminim (gerçi daha ne kadar iyi olucaksa ) düşünenler bu fiyata kaçırmayın derim .
    Unutmadan bir kaç ekleme yapmak istiyorum şu ana kadar kulandığım kulaklıklar arasında CX300-CX400-EP630-K324p vs. en iyisi bu sesler kayıp yaşamadan size geliyor (ben nokia 5800 ile kullanıyorum daha kaliteli cihazlar ile siz düşünün artık :) )





    6 - ) ibraxi isimli üye

    Yahya abimiz işi bilen, samimi ve yardımsever DH üyemiz. bu kadar kişi bir şeyler yazmış kulaklık iyi demiş.
    aradım kendisini sıkılmadan anlattı örnekler verdi, aklıma takılan soruları cevapladı ve aldım.
    Paranın HAKKINI veren bir kulaklık. ses yatılımı ve tiz/bass dengesi güzel. Elinizde ses çıkışı yüksek bir mp4 player varsa son ses dinleyemezsiniz... EP-630 Vardı gerçekten farkı var. GÜM GÜM vurmuyor bass-ları sesi tonunda ve kalitesini bozmadan veriyor. Uzatma Kablosu ve Pedler + Taşıma Kılıfı Kutu içeriği.
    Resimde Görülen yan oval kısım kaba değil aksine kulağa tam oturmakta... CX 300 den ve EP-630 dan daya iyi bir ürün. Çok yazdım ama olsun.
    Sesler yerinde ve kayıpsız çıkıyor.
    Tizz/Bass arka sesler çok başarılı ve dengeli.
    Boğulma olmuyor.. (son ses)
    Uygun Fiyat.
    Uygun Fiyat / Kaliteli Ürün / Züper Hızlı Kargo / Samimiyet ve Tam Güven.
    Orjinal Kutulu Ürün, Hızlı Kargo. Gerçek ve Kayıpsız Ses.
    Yahya Bey'e Teşekkür Ediyorum. (NE derse doğrudur)
    Saygılar....
    kendi aldığım mp4 player ve satacağım mp4 player için
    TAVSİYEDİR... X-Fi ler yanında alıp vermeyi bile düşünüyorum.......




    7 - ) amylee isimli üye

    Yahya abiden bu ikinci alışverişim ilk kulaklığım ex85'ti çok memnun kalmıştım bu kulaklık ondanda iyi tavsiye ederim bir kaç resim çektim kaliteli olduğunu anlarsınız.Yahya abi kadar ilgilisini görmedim her türlü soruma cevap verdi.




    8 - ) Dreampark isimli üye

    URUN BUGUN OGLEN ELIME GECTI KESINLIKLE ISCILIK SES MUKEMMEL. BASLAR TIZLER GAYET IYI SESIN NETLIGINI RAHATCA ALABILIYORSUNUZ. BU ARADA YAZMADAN GECEMEYECEGIM HAYDAR (YAHYA) KARDES KESINLIKLE GUVENILIR ISINE ONEM VE EMEK VEREN BIR INSAN BENIM OLK ALISVERISIM COK MEMNUN KALDIM TEREDDUTSUZ ALISVERIS YAPABILIRSINIZ...

    ARKADASLAR BENDE YAHYA BEYDEN EX300SL ALDIM BUGUN OGLEN ULASTI CREATIVE ZEN XFI ILE KENDIMCE TESTLER YAPTIM KESINLIKLE PARASINI HAKEDEN BIR URUN KISICA SOYLE OZETLIM BASSLAR TATMIN EDICI BOZUMLMA DIYE BIRSEY YOK TIZLER ZATEN COK GUZEL URUNU ALDIGINIZDA ISCILIK ANLAMINDA NE KADAR KALITELI BIR ALDIGINIZI HEMEN FARKEDECEKSINIZ. VSONIC HIC KULLANMADIM AMA MX300SL TAVSIYE EDERIM



    9 - ) hitmachine16 isimli üye

    Yahya abiyle ilk olarak 2 yıl önce ondan ex82 alarak tanıştım. O sıralarda ipod nano ve herkesin forumda övdüğü sennheiser mx500 kulaklık kullanıyordum. Forumda alınık cx300 ilanı açmıştım. Yahya abi pmden bana ulaştı. Cx300ün ex82den kötü olduğunu ve bursada dinleyerek alabileceğimi söyledi. Ben de tamam buluşalım dedim. Sonra buluştuk oturduk bir yere. İlk dikkatimi çeken sıcakkanlı, güleryüzlü ve güvenilir birisi olmasıydı. Biraz muhabbet ettikten sonra ex82yi dinledim. Daha önce çok iyi bir kulaklık kullanmadığım için ilk kulağıma taktığımda büyülenmiştim. Bu kadar temiz ses olur mu dedim kendi kendime. Ve kulaklığı almaya karar verdim. Böylece bende kulaklık hastalığı başlamış oldu :)

    Daha sonra yahya abiden sony ex85, ex90, panasonic rp-hje500 akg k324p ve fiio kulaklık anfisi aldım. En son sony ex300 kulaklık aldım. Ex300 şu ana kadar kullandığım en iyi kulaklık olduğunu rahatlıkla söyleyebilirim. Ex300den önce v-moda vibe kullanıyordum. Vibe kulakiçi kulaklıklarda en fazla bassa sahip olan kulaklıklardan birisi. Vibe bassı fazlaca verir ama tiz ve midleri cx300 II ve 400 II kadar perdelemez. Cx300 II demişken ben de forumdaki cx serisi övgülerine aldanıp cx300 II almıştım bir ara. İnanın büyük hayal kırıklığı yaşattı. Ex82 bile çok daha temiz ses veriyordu. Tizleri basslar altında ezilmiyordu. Ses birbirine karışmıyor, her enstrümanın sesi ayrı ayrı duyuluyordu. Neyse tam vibede aradığımı buldum derken yahya abi ex300ü 60 liradan satmaya başlıyorum dedi. Ben de denemek istedim yahya abiye söyledim oda deneyebilirsin beğenmezsen almazsın dedi burda yine abiliğini gösterdi. Sonra yine buluştuk. Bende de şu an kullandığım ipod touch vardı yanımda ex300ü ilk kulağıma taktığımda vibe ile arasındaki farkları tam seçemedim ikiside aynı kulaklık gibi geldi ama daha burnin olmadığını hesaba katarak yine de aldım kulaklığı. Ama orjinalliği konusunda şüphem yoktu çünkü vibenin burnin olmamış halinden çok daha iyiydi ve de Yahya abi zaten sahte ürün satmaz. Ex300 evde 50 saatlik bir burnin sürecinden geçtikten sonra ilk haline göre büyük değişim gösterdi. Vibenin boğuk bir sesi olduğunu gördüm ex300 dinledikten sonra. Daha önceki yorumlarımda da söylediğim gibi ex300 kabaca ex82 nin bass yönünden güçlendirilmiş hali. Tabi tiz ve midlerde de gelişme var. Ex300 şu anda sonynin en iyi 3 kulakiçi kulaklığından biri. Ex300ü; ie8, ue10, monster turbine gibi kulaklıklar almayacaksanız kesinlikle tavsiye ederim. Parasını son kuruşuna kadar hakeden ender kulaklıklardan biri kendisi.




    10 - ) inistanbul isimli üye

    ex300sl bugün geldi, yahya bey ilgili ve çok iyi biri, kulaklığı alır almaz hemen kullandım daha ilk dinleyişte fark ediyor bassları iyi kesinlikle tizleri gölgelemiyor olması çok iyi, ses kalitesi güzel ve fiyatının fazlasını hak ediyor bence, bu fiyata gerçekten şaşırtıcı onun için almayı düşünen varsa düşünmesin arkadaş, çünkü fiyatına göre çok iyi kulaklık... sakın cx lere paranızı vermeyin diyorum, cxleri ezer geçer bu kulaklıklar, yahya beye çok teşekkür ederim...

    benimde ex300 üm geldi bu gün, hemen açtım kullanmaya başladım ve ilk olarak diyebilirim ki bu paraya böyle bir kulaklık aldığım için çok mutluyum, gerçekten cx300ii den sonra çok iyi oldu bu, bassların iyi olması ve boğucu olmaması çok güzel, sesi gibi işçilik ve malzameside çok güzel... açık ve net bir sesi var. almayı düşünen varsa, düşünmesini gerektiren bir nokta göremedim kulaklıkta, aldığım arkadaş(yahya bey) arkadaşta baya ilgili birisi, fiyatına göre çook iyii... diğer arkadaşlarında iyi günlerde kullanmasını diliyorum...




    11 - ) kaiser_q isimli üye

    arkadaşlar bugün kulaklığım geldi ex300sl hiç tereddüt etmeyin alın bence.ex082 vardı daha önce ama bu kulaklık daha burn-in olmadan böyleyse bilmiyorum artık ilerdide .ayrıca Yahya abiye de yardımlarından dolayı çok teşekkür ederim.ayrıca şu sahnesi geniş cümlesini birazda olsa bu kulaklıkta hissettim diyebilirim sesler güzel bir şekilde ayırt ediliyor bas-tiz bana çok iyi geldi gerçekten.fiyatına bakılırsada hiç kaçırılmaması gerekir.ayrıca kulaklık büüyk duruyor gibiydi resimlerde hiç de öyle değilmiş.gayet yeterli büyüklükte.alacaklara şimdiden hayırlı olsun





    12 - ) AyBuBi isimli üye

    Sony EX300SL modelinden ben de satın aldım. Fevkalade bir kulaklık. Daha önceden de Ex85 almıştım ve hayran kalmıştım, bu hayranlığım Sony Ex300 ile daha da arttı. Bir ses bu kadar mı kaliteli olur. Baslarla tizlerin midlerin kesinlikle karışmadığı, birinin diğerini boğmadığı bir ses kalitesi. Zaten Ex85'te de böyleydi ama bu kalite Ex300sl'de daha da artmış. Sesler ayrıca çok berrak ve yumuşak. Eğer ki Ex85 kullanıp beğendiyseniz buna bayılacaksınız. Enstrümanları tek tek ayırt edebilmek ayrı bir duygu veriyor. Ex500 ve Ex700 modellerini daha bir merak eder oldum.

    Ürünü daha evvel kullandığım Creative Ep630 ve Sennheiser Cx300 ile kıyaslamak istiyorum. Creative Ep630 çok iyi basları ile bilinen bir kulaklık. Ancak bassları diğer sesleri boğuyordu. Ex85 bu 2 kulaklıktan daha kaliteli ses verirken, şimdi ex300 kesinlikle farkı açıyor. Ben çok memnun kaldım. Ex85'in bassları daha yoğun ve yüksekti ex300'ün ise daha temiz ve daha tok bassları var. Daha kuvvetli değil ama daha keliteli.

    Ürünü benim için temin eden Yahya Bey hakkında zaten yeterince şey söylendi. Ben yine de ek yapayım izninizle. Kendisi ürünün temininden elinize geçene kadar fazlasıyla ilgilenen, çok yardımsever bir kişi. Hatta ödemenizi umursamaksızın önce sizin memnuniyetinizi düşünüyor. Bu yönüyle bir kulaklığa ihtiyacım olduğunda ilk danıacağım kişi olacaktır kendisi. Buradan ayrıca teşekkür etmeyi bir borç bilirim.

    Saygılar...






    13 - ) Esayar07 isimli üye

    Bende sony Ex300sl model kulaklık almaya karar verdim. Yahya beyden üstün hizmetle sattığı bu ürünü aldım ve şu an dinliyorum gerçekten kaliteli ve hoş bir kulaklık.
    daha önce sonyericsson kulaklığı kullanıyordum ilk defa böyle üst düzey bir kulaklık kullanıyorum gerçekten çok güzel. başka kulaklık kullanmadığım için kıyaslama yapamıyacam ama gerçekten güzel olduğunu söylemek zor değil... saygılar






    14 - ) Shift41 isimli üye

    Ben doğrusunu söylemek gerekirse önceden böyle kaliteli, ses arttıkça boğmayan bir kulaklıkta müzik dinlememiştim... Fakat Sony MDR-EX300SL kulaklığını alınca artık kaliteyi hissetmenin tadına vardım... Ben kulaklık tercihini bu kulaklığı almadan önce sennheiser marka kulaklık almayı düşünüyordum fakat burada okuduğum yorumlara göre bu kulaklık diğerlerinden daha iyi olduklarını söyleyince direk Yahya Abime "Tamam alıyorum!" dedim ve dün parayı postaneden yatırmıştım ve aynı gün kargoya verildiğini gördüm... 18 Mayıs'ta parayı yatırmıştım ve 19 Mayıs'ta 13.30 gibi elime ulaştı... Kargo, kutulama vs vs herşey 10 numaraydı... Kulaklığında bu kadar kaliteli ve yüksek sesli olmasını açıkçası beklemiyordum (Nedeni önceden kulakiçi kullanmadığımdan kaynaklandı.).

    Yahya Abi'ye güvenmeme vs vs gibi bir durum kesinlikle aklınızdan geçirmeyin. Böyle birşeyin olması imkansız gibi birşey bence...

    Tekrardan Teşekkürler ve bu kulaklığı Herkese şiddetle tavsiye ediyorum...






    15 - ) ashreff isimli üye

    Öncelikle kulaklıkla ilgili ufak bir açıklama da ben yapayım resımlerde gordugunuzden daha güzel görünüş olsun kulagınıza oturması olsun gercekten gayet guzel ses konusuna gelınce 5800 kullanıcısıyım telefona yetecek bır kulaklık arıyordum ki Yahya kardesın baska bır kulaklık ılanını gordum ona msj attım bana bunu onerdı iyi ki de önermiş MUKEMMEL bir kulaklık verdiğiniz paraya gercekten değiyor Yahya kardes kargo konusu olsun sorularınız olsun sızınle her dakıka ılgılenen işini gerçekten cok iyi yapan bir insan guven konusunda suphe duymanıza hıc gerek yok
    Ayrıca ona burdan tekrar teşekkür ediyorum ilgisine ve tavsıyesine...






    16 - ) orkan_pp.1 isimli üye

    İyi forumlar arkadaşlar

    Kulaklık tavsiyesi için açtığım ilanımda YAHYA kardfeşim bana kulaklıklarını önerdi..forumda biraz araştırmam sonucu kendisinden SONY MDR-EX300SL kendim için SONY MDR-EX082 arkadaşım için almaya karar verdim..size şunu söleyim cidden YAHYA hocam işini düzgün yapan dürüst ayrıca bu işi ustalıkla yapan bir arkadaşımız..müşteriyle ilgilenmesi ve ödemeyi sorun etmeyip önce ürünü göndermeside çok güzel..yani müşteri memnuniyetini ön planda tutuyor..yani satıcı tek kelimeyle çok ilgili ve alışveriş keyfi yapılmaya değecek bir arkadaşımız..TEŞEKKÜRLER YAHYA

    Gelelim kulaklığa...kulaklıklarla ilgili çok bilgim yok..hatta ilk defa kullandığım bir kaliteli kulaklık..cep telde dinledim ama cep telefonu kulaklığa hafif kalıyo:( o yüzden kaliteli bir mp3 alana kdr kulaklığı raflamaya karar verdim..ilk izlenimim şu;çok kaliteli bir kulaklık SONY MDR-EX082...SONY MDR-EX300SL yi sölemiyorum bile..tek kelimeyle süper..baslar tizler ayırt edilebiliyor...şarkılar boğulmuyor baslarda..ses kalitesi çok iyi..malzeme kaliteside süper..kablosu hem kısaya hemde her ne kadar ben sevmesemde uzatılmaya müsait..aslında bi yandan iyi gibi..çünkü kısa haliylede mp3 ü elde tutup müzik dinleyebilirsiniz..cebinizde dinlemek içinde uzun kabloya çevirebilirsiniz..

    HAYIRLI ALIŞVERİŞLER VE BOL MÜŞTERİLER YAHYA BEY:))





    17 - ) buZz_uTqu isimli üye

    İlk defa internet üzerinden alışveriş yaptım içimde bi tereddüt vardı fakat Yahya abi tam tersi direk ben parayı yollamadan bile n ürünü yollayabilirim dedi bu şekilde kendisine güvenebileceğimi gösterdi ve bu konuda gerçekten güvenilir bi insan çok iyi bi satıcı. Ürüne gelirsek ürün tek kelimeyle süper benzetme yapmak gerekirse kulağınızın içine woofer yerleştirilmiş gibi basslar okadar net ve tizler bassların arasında kaybolmuyor. Ses izolasyonu çok güzel kulaklığı müzik açmadan sadece takmanız bile dış dünyayla bağlantınızı koparıyor.

    Böyle bi kulaklığa sahip olamama sağladığı için kendisine burdan tekrar teşekkür ediyorum.






    18 - ) érdem* isimli üye

    Yahya abi'den bugün MDR-EX300SL aldım ve şu anda kulağımda.İlk önce Yahya abi ile başlayayım.Gerçekten çok ama çok ilgili bir satıcı.Konuştuğunuzda gerçekten bu devirde böyle insanlar kaldımı demekten alamıyorsunuz kendinizi.Kulaklığa gelirsek ilk konuşmamızda Yahya abi ile bana Cx300 kullandığın 2 aya lanet ediceksin demişti.Haklıymış.Gerçekten bu fiyata alınabilecek en iyi kulaklığa sahip oldum Yahya abi sayesinde.Herkese kesinlikle ama kesinlikkle öneririm bu kulaklığı...






    19 - ) M@rvelous isimli üye

    dün sipariş verdiğim sony mdr-ex300sl marka kulaklık bugun elime ulaştı.
    ilk önce ürünle ilgili izlenimlerimi aktarmak istiyorum, samimiyetimle söylüyorum meğersem bu zamana kadar müzik dinlemiyormuşum ben.şarkıdaki ensturmanları tek tek seçebilmem, ses yalıtımının müthiş olması, tizlerin ve basların insanı gayet tatmin etmesi beni gerçekten çok mutlu etti.sanıyorum böyle bir fiyata böyle bir ürün bulmayı hiç beklemiyordum ama oluyormuş demek ki.kulaklık gerçekten parasının hakkını fazlasıyla veren bir kulaklık, bu civarda başka kulaklık almayı düşünmeyin bile.

    yahya abi kadar dürüst, yardımsever , güvenilir bir satıcı görmedim ben. cihazla ilgili her bilgiyi verdi ve bütün sorularımı yanıtladı.paranın onun için ikinci sırada olması, müşteri memnuniyetini önde tutması kargoyu daha ben ödeme yapmadan önce göndermesinden belliydi.kendilerine burdan sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.





    20 - ) radden isimli üye

    yahya abiyi bi arkadaşımın tavsiyesiyle buldum gerçekten güvenilir işini iyi yapan ve ilgilenen birisi ve ürünleri de o kadar kaliteli arkadaşm ex082 almıştı benmde farklı bişey denemek istedim ve dün ex300sl sipariş verdim ürün 1 gün içinde elime geçti ve kulaklığı taktığm anda kulaklık hakkında yapılan o kadar yorumu anladm kulaklığa verdiğiniz para gerçekten yerini buluyor yeni kulaklık alacak arkadaşlara ex300sl ve yahya abiyi şiddetle tavsiye ederim boşa para harcamıycaksınız :)))






    21 - ) AxiRyzz isimli üye

    Ex300SL modelini Aldım Yahya Abiden Bu Kulaklıklardan Ben Bu KAdar Güzel Bass ve Tiz Olacağını Beklemiyordum..
    Ilk izlenimlerim Beni Oldukça Mutlu Etti..Diğer Kulaklıklar Ep-630 Yada Sennheiser Düşünüyordum ... Biraz Pahalı Geldi .. Ep-630 Test ettim ve Allahtan dedim Ex300 Sl almışım
    Parasını Kuruşuna KAdar Hakeden Bir Ürün ...
    Yahya Abi Sağolsun Beni iyice Aydınlattı Kulaklık Konusunda
    Müşterinin Arkasındada Duruyor ... Gözünüz Kapalı Alışveriş Yapabilirsiniz
    Hem Kulaklığa Hemde Yahya Abiye Referansım...





    22 - ) Xonar isimli üye

    Bu mesajımda ürün için değil, yahya hakkında yazacağım. Ürünü bugün kargoya verdi arkadaş, yarın elimde olacak. Geldiği zaman detaylı bir incelemesini yapıp forumda yazacağım zaten... Yaklaşık 1 haftadır kendisiyle görüşüyoruz. Benim yaşadığım bir takım aksaklıklardan dolayı sürekli bekletmek zorunda kaldım kendisini. Hatta akşam anlaşıp, sabah üzülerek şimdilik siparişi bekletmem gerektiğini bile söylemem gerektiği oldu. Kendisiyle önceki gün sabah telefonda konuştuk ürünü kargoya vereceğini söyledi, üstüne üstlük ben daha ödemeyi yapmadan. Ödeme konusunda ileri bir tarihe anlaştık ve ürünü kargoya verdi. Görüşmelerimiz süresince olabildiğince ilgili davrandı. Üstüne benim sürekli kendisini sürekli bekletmek zorunda kalmama rağmen. İnce eleyip sık dokuyan birisiyim fazlasıyla. Pek iyi bir alıcı olduğum da söylenemez. Buna rağmen benimle herseferinde ilgilendi, sorularımı cevapladı. Kendisiyle yüz yüze görüşmemiş olmamıza rağmen çok kısa sürede güvenimi kazanmış nadir insanlardandır... Ona buradan teşekkürlerimi sunuyorum, ürününde kişiliği kadar kaliteli olacağından şüphem yok. Kulaklık geldiğinde detaylı inceleme yapacağım zaten... Teşekkürler Yahya





    23 - ) sugarboy isimli üye

    Daha önce arkadaştan Mdr-Ex082 aldım fakat kulaklık çamaşır makinesinde yıkandığı için tekrar bir kulaklık alma girişimine girdim. Daha iyi olduğunu yorumlardan da okuduğum Mdr-Ex300 Sl'i aldım. Bu kulaklık Ex-082ye göre kulağı fazla rahatsız etmeyen yapıda bir kulaklık. Bass sesleri de daha dolgun geliyor. Doyumsuz müzik zevkim için bu kulaklıklar şimdilik yeterli. Fiyatı itibari ile performansı gayet iyi. Arkadaşın ilgili tavırlarından dolayı da teşekkür ediyorum.





    24 - ) Kaltuntas isimli üye

    Sansa Clip + EX 300 SL + Flac ses formatı :) = Tertemiz bir ses.

    Hayırlı satışlar.





    25 - ) glazer isimli üye

    Satış öncesi ve sonrası oldukça ilgilenen bir satıcı,tüm sorularınızı rahatlıkla sorup hızlı bir şekilde cevap alabilirsiniz.Bende ex300sl modelini aldım,şu ana kadar sennheiser'dan philips'e bir çok kulaklık kullandım yıllar boyunca fakat verdiğim parayı bu kadar hak eden hiç bir kulaklıkla karşılaşmamamıştım.Ses izolasyonu çok üst seviyelerde dışarıdan hiç bir sesi duymuyorsunuz ayrıyetten çok temiz bir ses veriyor basslar tizler vs. birbirine karışmıyor..Almadan önce kulaklığın göbeğinin büyük gözükmesini sorun yapmıştım fakat elime geçince ufacık olduğunu,kulağıma takıncada hiç gözükmediğini görünce içim rahatladı hatta çok şık ve kibar duruyorlar.RAhatlıkla alabilirsiniz.





    26 - ) EuRoBoY isimli üye

    Bende arkadaştan ex300sl aldım mükemmel bi kulaklık boşu boşuna paranızı saçmayın süper bi ürün dürüst satıcı tavsiye ederim






    27 - ) pohuman isimli üye

    Bu güvenilir satıcıdan almış olduğum Sony MDR-EX300SL kulaklık gerçekten çok kaliteli bir kulaklık. Hem ses hemde malzeme kalitesi inanılmaz.. Birde bu fiyata olması şaşırtıcı! Daha önce Sennheiser CX300, CX400 ve CX500 kullandım. Ama bu kulaklığı kullandıktan sonra Sennheiser CX serisi sanki daha basit daha sahte sesler çıkarıyormuş gibi geldi.. Bu kulaklıkla daha net ve daha içten yani daha gerçekçi seslere ulaştım.. Sanki stüdyoda canlı dinliyormuşum gibi.. Bass'lar tam kıvamında, mid ve tizlerde çok temiz.. Güzel bir ekolayzer ayarı ile mükemmel sese ulaşabiliyorsunuz. Ancak ürünün ses kalitesi başta size kötü gelebilir. Bir kaç saat yüksek seste çalıştırdıktan sonra çok daha kaliteli ses vermeye başlıyor..





    28 - ) desert@eagle isimli üye

    Dün kulaklık almak için araştırma yapıyordum. vibe veya ex300 II almak için forumları okuyordumki
    Yahya hocamın ilanıyla karşılaştım ve yazılan yorumları okuduktan sonra SONY MDR-EX300SL almaya karar verdim.
    Mesaj attım hemen beni arayıp ürünü kargodan gönderdi.Parasını henüz yatırmadığım halde.
    Bugün kargodan teslim aldım.Parasını gayet iyi hak eden bir ürün. Orjinal kutusunda gayet itinalı bir şekilde kargolanmış.
    Hemen 5800 telefonumda denedim. temiz ve daha tok bassları var.Ben çok memnun kaldım.
    Fiyatına bakılırsada hiç kaçırılmaması gerekir.ayrıca kulaklık resimlerde büyük duruyor gibiydi hiç de öyle değilmiş.
    gayet yeterli büyüklükte.alacaklara şimdiden hayırlı olsun.
    Herkese tavsiye ederim kendisi son derece güvenilir bir satıcı.İlgisiyle sattığı ürünle 10 numara diyebilirim.





    29 - ) heysez isimli üye

    daha öncesinde böylesine güzel bir film keyfi almamıştım tavsiyesi için yahya bey e çok teşekkür ediyorum her nekadar SONY MDR-EX300SL KULAKLIK kalitesi çok yüksekte olsa da yahya beyin güvenilirliği ve sıcakkanlılığının gölgesinde kalıyor





    30 - ) jeroj isimli üye

    EX 300 sl im bu gün elime geçti bu kadar yorumun biri bile kötü değilse vardır bir hikmeti. Arkadaşlar Yahya bey gerçektende güvenilir bir arkadaş bence artık bir magaza açmalı tabiii bu fiyatlarla:)) şaka bir yana Yahya bey ürün ve güvenilir alışveriş için teşekkür ederim ürün hakkında yeterince yorum yapılmış fazlasının kalabalık olduğu kanatindeyim iyi satışlar kolay gelsin




    31 - ) bugra_brr isimli üye

    Yahya beyden MDR-EX300SL ürün aldım. Ufak takıntılarım oldu mesaj attım hemen aradı. Ürünün ses kalitesi gerçekten tatmin edici. Yahya bey çok ilgili bir satıcı. Teşekkürler.




    32 - ) 58_transporter_58 isimli üye

    3 gün önce satın aldığım ex300'üm 2 gün önce elime geçti.rockbox yüklü sansa clip'imle ufak tefek denemeler yaptım.şunu çok rahat söyleyebilirim ki verdiğiniz paranın karşılığını çok fazlasıyla alıyorsunuz.Açıkcası ödediğim miktara göre bu kadarını beklemiyordum.
    3 yıldır kullandığım Ep630'dan artı yönleri:
    -Tiz sesleri kat kat daha iyi veriyor, Ep630'daki gibi kulak tırmalama olayı yok.sadece bu yönüyle bile Ep630'a tercih edilebilir.
    -Ep630'un en iddaalı olduğu konu basslardı.bu kulaklığın da ondan aşşağı kalır yanı kesinlikle yok.ep630'la yüksek seste dinlerken basslarda bozulma olurdu, patlak patlak gelirdi sesler.ex300'de kesinlikle böyle bir durum yok.her ses seviyesinde gayet yeterli ve düzgün bass sunuyor.özellikle yüksek kaliteli şarkılarda ex300'ün verdiği bassların ne kadar derli toplu olduğuna şaşırdım.
    -Ayrıca flac formatlı şarkılarla da ufak denemeler yaptım.''ses kalitesi'' kavramım tamamen değişti.hiçbir enstrümanın sesi birbirine karışmıyor ve hiçbir ses diğerini perdelemiyor.
    Sonuç olarak ep630-cx300 gibi kulaklıkların yerine şiddetle önerebileceğim bir kulaklık.Kulaklığa çok fazla bütçe ayıramayacak arkadaşlar için biçilmiş kaftan.Satıcı abimizin kalitesini ise tartışmaya gerek yok, hem hızlı, hem güvenilir hem de oldukça dürüst bir insan.




    33 - ) malumatfuruş isimli üye

    EASTWOOD1981'e kulaklığı almak istiyorum dedim ertesi sabah elimdeydi.
    kulaklık oldukça iyi müzik dinlerken entrümanları rahatça ayırabiliyorsunuz.
    az paraya çok iş bu olsa gerek.

    kesinlikle tavsiye ederim





    34 - ) cdnm47 isimli üye

    gittigidiyordan taksitle ex300 aldım. muğlada olmama rağmen ürün 2 günde elime geçti. yahya abi saolsun ürünü alır almaz kargoladı. kulaklık da çok kaliteli özellikle 320 kb/sn deki müziklerde sesler mükemmel. herkese tavsiye ederim....





    35 - ) srfydn isimli üye

    yahya beyden dun urunu siparis etmistim. bugun saat 12 gibi elime gecti. gercekten muazzam bir kulaklik. verdiginiz ucreti tamamen hakediyor. hic bir sıkıntısı yok. urun %100 orijinal sony. zaten sesin netligi ve isciliginden anlasiliyor.

    yahya bey belki de bu forumdaki en ilgili, en kibar ve en seviyeli satici. hic dusunmeden paranizi yatirabilirsiniz ki ben bu aralar sıkısık olmama ragmen urunu "parayi dert etmeyin, sonra gonderseniz de olur" diyerek yolladi. gercekten cok kaliteli bir satici.

    kulaklik 10 ustunden 10
    satici 10 ustunden 10





    36 - ) Shotter isimli üye

    Müthiş bi alışveriş.. Daha Hesaba para göndermeden kulaklıgım geldi.. Ve mükemmel bi kulaklık..
    Herşeyiyle mükemmel bi kulaklık.. çantası, uzatma kablosu , ve en önemlisi ses kalitesi.. cx300 de kullandım ama.. SONY mdr Ex300 bambaşka.. bu fiyata daha iyisi mümkün değil yok ! Cok Teşekkür Yahya bey !!!






    37 - ) dabanemrah isimli üye

    Kendisinden 3 adet SONY MDR-EX300SL aldım.Sağolsun indirimini esirgemedi üstüne üstlük hediyesini esirgemedi.Hepsi bir yana elden alma imkanım vardı hiç birşey söylemeden ayağıma kadar da ürünleri aldı geldi.Kendi cihazında kulaklığı test ettirdi.Kalitesini gösterdi o şekilde bile beğenmezsen alma dedi.Kulaklığımı kendisinden sonra mp3 çalarımda ,telefonum da,bilgisayarım da denedim ciddi anlamda güzel bir ürün kendisine teşekkür ediyorum.




    38 - ) tstdrvr isimli üye

    gerçekten müzik dinlemek bu kulaklıkla ayrı bir zevk aldı benim için THX 550'nin sesini açamadığım yerlerde THX etkisi yaratıyor





    39 - ) enver328 isimli üye

    Eğer daha önce hep mp3 çalar yada telefonların yanında verilen kulaklıklarla müzik dinlediyseniz, veya orijinal olmayan kulaklıklar kullandıysanız, bu kulaklığı kullanınca arada ne kadar fark olduğunu anlıyorsunuz. Çoğu yerde 35 40tl ye satılan, adı hiç duyulmamış ve kalitesiz kulaklıklarla kıyaslandığında fiyatını sonuna kadar hak ediyor. Profesyonel anlamda müzikle uğraşmıyorsanız, beklentilerinizi sonuna kadar karşılayacaktır. (üstelik bazı pahalı kulaklıklardan daha iyi olduğunu söyleyenler de var)
    Bence kalitesiz kulaklıklarla hiç uğraşmayın, alıp dinleyip keyfinize bakın . Zaten piyasada bu tür orijinal ürünler pek bulunmuyor. Bende Yahya Bey sayesinde hem ucuz hemde hızlı bir şekilde alma fırsatı buldum






    SONY MDR-EX082 KULAKİÇİ KULAKLIK 35 TL ÜCRETSİZ KARGO VE 1 GÜNDE TESLİMAT


     SONY MDR-EX300 60 LİRA - MDR-EX082 35 LİRA ÜCRETSİZ KARGO 1 GÜNDE TESLİMAT


     SONY MDR-EX300 60 LİRA - MDR-EX082 35 LİRA ÜCRETSİZ KARGO 1 GÜNDE TESLİMAT


     SONY MDR-EX300 60 LİRA - MDR-EX082 35 LİRA ÜCRETSİZ KARGO 1 GÜNDE TESLİMAT


     SONY MDR-EX300 60 LİRA - MDR-EX082 35 LİRA ÜCRETSİZ KARGO 1 GÜNDE TESLİMAT




    % 100 ORJİNAL SONY MDR-EX082 KULAKİÇİ KULAKLIK

    Ürün ve aksesuarları resimlerde görünenler ile birebir aynıdır.Size gönderilen ile hiçbir farklılık göstermez..Kulaklıklar yurt dışından geldiği orjinal ambalajı ile gönderilir.

    Yeni Sony Ex serisi kulakiçi kulaklıklar beraberinde gelen 3 adet kulaklık silikonu ile (küçük , orta , büyük) kulağınıza uygun olan silikon boyutunu seçin ve müthiş ses kalitesini dinlemeye başlayın ,, bu silikonlar sayesinde dış ortam seslerini yeterli seviyede izole ederek müziğinizdeki zengin bassların , zengin midlerin kısacası tüm seslerin kalitesinin farkına varın. 1 metre orjinal Sony uzatma kablosu sayesinde mp3 çalarınızla , bilgisayarınızla , cep telefonunuzla , psp nizle kısacası 3.5 mm kulaklık girişi olan bütün elektronik eşyalarınızla rahatlıkla kullanma imkanına sahipsiniz.Ayrıca beraberinde verilen taşıma kılıfı ile hem mp3 çalarınızı hemde kulaklıklarınızı muhafaza edebilirsiniz.

    Teknik Özellikler

    * Empedans = 16 ohm
    * Ses Şiddeti Birimi = 100 db
    * Sürücü Boyutu = 13.5 mm
    * Frekans Aralığı = 6 Hz - 24,000 Hz
    * Mıknatıs Türü = Neodymium
    * Kaliteli ses iletimini sağlayan 3.5 mm altın kaplama stereo fiş

    İçerik

    * 1 Adet Sony Mdr-ex082 Kulakiçi Kulaklık
    * 3 Adet Kulaklık Silikonu ( Küçük , Orta , Büyük )
    * 1 Adet 1 Metre Uzatma Kablosu
    * 1 Adet Orjinal Sony Kulaklık Taşıma Kılıfı

    Kargo Bilgileri

    ÜCRETSİZ KARGO VE 1 GÜNDE TESLİMAT

    Hafta içerisinde saat 18:00 e kadar müşterilerimiz tarafından satın alınan kulaklıklar aynı gün içerisinde kargoya verilmektedir, 18:00 den sonra satın alınan kulaklıklar bir sonraki gün kargoya verilmektedir...

    Cumartesi günü sabah 11:00 e kadar satın alınan kulaklıklar o gün kargoya verilmektedir.

    Pazar günü kargo şirketleri çalışmadığı için pazar günü satın aldığınız kulaklıklar pazartesi günü kargoya verilecektir,



    ÖNEMLİ

    arkadaşlar daha hızlı iletişim ve daha hızlı hizmet için öncelikle cep telefonumdan ulaşmaya çalışın , daha sonra mail adresimden , en son pm gönderiniz ,,

    0 542 443 68 93 ( Cep telefonuma çağrı yada mesaj atmanız yeterli , ben sizi ararım bütün sorularınızı cevaplarım )

    haydar131@hotmail.com


    arkadaşlar benden bugune kadar sony mdr-ex082 alan 200 kişinin yorumlarını aşağıdaki linkten görebilirsiniz , bu yorumlar arasında ex082 ile ep630 , cx300 ve diğer bir çok kulaklık ile yapılan kıyaslamaları ve karşılaştırmaları görebilirsiniz , aynı şekilde bu yorumlar arasında satın aldıkları ex082 kulaklıklarını ipod touch , ipod nano , cowon , creative , sony ve adını sayamadığım bi kaç marka mp3 playerlarında kullanan arkadaşların yorumlarını , aynı şekilde bu yorumlar arasında satın aldıkları ex082 kulaklıklarını iphone , nokia , sony ericsson , pda gibi cep telefonlarında bunların yanında psp gibi ürünlerde kullanan arkadaşarın yorumlarınıda görebilmeniz mümkündür ,

    http://forum.donanimhaber.com/m_39182753/tm.htm

    1 -) hitmachine16 isimli üye

    SONY MDR-EX082 derim ben EASTWOOD1981 nickli arkadaştan aldım ve alırken kulaklığı dinleme şansım oldu ilk dinleyişte bassları çok beğendim ayrıca tizleri de çok iyi, ses izolasyonu da cx300 e göre daha çok iyi.f/p olarak da 1 numara bence.SONY MDR-EX082 kesinlikle orijinal amerikadan getirtiyomuş arkadaş kulaklık sony nin 2 inçlik mp4 kutularından çıkanla aynısı ve mağazalarda satılmıyor.50 ytlye cx300 olduğunu sanmıyorum (var da orijinalliğinden şüphe ediyorum) sen bu iki kulaklık arasındaki farkı EASTWOOD1981 ede sorabilirsin




    2 - ) zercx isimli üye

    Fiyat/performans anlamında kesinlikle çok iyi! eşe dosta herkese aldırdım!
    Kulaklık gerek mıd olsun gerek bas olsun cok ıyı, aynı zamanda ses yalıtımıda gayet güzel!..
    SONY bayilerinde bu kulaklığın özel mıknatısla güçlendirilmiş üst modelleri satılmakta! MDR-EX90LP
    http://www.sony.com.tr/product/hdo-performance-in-ear/mdr-ex90lp
    http://www.hepsiburada.com/productDetails.aspx?categoryid=17414&productid=evsonymdrex90lp
    Ama mp4/mp3 player'larının bazı modelleri ile bir alt modeli olan MDR-EX082 (siyah/beyaz) kutulardan çıkmakta! Çok fazla fark bulunmayan bu iki modelin F/P oranı iyi olduğundan kutu içinden bunlar çıkmakta! İlginçtir forumda bir arkadaş OEM olarak bulmuş ve satıyor, gectıgımız hafta eastwood1981 nıcklı arkadasımızdan bu kulaklıgı aldım ve elimdekilerle kıyasladım! hiç bir fark yok! Birebir kutu içeriğinde verilen kulaklık modelini oem vede çok ucuza alabildim Şiddetle tavsiye ediyorum!



    3 - )GhOsTTT isimli üye

    bu kulaklığa orjinal oldu sürece %100 güveniyorum özellikle bass larında..
    bu arkdaşda orjinal satıyor bende aldım kendisinden geçen hafta. her ne kadar pahalıya vermiş olsada helal olsun zaten ankarada bulamadım sony de bile ...
    mecbur kaldım aldım şimdi çok memnunum teşekkürler arkdaşım..
    BENCE HİÇ KAÇIRMAYN



    4 - ) ersela isimli üye

    arkadaslar yahya beyden ex85sl model kulaklık aldım cekıncem olmasına ragmen yahya bey gercekten ılgılı bı satıcı tesekkur ederim kendısıne kulaklık ıse gercekten harıka kesınlıkle orjınal fazla para vermeye gerek yok tekrardan tesekkur ederım ıyı forumlar




    5 - ) yazganel isimli üye

    eastwood1981 nıcklı arkadastan bende bu kulaklıktan satın aldım ,, sahte olucagından cok suphe edıyordum ,, 2 yıldır ex082 kullanan bırı olarak kendı kulaklıgım koptugu ıcın bunu aldım ve benım ıcın bu kulaklıgın sahte olup olmadıgını anlamak cok kolaydı cunku sonuc ıtıbari ıle 2 yıldır bu kulaklıgı kullanıyorum ve en ufak tıngırtısına kadar hangı kalıtede ve duzeyde ses verdıgını bılıyorum ,,
    kulaklık orjınal ve bu fıyata bu kulaklıga tekrar kavustugum ıcın cok mutluyum ,, eastwood1981 nıcklı arkadasta sagolsun kargoya vermeden once kargoya verınce ve kargodan sonra olmak uzere benı 3 kere aradı ve cok ılgılendı ,, kısacası urununun arkasında olan bı arkadas herkese tavsıye ederım kendısıne de cok tesekkur ederım...




    6 - ) CILGINLAR isimli üye

    Yahya hocam kulaklıklar bugün elime geçti.forumdaki değerli satıcılardan bir tanesidir.parayı yatırdıktan 24 saat içinde elime ulaştı.çok ilgili ve sattığı ürünün arkası duran bir satıcı ürün orjinaldir.güvenli,cazip ve hızlı bir alış-veriş için teşekkürler




    7 - ) Biofreak isimli üye

    Eastwood1981 nickli beyden 1 adet ex082 aldım bugün itibariyle.Önceden başka bir kulaklık kullanıyordum(creative ep630)
    Sonra bozulunca foruma konu açtım
    http://forum.donanimhaber.com/m_31156689/tm.htm
    ve kendisi ile iletişime geçtim.Özellikle belirteyim müşteriye karşı hizmet süper,kulaklık almak için ilerki bir zamanı beklerken sırf müşteri memnuniyeti adına herşeyi yaptı.
    Müşteriye karşı aşırı ilgili ve yardımsever.Ödeme işlemlerini yaptım(saat 14:30 da) ve pat diye ertesi gün sabah(12:00) elimdeydi kulaklık.
    Bu aradaki zamanda ise kendisi ile görüşme halindeydik,bana ürünü kargoya verdiğini vs her bilgiyi üşenmeden bir telefonla haber verdi.
    Güvenebilecek birisi ile alışveriş yapacaksanız tam adamını buldunuz.(Kendisiyle alışveriş yapanlar bilir).Ne yazdıysa forumda aynen o.
    Kulaklık ise müthiş,ep630 dan sonra çok iyi geldi vallahi.Tamamen orjinal ve ürün kalitesi çok güzel.
    (Sağolsun bana seçim konusunda yardımcı da oldu).Abartısız söylüyorum,cowon t2 ile ekolayzır ayarsız ve diğer ayarlar kapalı halde bile çok daha iyi ses veriyordu ep630 dan.
    Ney üflediğim için mid sesler önemli oluyor benim için ve gerçekten ep630 da ayarlarla ulaşamadığım sesi bu kulaklıkla yakaladım.
    İlk defa bu siteden birisiyle alışveriş yapıyorum ve bu fiyata bu kalite kaçmaz.Bundan sonraki alışverişlerim ve tavsiyelerimde kendisini önereceğim.
    Alışveriş yapacaklar kendisini tanıyınca şaşıracaklardır eminim.Kendisine tekrar teşekkür ediyorum.





    8 - ) reis_06 isimli üye

    Yahya beyle dün saat 15.00 sularında anlaştık ve kendisi kulaklıgı kargo yapıcagını iletti ve bugün saat 12 gibi kulaklık bana ulaştı. kulaklık gercekten fıyatına gore cok ıyı ve kımse endıse etmesın kulaklıklar orjınal. bass mıdd ve tızler son derece ıyı aynı zamanda ses ızalasyonuda gayet ıyı . ep830 , cx200 ve cx300 le aynı kalıtede olan bı kulaklık ve cok daha uygun bı fıyata herkese bu kulaklıgıı tavsıye ederım. Gerçekten alıcıya önem veren birisi. Kendisine ilgisi için ayrıca teşekkür ediyorum. Alışveriş yaptık kendisi ile ama artık şu an itibariyle dostumdur, kendisine güvenebilirsiniz. Tşk.




    9 - ) rstm isimli üye

    arkadaslar ben yahya bey den ex90 ı alıcaktım ,, kendisi sagolsun beni bı kac kere aradılar hatta kameradan kulaklıgı ve faturasını falanda gosterdiler cok ilgilendiler kendilerine karar vermem için 1-2 gün düşünmem gerektiğini ama alıcı çıkarsa kulaklığı satmasını söyledim. kulaklığa ertesi gün bir alıcı çıktı yahya bey beni aradı ben kararsız olduğumu ona ilettim ve kulaklığı hazır müşterisi varken satmasının daha iyi olacağını söyledim. Yahya beye ilgi ve alakalarından ötürü çok teşekkür ederim... Güvenilir bir satıcı. kulaklık hakkında beni baya bilgilendirdiler sağolsun...





    10 - ) Onurr isimli üye

    İlanda bahsi geçen kulaklıkları arkdaştan aldım. Kalitesi ilk elinize alınca herşeyi ile belli oluyor , yanında gelen torbasıda çok şık. Satan arkdaş konusunda da hiç güven şüpheniz olmasın , çok ilgileniyor hem ürünü almadan önce hem de aldıktan sonra.




    11 - ) Technics isimli üye

    henüz kulaklık alamadım kendisinden ama ilgisiyle on numara bir kişilik gerçektende, teşekkür ediyorum alakasına.. iyi satışlar,,





    12 - ) bisquit isimli üye

    Ben de kendisine teşekkür ederim satın almadan önce ilgilendi satın aldıktan sonra da epey ilgilendi. kargolaması da gayet hızlı,ürünle ilgili olarak, güzel kulaklık tizlerini beğendim, cx300'ümün yanına ek olarak almıstım dursun diye,şimdi sürekli bunu dinliyorum,yahya bey'e güvenirliğinden ve hizmetinden ötürü tekrar teşekkür ederim.





    13 - ) anelka221 isimli üye

    Arkadaşlar eastwood1981 isimli kullanıcıdan toshiba mp3 player ve sony mdr-ex90 kulaklık aldım herşeyi dedigi gibi kutulu ve faturalı çıktı kulaklıgın gerek ses kalitesi gerek vermiş oldugu tizi inanılmaz güzel kulaklıgı herkese tavsiye ederim şu zaman kadar birçok kulaklık degiştirdim ama bana göre sesi en güzel şekilde veren kulaklıklardan bence memnun kalacaksınız ayrıyeten satıcıda çok güvenilir beni memnun etmek için elinden geleni yaptı cok güvenilir satıcı ilgilendigi için güvenimi sagladıgı için ürünlerinin dedigi gibi çıktıgı içinde kendisine çok teşekkür ediyorum





    14 - ) pulpa isimli üye

    arkadaşlar kendisinden bende bir kulaklık aldım kulaklık beklediğimden iyi çıktı satıcıda çok ilgili bir arkadaş ürünü hemen kargoladı ilgisinden ve hizmetinden dolayı kendisine teşekkürler....





    15 - ) rasim21 isimli üye

    Merhaba,

    Gerçektende mükemmel ve ilgili bir satıcı, hem ilgisi hemde erken teslimat için teşekkür ederim. Kulaklıklar da beklediğim gibi güzeller. Tavsiye ederim.

    Selamlar
    Rasim




    16 - ) ulashh1907 isimli üye

    Öncelikle bahsetmek istediğim, Yahya Bey gerçekten de müşteri memnuniyeti için elinden geleni yapıyor.Satış öncesi,kargo süreci ve teslim sonrasında bizzat beni arayıp her türlü bilgilendirmeyi yapmıştır.Gerek kibarlığı,anlayışı ve müşteri memnuniyeti için yaptığı hatırı sayılır konuşmaları ileriye dönük alışveriş için çok güvenilir bir referanstır.Ödeme şeklinde gösterdiği anlayışı da gözardı edemem.
    Ürün sarı içi hava baloncuklu bir zarf içinde geliyor.Yani kargoda ürüne zarar gelmesi imkansız.Belliki özenle kargolanmış.Sarı zarfın içinden gri poşet içinde kulaklık çıkıyor vepoşet hiç bir şekilde açılmamış.İlk açacak olan sizsiniz.O poşetin içinden de kulaklık + uzatma kablosu + yedek kulaklık lastikleri + çok güzel bir taşıma kılıfı çıkıyor.Taşıma kılıfı her türlü mp3 player hatta her cep telefonu için uygun.Yani kulaklığı aldıktan sonra bir de her amaca hizmet sunabilen bir kılıfınız olacak.
    Poşeti yırttıktan sonra kulaklığı çıkartıyorsunuz ve ben cep telefonumda denedimki benim cep telefonum PDA'ya yönelik olduğu için pek umudum yoktu müzik konusunda telefonumdan ama birkaç tane şarkı dinledimki gerçekten inanamadım yani gerçekten güzel ses alabiliyorsunuz.Midler ve basslar problemsiz.Benim kulaklıkta en çok aradığım şey tok sestir ve fazlasıyla karşılıyor.Bunu diğer kulaklıklarda bulamamıştır bu kadar çok.
    Ürünün orjinalliğinden kesinlikle şüpheniz olmasın.Zaten Sony olmasaydı bu kadar güzel ses veremezdi.Kılıfındaki Sony yazsınıdan bile orjinal olduğunu anlayabilirsiniz.
    Hiç tereddütsüz orjinal Sony kulaklık gerçekten.Düşünmeden alabilirsiniz.Müşteri memnuniyeti bile yeterli zaten.
    İyi forumlar.





    17 - ) abidinyavuz isimli üye

    Öncelikle teşekkür etmeliyim. Siparişim tam belirttiğin zamanda elime ulaştı. Ürünün muhafazhasını çok ii yapmışsın kendi kılıfının içinde orjinal paketi var bunun dışında bir de sarı renkli içi havalı polietilen kaplı poşet sayesinde müşteriye anne kucağında gibi gidiyor. Ayrıca beni bizzat defalarca araman cok hoşuma gitti.
    Ben aylardır bir sony kulakiçi arıyordum. Düzce'de bu kalitede bir kulaklık bulmak mümkün değil; ayrıca fiytları da çok pahalı. Internet üzerinden alışverişi fazla sevmezdim. Ama göstermiş olduğun ilgi ve alaka benm bu ön yargımı kırmama yardımcı oldu. Bir çok kulaklık satın aldım Bunlardan biri de sahibi olduğum "SONY-E435F" yanında gelen kulaklığı; hiç birinden istediğim bas gücünü ve sesteki berraklığı alamadım. Bu alışverişim sonucunda içim rahata kavuştu. Kulaklığın yanında gelen kılıf 10 numara 2 tane silikon kulaklık yededeği var. Uzatma kablosunun sitedeki fotoğrafını değiştirmelisin bana gnderdiğin daha şık duruyo müşterileri yanılgıya düşürebilir. Her bir parçası kalite kokuyor. Kulaklığın sürücü boyutu 13.5 mm; standart kulaklıklarde 8mm standart sony lerde 9mm dir beni cezbeden en önemli özelliklerden biri de bu dur.
    Sevgili arkadaşlar kulaklarını gönül rahatlığı ile sipariş edebilirler.
    Tekrar mutlu alışverişler ve bol satışlar dileği ile...





    18 - ) shindorei isimli üye

    Yahya Abiden ürünü az önce elime aldım. Ürün elime geçene kadar her anı hakkında bilgilendirdi beni. Kargoyu aldığımda açıkcası bu kadar özenle muhafaza edilmeye çalışılmış birşey beklemiyordum. kargo poşetini açtığımda sarı içi hava baloncuklu güzel bi zarf vardı. Zarfın içine de aldığım kulaklık (MDR-EX85) özenle yerleştirilmişti. Yahya abiye bu davranışlarından dolayı teşekkür etmek isterim. Gerek ilgisi gerekse de telefonda ki cömertliği ile. Yahya Abiden ürün alıcak arkadaşlar mutlaka kuşkulanıcaklardır. Acaba ürün orjinal mi beklediğim gibi mi filn diye. Ancak ben sizlere şunu söylemek isterim abimizin sattığı bütün ürünler orjinal. Almadan önce bende çok düşündüm acaba orjinalmidir diye de forumdaki arkdaşların memnun olmaları beni ikna etti. Yahya abime teşekkür eder bir sonraki alış veriş de görüşmek üzere :)





    19 - ) nevz@at isimli üye

    Yahyadan daha önce defalarca alışverişim olmuştur. Hiç birinde de bir sıkıntı yaşamadım. Kendisi de ses konusunda hassas olduğu için daima kaliteli ürünleri bulundurur ve satar. Şu an satışta olan kulaklık'tan geçtiğimiz sene almıştım Yahya'dan. Halen en sevdiğim kulaklığımdır. Kulağa oturuşu bana göre oldukça rahat ve sesler çok dengeli. Bu fiyat da bence bu kalitede bir kulaklık için çok çok iyi. Bu fiyata dandik bir kulaklık almak yerine bu kulaklığı almak bence iyi bir tercih olur.

    Bir tane de kardeşime almak istiyorum Yahya. PMden görüşelim.






    20 - ) Rádèøή isimli üye

    Bugün itibariyle Sony ex-82 kulaklığıma kavuşmuş bulunuyorum :)

    Kulaklık satışı kullanımı ve memnuniyetimi 2 parça olarak yazmak istedim;

    İlk Olarak belirteceğim konu kulaklığı satan EASTWOOD1981 "Yahya" arkadaşımızın müşteriyle ilgilenmesi ve müşteri memnuniyetini gerçekten ön planda tutması... Kulaklık hakkında fikir aldığım günden beri konuşup bana durumları anlattı. Gerek burdaki yorumlar nezlinde gerek kendi bilgisi dahilinde yardımcı oldu. Kulaklığlı almaya karar verdiğimden elime geçen dakkaya kadar birebir ilgilenip kargoyla ilgili bilgiler verdi. Herhangi bir satış sitesi üzerinden olmadığı halde birebir yapmış olduğumuz bu satışta ödeme yapilmadan ürünü kargoya verdi. Ürün elime geçti kullanmaya başladım ve bu akşam havalemi yaptım. Kesinlikle güvenilirliğinden ve samimiyetinden emin olduğum birisidir kendisi... Güvenilir bi satıcı olması konusunda hiçbi kuşkunuz olmasın...

    Gelelim kulaklığa; burda o kadar arkadaş yazdık çizdik çekinceleri konuştuk sahtemi orjinalmi diye bilgimiz dahilinde açıklamalar yaptık... Ürün paketlemesi gayet güzel bi şekilde elime ulaştı. Satıcınında söylediği gibi ambalaj fln değil. Oem tarzda bi paket içerisinde geldi. Yani söylenen ne ise o şekilde geldi. Kullanmaya başladığım andan itibaren ben kendi adıma son derece memnunum... Yinede teknik konulara fazla bilgim olmadığı için giremiyorum ama bi kaç noktayı söyleyebilirim. Ses kalitesi ve netliği olsun, dış seslere karşı ses yalıtımı olsun, Bass'ların kalitesi olsun gerçekten benim işimi görebilecek tarzda çok iyi bi ürün. Hemde 40 lira gibi bi fiyata...

    Kesinlikle Orjinaldir fln diyerek kimseyi yanlış yönlendirmek istemem. Diyeceğim odur ki verdiğim paraya beni son derece memnun eden bi kulaklık almış oldum... Söz konusu yüksek fiyatlı mağaza ürünlerinden denemediğimden aralarında ne gibi ses farklılıkları var bilemicem. Ama eğer bu elimdeki kulaklık orjinal olmadığı halde böyle kaliteli bi ses sunuyosa orjinalleri nasıl bişey yapar onuda bilmiyorum :)

    Uygun fiyata, doğru düzgün müzik dinlemenin keyfine varmak isteyen arkadaşlara kesinlikle tavsiye edebilirim bu ürünü...

    Tekrar yorum yazan arkadaşlara ve bu ürünü kullanmama vesile olan yahya arkadaşıma teşekkür ediyorum...

    Daha önce cx300 kullandım ve önceki kulaklığa göre bu kulaklık daha iyi benim kanaatimce...

    Kullandığım cihaz K790 Cep Telefonu. Daha profesyonel bi cihazla deneyen arkadaşlar daha sağlıklı bi yorum yapabilirler.






    21 - ) frt-_-ctn isimli üye

    bugün mdr-ex082 kulaklığımı almış bulunmaktayım
    EASTWOOD1981 arkadaşımız gerçekten kulaklığı alana kadar müşteriyle çok iyi ilgileniyor emininki aldıktan sonrada ilgilenecektir.
    Ayrıca ürün size kadar ulaştıktan sonra parayı ödeme imkanınız var.
    kısaca müşteri memnuniyeti çok iyi.

    kulaklıksa bende bir de mdr-q68 var film izlerken kullanmak için almıştım ikisini karşılaştırdım malzeme olarak fark yok.
    ses kalitesi olarak basslar mükemmel ama abarttığınız zaman ses ve tiz bass içinde boğuluyor eq ayarı tutturduğunuz müddetçe hiç bir sıkıntı yaşamıyorsunuz fiyatına göre gerçekten mükemmel bir kulaklık
    alacaksanız hiç tereddüt etmeyin derim pişman olmazsınız
    ben w200i de denedim kaliteli mp3 playerda dinleyenler daha iyi performans alırlar diye düşünüyorum
    iyi günler






    22 - ) sertdemiry isimli üye

    Merhaba,
    Ben de aldım bu kulaklıktan. Yahya bey çok yardımcı oluyor ve çok ilgileniyor, kendisine öncelikle teşekkür ederim.

    Ben çok anlamam sesten ama son 10yıl içinde kullandığım en iyi kulaklık diyebilirim. Kulak içi kulaklığı ilk kez kullandığımdan mı yoksa eski kullandığım yarı-çakma sony olmasından mı bilmiyorum ama ses hakkaten bana göre mükemmel.
    Hali hazırda kullandığım MP3 player Sony NW-HD3'ın sesi hep bana kısık gelirdi, eski kulaklığımla sürekli full seste dinlerdim, bu kulaklıkla full seste beynim çalkalanıyor, bu yüzden anca %70'te dinleyebiliyorum. Çantası da player'e tam uydu doğrusu :)

    Not olarak eklememde fayda var; Kulaklık asimetriktir, yani sol kulaklık kısa, sağ kulaklık uzundur, böylece iki kulaklık arasındaki kabloyu kafanızın arkasından geçirebiliyorsunuz. Eski kulaklığımda önden geçmesi nedeniyle sürekli bir yerlere takılıyordu, geçici olarak çıkarınca yere düşüyordu. Asimetrik kablo ile boynunuzda asılı kalıyor ve rahat ediyorsunuz.
    Ayrıca kablosu yumuşaktır, bu iyi mi kötü bilmiyorum doğrusu






    23 - ) BSMORUK1 isimli üye

    bugun itibariyle MDR-EX082 elime ulaştı salı günü sipariş verdim sabah 9.05de kargodan msj geldi kullaklık bass ve tizlerde çok başarılı aksesuarları tam
    EASTWOOD1981 arkadaşıma teşekkür ederim çok ilgili sürekli beni telefon ve msnden yönlendirdi söz verdiği gibi oldu
    kulaklığı aldıktan sonra denedim ve daha sonra havale yaptım
    kulaklığı nwz-b135f cihazıma bağladım orjinal kulaklığı iykide bozulmuş dedim çünkü kulaklık var kulaklık var






    24 - ) hooijdonk1120 isimli üye

    Kulaklığımı bugun kargodan aldım ve hemen denemesini yaptım.
    Öncellikle şunu söylemeliyim ki Yahya bey in müşteri ilişkileri mükemmel.Alışveriş sırasında sorun yaşayacağınızı hiç zannetmiyorum.Bir kaç kere aradı beni ve kargo işini ve ödeme işini kolayca hallettik.Ben cuma ödeyecem dedim ama bir sorun çıktı ve ödemeyedim.Buna rağmen kargoyu geciktirmedi ve dediği tarihte kargoyu gönderdi.Her türlü bilgilendirmeyi yaptı.
    Kulaklığa gelince daha önce hep ucuz kulaklıklarla müzik dinlemiştim.Bu kulaklık bass larda oldukça iyi.Daha önceki kulaklıklarda hiç bass sesi duymadığım için biraz şaşırdım.Tiz lerde gayet iyi.I pod umla iyi bir ikili oluşturdu.Çantası da çok şık.Çok işe yarar.I pod umda sığıyor içine.

    Dışarıda ki sesleri kesinlikle duymuyorsunuz.Sokakta dinlememe rağmen dışarıdan çok az ses geliyor.Bu yüzden sokakteyken dikkat edin bir trafik kazasına kurban gitmeyin:)
    Kulaklıkla ilgili söyleyebileceğim tek eksisi kulaklık kablosu boyu.Uzatma kablosunu takmadan boyu çok kısa.Cebime yetişmiyor.Uzatmayı takınca da çok uzun oluyor.Boyumu geçiyor nerdeyse.En iyisi uzatmanın birazını sarıp öyle kullanmak.







    25 - ) ultimatesoldier isimli üye

    Yahya Abi bi satıcı olarak çok iyi bi satıcı beni bir çok defa arayıp bütün sorularımı cevapladı ve bana yardımcı oldu.
    Örnegin kendisine shuffle kullandığımı nasıl bir ses alıcagımı sordum bassların gayet ıyı oldugunu ses kalıtesınınde gayet ıyı oldugunu soyledı ve soyledıklerının hepsı dogru cıktı.kendısıne bu fıyata bana bu kulaklıgı kazandırdıgı ıcın cok tesekkur ederım.






    26 - ) evrenel isimli üye

    yahya bey den bende geçenlerde aldım kulaklık, sattığı ürünün sonuna kadar arkasında duran bir arkadaş, gece 23.00 te aradım, sabah kulaklık kargoya verilmişti, parasınıda daha sonra yolladım. ürün elime gelene kadar sürekli haberdar etti beni, çok güvenilir bi arkadaş rahatlıkla alışveri yapılabilir,
    kulaklığa gelince son derece kaliteli baslar ve tizler çok net izolasyon çok iyi, ben htc touch diamond da kullanıyorum gayet memnunum, düşünen arkadaşlara tavsiye ederim.





    27 - ) ok1907 isimli üye

    Arkadaşlar ben de Yahya bey den mdr-ex90lp kulaklığı aldım ve kulaklık daha tam olarak açılmamış olmasına rağmen çok iyi performans veriyor. Ayrıca Yahya bey gerçekten güven veren bir insan. Ben daha ödemeyi yapmadan kulaklıkları yolladı ve gerçekten baya ilgili bir arkadaş. Gönül rahatlığıyla alışveriş yapabilirsiniz. Kısacası hem satıcı arkadaş hem de ürün tavsiye edilir.






    28 - ) colmanxx isimli üye

    burada ki arkadaşlar gibi bende bu kulaklıktan aldım elime bugün bana ulaştı ilk kulağıma taktığımdan beri kulağımdan çıkarmadım diyebilirim gerçekten kalite kulaklık herşeyiyle on numara ayrıca yahya beyde çok ilgilendi gönderirkende elime ulaştığında da özellikle arayıp memnuniyetim için elinden geleni yaptı kendisine teşekkür ederim ve arkadaşlara bu kulaklığı tavsiye ederim...






    29 - ) muratgencel isimli üye

    Herkese selam..

    Pazartesi günü Yahya bey ile alışverişimiz oldu. Sadece deneme amaçlı aldım herhangi bir beklentim yoktu.. Fakat beklediklerimin çok çok üzerinde çıktı ürün. Sony psp kullanıcısıyım ve kullananlar iyi bilir cihazın eksikliklerinden biriside ses.. Philips She9500 kullanıyordum daha önceden o kadar tatmin edici bir ürün değil açıkça söyleyebilirim, en azından MDR-EX082 ye nazaran yerin dibinde :) Kulaklığın paketlenmesi falan o kadar umrumda değil benim için Ergonomi, Kalite ve Ekonomi önemli ve bu ürün kesinlikle bunlara cevap veriyor.
    Sadece şunu söyleyim ilk defa bir kulaklıkta yolda müzk dinlerken kendimi araba içerisindeymiş gibi hissettim ve bu sesi pspden aldığım için çok şaşırdım. Şunuda ekleyebilirim, Pazartesi akşamı siparişimi verdim ve Çarşamba sabahı ürün elime ulaştı. Bence çekinmeden gözünüz kapalı alabileceğiniz bir ürün Yahya beye tekrardan ilgisi için teşekkür ediyorum.

    Saygılarımla, Murat Gençel






    30 - ) sislivadi isimli üye

    Bende bu ürünü aldım kullanıyorum kullanımı diğer kulaklıklara nazaran daha pratik ve ses kalitesi daha yüksek
    Satıcı olarakta zaten güvenilir bir arkadaş telefonunu çaldırın yeterli gerisini o hallediyor
    Fiyat ve performans olarak bence tercih edilebilecek bir ürünü şahsen tavsiye ediyorum






    31 - ) hitmachine16 isimli üye

    yahya abi gene yaptı abiliğini ,, bu güne kadar kendisinden birçok kulaklık aldım ve hepsi orjinal hepsi birbirinden güzel ,, bunlardan ilki sony mdr-ex082 kendısının belkıde ılk musterılerındenımdır ,, yukarıdakı ılk mesajda benım farkettıysenız ,,, daha sonra kendısınden panasonıc rp-hje500 kulaklık aldım oda super bı kulaklıktı ,, daha sonra mdr-ex90 aldım ve oda superdı ,,, en son kendısınden bı rıca da bulunup akg k324p temın edıp edemıcegını sordum ,,, ne demek dedı ve 15 gun ıcınde akg k324p me kavusmus oldum ,,,, kendısınden daha bırcok alısverım olucak basını cok agrıtıcagım ,,, ama genede cok sabırlı ve anlayıslı bır ınsan ,,, kendısıne bugune kadar olan ve bundan sonrakı olucak yardımları ıcın cok cok tesekkur edıyorum






    32 - ) NIKEmRe isimli üye

    Bugün itibariyle ex082 elime geçti. Ürün kesinlikle resimlerdekinin aynısı ve %100 orjinal sony ayrıca kılıfıda çok hoş
    Ses kalitesinden bahsetmek gerekirse daha önce bass ları bukadar iyi olan ve ses kalitesi bukadar güzel olan bir kulaklıgım olmamıştı 10 üzerinden 10 performansı

    Satıcı arkadaşımızda çok ilgili ürünü kargoya verdikten sonra vermenden önce bizzat arıyor ve güvenilir bir arkadaş güvenerek alışveriş yapabilirsiniz.. Bence bu fiyata bu performans kaçıran üzülür






    33 - ) DEAD-RECKONING isimli üye

    Bir kaç mp3 çalar ile yaptığım testler sonunda muziğin çok temiz geldiğini fark ettim. Hemen Bass Tester ile deneme yaptım bassları, şuanda kulağımda ve kopmaktayım Bazı arkadaşlar malzeme kalitesinin düşük olduğundan bahsetmiş. Bu yorumu yapan arkadaşlara da katılmıyorum. Hem kılıf açısından hem de kulaklığın kendisini oldukça sağlam olduğu hissini veriyor kullanan kişiye. Yanında uzatma kablosu gelmesi ve uçlarının altın kaplama olması da bir artı olarak sayılabilir. Ayrıca ürünü alırken EASTWOOD1981 arkadaşım oldukça ilgilendi vede sorunsuz bir şekilde alışverişimizi tamamladık..Kendisine teşekkür ediyorum..






    34 - ) lahmACUN3263 isimli üye

    Bu kulaklığı aldım. Öncelikle; malzeme kalitesi açısından kulaklık üst düzeyde. Kulaklık kablosu; bildiğim sonynin yumuşak ve sağlam, katlanmalara ve dolaşmalara engel olan yapısına sahip. Ek parça bu kablo yapısına sahip olmasada kalitesiz görünmüyor, biraz çekiştirdim, sağlam olduğunu hisettiğimi söyleyebilirim. Kulaklığın kulağa oturuşu gayet güzel, rahatsız etmiyor. Bas ve tizlerin kalitesi dışında midlerin beni tatmin ettiğini söyleyebilirim. Alışveriş sonunda, alışveriş konusunda EASTWOOD1981 nick li satıcıya %100 güvendim. Tavsiye ederim.





    35 - ) hmturan isimli üye

    seste kalitenin ne olduğunu iyi bilen biri olarak bu kulaklığı tereddütsüz aldım kullanıyorum %100 memnunum.





    36 - ) micton isimli üye

    Dürüst ve ilgili bir arkadaş güzel bir ürün.Güzel alışverişti.





    37 - ) Businesss isimli üye

    Cowon T2 ile kullanıyorum çıkan sese inanamazsınız bassların derinliği tizler falan inanılmaz birşey.
    İhtiyacı olan bence kaçırmasın...





    38 - ) hoverground isimli üye

    sony ex-85 aldım öncelikle kulaklığın ses yüksekliği kalitesi bassları çok iyi yahya arkadaşım gerçekten iyi bir satıcı eğer gerçekten müzik dinlemek istiyosanız bence bu kulaklıklardan alın herşey için çok teşekkürler gelene kadar yahya arkadaşım sürekli aradı ve bilgi verdi ve kulakık elime sorunsuzca ulaştı.........





    39 - ) BARAnCUDA85 isimli üye

    Bir adet de ben aldım. Gerçekten %100 orjinal ve kaliteli bir ürün. Bu fiyata böyle bir kulaklık sahibi olduğum için şanslıyım sanırım. Daha önce Sennheiser CX-300 kullanmış ve memnun kalmamıştım, bu kulaklık ondan 2 gömlek üstün bana göre! Creative EP-830 ile bu kulaklık arasında kalmıştım, EP-830 kullanmadım bilmiyorum ama bu kulaklık beni fazlasıyla tatmin etti ve doğru karar verdiğimi anlıyorum. Daha kulaklığı yeni aldım, henüz burn-in olmadığı halde sesi çok iyi, bass'lar mid ve tizlerin arkasında kaybolmuyor. Mid ve tizler de gayet güzel kanımca. Bize bu fiyata bu kaliteyi tattırdığı için satıcı arkadaşımıza çok teşekkür ediyorum. Satın almadan önce 3-4 gün boyunca usanmadan sıkılmadan sorularımı yanıtlamış neredeyse toplamda sadece bana 2 saatini ayırmıştır Satışın her aşamasında, öncesi olsun sonrası olsun her an arayarak, teyit ettirerek, bilgi vererek vb. bir satıcının nasıl olması gerektiğini ortaya koymuştur. Forumun sizin gibi kullanıcılara ihtiyacı var! Sonsuz teşekkürlerimle

    Dün yazdığım yoruma ek olarak eklemek istediğim birkaç husus daha var. Önceki yorumumda bass'ların mid ve tizlerin gerisinde bozulmadığını söylemiştim. Dünden bugüne daha fazla bas ağırlıklı şarkılar dinledim ve ilk defa kulak yolumu titreten bir kulaklık kullandığımı söyleyebilirim. Bass'lar o kadar net ve güçlü ki inanın kulağımın içinde titremeler oluşuyor ve sesi kısmak zorunda bırakıyor beni Ses seviyesi de 100 dB olmasına rağmen, daha önce kullanmış olduğum ve 112 dB ses yüksekliğine sahip olan CX300'ten daha yüksek ses veriyor özdeş cihazlara bağlayıp aynı şarkılarla karşılaştırma yaptığımda! Bu kulaklıktan gerçekten çok memnun kaldım henüz 1 günlük kullanım sonucunda bile. Tekrardan söylüyorum herkese şiddetle tavsiye ederim ve ilan sahibi ile bir tanışıklığım yoktur alışverişimiz dışında





    40 - ) newzt isimli üye

    Arkadaşımızdan sony mdr-ex082 kulaklık aldım. Ürün istediğim gibi elime ulaştı. Kargolaması çok iyiydi arkadaşın. Ürünün zarar görmemesi için iyi paketlenmişti. Ürünü açtım ve kullandım. Gerçekten iyi bir ses veriyor. Alışveriş yapmak isteyen arkadaşlar, çekinmeden alışveriş yapabilir. Gerçekten çok iyi bir satıcı. Alıcıyla çok iyi ilgileniyor. Sorduğum sorulara cevaplar veriyor. Gerçekten çok iyi alışverişti. Teşekkürler




    41 - ) inanmayan denesin isimli üye

    öncelikle rahatlıkla güvenilbilecek bir satıcı ve çok ilgili...ürünü almamın kesin olmamasına rağmen ilgilendi,yardımcı oldu...alışverişimiz de güzel oldu..kargo vaktinde geldi,güzel paketlenmişti..kulaklık öyle çalıyor böyle çalıyor diyemeyeceğim çünkü arkadaşıma aldım ama kendisi çok memnun..benim cx500 ü de test etmişti seninkini aratmayacak kadar iyi dedi

    sorunsuz alışveriş için tekrar teşekkürler EASTWOOD1981





    42 - ) sydbarret isimli üye

    arkadaşla hiç bi sorun yaşamadan alışveriş yaptım.bu fiyata alabileceğiniz en iyi ürün.bass ları harika tizleri tatmin edici.ilgi alaka 10 numara.özetlersek ürün ve satıcısı 4 4 lük.





    43 - ) sahil_güvenlik isimli üye

    Yahya arkadaşımdan akg k324p kulaklık siparişini verdim (65 ytl). Siparişi verdiğim günün ertesi günü elimde oldu. Önce Yahya arkaşımdan bahsetmek istiyorum.
    Bana her konuda yardımcı oldu ben ona para göndermediğim halde o bana kulaklığı yolladı. Kulaklığı alacagımda belli değildi.Eger kulaklığı beğenmezsen geri gönderebilirsin dedi. Arkadaşlar kim böyle bir iyilik yapar bir düşünün ondan allah razı olsun neredeyse 150 ytl ye başka bir yerden alıyordum. kulaklık elime ulaşana kadar devamlı beni aradı, devamlı ilgilendi teyit ettirdi. Hangi firma telefon ile arayıp ilgileniyor, malı yolluyorlar biz aldığız paraya bakarız mantığıyla düşünüyorlar. Kargolama, paketleme çok güzeldi kutu içeriği eksiksizdi. Yahya satıcı konusunda tam bir profesyonel, bir satıcının nasıl olması gerektiğini ortaya koyuyor. Kesinlikle güvenililir bir kişi. Gözünüz kapalı alış-veriş yapabilirsiniz...

    Gelelim kulaklığa 2 sene boyunca cx 300 kullanıyordum, memnunumda. Ama artık yeni kulaklık almanın vakti gelmiş. cx 300 ilk aldıgımda kulagımı tırmalıyordu, rahatsız ediyordu özellikle cowon d2 nin sesini 46 yaptıgım zaman aşırı derecede oluyordu ve basslar patlıyordu benim için kulaklıkta aradığım özellik bassların kuvvetli olmasıdır. zamanla tırmalama gitmişti alışmıştım. akg k324p elime bugün ulaştı azda olsa deneme imkanım oldu sesi 48 yapıyorum kesinlikle tırmala, rahatsız etme gibi bir durum yok. Kulağa çok rahat oturuyor. akg k324p bassları cx 300 e göre biraz daha kuvvetli ama kesinlikle patlama olmuyor işte bu çok önemli bir özellik hemde daha kulaklık tam olarak açılmadıgı halde basslar kuvvetli ileri zamanda dahada kuvvetlenecektir. Tizlerde çok net çıkıyor birbirine karışmıyor. Kulaklığın orjinal mi fake mi diye gün boyunca araştırdım, resimlerle karşılaştırma yaptım, malzeme kalitesini inceledim kulaklık kesinlikle ORJİNAL dir. Gönül rahatlıgıyla alabilirsiniz. Malzeme kalitesi çok güzel yapılmış. Kablosu biraz sert ama ileride düzelir belkide. akg k324p ve cowon D2 güzel uyum sağladılar. Mükemmel bir kulaklık, Mükemmel bir alış-veriş Yahya GÜVERCİN den ve akg k324p üretenlerden allah razı olsun hepsine teşekkür ederim...
    Yahya GÜVERCİN sana ne kadar teşekkür etsem azdır. Allah Razı olsun.





    44 - ) sedoman34 isimli üye

    bu sabah itibariyle yahya kardeşimden bende 1 adet sony kulaklık aldım motorola e2 ile bütünlemek adına , yukardaki arkadaşımızın bahsettigi gibi satış süreci öncesi gerekli güven ortamını sagladı, bu sürecin tamımında alakadar oldu, pektabi günümüz alışverişlerinde fazlaca görmeye alışık olmadıgımız ama aslında olması gerektigi üzere bir alışveriş portesi zaten böyle olmalıdır .

    sony kulaklık hakkında şimdilik söyleyebilecegim :

    fiziksel açıdan: kulaklıgın yapısı geregi kulaga tam oturuyor, uzun süre kulakta kaldıgı halde diger alternatif ürünler gibi rahatsızlık vermiyor.
    dışarıdan kesinlikle ses geçirmiyor.kablo yapısı narin gözüküyor ,ancak saglamlıgını zamanla daha kesin olarak anlayabilecegiz. ek kablo ile birlikte olması kesinlikle dezavantaj degil aksine kargaşa yaratmaması adına olumlu buluyorum. çünkü tlf u ve aparatlarını genelde el çantasında muhafaza ettigim için gerektiginde ilave kablosu takarak pantalon cebinde müzik dinlemeye olanak saglıyor. kısa kablo ise gömlek cebinde yada seyehat halinde iken elde tutulabilecek mesafe saglıyor.

    ses performansı:e2 moto ile degerlendirmek açısından kesinlikle tatmin edici. son kademede bogulma olmadan dinleti saglıyor.şayet yüksek bit degerinde şarkılarla kullanılırsa tüm alt ve dip enstrümanları detaylı olarak alabiliyorsunuz.bass ve tizler oldukça güçlü medium kapasitesi açısından yeterli.kısacası bence fiyatına göre oldukça üst düzey diyebilirim, zamanla daha etkili bir biçimde daha detaylı yorumlar katılabilir.şimdilik bu kadar. güzel satıcı , kaliteli bir ürün .parasını fazlasıyla hakediyor.





    45 - ) ellerimkirli isimli üye

    Dün anlaştık konuştuk, ben de Yahya kardeşimden bir adet Sony kulaklık almış oldum. Satmakta olduğu diğer AKG kulaklık ve bunun arasında kalmıştım fakat konuştuk, tarttık ve ihtiyaçlarıma en uygun olanın bu olduğuna karar verdik kendisi çok yardımcı oldu. Bugün kargoyu aldım, ve havalemi yaptım ödeme konusunu sorun etmeden ürünü gönderdi, sonrasında parasını aldı. Müşteri memnuniyeti açısından son derece kaliteli ve güvenli bir satıcı. Zaten kimse hakkında boşuna, bu kadar olumlu yorum yazılmazdı.

    Kulaklığa gelirsek; üç adet silikondan uygun olanını takıp, kulağınıza geçirdiğinizde ergonomi ve izolasyon çok iyi oluyor, hepsini sırayla denemekte fayda var.
    Bassları belirtildiği gibi fevkalade, Mid ve Tiz ler ise bu güzel basslar altında ezilmiyor, hoş bir dinleme deneyimi yaşatıyor. 5320XM de denedim ve standart kulaklığın ne kadar boş olduğunu gördüm sözüm ona kulakta bile durmuyordu. Hatta birkaç ekolayzr ve ses ayarları sonucunda çok daha iyi sonuçlar alabiliyorsunuz. Eskiden son seste, sokakta gürültüde zar zor duyardım fakat şimdi orta ses seviyesini geçmeye bile ihtiyaç duymuyorm.
    fiyatına göre kesinlikle 10 numara bir ürün. İhtiyacı olan arkadaşların kaçırmamasını şiddetle öneririm.
    Satıcı Puanı:10, Ürün Puanı:10, Daha ne olsun...





    46 - ) SirMechanic isimli üye

    yahya bey gerçekten de çok ilgili ve çok güvenilir bir satıcı teşekkür ediyorum kendisine.
    gelelim ürüne;
    Ben 2 tane aldım yahya beyden. kulaklıktan da anlarım biraz
    bugün kulaklığı datça yurtiçi kargodan aldım.
    Hemen iPod'umu çıkarıp denemek istedim ama şarjı bitti aksilik ya işte! eve vardığımda hemen bilgisayarıma takıp bass kontrolü için altyapısında çok sağlam bassı olan hepsinin aşk sakızını açtım.(normalde sevmem şarkıyı ama altyapısı iyi).
    O da ne!!!! Sanki biri kafatasımın içine subwoofer koymuş gibi bir bass.
    Hemen tizler için başka bir parça açtım tizler de çok iyi.
    Daha öncesinde SENNHEISER PX200 kullanıyordum o da çok iyi bi kulaklık ama sanırım raflarda tozlanıcak :))
    YANİ UZUN LAFIN KISASI. MUHTEŞEM KULAKLIKLAR!!!
    Hiç bir endişeniz olmasın.Sadece alın ve dinleyin
    TEŞEKKÜRLER YAHYA BEY
    TEŞEKÜRLER YAHYA BEY'İN JAPONYA'DAKİ SAMURAY ARKADAŞI :))))
    VE TEŞEKKÜRLER SONY :)))






    47 - ) ufuq35 isimli üye

    Öncelikle satıcı arkadaştan bahsetmek gerekirse; arkadaş çok ilgili, sipariş durumu ile ilgili sürekli bilgi veriyor, satış öncesinde de fikirlerine danıştığımda çok ayrıntılı bir yanıt almıştım. Sattığı ürünlerin arkasında.

    Ben Ex082 sipariş etmiştim, kulaklığa gelirsek, creative zen nano mp3 player ile kullanıyorum. Daha önce kulakiçi kulaklık kullanmamıştım. Bu yüzden tabii ki derin ve etkileyici bass lar beni oldukça şaşırttı. Çoğu şarkıda duyamadığınız alt frekans sesleri çok rahat duyabiliyorsunuz. Kulaklık mid seslerde de oldukça başarılı, fakat tizler bana göre bass ların altında ufak da olsa eziliyormuş gibi geldi. Bu engeli de ekolayzır ayarları ile gidermek mümkün. Bunun haricinde yapısal olarak herhangi bir sorunu yok, gayet başarılı.

    Fiyatı göz önüne alınırsa herkese tavsiye edilebilecek bir kulaklık olduğunu düşünüyorum. Satıcı arkadaşa da ilgisinden dolayı teşekkürler.






    48 - ) esram30 isimli üye

    Yahya Bey çok iyi niyetli ve çok ilgili bir satıcı. Kulaklığı spariş verir vermez aradı ve bilgilendirdi ayrıca msnden de baya bilgi verdi sağolsun.
    Ürüne gelince gerçekten kaliteli ürüne benziyor. Walkman telefonuma takar takmaz farklılığın farkına vardım. hpm-70 göre kıyaslayabildim ve gerçekten ses daha kaliteli ve daha yüksek sesi full açamıyorum beynim zonkluyor. Ürünün ses kalitesini beğendim bu kaliteyi bu fiyata bulmak çok zor. Yahya Beye herşey için teşekkür ederim. Bursadan cuma günü öğleden sonra kargoya verdi ve haber verdi p.tesi Vana ulaşabileceğini ve üzgün olduğunu söyledi. Ama ürün cumartesi elime geçti galiba sürpriz yapmak istedi. :) İyi bir sürpriz oldu. Teşekkür ederim. Hayırlı satışlar dilerim.




    49 - ) ridvan1903 isimli üye

    Bende Sony MDR-EX08 kullanıcı oldum :D
    Yahya arkadaşıma gösterdiği ilgisinden dolayı çok teşekkür ederim .. Böylesine müşteri ile ilgiliki bu hızla giderse elindeki bütün kulalıkları satacağına eminin...
    Öncelikle benim kulaklıktan beklentim bass kalitesinin kusursuz olmasıdır ve kulaklığı açtığım gibi ilk anda bass testter açtım ve kusursuz derin bass beynimde hissediyordum :D öylesine derinki bass bitmiyor uzuyordu ...Pc dinledim ve ses kartım Audigy 2 ZS ses katı kullanıyorum etksi bir haylı büyük olduğu kesin ... Z5500 kullanıyorum ve bu kulaklık Z5500 ün subwoofer a kafayı dayamış gibi yapıyor adamı :D...
    DTS ve Dolby Digital film test ettim ve arkapılan sesleri olsun konuşmalar olsun beni bir sefer daha şaşırttı resmen kulağımın içinde z5500 ün center'i vardı:D ve mid lerin başarı ile silah sesleri süper diyebileceğim kalitedeydi, Trantformers dts filmdeki çöle düşen meteorların bass sesleri gerçekten aşırı derindi ... Kulaklığın ine bildiği bas frekansı çok etkileyici ..
    Kulaklık tabiki sadece bass ile olmaz tız ler mid ler gerçekten çok çok güzel. cx500 orjinali dinlemiş biri olarak sony gerçekten f/p kralı diye bilirim ...
    Yakın zamanda kulaklık ile Digital Xbox 360 oyun sesleri hakkındada yazarım ...
    Bu kalitede bu fiyata orjinal bir ürün aldığıma gerçekten sevindim ... 40 ytl ye az daha açma bir kulaklık alıyordum taki EASTWOOD1981 mesaj atana kadar.





    50 - ) runawaylp isimli üye

    öncelikle yahya güvercin bey"e çok teşekkür ediyorum gerçekten çok yardımcı oldu...müzik delisi biri olduğumdan bu kulaklığa pek sıcak bakmadım çünkü 100db di... daha önce cx400 kullandım 113db orjinalmiydi bilmiyorum ama çok yüksek ses veriyordu...yahya bey le konuştuk ve bu kulaklığın iyi olduğunu söyledi...diğer yorum yapan arkadaşlarada teşekkür ederim çünkü doğru yorum yapmışlar...

    kulaklık için şunu söyleyeyim bas konusunda harika orjinalmi bilmiyorum ama çok iyi ses veriyor.. 110db olmasına rağmen 113db cx400 den eksiği yok fazlası ses kalitesi...kulakiçi kulaklıklar bir süre sonra kulaktan düşüyor, ama bu kulaklık kafayı nekadar sallasanda banamısın demiyo...rock müzik dinleyenlere bu yüzden şiddetle tavsiye ediyorum..:) teşekkürler...





    51 - ) megaturk isimli üye

    Kulaklık herşeyden önce vereceğiniz parayı sonuna kadar hak ediyor ve piyasada ki eş değer kulaklıklara göre ( CX300 vs ) daha ucuz. Bass lar özellikle harika. Ayrıca daha önce CX300 kullanmış biri olarak bu kulaklıktaki izolasyon daha iyi. Dış ses neredeyse sıfır. İyi satıcı, güzel ürün.





    52 - ) egk11 isimli üye

    Evet bende kulaklık olarak Sony ailesine katılmış bulunmaktayım...DH'de önceleri 4 alışverişim olmustu fakat icimin en rahat sekilde alısveris yaptıgım kişi malumunuz Yahya Bey oldu...Gerek samimiyeti,gerek kulaklık elime gecinceye kadar ki ilgilenmesi ve durmadan araması hosuma gitti...Hatta kendisi su an daha benden parası alamadan kulaklığı yollayarak beni soka soktu... Ayrıca benim icin özel olarak aldıgı 1.5 metrelik altın uclu uzatma kablosunun parası bile almadı...
    Kulaklığa gelirsek ben EX082 yerine EX085 modelini tercih ettim...Bunun sebebi ise hem kablosunun uzun olması hem desibel kuvvetinin iyi olması olarak söylenebilir...
    Kulaklığı elime ilk aldığımda güzel bir sekilde paketlenmiş olduğunu gördüm...Bir hısımla mp3 player'i ma taktığımda gercekten tok ve güzel bir ses gördüm...Size söyle söyleyebilirim ilk defa önceden duymadığım bass gitar seslerini bu kulaklık ile duymaya basladım...Ayrıca koca İstanbul trafiğinde dısardan hic ses almadım...Bu kulaklık dısarda ki sesleri inanılmaz iyi önlüyor...
    Bilgisayarıma taktıgım da ise mp3 player'ımdan aldıgım sesin cok daha iyisi aldım...Bu tabiki ses kartımın audigy2 serisi olması sebebi ile oldu...Fakat bilgisayarda aldıgım ses benim su ana kadar kulladıgım kulaklıkların en iyisiydi...Su ana kadar İriver mp3 player dan cıkan seinheiser ve microlab kulaklıkları kullanmıstım...Microlab bunun yanına bile yaklasamazken seinheiser bundan bir adım geri kalıyor...En sevindiğim özelliği ise kulakici kulaklıklarda cok görülen ses patlamasının olmaması...Ayrıca kulaklık daha yeni oldugundan burn-in bile olmadı ki burn-in olduktan sonra cok daha iyi randıman alacağıma eminim....
    Sonuc olarak bu kulaklıktan cok daha iyi kulaklıklar muhakkak vardır fakat f/p gözönüne alındıgında EX082 gibi Ex085'de cok cok iyi bir kulaklık...Ayrıca Eastwood 1981 nickli Yahya Bey'de inanılmaz güvenilir bir satıcı,gönül rahatlığı ile hem EX082 hem de benim aldıgım ve memnun kaldıgım EX085'i alabilirsiniz...Sayıgılar...





    53 - ) apd isimli kullanıcı

    kesinlikle bomba gibi bir kulaklık arkadaşlar! . ben genellikle reggea dinliyorum ve basslı doygun sesleri seviyorum. ipod nano 2. nesil kullanıyorum ve daha önce eq'da r&b ve hiphop gibi bass arttırıcı ayarlar kullanırken bu kulaklıka "jazz" seçeneğini kullanıyorum. basslar inanılmaz derecede iyi daha önce koss ksc75, koss sparkplug ve sennheiser mx 160 kullandım ve basslar en iyi bu kulaklıkta. eğer kulakiçi düşünüyorsanız bu fiyata kaçırmayın yahya beye teşekkür ederim.





    54 - ) aiakos8 isimli üye

    Merhaba.kulaklığı alalı 2 hafta kadar oldu.satın alma sürecinde Yahya bey çok yardımcı oldu ilgisine alakasına teşekkür ederim kulaklığa gelince ilk 3-4 gün çok rahatsız ediciydi ama şimdi yavaş yavaş alışıyorum başka kulakliklarla duyamadigim sesleri basslari farkedebilmek güzel olay. Kulakici olayı da ayrı bir muamma yolda sokakta pek tavsiye etmem.herkese selamlar





    55- ) cocomiq isimli üye

    Urunu dun siparis ettim ve bugun elime ulasti. Yahya Bey gercekten cok ilgili bir satici, olabildigince ilgilenmeye ve kolaylik gostermeye calisti. Kulakliklarla ilgili cok bilgi sahibi biri degilim ama pek cok sesi duymak gercekten hos. Sesler cogu zaman temiz geliyor, ama bence urunun en buyuk avantaji fiyati. Oldukca iyi bir fiyat/performans oranina sahip(ex085 benim kullanmakta oldugum model). Yeni bir kulaklik arayan ve butcesi cok genis olmayanlarin deneyebilecegi bir tercih olacaktir sanirim.





    56 - ) emrereis51 isimli üye

    ewet arkadaşlar bende çarşamba günü bu kulaklıktan aldım..benim kendi görüşüm ilk olarak kulaklık kalitesinden önce satıcının ilgisi ve alaksı çok dikkatimi çekti..ve emin olun çok aşırı güvenilir bi insan bu ilgi ve alakasından dolayı yahya beye çok teşekkür ediyorm..gelelim kulaklığa bence bu fiyata bu kaliteye ve bunlarında yanında yahya bey gibi dürüst bi satıcya karşılık bu kulaklığı kaçırmamanızı tavsiye ederim çok kaliteli bi kulaklık ve çok kaliteli bi satıcı..teşekkürler sony teşekkürler YAHYA GÜVERCİN..saygılarımla...





    57 - ) apcags isimli üye

    öncelikle yahya abiye çok teşekkür ediyorum. Müşteri memnuniyetini çok düşünüyor.Ürünü kargoya verirken arıyor ve bize ne zaman ulasacagı bilgisini veriyor kısacası müsteri ile cok ilgileniyor. Sunu da söylmem gerekio cogu satıcı gibi yapmayıp, önce kulaklıgı gönderip sonra ücreti alıyor. Onu bu acıdan kutluyorum. Kulaklıga gelince ben 2 yıldır sony nwz 818 mp4 kullanıyorum ve yanında verdikleri kulaklık bundandı ama bozuldu. Her yerde aradım bulamadım. Çok güzel ve kaliteli bi kulaklık özellikle baslar cok güzel ve şahane tekrar kulaklıgıma kavustugum için acayip mutluyum. Yahya beye teşekkürler hayırlı satıslar, imkan olursa arkadaslarımada aldıracagım bu kulaklıktan...





    58 - ) alykayhan isimli üye

    Kulaklığı incelemeden önce satıcıya yani yahya beye bir yorum yapayım;

    10/10 bir satıcı kesinlikle bir şüpheniz olmasın içiniz rahat olsun.
    Kulaklığa gelince önce Florida-Rightraund,sonra Umut kaya-Mevsimler geçerken,50cent-Hustlers ambition..
    Olsa bir de senfoni dinleyecektim ama bulamadım.Ben cx300 kullanıcı olduğum için onunla karşılaştıracağım;
    Kesinlikle çok daha rahat ve izole bir kulaklık.Basslar çok iyi,diğerleri de basslar arasında kaybolmuyor.
    Cx300 mü Bu kulaklık mı diye sorarsanız,Bunu tercih ederim.Herşey için yahya bey'e teşekkürler.





    59 - ) mustyliv isimli üye

    Yahya bey gerçekten çok güvenilir bir satıcı neden derseniz ;
    Bağlantı kurduğum andan itibaren gayet ilgili davrandı,kulaklığı almak istediğim andan elime geçen ana kadar aradı bilgi alışverşinde bulunduk ,
    Kulaklığa gelirsek henüz burn in yapıyorum , ama yapmadan dinlediğim kadarıyla son derece tatminkar ve başarılı bas tiz ve mid aldım..
    Kendisine bir kez daha burdanda teşekkür ediyorum ,,Teşekkürler Yahya bey :....





    60 - ) semih_efendi isimli üye

    ürünü kargocudan çıkar çıkmaz taktım creative'in zen stone ve zen V kullanıyorum tiz'ler ve baslar sıktırmayan kastırmayın çok güzel bir ayarda midler ise ortalama denilebilir.bu kulaklık ep-630 ile cx-300 ayarında sayılır.gittikçe açılıyor gibi yolda heralde midler az biraz doğrultucak 24 saatlik kullanımdan sonra.satıcı oldukça ilgili profesyonel bir şekilde bu işle uğraşıyor






    61 - ) Saltunel isimli üye

    Arkadaşlar ben de bu ürünü bu satıcı arkadaşdan aldım geçekten de satıcı arkadaşın dediği gibi kulaklık veilen paranın hakkını fazlasıyla karşılıyor.Herkese tavsiye ederim.Kendisi de gerçekten son ana kadar her şekilde ilgilenmiştir..teşekkürler...





    62 - ) omeraktash isimli üye

    merhabalar..
    kulaklık bugun elime gecti ve gerçekten senheisserdan başka kullanmam diyen ben sony'i görünce cok sasirdim ve biraz da üzülmedim değil senheisser'a o kadar para verdim diye..bence hiç boşa o kadar para vermeyin, sony ile de aynı işi görüyorsunuz, ben pek fark göremedim arada...
    ayrıca satıcı arkadaş Yahya'ya ise ayrıca teşekkür etmek zorundayım. benim gibi pimpirikli birine bile bu kadar sabır anlayış göstermesi takdir edilecek bir erdemdir bana..daha once netten alısveriş yaparken acı deneyim olmuştu onun tecrübesiyle Yahya kardeş sana çektirdiysem kızmamışındır umarım. hakkını helal et..
    Yahya arkadaşa gözü kapalı güvenebilirsiniz.. şimdiden hayırlı olsun diyebilirim. ha unutmadan, kargo 8-10 diyor ama bana 1 günde geldi, en fazla 3 gün olsun (ki sanmam) bursa'dan antalya'ya 1 günde geliyor siz hesab edin işte.. 100 lira senheisser'a vermedigim için şanslı hissediyorum :)
    Yahya kardeş tekrar tekrar teşekkür ederim.





    63 - ) doluhan isimli üye

    Akşamında parasını ödediğim ürünün ertesi gün sabahında teslim alabilmenin sevinci içerisindeyim. Forumdaki yorumları okuyarak gözüm kapalı olarak kulaklığın parasını Yahya bey e havale yaptım. Kendisininde söylediği gibi 18:00 dan önce almak istedim ve ertesi gün sabah 8 de elime geçti. KENDİSİNE BU KONU İÇİN TEŞEKKÜR EDİYORUM

    Hepimiz biliriz ki online satış sitelerinde birçok GREY ürün mevcut. Yahya beyin de ürünüm %100 orjinaldir sözünü değerli donanimhaber üyeleri yorumlarıyla kesinleştirmiş bulunmaktaydı. Ürünü kargo şirketinden teslim aldım eve geldim VAKUMLU, EKSİKSİZ ve ORJINAL bir ürün ile karşılaşmak ayrı bir mutluluk verdi. TEŞEKKÜR EDİYORUM

    Ürünün performansı konusunda profesyonel bir yorum yapamam elbette fakat Creative Zen Vision 30 Gb aleti kullanmaktayım, kendi orjinal kulaklığı haricinde BOSE TRIPORT kulaklıkla kullandım. BESE kulaklığı bilmeyen yoktur sanırım, 200 tl lik bir kulaklıkdır kendisi.. Ama bu 40 tl lik kulaklık BOSE kulaklıktan çok çok çok iyi.. BOSE bir tek BAS lar konusunda biraz iyi FİYAT farkına kesinlikle değmez!!! En çok taşıma kılıfına bayıldım, MP3 çalarımın klıfı beyazdı kirleniyordu tam benim mp3 player e göre yapmışlar..

    YAYHA Bey e bundan sonraki ticaret hayatında başarılar diliyorum ve kendisine gözüm kapalı REFERANS OLUYORUM.

    Çok güvenilir bir satıcı, Ürün yelpazenin gelişmesi dileğimle






    64 - ) kadir. isimli üye

    Ürünü biraz önce elden aldım,ipod shuffle ile birlikte kullandım baslarda fiyatına göre gayet başarılı,dışarıdan gelen sesleri de normal dinlemede %80 engelliyor,fiyatına göre çok güzel bir ürün





    65 - ) barış isimli üye

    Bugün Yahya beyden akg k324 p kulaklığı aldım.sahiden de müthiş bir sesi var.çok igilendi sağolsun.içimde şüphe vardı ama ürünü görünce çok beğendim. teşekkürler.





    66 - ) yousuff isimli üye

    kulaklık bugün elime ulaştı sağolsun yahya abi tatilde olduğum için bana 1 adet ayırmıştı eve gelmeden daha yolda w700 telefonumda hemen denedim bugüne kadar biçok kulaklık kullandım her marka her kalite ama bu çok farklı bir sese sahip bass tiz acaip süper tam istediğim gibi yahya abinin ilgiside çok iyi ilgilendi sağolsun her konuda kulaklık süper satışlarının devam etmesi dileğiyle sağol yahya abi





    67 - ) erhanmehmet isimli üye

    SONY MDR-EX082 kulaklıktan bir adet aldım ve çok memnunum diger arkadaşlar kulaklık hakkında ne demişlerse hepsi dogru kısaca açıklarsak
    artıları
    1-ses yalıtımı çok iyi ne içeriden dışarı ne dışarıdan içeri ses alıyor
    2-kulaga çok rahat bir şekilde oturuyor ve çıkmıyor
    3-basları ve tizleri çok iyi
    4- 1 metre uzatma kablosuna şık bir kılıfa sahip
    5-f/p çok iyi fiyatını hak ediyor daha önce kaliteli bir kulaklıktan müzik dinlememiş biri bununla müzik dinlediginde kafasının içinde z-5500 var sanabilir

    eksileri
    1- daha bulamdım
    ayrıca yahya bey çok ilgili bir insan alış veriş yapınca ne demek istedigimi anlarsınız






    68 - ) DEAD-RECKONING isimli üye

    Bu kulaklıktan daha önce kendime almıştım.Yahya arkadaşım sağolsun çok ilgilendi ve hiçbir sorun çıkarmadan aynı gün içinde kulaklığı kargoya verip gerekli bilgilendirmeyi yaptı..Kulaklık geldikten sonra deneyip hemen yorumumu yaptım (yukarıda yaptığım yorumu okuyabilrsiniz). Benden gören iki arkadaşım daha kulaklığa hayran oldular ve hemen sipariş vermemi istediler yeniden sipariş verdiğimde yine hiçbir sorunla karşılaşmadan ertesi gün ürün elime sorunsuz ulaştı..son olarak bugün bir arkadaşım daha hayranlıkla "Abi bundan bende hemen bir tane istiyorum" dedi ve yine hemen siparişimizi verdik.Kısmetse ürün sabaha elimizde olacak..Sonuç olarak toplamda Yahya arkadaşımdan 4 adet ürün aldık ve hiçbir sorunla karşılaşmadık..Kendisine bu güvenilirliği için çok teşekkür ediyorum..Herkese tavsiyem bu fiyata bu kulaklığı hiçbiryerde bulamazsınız ve gözünüz kapalı olarak ve hiç düşünmeden Yahya arkadaşıma bu konuda güvenebilirsiniz..Pişman olmayacaksınız...
    Saygılar..





    69 - ) barış isimli üye

    akg dan sonra bu kulaklığıda almak istediğimi bildirdim yahya abime.tak haftasına daha ödemeden benim haberim bile yok yutiçi kargoya 1 adet kargonuz gelmiştir dedi.gittim bi baktım kulaklığı göndermiş sağolsun.daha ne diyim 10 numara vallahi.kulaklık ta şahane çıktı sağolsun.artık samsungtan sonra iyi bir mp3 player almam lazım.hayırlısı bakalım.tekrar sağol abi.




    70 - ) nettebal isimli üye

    Artıları:
    Kelimelerin kifayetsiz olduğu anlar yaşamam.Tek kelime ses süper.Paketi açmakta güçlük çekmem.O kadar sağlam ki...
    Eksi:
    -ler eki yok 1 tane.pazartesi kargoya verdi.Çarşamba gelir dedi.Daha dürüsüt olmasını beklrdim::D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D! günde geldi yani.Artı eksi:D
    NOT:Kesinlikle kulağınıza uygun silikonu seçin.Yoksa verim dişüyo.Uygunu bulun ve müziğin keyfine varın....
    O kadar sey yazdım tesekkuru unututum.
    Tesekkurler ve saygılar...Güvenilir insan:D





    71 - ) el_gaddar isimli üye

    Kulaklıklardan 3 adet aldım ve gayet basarılı kulaklıklar denemesin hemen yaptım nokia 5310 musicexpress telefonumda sonuc mükemmel.kulaklıgında daha acılcagını sev seviyesinin birazdaha yükselcegini hesaplarsak gayet iyi yahya arkdasıma tesekkür ediyorum ilgi ve alasından dolayı kolay gelsin





    72 - ) celalettinaktas isimli üye

    arkadaş gerçekten çok alakalı. Siparişi pazar günü verdim. hfta sonu olduğu için salı günü elime ulaştı. Ürün gelene kadar her anında beni telefonla bilgilendirdi. Abartısız belki 5-6 defa telefon etti. Ürünün muhafazası çok sağlamdı. Seslerde gayet kuvvetli. Arkadaşa teşekkür ediyorum.





    73 - ) .DragonFly. isimli üye

    Arkadaş ile sorunsuz ve çok güzel bir alışverişimiz oldu . Gerçekten çok ilgilendi dediği gibi günü gününe saati saatine kargo işlemlerini halletti . Ürün bugün elime geçti . Çok özenle paketlenmiş olarak . Kulaklık hakkında ilk izlenimlerim gayet olumlu . Ep-630 vardı bende eskiden . Bu kulaklık ondan daha iyiymiş . Basları benim için biraz yüksek geldi ama onu da hallediyoruz ayarlar ile . Tavsiye ederim bu fiyata daha iyi bir kulaklık bulunmaz





    74 - ) omeraktash isimli üye

    Yahya kardeşten ikinci sony kulaklığımı az önce almış bulunmaktayım. ilk kulaklığımı kardeşim beğenince yenisini almak durumunda kaldım

    dün telefonda konuştuk hesap bilgilerini aldım, parayı havale ettim, ki ben bunları yaparken o da kargoya vermiş ürünü zaten :) bir gün sonra elime geçti, sorunsuz. hatta bir gün bile değil. 20 saat falan anca!

    Yahya'ya güven konusundakim hassasiyetinden dolayı teşekkürü borç bilirim. arkadaşlar gözü kapalı alışveriş yapabilirsiniz.





    75 - ) sugarboy isimli üye

    Bu aralar bir kulakiçi kulaklık arıyordum. Bir arkadaşın önerisi üzerine arkadaştan kulaklığı sipariş etmeye karar verdim. Oldukça ilgili bir arkadaş. Cumartesi siparişini verdiğim kulaklık P.tesi günü elime geçti. Ürün sıfır hiç kullanılmamış olarak elime geçti. Kılıfı ve paketlemesi de oldukça hoş Şu an burn in yapıyorum aslında. Fakat ilk izlenimlerim tiz sesleri oldukça başarılı vermekte, bas ve orta seslerse oldukça tatmin edici diyebilirim. Gerçek performansını kulaklığın iyice açılmasından sonra alacağıma inanıyorum. Bu fiyata alınabilecek kulaklıklar içerisinde iyi bir seçim yaptım diye düşünüyorum.





    76 - ) sertdemiry isimli üye

    Kaçırmayın! Benim Yahya beyden kulaklığı almamdan sanırım 2 ay falan süre geçti, hiçbir problem çıkmadı ve hala ilk günkü gibi çalışıyorlar. Kendisine teşekkür ederim. Ayrıca kılıfla kulaklıklardan birinin ucunu kaybetmiştim, Sony bayine gittim onlar yardımcı olmadı. Yahya bey'e sordum elinde fazla varmış saolsun yollayacağını söyledi.
    Herkese tavsiye ederim :)





    77 - ) Firin isimli üye

    yahya kardesımden suanda bir adet mdr-ex082 sıparıs etmıs bulunmaktayım kendısıyle 11:30 gıbı konustum havale ıslemını 12:30 cıvarında tamamladım ve anında kargoya verıldı. ozellıkle ınternetten alısverıs yapanların guvenlıkle ılgılı cekıncelerı olabılır ve normaldır ama referans olarak yahya bey saglam ve kucuk bır arastırma sonucu emın bı sekılde urunumu sıparıs ettım. ayrıca yurtdısı baglantılı calıstıgı ıcın kolayca turkıyede bulunmayan urunler temın edılebılmektedır. kendısıne ılgısınden dolayı cok tesekkur edıyorum. ıyı calısmalar dılyorum.





    78 - ) maverick_core isimli üye

    SONY MDR-EX082 kulaklıktan bir adet aldım. Kulaklığın sesi süper.
    Ses yalıtımı konusunda dışarıdan duyulabiliyor. Ama içeride ses mükemmel olduğundan
    siz bişi duymuyosunuz.

    Kulaklığın bence tek eksi yanı ses yalıtımı başka bi eksiğini bulamadım.




    79 - ) alkow isimli üye

    bugün yahya beyden yeni bir kulaklık aldım. çok ilgilendi sağolsun. bana kendi kullandığı kulaklığı tavsiye etti ex85.. ve bende bursada olduğum için dinleme şansımda vardı dinledimde.. çok uygun bir fiyata verdi. herkese tavsiye ediyorum bass ve tiz kalitesi çok güzel.. ex82 de aynı güzellikte aralarında bi fark yok.





    80 - ) cem_fb_93 isimli üye

    Yahya beyle yaptığım alışveriş benim için oldukça kolay ve güvenliydi.Ürünü istediğim zaman kargoya verdi ve sonraki gün elimdeydi.İnternetten ödeme yapamadığım için bana kolaylıkta sağladığı için teşekkür ediyorum.Sattığı ürüne gelirsek SONY MDR-EX082 kesinlikle 10 numara bir kulaklık :) (zaten almadan önce beyaz modelını 1 sene kullanmıstım *ürün oldukça dayanıklıydı*:) ).
    Sesleri Kesinlikler harika aktarıyor basları ve ayrıntıları Harika şekilde duyuyorsunuz.Açıkçası kulaklığı kullanmak için bahane arayabilirsiniz :D
    Benim kulağıma tam oturduğu için oldukça rahatım ve kesınlıkle kulaktan cıkan bır kulaklık değil.

    Bana sağladığı kolaylıklardan ve ilgisinden dolayı Yahya Bey'e tekrar tesekkür ediyorum.Alışveriş yapmayı düşününenlere hem kulaklığı hemde satıcıyı :) şiddetle öneririm.





    81 - ) DrunkeNBeaR isimli üye

    Yahya Beyden bende aldım gerçekten çok kaliteli bir kulaklık kesinlikle tavsiye ederim




    82 - ) horses isimli üye

    ürün bu gün elime ulaştı gerçekten orjinal kulaklık alacak olanların tereddüt etmesine gerek yok bende vardı çaldırdım yahya beyin sayesinda tekrar kulaklığıma kavuştum kendisi çok yardımcı oldu saolsun alacak olan arkadaşlara tavsiye ederim.ayrıca fiyatıda uygun.




    83 - ) johnygage isimli üye

    Yahya arkadaşıma iki gün öce şipariş ettiğim SONY MDR-EX085 kulaklığı bu gün teslim aldım. ilk bakışta ürünün orjinal olduğu anlaşılıyor. Ses kalitesi mükemmel... Yahya arkadaşımıza ilgisinden ve dürüstlüğünden dolayı teşekkür ederim... Saygılarımla Ersin....





    84 - ) Nikola Tesla isimli üye

    Sony mp3 çalarımı aldığımda bu kulaklığı vermişlerdi. Yaklaşık 2 yıl boyunca kullandıktan sonra bozuldu. Başka bir kulaklık kullanmak istiyordum ama uzun zaman araştırdıktan sonra bu kulaklıkla devam etmeye karar verdim ve forumda aynı kulaklıktan satan EASTWOOD1981 rumuzlu arkadaşı gördüm. 10 dk. içinde anlaştık ertesi gün kulaklığım geldi. Herhangi bir sorun yok. Her şey söylediği gibi ve beni defalarca aradı. Geldi mi gelmedi mi istediğin gibi vs. Gerçekten ilgili bir satıcı. Teşekkürler.





    85 - ) medivh_master isimli üye

    herkese merhaba ürünü 31 ağustosta gittigidiyordan aldım.hem kargo bedavaya geldi ve varolduğunu bile bilmediğim 5tl'lik hediye çekini geçerlilik tarihinin sonunda kullandım.ürün 1 ağustosta kargolandı.sanırım kargodaki bir sorun nedeniyle gecikmeli olarakelime de 3 eylülde geçti.ürün orjinal ambalajında değil daha farklı kargolanmış geldi.yanında yedek kulak silikonu ve kılıfıyla birlikte.satıcı arkadaş sorularıma cevap verdi.kendisine teşekkür ederim.kulaklıkla ilgili olarak söyleyeceklerim;
    -baslar oldukça kuvvetli
    -bir eksi yeni uzatma kablosu olmadan kullanmak neredeyse imkansız, kabloyla birlikte olunca da uzun oluyor.üreticilerin bir ortasını bulması lzm
    -bir önceki kulaklığıma göre sesi biraz daha az çıkıyo.creative zen vision w ile kullanıyorum.eski kulaklığımda(panasonicRP-HJE200-K) 19 ses seviyesinde dinlerdim.bununla 20de dinliyorum.ileride belki kulaklık açılır.
    -ses izolasyonu iyi.





    86 - ) a1p d1zren isimli üye

    Yahya beyden aldığım SONY MDR-EX082 kulaklık bugün elime ulaştı.Gerçekten kulaklık muhteşem .Ama benim için asıl muhteşemlik Yahya beyle aramızda geçen dialog ve konuşmalarımızdaki yardımsever ve ilgili tavrı..Gerçekten mükemmel bir satıcı..Ben iphone 2g kullanıcısıyım.Kulaklık 2glerle uyumlu değil..Fakat uyumlu hale getirebilmem için elinden gelen tüm inkanları sagladı kendisi bana..Hatta elindeki tek kulaklığı arızalı 2. SONY MDR-EX082 kulaklığıda yolladı ben istemeden teklif edip yolladı..Cömert ve dürüst bir insan kendisi..Kısacası Şu ana kadar yaptığım en keyifli alış-veriş .. Tüm yaptıkları için Yahya beye sonsuz teşekkürler





    87 - ) EviLPuppet isimli üye

    arkadaşlar kulaklık bugün elime ulaştı ilk defa müzik dinlediğimi farkettim.. puanlamak gerekirse
    ses yüksekliği= 9/10
    bas kalitesi= 9/10
    dışarıdan gelen sesleri engelleme= 7/10
    dışarıya verilen sesin izolasyonu= 6/10
    malzeme kalitesi= 5/10 (açıkçası tek kaygım bu yönde..)
    fiyat/performans = performans hayli ağır basıyo.. tek söyleyebileceğim; alın,kullanın her kuruşuna değer..





    88 - ) Neoplasia isimli üye

    Öncelikle şunu söylemeliyim ki son derece güvenilir ve kaliteli hizmet anlayışından ötürü Yahya kardeşime teşekkür ederim. Kaliteli müzik dinlemeyi isteyen bir insanın alacağı kulaklıkta belli özellikleri esas alması gerekir. Ve araştırmanın sonunda karşısına doğal olarak fahiş fiyatlı kulaklıklar çıkar. .AVe bunlara para denkleştirmek için ya çok uğraşmak gerekir ya da kulaklıgın belli bir fiyata düşmesi beklenir. Yahya kardeşimle tanıştıktan ve ondan sipariş etmiş oldugum kulaklık (Sony mdr ex85) elime ulaştıktan sonra şunu anladım ki daha önce diğer kulaklıklar için boşu boşuna para ve zaman kaybetmişim.Aldığım kulaklıktan önce Shure e2c kullandım ve gerçekten memnun kaldığım bir kulaklıktı.(Ta ki bozulana kadar)Gerçekten verdiğim paranın hakkını da almıştım. Bugun ise almış oldugum sony nin hemen hemen aynı kaliteye sahip oldugunu söyleyebilirim. Önceki kulaklıgımda aldığım performansı daha ucuza satın almış oldum. İnanın taahhüt edilen kaliteden daha fazlasını alıyorsunuz. Bass 'ından, mid lerine ,Tizlerine ve hatta iliklerinize kadar müziğin tadına varacaksınız....





    89 - ) infinity1907 isimli üye

    Sony'nin kulaklıkla bütünleşik yeni W serisi mp3 çalarında denediğim,bulunca,bir de yorumları okuyunca "hah tamam budur" diyerek aldığım bir kulaklık.Yahya abim saolsun gerçekten çok ilgilendi,kargodayken aradı,sordu.Kulaklıkların kalitesinden şöyle bahsedeyim,bilen bilir,Motorola E6 telefonların bass treble ayarları gerçekten işlevsizdir,ne kulaklıklar gördü bu telefon,ama böylesini görmedi..Otobüste kulağınıza takın ve kimseyi duymayın.Ya da yürüyüşlerinizi,koşularınızı yaparken takın,öyle ergonomik ki asla düşmeyecektir,çıkmayacaktır kulağınızdan.Ep630'dan iyi olduğu defalarca söylendi.Sonuç olarak 40 TL ye,Türkiye'de bulamayacağınız,%100 orjinal SONY kalitesinde kulaklıklarınız olmuş oldu.Uzatma kablosu,kılıfı,ve kulak ölçünüze göre silikonlarıyla eşsiz bir deneyim.İlgili satıcı,kaliteli mal,hızlı kargo,teşekkürler haydar131 teşekkürler EASTWOOD1981 a.k.a. Yahya abi =)





    90 - ) axiaziz isimli üye

    Bu fiyata alınabilecek en iyi kulaklık olduğunu söyleyebilirim.
    Bir kaç yüz lira verip, shure, westone vs. alamayacaksanız, kesinlikle gayet yeterli bir kulaklık, fiyatı da cabası. Yahya Bey' e de forumda alış-veriş yaptığım en dürüst ve en titiz kişilerden biri olduğu için de ayrıyeten teşekkür ederim.





    91 - ) _gogo isimli üye

    ARKADAŞLAR KULAKLIK GERÇEKTEN SÜPER BİŞE AZ ÖNCE ELİME ULAŞTI...BANAMISIN DEMİYO SON SES BOZULMADAN DİNLEYEBİLİRSİNİZ.. TERTEMİZ PAKETİNDE GELDİ HİÇBİR SORUNU YOK...KULAĞA TAM OTURUYO DÜNYAYLA BAĞLANTILARINIZI KESİYO ADETA...

    YAHYA ARKADAŞTA ÇOK İYİ BİR İNSAN SAOLSUN ÇOK YARDIMCI OLDU..KAFAMDA HİÇBİR SORU İŞARETİ BIRAKMADI, HER SORUMU BIKMADAN CEVAPLADI SAOLSUN..10 NUMARA Bİ ARKADAŞ TİCARET ANLAYIŞIDA AYNI ŞEKİLDE... BAŞKA KULAKLIKLARLA UĞRAŞMAYIN DERTİM BEN

    KESİNLİKLE TAVSİYEMDİRRR





    92 - ) ahmetsak isimli üye

    Kulaklık bugün elime geçti. Ve gerçekten çok şık bir dizaynı var. Kulağı tamamen sarıyor.Bu çok hoş. Ayrıca kulaklıkla müzik dinlerken arkadaşım hiçbir şey duymadığını söyledi yani dışarıya da ses geçirmiyor. Kulaklığım performansına zaten diyecek söz yok. Çok kaliteli ses veriyor. Kısacası ben çok beğendim. Bu arada Yahya Bey e de ilgilerinden ve hoşgörülerinden dolayı teşükkürü borç bilirim...





    93 - ) DarthSidious isimli üye

    arkadaşlar . ürün bugün elime geçti. daha önceden 70tl ye çakma mdr-ex085 almıştım. ikisini karşılaştırınca hem ses hem de fiziksel görünüş özellikleriyle bariz farkları var. haydar131 arkadaşın gönderdiği ürün %100 orijinaldir. bir kere bassların dolgunluğu hemen hissediliyor. macro çekimlerini yaptığım ürünü sahtesi ile karşılaştırdım. ve sizlerle paylaşmak istedim. göze çarpan özelliklerden bazıları : ilk olarak elime aldığımda kablosunun oldukça yumuşak olduğunu hissettim. sahtesinin kablosunun kaplaması çok sert ve koyu renk. orijinalininki silikon ve koyu gri. sahtesinin kablo kırılma riski çok yüksek. ayrıca kulaklığın kulağa giren kısmının kıç tarafında orijinalinde "w" arması var. sahtesinde bu durum sözkonusu değil. kulaklığın ara bölme girişi, orijinalinde daha küçük ve estetik. sahtesi oldukça kaba. orijinalini bilemeyeceğim ama sahtesini 6 ay kullandım ve kaplaması attı. ayrıca kablo ayrım yerinden tamiri mümkün olmayacak şekilde bozuldu.





    94 - ) excoder isimli üye

    arkadaştan dün sabah sipariş verdim, sağolsun 1 saate kargoya verdi ve bu sabah elime ulaştı. kulaklıktan pek anlamam ama creative zen orjinal kulaklığı ile arasında dağlar kadar fark var. şimdiye kadar müzik dinlemiyormuşum onu öğrendim :) çok ilgili biri. teşekkür ederim.





    95 - ) marlo isimli üye

    Dün sipariş vermiştim kulaklık bugün elime geçti. Daha önceden Griffin Earthumps kulakiçi kulaklığım vardı devamlı kullandığım fakat kabloları dağılmaya başladığından bu kulaklığı almaya karar verdim ve ex-082 elime geçince ikisini karşılaştırma fırsatım oldu. Griffin kulaklıkların yoğun bass sesine alıştığımdan ilk başlarda ex-082 nin bass sesleri biraz zayıf gibi geldi fakat sesin temizliği konusunda ex-082 nin üstünlüğü çok açık, ses çok net ve temiz geliyor. Ayrıca bass sesleri griffinde daha yoğundu fakat devamlı dinleyince baş ağrıtıyordu, ex-082 nin basları ise daha dengeli ve sesi daha berrak, film izlerken de konuşma sesleri de daha net geliyor. Yahya beye de ilgili ve hızlı alışverişten ötürü teşekürler.




    96 - ) ufuq35 isimli üye

    Arkadaşlar merhaba.

    Yahya abiden 2 ay önce de bu kulaklıktan almıştım. Yaz tatilinde arkadaşlarımla görüşünce onlarda kulaklığımı dinlediler ve çok beğendiler ve onlar da almak istediler. Yahya abiden tekrar 3 tane daha kulaklık istedim, onlar bugün elime ulaştı.. Bir arkadaşım psp si için aldı sesi dinler dinlemez çok hoşuna gittiğini söyledi. Diğeri hem ipod touch kullanıyor hemde iphone 3g kullanıyor oda kulaklığını çok beğendi. Mid-tiz dengesine özellikle vurgu yaptı. Son arkadaşım ise çok amaçlı kullanmak için aldı hem tv de , hem notebookta hem mp3 çalarında vs. bu fiyata işini fazlasıyla gördüğünü ve çok memnun kaldığını söyledi. Haftaya kısmet olursa sakaryaya okula dönüyorum ordaki okul arkadaşlarımdan ve ev arkadaşlarımdan da muhakkak isteyenler olacak, eminim.

    Yahya abiye teşekkür ediyorum. Çok llgili birisi.

    Tekrar görüşeceğimize eminim






    97 - ) ahmetfk1 isimli üye

    Yahya Bey gerçekten çok dürüst birisi o konuda kesinlikle bir şüpheniz olmasın.
    Siparişi verdiğiniz gün söz verdiği gibi kargoya veriyor kulaklığınızı. Üstelik daha ucuz kargolar varken yurtiçi kargoyu tercih etmesi önemli bir artı
    Kulaklık ise kesinlikle orijinal o konuda şüpheniz olmasın. Kafanızın içine orkestra kurmuş gibisiniz
    Benim çok fazla teknik bilgim yok ama daha önce aldığım Sennheiser mx200 ile arasında dağlar var bunu anlayabiliyorum.(sınıflar farklı biliyorum ama yine de karşılaştırma yapayım dedim.)
    Sonuç olarak %100 güvenli hızlı bir alışveriş yaptım bu konuda Yahya abime çok teşekkür ediyorum.






    98 - ) amylee isimli üye

    Yahya abiyle gerek msn gerek telefon ile sürekli konuştuk mdr-ex85 sağlam elime geçti kalitesine söz gerekmiyor ipod touch ile iyi bir çift oldular hatta kulaklığın kılıfi ipod kılıfı oldu ufak bir problemi Yahya abiye bildirmemle biraz kestirdim ardindan uyandigimda 3-4 arama gordüm sorunu unuttum :) kulaklık isteyen arkadaslarima tavsiyem olucak surekli.





    99 - ) [KARA_KARTAL] isimli üye

    Öncelikle Yahya abiye teşekkürlerimi sunuyorum böyle hizmet verdiği için kulaklığa gelicek olursak eynı denildiği gibi geldi zaten söylememede gerek yoktur ben 5800XM kullanıcısıyım gerçekten güzel ses veriyor kulaklık ilk taktığımda zaten beni basslar yeterince tatmin etti aradığım kulaklık buydu dedim yaklaşık 10 gün kadar CX300 kullanmış birisi olarak :) Tekrar Yahya abiye teşekkürlerimi ve saygılarımı sunuyorum




    100 - ) cuneytserfin isimli üye

    Merhaba arkadaşlar, dün itibari ile işiçin Ankaradaydın ve Yahya kardeşten böyle bir kulaklık istedik. ertesi sabah elimdeydi. Öncelikle güvenilir biçimde kulaklığın elime çok hızlı geçmesi hem şaşırttı hem de çok sevindirdi. Daha sonra kulaklığı hem psp^de hem de mp3 player'da denedim, inanın çok memnun kaldım. Tamam dedim artık kulaklık aramaya son. İnşallah temiz kullanırsam artık başka kulaklık aramama gerek kalmaz:) Eğer hem ekonomik olsun hem de kaliteli olsun derseniz ne yapacağınızı biliyorsunuz. Ayrıca sipariş vermeden önce Yahya kardeşle konuşun eminim ses tonu bile sizi ikna edecektir. Gözü tok bir arkadaş olduğu için güvenerek sipariş ettim o da beni mahcup etmedi. Kendisine buradan teşekkür ediyorum. Herkese iyi akşamlar...





    101 - ) tolyo isimli üye

    Arkadaşlar GG üzerinden Yahya kardeşimizin sattığı kulaklığı aldım bende kulaklık orjinal sony oldukça da kaliteli ses veriyor. Kulaklığın elime ulaşması da 1 gün bile sürmedi yani dün siparişi verdim bugün öğlen elimdeydi. Kulaklık arayanlara şiddetle tavsiye ederim kaliteli satıcı kaliteli kulaklık...




    102 - ) [KARA_KARTAL] isimli üye

    kulaklığın geldiği günün akşamı arkadaşımada dinlettim ondada 5800 var hemen oda istedi onada sipariş verdik ertesi günü sabah elimdeydi kulaklık bu gidişle yahya abiden daha çok kulaklık alıcam daha okuldakiler görmedi :D:D




    103 - ) jermenia isimli üye

    bnd gg den aldım arkadasın dedigi gibi bir gün bile sürmedi elime ulasması kulaklık bekledigimden daha ii cıktı satıcı arkadasa tessekkür ediyorum





    104 - ) BayDomuzcuk isimli üye

    öncelikle kulaklk harika bundan önce müzik dinlemiyormuşum demekki adeta yeni doğmuş bebek gibiyim basslar 10 numara mid ve tizler bastan ezilmiyor çok dengeli bir kulaklık kesinlikle tavsiye ederim kulaklığı yahya abim yaptığı yardımdan ve bana olan güvencesinden dolayı çok teşekkür ederim kesinlikle güvenebileceğiniz bir satıcı sattığı ürünün arkasını bırakmıyor gönül rahatlığıyla tavsiye ederim




    105 - ) cıbırcan isimli üye

    öncelikle şunu belirtmeliyim alışverişte benim için karşı tarafın tavırları büyük önem arz etmektedir nebileyim soru sorarsın geçiştirir veyahut en kötüsü dalga gecr gibi v.s bi hava takınır ama yahya abi bunun tam tersi herşeyi açıklayan ve mükemmel bi şekilde yardımcı olan biri öncelikle bunlar için teşekkürler... kulaklık ise kalitesi tasarım ve kulağa oturup dış dünya ile ilişkinizi kesmesinden belli yolladığı 320kpbs ye sahip parcalarla sese doyacağımı sanıyorum tekrar teşekkür ederim ilgisi alakası için.............





    106 - ) Bekomu isimli üye

    Arkadaşlar alışveriş yaparken satıcının ilgisine dikkat ederim..
    Çok ilgili bir satıcı gerçekten Yahya abi..
    Ve kulaklığa baktığımda ise çok şaşırdım.. böyle bir kulaklık beklemiyordum.. gerçekten rahat ve ses kalitesi süper..
    Yahya abime Teşekkürlerimi sunarım.. sonuna kadar güvenebileceğiniz bir insan.. ben daha para yatırmadan kargoya vermiş bile kulaklığı ki bu çok hoşuma gitti.. DH de sayılı satıcılardan birisi..
    Saygılar





    107 - ) ReTRo-Asi isimli üye

    Yorumlara bakıp bende bir adet siparişde bulundum Yahya beyde ilgili bir satıcı gerçekten havale bile yapmadan kargoyu hızlı bir şekilde çıkardı güveni içinde teşekkür ederim ayrıca ,kulaklıkğa gelince sansa clip 2 gb ile kullanıyorum özellikle bass kalitesi menun edici midlerde fena değil fiyat performans olarak 10 alır ürün bence kaçmaz bir ürün tavsiye ederim





    108 - ) shadow3804 isimli üye

    Creative ep630'dan sıkılmam nedeniyle değişik kulaklık arayışına girdim ve bu ilanı gördüm.
    Yahya beyle iletişime geçtim.Kendisi kargoyu hemen çıkardı ürün elime ertesi gün geçti.
    İlk izlenimlerim
    Kendisine has çok güzel bir taşıma kılıfı var.Paketinden değişik kulak tiplerine göre 3 tarzda silikon var.
    Kablosu çok kısa ama yanında uzatma kabolsu geliyor.Bu seferde çok uzun kalıyor(Boyum 1.82)
    Kablolsu asimterik,dolayısyla kafanızın arka tarafında kabloyu saklamanız mümkün.
    Görünüş olarak açıkcası pek memnun kalmadım.Kulaklık kulak deliğine tam oturuyor ama kulağın dışına taşıyor.Yani kulağınızda kulaklık olduğu hemen farkediliyor.
    Tasarım ve ergonomi olarak bunları gözlemledim.
    Ses bakımından ise kulaklığa 2-3 ay veriyorum.3 ay içerisinde kendini belli eder.
    Yahya beyin ilgisi alakası ise 10 numaraydı...






    109 - ) xander0325 isimli üye

    kulaklık adına yorum yapmak için erken henüz.. lakin yahya için söylenecek tek şey varsa o da kusursuzdur.. hem donanimhaber forumundan hemde gittigidiyor/sahibinden gibi satış ortamlarından defalarca alışveriş yapmış biriyim ilk kez bu kadar ilgili ve sorumlu birine tanık oluyorum.. ne ürünün orjinalliği ne de satıcı için en ufak tereddütünüz olmasın..





    110 - ) dewilmacry isimli üye

    Hızlı Kargo , Kalitali Ürün , İlgili Satıcı .. Herkeze Tavsiye Ederim.
    Bass'a TAMAMEN DoyucakSınızz ...






    111 - ) abidinyavuz isimli üye

    Selamlar Yahya bey seninle yaptığımız ikinci alışveriş. Daha önce EX082 almıştım ve hala kullanıyorum. Arkadaşlarım satığın üründen çok etkilendiler. Ses kalitesi harika ve çok da şık. Bu kulaklıktan birtane de arkadaşıma hediye etmek üzere EX085 aldım sony kalitesini gördüğüm için merak ediyordum bu ürünün frekans aralığı daha geniş içimde kalmasın diye bu sefer EX085 aldım. Ayrıca bahsetmeden geçemeyeceğim seninle alışveriş yapmak zevk meselesi; çünkü 3 gün önce bir data kablosu aldım. Üründen memnun kaldım fakat müşterisi olduğum arkadaş benimle hiçbir şekilde irtibata geçmedi ben ürünü sipariş ettim sipariş eve geldi. Bu konuda seni takdir ediyorum ve eşsiz görüyorum. Özellikle internet üzerinden yapılan alışverişlerde iş yaptığınız kişi size güven vermeli sen bu işi en iyi yapanlardansın umarım bu çaban karşılıksız kalmaz. Tekrar tekrar teşekkür ederim ve iyi satışlar dilerim.






    112 - ) Johnnn isimli üye

    Dürüst ilgili ve anlayışlı bir satıcı. Benim için böyle bir alışveriş yapmak zevkti.Ses kalitesinden orjinal olduğu her halinden belli oluyor zaten bu fiyata böyle bir kulaklık, daha ne istenir ki






    113 - ) c_green_1907 isimli üye

    Öncelikle mesaj attım yahya abi beni aradı nasıl parayı gonderecegımı sordum bankadan havale dedi ben pttden olsa dedım tabıkı olur dedi.İlgili bi satıcı gerçekten ben daha havale için sıra beklerken aradı kargoya verdıgını soyledı oglen 3 gıbı falandı havaleyı yaptım.Bugün gelmedi kargo aradım yahya beyi eve gidince kargo takip numarasından bakıcanı soyledı akşam 8 de kargo geldi.Güzel bi şekilde paketınde kulaklık aksesuarları yanında taktım kulaklığı mp3 playerla gerçekten mukemmel basslar yok boyle bısey bugune kadar muzık dınlemıyomusum gercekten :D baslar tizler sesler hepsi gayet net süper bi cızırtı bile yok telefonuma taktım bıraz daha dusuk ses geldı normal olarak kulaklık muzık olmadan bıle dısarıdakı seslerı duymak zor oluyo kulaklıgın kablosuna dokununca cıkan sesi bıle duyuyosunuz konusunca sesınızı dısarıdan degıl ıcınızden gelıyo muzık varken zaten hiç bişey duyulmuyo mp3ten bilgisayara taktım sarsıldım resmen sanki ses sistemi bağladılar kulağıma o derece bi kalite basslar tizler ve hiç bi cızırtı hiç bişey yok ses net süper yani ayrıca kılıfıda cok şık begendım uzatma kablosu olmadan bıraz zor dınlenır kısa kulaklık bıraz vkırılmasını engellemek ıcın sonucta sony bı bıldıklerı vardır kesinlikle orjinal emin olabilirsiniz çok kaliteli kısacası çok beğendim arkadaşlarımada önericem sizlerede öneririm yahya abide gerçekten çok ilgili iyi niyetli düzgün bi insan hiç tereddüt etmeden güvenebilirsiniz...





    114 - ) apcags isimli üye

    bu kulaklıktan ikinci alısım kulaklıgı anlatmaya gerek yok cok kaliteli ve orjinal. Yahya abiye gelince cok anlayıslı ve kaliteli bi satıcı bize güvenip önce kulaklıgı yollar ve sonra parayı alır. Yahya abiye yardımlarından dolayı tesekkür eder ilerde tekrar alısveris yapmayı cok isterim.





    115 - ) .:KeÇi:. isimli üye

    bu kulaklıkları bir an hiç bir yerde bulamayacağımı zannetmiştim :) kulaklığım bozulduğunda bir kaç yerde aramama rağmen bulamamıştım.
    mp4çalarımın içinden bu kulaklıklar çıkmıştı ve gerek şekli gerek kalitesiyle beni etkilemişti.
    diğer kulakiçi kulaklıklarla rahat edemiyorum ama bu kulaklığın kullanımı oldukça rahat .

    ayrıca ürün satışı öncesi ve sonrasında ilgisi için yahya beye çok teşekkür ederim.güvenle alışverişinizi yapabilirsiniz






    116 - ) trojan01 isimli üye

    Kulaklıgın özelliklerini araştırdıktan sonra almaya karar verdim.Şu aklınızda bulunsun ki Yahya Bey çok güvenilir bir kişiliğe sahip.Yardım severliğine diyecek yoktur.Ben daha ömrümde böyle ilgilenen birisine rast gelmedim kesinlikle.Alışveriş esnasında çok çok ilgilendi sağolsun.kulaklık bugün elime ulaştı.ben kendini aramadan kendi beni aradı aldın mı diye.gerçekten çok çok teşekkür ediyorum.güzelce özene bezene paketlenmiş.Fiyat performans konusuna gelecek olursak fiyatının karşılığını kat kat veriyor.Çok kulaklık kullandım fakat böyle bi kulaklık ilk defa kullanıyorum.K850i ye bi adet i phone 3g ye 1 adet aldım yani toplam 2 tane almış oldum.biri hpm70 mi dedi? hpm70 den kat kat üstün emin olabilirsiniz.k850i yi modlanmış olarak kullanıyorum acoustik yüklü.adı SuperBassBoostMM. bu acoustikte ses yarıdan sonra bozulmaya uğruyordu son 5 göstergeyi açamiyordum sesin yüksekliğinden değil kulaklığın melemesinden dolayı:)sesler birbirine giriyordu. fakat şimdi sesin gürlüğünden dolayı açamıyorum ses çok net..acoustik çok güçlü bass vermesine rağmen hiç bozulmuyor.iphone 3g nin orjinal kulaklıgından fazlasıyla iyi müziğin keyfini çıkartıyorum.k850i ile arkadaşa dinlettim ağzından çıkan şu oldu:''Sanki arabada ses sistemini dinliyorum gibi bu nedir böyle'' dedi..Kesinlikle kaçırılmaması gereken bi kulaklık.Rahatlık yönünden kulağı hiç sıkmıyor çok zarif yapılmış çok rahat oturuyor rahatsız etmiyor.İyi ki almışım bu kulaklığı.bu kulaklık parasını kuruşu kuruşuna değil fazlasıyla hak ediyor..






    117 - ) dogan.gs isimli üye

    kulaklığı dün yahya kardeşimizle konuşup almaya karar verdim,Allah razı olsun pazartesiye kadar gönderebilirsen şimdi gönderiyim kulaklığı dedi.Güveninden dolayı çok teşekkür ediyorum.şuan kulaklıkla müzik dinliyorum =)) gayet hoşuma gitti... dier cx200 falan hiç birini denemediğim için bi karşılaştırma yapamayacağım ama bence okadar kişi iyi diyorsa bi bildikleri vardır.. =)) kulaklık dışa sesi veriyomu bilmiyorum ama taktığın zaman sadece mzkğin sesini duyorsun.eğer bişey gördüğünde almadan için rahat edemeyenlerdensenz benm gibi alın derim....





    118 - ) DEAD-RECKONING isimli üye

    Geçen gün Yahya arkadaşımdan 4. kulaklığı aldım arkadaşlarımdan birine..Kulaklığın kalitesinden zaten bahsetmeme gerek yok üstteki mesajlarımda bundan yeteri kadar bahsettiğimi düşünüyorum :) son olarak sanıyorum yakın bir zaman içinde bir kulaklık daha alıcam bi kız arkadaşıma geçen gün benim kulaklıkla bi şarkı dinlettim kendisine tam aradığım şey bu dedi :D dışarı hiçses gelmiyor ama kulaklarını sağır edercesine keyifli müzik veriyor dedi..Yahya kardeşim yakında kapını çalıcam galiba yenibi kulaklık için yeniden





    119 - ) shindorei isimli üye

    Yahya abimden 2 nci kulaklığımı aldım :) Abim sağolsun önceki gibi kargoyu özenle paketlemiş ve yine önceki (yani herzamanki gibi) gibi ürünü almamdan elime ulaşmasına kadar her konuda yardımcı oldu. Abim artık benim kulaklık alacağım tek adrestir. Alıcak arkadaşlar rahat bir şekilde güvenebilrler. Zaten bi kere aldıkdan arkadaşlarınız içinde başka bir adrese gitmiyceksiniz :) Her şey için teşekkür ederim bir sonraki alış verişimizde görüşmek üzere :) (Abi bursaya yolum düşerse bi kahveni içmeye gelicem :) )





    120 - ) tuz_ruhu_03 isimli üye

    Kulaklığı almaya dün karar verdim hemen ertesi gün elime geçti.Paketlemesine kadar kusursuz bi alışveriş oldu.Yahya Abi gerçekten çok ilgili,dürüst,güvenilir bir satıcı.Paradan çok izlenime önem veren nadir insanlardan.Ürün KESİNLİKLE orjinal.Ürünü elinize aldıktan sonra bunu anlayacaksınız.Kulaklıkla tüm ayrıntıları hissetmek mümkün.F/P olarak bulabileceğiniz en iyi kulaklıklardan biri.Tereddüt etmeyin.
    Teşekkürler.





    121 - ) cıbırcan isimli üye

    yahya abiden 2. kulaklık alışım oldu kendi kullandığımı hala keyfine vara vara kullanıyorum bunuda bi arkadaş için aldım ürün ve satıcı 10 numara






    122- ) zanaks isimli üye

    arkadaşlar bu kulaklıktan ben de aldım bugün. satan arkadaş aynı gün kargo yaptı sağolsun. fiyatına göre güzel kaliteli bir kulaklık benim daha önce kullandığım samsung 480 in kulak içi kulaklığıyla hemen hemen aynı ayarda.





    123 - ) ghost_sincap isimli üye

    kulaklık süper bass'ı içinde hissediyor insan arkadaş ise kesinlikle güven abidesidir kısaca muhteşem!!!






    124 - ) AyBuBi isimli üye

    Perşembe günü verdiğim sipariş cuma sabahı elimde oldu. Öncelikle müşteri memnuniyeti açısından, Yahya isimli arkadaşımız kesinlikle bu konuda çok hassas. Her durumda beni bizzat arayarak bilgilendirmede bulundu. Gerek kargoya teslimatı, gerekse kargo takibi ve ürünün elime geçtikten sonraki zamanda üründen memnun olup olmayışım hakkında. Bu çok hoşuma gitti.

    Ürün hakkında ise; ben Sony mdr-ex085 (55tl) spiariş verdim. Daha kullanalı 1 gün oluyor. Eminim ki ürün ilerleyen zamanda çok daha iyi duruma gelecektir. Ancak bu haliyle bile beklentimi fazlasıyla karşıladı diyebilirim. Daha evvel Creative ep-630 kullandım, cx300 kullanan arkadaşlarım vardı. Sony mdr-ex085 kesinlikle bu kulaklıklarla aynı sınıfta değil. Bir kaç gömlek üstün. Bassları ile tanıdığımız, Creative ep630'dan gerek bassları gerekse midleri çok çok daha üstün. Özellikle basslar çok derin, mid ve tizleri de boğmuyor. Bu özellik benim için çok önemliydi. Şuan için çok memnunum.





    125 - ) Mert2267 isimli üye

    Arkadaşlar bu kulaklığı bi arkadaşım vasıtasıyla denemiş oldum. Bende ipod shuffle var vede ilk denediğimde çok farklı ve kaliteli bir kulaklık olduğunu anladım. Bass , mid ve tizler tam kıvamında denebilir. Daha alalı 2 gün oldu burn-in olmamış haline göre performansı son derece iyi. Yahya bey ilgilendi sağolsun. Cuma günü aradıktan hemen sonra(11:00) kargoya verdi.Ve cumartesi (12:00)de elime ulaştı.

    Eğer benim gibi sizde shuffle sahibiyseniz kesinlikle tavsiye ediyorum. Diğer cihazlarla performansını bilmiyorum. Yahya bey e danışarak öğrenebilirsiniz.Eğer düşük frekanslı bass lardan hoşlanıyor vede tiz ve midlerin bu ses altında boğulmasını istemiyorsanız tam size göre diyebilirim..:)






    126 - ) m35 isimli üye

    kulaklık gerçekten çok iyi ıpod.umda ve k790ımda denedim sonuçlar süper ama sunuda ekleyeyim bassların ne oldugunu anlamak için k790la denemenizi öneriyorum tabiki modifiyeli :D fena bass veriyor :D :D ıpodumu yerin dibine gömdü k790 :)

    buarada satıcı arkadasta gerçekten iyi ve dürüst birisi vede anlayışlı... imzamda yaşadıgım okadar olumsuzlugu görünce kargoyu önden yolladı direk...






    127 - ) kadircitak isimli üye

    kulağıma ii oturdu çıkma olmuyo ses sony kalitesi satıcıda aynı kalitede..ilgi alaka için teşekkürler...





    128 - ) eorhan83 isimli üye

    Alışverişi elden yaptık ve yaklaşık 1 saat içerinde. Sennheiser kulaklığımdan sonra çok hoşuma gitti doğrusu.
    Kaliteli ve sağlam bir arkadaş ilgi ve alaka için tekrar teşekkür ederim.




    129 - ) leylandi simli üye

    yahy abey çok iyimser bir satıcı.sony mdr-ex300sl marka kulaklık aldım kendinden.alır almaz beni telefonla aradı.kulaklığın orjinal olduğunu ve alırken karşılaşabileceğim sorunları anlattı,bi sürü bilgi verdi.insan babasına bu kadar ilgili olmaz.kulaklık alacaksanız tek adres yahya bey.ileride daha çok alışverişlerim olacak inşallah.sony dışındaki markaların kulaklıklarınıda getirebileceğini söyledi.istemeniz yeterli.bu bilgiyide vereyim.




    130 - ) Kem0 isimli üye

    Yahya bey'i kesinlikle şiddetle tavsiye ediyorum kendisi müşterisini memnuniyetinin ne demek olduğunu iyi kavrayabilmiş bir insan.
    SONY MDR-EX085 adlı ürünü aldım, 18 saatte elime ulaştı. teşekkür ediyorum.





    131 - ) mykt isimli üye

    Ben de aldım 1 adet. Gerçekten ilgili bir satıcı ve bir güzellik de yaptı saolsun. Gönül rahatlığı ile alışveriş yapabilirsiniz. Kargom da dün verilmiş bugün elime ulaştı. Paketleme vs. iyi, kulaklık hakkında yorum yapmak istemiyorum çünkü kulakiçi kulaklıklarla müzik dinlemeye yeni başlıycam(Tek bir yorum yapabilirim o da kulaklığın sesi biraz boğuk gibi geliyor ama düzelir mi, normal birşey mi bilmiyorum. Belki de benim kulağıma öyle geliyordur alışmadığım için.
    Edit:Söylediğim boğukluk benden kaynaklanıyormuş , kulaklığı tam oturtmamışım kulağıma. Yukardaki yorumu silmiyorum ki benim gibi tam takamayan arkadaşlar da aynı yorumu yapmasın, dediğim gibi, acemiyim bu konuda





    132 - ) [KARA_KARTAL] isimli üye

    Kulaklık budur benim için 2 adet daha aldım bunlarla 4 oldu ve her zamanki gibi ertesi gün elimdeydi saolsun yahya abi süper bi satıcı ve her zamanki gibi abilik yaptı tekrar kulaklığa gelirsek hiç düşünmeden alın diyorum bu kadar yeter bence ve Yahya abi gibi bi satıcı asla bulamazsınız





    133 - ) mkaandurgut isimli üye

    Kulaklık bugün elime ulaştı.Hemen K750İ telefonumda denedim.Basslar çok güzel , özellikle düşük frekanslı basslarda çok başarılı.Yahya bey oldukça ilgili bir satıcı.Paketleme güzel, ürün güzel , tavsiye ederim.






    134 - ) swat882 isimli üye

    İLK ÖNCE YAHYA BEYDEN BAŞLAYALIM
    KENDİSİ ÇOK GÜVENİLİR BİRİSİ.... BAYRAM DOLAYISIYLA 3-4 GÜN BEKLEDİM....
    SAOLSUN ARAYIP ÜRÜNÜN GECİKECEĞİNİ BİLDİRDİ..SÜREKLİ HABERLEŞTİK KENDİSİYLE
    TEŞEKKÜR EDİYORUM KENDİSİNE
    ÜRÜNE GELİNCE
    ÜRÜN YURTİÇİ İLE GELDİ......İYİ PAKETLENMİŞ.....
    KALİTE OLARAK MÜKEMMEL...
    SESLER SÜPER....BASS LARI İYİ VERİYOR...ÜRÜNÜ TAVSİYE EDERİM....
    TEKRARDAN YAHYA BEYİN KENDİSİNE VE KALİTELİ ÜRÜNÜNDEN DOLAYI TEŞEKKÜR EDİYORUM...





    135 - ) K3L3S isimli üye

    Yahya Kendisi Güvenilir Birisidir. Kulaklık elime bugün ulaşdı. Gayet İyi ve Kullanışlı






    136 - ) hotandcold isimli üye

    İlk önce Yahya Bey e teşekkür etmek isterim. Müşteriyle ilgilenmesi olsun ürün hakkında bilgilendirme olsun çok iyi güvenilir birisi. Yeni aldığım mp3 çalarımda daha iyi bir kulaklık arayışı içindeydim forumda dolaşırken Yahya Bey in ürününü gördüm ve msn den ürün hakkında her şeyi anlattı bilgilendirdi ve ürün istediğimden de çabuk elime ulaştı bu konuda da teşekkür ederim. Ürün hakkında ise gerçekten çok iyi bass veriyor dışarıdan ses almıyor baya iyi bir ürün ve paketlenmesi kılıfıda çok iyi tekrar teşekkür ederim iyi bir alışverişti herkese öneririm.






    137 - ) caqlayan isimli üye

    Öncelikle Yahya Beye çok teşekkür ediyorum. Şuana kadar dinlediğim en iyi kulaklığa sahip oldum sayesinde. Bundan önce ep630 sahibiydim, kablosu bozulunca tamir etmeye çalıştım beceremedim ince kablo olduğu için. Sonra arayışa çıktım ve bu kulaklığı aldım. ep630 un kablosunu kurcalayınca hala iki kulaklığı çalışıyo yani karşılaştırma fırsatım oldu. 320 kbps şarkılarımı attım ve test ettim kesinlikle sony nin üstünlüğü var. Bass lar daha vurgulu tisler daha temiz geliyor. ep630 da beni en rahatsız eden şey yüksek seste tislerin kulağımı rahatsız etmesiydi sony de öyle bi sorun yaşamadım. dört dörtlük bi kulaklık bence. kablosunun kısa olmasından korkuyodum ama uzatma kablosuyla baya bi uzunmuş :). bu fırsatı kaçırmayın derim. bu fiyata bu kalitede bi kulaklık bulmanız imkansız. herkese tavsiye ederim.




    138 - ) sword71c isimli üye

    dün verdiğim sipariş sabah elimde oldu çok teşekkürler yahya bey; ilgi alaka güzel kulaklık güzel daha ne diyeyim niyetiniz varsa boşuna beklemeyin





    139 - ) NIKEmRe isimli üye

    Kulaklığı 2. alışım. burdan nekadar begendiğimi tahmin edin bass ları mükemmel zaten sony oldumu gözüm kapalı alırım herşeyi kulaklıkla süper kesinlikle bu fiyata bu performans çok zor bulunur
    Satıcı arkadaşımızda samimi içten ve çok ilgili.. ürünü almadan önce aldıktan sonra aradı çok ince bir davranış
    Bu kulaklıkla film izlemek süper oluyor arkadaşlar





    140 - ) alveyns isimli üye

    Yahya abi güven veren bir satıcı akşam saat 5 gibi aradım bir sonraki gün öğle vakitlerinde kargo gelmişti parayı da ürünü aldıktan sonra yatırdım kulaklık hakkında konuşma gereği bile duymuyorum zaten 8gb sony mediaplayer ile güzel bi ikili oluşturdular






    141 - ) kartalizma_okan isimli üye

    Yahya kardeşimizden bugün SONY MDR EX 082 modelli kulaklığı aldım.
    Kulaklık şu an için çok güzel,sesler çok net basslar çok güzel berrak bi ses alıyorum. Her türlü şarkıda denedim; az önce Hatasız kul olmaz'ı dinledim muhteşem bi berraklık sazların sesini çok iyi aldım; şimdi Serdar Ortaç Heyecan şarkısını dinliyorum bass muhteşem. I POD NANO 2G 4GB da kullanıyorum kulaklığı; i pod orjinal kulaklığını bilenler biliri; sesi sonladığınızda basslarda bi cızırtı olur öyle bişey kesinlikle yok denilecek kadar az 1 şarkıda çoook azcık oldu.
    Ayrıca burn-in falan deniliyor; o olay var mıdır yani her kulaklıkta olur mu bilmiyorum ama o da olursa bu kulaklıkta tadına doyum olmaz.
    Şunu da ekleyeyim; sürekli olarak kulağımda kulaklık çınlamam var ve kulaklıkta sesi çok açtığımda dikkat ettiğim için fazla geliyor beni rahatsız ediyor sesi kısıyorum çünkü bazı sesler rahatsız edici oluyor, ancak bu kulaklıkta böyle bi durum yaşamadım çünkü son seste bile ses berrak olduğu için rahatsız edici cızırtılar olmadığı için hala son seste. Kulaklarda çınlama sanırım bi süre daha artacak
    Güvenli bir alışveriş oldu kulaklık kargoya verildikten sonra parayı yatırdım. Ayrıca parayı hesabında gördükten sonra alışveriş bitti de diyebilirdi yahya ama öyle bi düşüce de değildi esnaflığını(sonuç olarak bir ticaret var ortada yanlış bi mana olmasın) da kutluyorum; aradı ve kualklığı alıp almadığımı sordu bi sorun var mı yok mu onu sordu.
    İlgisinden dolayı teşekkür ediyorum.
    Sonuç; Kulaklık güzel,.
    Teşekkürler






    142 - ) HeLLoRd_85 isimli üye

    Kulaklıklar bugün elime geçti. Kulaklık tamamen orjinal bir yapıya sahip. Arkadaşın dediği gibi kutu içinde gelmiyor fakat çok güzel bir kılıfı var onunla birlikte geliyor. Ürün kargo taşımacılığından zarar görmesin diye özenle başka yumuşak bir kağıda daha sarmış. Kulaklığı elime aldığımda gerçekten kaliteli olduğunun hissini veriyor. İlk başta kulağıma taktığımda pek birşey anlamadım fakat aradan bir kaç saat geçti İstanbulun o karmaşık sesten allak bullak olmuş yerlerine gidince kulaklığın değerini daha çok anladım. Yalıtımı o kadar güzel ki anlatamam. Bu hali bile yeter fakat forumda kulaklıklar için uç satan bir arkadaş var ondan da T400 Comply uç almak istiyorum. Aldığımda yanımda bomba patlatsalar duymam sanırım Satıcı birkaç kere telefonla beni aradı kulaklık hakkında ama telefonlarına cevap veremedim. Bu yüzden kusura bakmamasını diliyorum. En baştan beri ilgili olan müşterisine değer veren bir satıcı kesinlikle. Ürünü almamışken sanki sadece satma amaçlı bu kadar ilgi gösteriyor zannedibilirsiniz. Satışı yaptıktan sonrada ilgili olduğunu bizzat göreceksiniz. Ürününün sonuna kadar arkasında duruyor. Buradan hayırlı satışlar diliyorum birkez daha inşaallah başka bir alışverişte görüşmek üzere...






    143 - ) ^Entrika^ isimli üye

    Ex 85 aldım bugün yahya hocadan az önce denedım kulaklıgı ses kalıtesı bas kalıtesı süper resmen







    144 - ) taktik isimli üye

    ben de 1 adet sony kulaklık aldım. satıcı arkadaş çok ilgili, kendisini tebrik ediyorum sattığı ürünün takipçisi.
    kulaklığa gelirsek yorumlar doğrultusunda güzel birşey bekliyordum, ama umduğumdan çok daha iyi çıktı. kulaklığı ipod nano 3.nesil ve iriver 180t ile denedim, ikisinde de son seste bile bir ses bozulması ile karşılaşmadım, özellikle baslar çok doyurucu, genel ses kalitesi de gerçekten çok güzel, kulağa da çok güzel oturuyor. bu fiyata bu ses kalitesi gerçekten şaşırtıcı, herkese tavsiye ediyorum.





    145 - ) Frozen_7 isimli üye

    ilgili alakalı kesinlikle dürüst bir satıcı.kulaklık harika daha doğrusu bu kadarını beklemiyordum.teşekkürler yayhya arkadaş.eline ayağına sağlık







    146 - ) IcePath isimli üye

    Kulaklıklar bugün elime geçti... Gerçekten harika bir kulaklık. Burn-in yapmamış olmama rağmen sesler gayet kaliteli ve doğal çıkıyor. Burn-in olmamış olduğu için yüksek bassta rahatsız edici sesler geliyor azda olsa. Ergonomi olarak muhteşem bir kulaklık. Tasarımı sizi yanıltmasın kulağınıza tam oturuyor böylece çıkma ihtimali 0 lara düşüyor. Sonuç olarak 40 milyonunuzun hakkını getirebilecek bi kulaklık kendisi herkeze tavsiye ederim.
    Ayrıca yahya abi gayet güvenilir bir insan. Ürünü daha para almadan veriyor. Hatta Para durumunuza göre tolerans bile gösterebiliyor. Hiç şüpheniz olmasın






    147 - ) yasinvolkan isimli üye

    yahya abi+sony+yurtiçi kargo muhteşem bi üçlü olmuşlar gerçekten.ürünün daha parasını yatırmadan yurtiçi kargodan mesaj geldi kargoya verilmiş diye.gerçekten bu kadar güvenilir birisiyle alış-veriş yapmak çok keyifli.kulaklığa gelince bence çok hoş bi kulaklık basslar olsun tizler olsun çok hoşuma gitti .kesinlikle tavsiye ediyorum.






    148 - ) dogancan52 isimli üye

    ilk başta kulaklıga bakmadan yorumlara baktım ve gerçekten hepsi olumlu , arkadaşım ve ben 2 tane sipariş ettik ve ikimizde performans fiyat açısından oldukca memnunuz , sesleri mükemmel ayırıyor ve bass oldukça iyidir. Size tavsiyem böyle birşey arıyırosanız , mutlaka gözünü kapalı alın. kişilik olarakta yahya hocam muhteşem birisi





    149 - ) CodenamePanzer isimli üye

    Gerçekten ürünü alma aşaması olsun ürün olsun çok memnunum. Satıcı arkadaş o kadar ilgilendi ki benimle ilginin altında ezildiğimi söyleyebilirim daha önce hiç bu kadar duyarlı, müşteri memnuniyetine önem veren bir satıcı görmedim. =).
    Ürünü PSP'de denedim. PSP'nin kulaklığı berbattı. Yerine bu kulaklığı aldım. Gerçekten harika. Sesler doyurucu. Fiyat performans açısından da güzel bir ürün. Tavsiye ederim kesinlikle.





    150 - ) holapsp isimli üye

    bende ı pod touch ım için aldım bu kulaklığı gerçekten çok iyi bir kulaklık. yahya ben sağ olsun çok ilgili alakadar bir satıcı herkese tavsiye ederim.






    151 - ) Yigit170 isimli üye

    151. De ben olayim dedim.
    Yahya beyi MSN araciligiyla ekledim, tek tek sorular sordum sagolsun kendiside hepsiyle tek tek ugrasarak üsenmeden yanit verdi. EX 82 ile 85 arasinda kalmistim. Buradan benzer dusunce içinde olanlar için soyleyebilirim 6 DB bir fark disinda bir farklari yok, ikiside birbirinden kaliteliymis, ve EX82 de 50 cm+ 100 cm uzatma kablosu varken EX85te 120 cm fix kablo var... Geri kalan teknik ozellikleri ayni .
    Tekrar ve tekrar söylüyorum. Günümüzde musteri ile bu kadar ilgilenen kimse kalmadigini düsünürken bu ilgi gerçekten beni sasirtti. özellikle Ceptelefonu ve ipod ile yasadigim aylarca süren servis sorunlari, degisim ürunleri , hatali ürun alimina karsi tepkisizlik vs. gibi sorunlardan sonra boyle bir alisveriste insanin yüzü gülüyor. Sirf moral kazanmak içn bile alabilirsiniz kulaklik
    Uzun açiklamalardan ve ikna olduktan sonra 2. nesil ipod touch için uygun gördügüm MDR-EX082 yi aldim. Ilkten 085 i mi alsam dedim fakat stokta yokmus, e saglik olsun dedim. Bu kadar memnun kalan insani dikkate aldim, suphe etmeden aldim.
    Satin alma islemimi gg üzerinden yaptim, o raddeye kadar yahya beyin gösterdigi ilgiden altini cizerek soyluyorum tam anlamiyla memnun kaldim. Satin alma islemini yaptim ve simdi urunum hemen yollandi.
    5 yildiz varsa 5 yildiz, 10 puan veriliyorsa 10 puan veriyorum.
    hepniize iyi alisverisler dilerim

    Arkadaslar ! Ufak bir inceleme yazi yazmak istiyorum. Kulaklikla ilgili bölümde mesaji istediginiz gibi kopyalayabilirsiniz. Amacim alacak olan arkadaslari neyin bekledigi. Sagolsun almadan once yahya beye çok fazla soru sormustum, çok ilgili bir bey, onun kafasini ayni sorularla sisirmeyelim ne me lazim =p
    Dünden itibaren tekrar anlatiyorum
    Bir kaç gündur yaptigim kulaklik arastirmalarinda gerke bu forum sitesi olsun, gerek yabanci siteler olsun bir çok model okuyup karsilastirmada bulunuyordum.Beraberinde kullandigim cihaz ise "Ipod Touch 8GB 2.gen ". Ve en fazla ayirabilecegim 130 liralik bütçeyle internete girdim. Alacagim baska seylerde vardi bu kadar ayirabildim. Daha üst bir bütçe ayiracaklarin öncelikli okumasi gereken yazi bu olmamali, ama bu rakama kadar bi dinleyin derim Herneyse en son bu kulakligi gördüm ve benden önce alan 149 kisinin referanslari da bana ciddi bir sasirma efekti yaratti. Zira en son karar kildigim kulaklik Senheiser cx300 II idi. Belki cx200... Ve bu kulakliklarin orjinali 130 lira civari, piyasada ki "30 lira , 40 lira geyiklerin hiç inanmayin , hepsi birebir kopyadir" denildi. Ikna oldum zira olmakta gerekir.Birde creative EP860 mi ne oyle birsey vardi ama eledim onu hemen.Yine de iyi diyorlar, kullanmadan bilemem. Baktim 39 liraya gittigidiyorda yahya bey satiyo SONY MDR-EX082 leri . E 3 kat fiyat farki var. Bir denemeli dedim, yahya beyle konusmaya basladiim...
    Simdi ilanda farkedeceksiniz ki MDR-EX082 ve MDR-EX085 vaR. Dedim ki ne farki mevcut. Su cevabi aldim . 082 olan 100 DB, ve kulakligi 50 cm + 1 m kendi uzatma kablosu ile var, 085 modeli ise 1.20m fix tke parça kabloya sahip, DB olarak ta 106 DB . Ama kalite olarak çok yakinlar dedi . biri 39 lira digeri 54 lira. ben 085 i sectim ama stok yok diye 082 yi hemen alip alamayacagimi sordum. Elinde oldugunu soyledi. E alayim dedim.
    Bir kaç saat sonra kargodaydi ve 21 saat gibi bir sürede elime geçti kulaklik.Simdi asil inceleme basliyor.
    Kulaklik kargodan geldiginde siki o patlayan hava kabarcikli seylerde korunmus bi sekilde geldi, yani gelis suresince üstüne fil oturmadigi sürece bir sey gelmez basina :D paketleme saglam.Buradan ilk onayimi verdim. Paketin içinde siyah sony'nin orjinal kilifi var, ve bu kilif gerçekten çok amaçli, o sirada Ipod touch'a kilif almis olmasaydim onunla bile çok rahat kullanabilirdim içine ne siterseniz gayet sIk duruyor. Mouse koydum ben içine simdilik laptop'u tasirken. Efendim kilifi açtiginizda vakumlanmis bir tarafi aluminyum gibi olan bir poseti goruyorsunuz. Ilk açan sizsiniz. Bu da keyif verici. Yandaki kolay yirtma yerinden açinca 3 parça olan kulaklik takimina bakiyorsunuz. Biri uzatma kablosu, biri asil kulaklik, bir de ufak ve buyuk kulak içleri çiin baslik .Basliklar hariç sony mühürlü, orjinal parçalar. ilkten uzatma kablosu diger kullandiginiz kablolara göre fazla ince duruyor, sanki kalitesiz gelecekmis gibi, ama kullanincaya kadar bilemezsiniz. Bende öyle dedim. ve ince kulakligin tipik Sony isi oldugunu bildigimden ses çikarmadim. Zira ince olmasi kolay kopacak ve temazsizlik yaratacak gibi ama eski HPM-70 kulakliklarim asiri hirpalanmaya ragmen baya iyi gitmisti. O konuda sorun olursa yazarim.
    Ve test asamasi..
    kulakligi Ipod'a bagladim. Eski kapaklari degisen philips kulakliklarimi kaybetmem nedeniyle bir suredir apple'in standart kulakliklariyla idare ediyordum malesef, daha dogrusu idare etmeye calisiyordum. Apple'dan sogur olmustum. Imdadima hizir gibi yetisen bu kulakliklari taktim ve takarken rahat kulaga oturmalari, sonra hic sarsinti yapmamasi, vek ulaktan dusme gibi bir egilimlerinin olmamasini gormem cok memnun etti. Bakinca asimetrik yapisi sanki takinca kotu duracak gibi ama takinca hem rahatligini hissediyorsunuz, hemde aynada hayet sIk durdugunu. Ordan bir arti not daha. Kulakligi üst cep yakanizda uzatmasiz kullanabilirsiniz ama mont cebi için takmaniz gerekiyo ve 1.5 m birazcik uzun gibi geldi bana, ama kisa gelmesinden iyidir. Kisaliga çözüm olmuyor, o yuzden geçer not aldi benden uzunluguda.
    Ses kalitesi hemen hosuma gitti. Ipod'umda 192kb/sn den asagi kalitede mp3 cok az var ve daha kulakliklar Burn-in asamasina gelmeden bile bana detayli tiz ve mid sesleri veriyordu. Eski philips kulakliklarimida %70 ses seviyesinde kullandigimdan bunu da öyle açtim ve biraz yetersiz geldi, neredeyse son sese kadar arttirdim. ama benim yüksek ses sevdigimi, ve o sartlara göre ses arttirdigimi eklemeliyim. Kulaklik daha ilk 5. - 10. dakikadan sonra bile açilmaya basladi ve herkesin methettigi baslar, yavas yavas istedigim kivama oturmaya basladi. Sesi de artik %95 degil yine %80 lerde tutmak yeterli geldi. Bu arada ne dinledigime gelince, her türlü muzigi dinlerim. Eric Clapton olsun, Metallica olsun, Daft punk olsun, Rammstein olsun, Henry salvador olsun, Elmore james olsun, Yavuz bingöl olsun, Tolga candar olsun, Yavuz çetin olsun . Bir tek Rap'ten haz etmem. o da kalsin varsin...
    Eskiden walkman phone da oldugu gibi kulakiçi dinlemeyeli 1 sene kadar olmustu, tekrar earbud yerine kulakiçine döndügümden de pek hosnut oldum. Yine duyamadigim ses detaylarini, ufak tinilari dinleyebilmek, özellikle de IKARUS marka ( bi de körüklüyse ) otobüslerde motor sesinden irak olmak cok hosuma gitti. Dis sesleri gayet iyi izole edebiliyor. Henüz 20 -24 saat çalma süresine ulasmadim, ama daha güzellesmesine ihtiyacim kalmadi diyebilirim. Güzellesirse ne ala, gayet memnun oldum , bunun içinde Yahya beyin ilgisi göz ardi edilemez, çok ilgili biri tekrar terkar söyleyebilirim. Dün dedigim gibi böyle insanlar çok az kaldi =)
    Ama içimde bir merak kalmadi mi ex085 için, kaldi, gerçi 2 parça kulaklik daha iyi mi , tabi, çunku mp3 çalarin cep içindeki kablo kismi çok kolay egilir bukulur hasar alir, eger sorun olursa kulakliginizi kaybetmeden, yada kablo koparip lehimleme gibi egzantrik islere mahkum kalmadan uzatici alirsiniz 2 tl ye, is biter. Böylesi uzun vadeli kullanim için çok daha mantikli ... çunku kablosu bozulanin hep o ilk takilan yeri bozulur yaniliyo muyum?
    Sonuç olarak kulakligi almanizi tavsiye eder miyim? kesinlikle.. Bu fiyata bu kalite tartisilmaz alinir. Daha iyileri var mi ? Tabi ki var.. Ama kesenin agzini açmaniz gerekiyor onun için, Arkadasimin methettigi uzere Apple'in kulakici kulakligida çok iyi, bir ara dinledim hakikaten harika, ama karsilastirma yapicak kadar seri degistirmedim 1 sene önceydi. ONlarda 50 60 eurodan asagi degiller.
    Dün satici arkadasa puani verdim, bugün not kulakliga, 10 üzerinden 8,5 veririm. 1 puani nerden kirdim ? biraz ince yapili geldi, ama sorun cikarmaz ise ilerde seve seve veririm tekrar , 0,5 i nerden kirdim? Hicbirsey mukemmel degildir :d
    Ama tekrar ciddiyete donersek, bi denemeniz lazim derim kulakligi, hem 40 lira çok fazla bir mebla degil. Umarim kafasinda sorulari olanlara yardimci olabilmisimdir. BIr ise yaramistir bu incelemem. Simdi izninizle muzige donuyorum, Yaninda 200X2 Watt hoparlor ve 100x2 Bass muzik seti duruyo Sony ama yeni oyuncagi biraz daha test etmem lazim..
    Hepinize saygilar, sevgiler, iyi alisverisler dilerim







    152 - ) DarthSidious isimli üye

    bu 2. alışverişim. ve şimdiye kadar internetten alışverişimde bir ilke imza atmış bulunuyorum. yahya (eastwood1981) kardeş, daha ürünün ödemesini yapmadan bana istediğim kulaklıkları göndererek kendisinin ne kadar dürüst bir satıcı olduğunu gösterdi. ben de ödeme konusunda aynı hassasiyeti göstereceğim. BU DA YAHYA'YA ŞANTAJ YAPAN ŞEREFSİZLERE KAPAK OLSUN







    153 -) hitmachine16 isimli üye

    yahya abiden bugüne kadar birçok sey aldım bunlar asagıda yazıyor
    sony mdr-ex082
    panasonic rp-hje500
    sony mdr-ex90
    akg k324p
    ve en son olarak bana fiio e3 bulmam konusunda yardımcı oldu ve kendisinden fiio e3 satın aldım
    çok teşekkür ederim üşenmeden her soruma cevap verdi






    154 - ) Mr StEaLtH isimli üye

    Yahya beyden ex 085 aldım. Gecikmeler oldu yurt dışından gelirken, bana hemen paramı iade edebileceğini söyledi sağolsun, gerek olmadığını söyledim, bu aralar yurt dışı kargolar çok yoğun İlgisi ve dürüstlüğüyle gerçekten memnun edici bir alış veriş oldu benim için. Kulaklık bugün elime geçti, henüz test etme fırsatım olmadı, deneyip göreceğiz marifetini, burayada yazarım kulaklıkla ilgili deneyimlerimi. Yahya beyden çekinmeden alış veriş yapabilirsiniz






    155 - ) Senceru isimli üye

    Yahya bey kulaklığı daha parasını ödemeden gönderdi.Bende söz verdiğim gibi akşam havalesini gerçekleştirdim.Gerçekten çok ilgili ve iyi bir satıcı.
    Kulaklığa gelince ses izalasyonu mükemmel.Telefondan dinlerken aynı zamanda pc hoparlörünü son ses açtığım zaman birşey duyamıyorsunuz.Bass ve tizler çok yerinde.Ses yüksekliği seviyesi sanki nokia nın kulaklık ile aynı gibi ama izalasyonu sağlaması sadece müziği duymam benim için yeterli
    Gerçi daha kaliteli müziklerle denemedim belkide bizim 5800'ın dandikliğindendir...






    156 - ) goztepeli_TR isimli üye

    ürün elime dedigi tarihte ulaştı.gayet guzel bir şekilde kargolanmış.kulaklık ses olarak süper..basslar çok belirgin.kalite bir ses.saklama torbasıda çok güzel. dandik mp3 playerda bile boyle ses verebilecegini düşünmüyordum.kaliteli bir mp3 playerda kim bilir nasıl ses verir.TEŞEKKÜR EDERİM YAHYA BEYE İLGİSİNDEN DOLAYI.mükemmel ve sorumlu bir satıcı







    157 - ) DH | equ* isimli üye

    Herşeyden önce bana gösterdiği ilgiye teşekkür ederim.Satışta her adımda beni bilgilendirdi.Ben havaleyi yapmadan önce kulaklığımı kargoya vermişti bile.Bende aynı gün havaleyi yaptım ertesi gün kulaklık elimdeydi.Hızlı güvenli sorunsuz alışveriş için teşekkürlerimi iletiyorum kendisine.Kulaklık dizayn olarak bana fazla hitap etmedi yatarken dinlediğim zaman kulağımın üstüne yatamıyorum biraz acıtıyor Kulağa çok iyi oturuyor yürürken veya kapşonlunuzu çıkarıp giyerken hiç oynamıyor.Sesi güzel diyebilirim bass lar oldukça tatminkar equalizer ayarlarını biraz kurcalayınca daha da tatlı gelmeye başlıyor.Dışarda 22/30 dinliyorum yanımda yürüyen arkadaşım kıssana sesini diyor Alanlar pişman olmuyacaktır orta kalite bişey arıyorsanız ideal bir seçim emin olabilirsiniz.Tekrardan teşekkür ederim Yahya beye







    158 - ) trapspeed isimli üye

    meraba ben öncelikle ep630 kullanıcısıydım.Kulaklığımdan gayet memnundum taa ki aldıktan 2 ay sonra bozulana kadar.Ben bu kulaklığı alırken baya tereddüt ettim.Fıyatının uygun olması açıkçası bende şüpe uyandırdı.cx300 düşünüyodum ama fiyatından dolayı ex082 tercih ettim.Şu an gerçekten doğru kararı verdiğime eminim.Kulaklığı özetleyecek olursak bassları ep630 ve cx300 den daha fazla tizleri ise burn-in olduktan sonra baya bi açılıyor.Malzeme kalitesi gayet tatmin edici ve hoş görünüyor.Bu fiyata gerçekten harika bir kulaklık.Yahya beyin ilgisine diyecek laf yok.Bana kulaklığı ayın 10-15 i arasında gönderebileceğini söylediği halde kulaklığı 5 inde teslim aldım.Yahya beye ayrıca teşekkür ediyorum.







    159 - ) paradıse isimli üye

    Yahya Abiye Tesekkurler Söyledigı zamanda Ürün elime geldi.Ben Cx200 almayı dusunuordum ki Sony nin bu modelini son anda fikir deistirerek almaya karar verdim. Kargo nun gelmesiyle arkadasmda olan cx300-2 ile karsılastırdık gayet güzel bir ürün bass lar tiz ler olsun hersey yerli yerinde ölçüsünde kulağı rahatsız etmiycek sekılde cok guzel Cx300-2 de Tiss ler daha baskın gelıolar birbirlerine cok yakınlar ama arada Fiyat farkı var ama Fiyat farkı olmasada bu ürünü tercih ederim.SONY MDR-EX082 de Bass lar daha baskın olup Tiss lerde yerinde kulagı hic bi sekilde rahatsız etmiyor.Yalıtımıda gayet güzel Dısardan hic birsey duymuyorsun Müziğide dısarı pek vermıyor.İçinden cıkanlar 1M uzatma kablosu,ufak orta büyük silikon,Sony tasıma kılıfı cıkyıor. Bu fiyata böyle Kaliteli Ürün Güvenilir satıcıya Fiyat az bile Kacırmayın Derim Size..






    160 - ) blackdreamss isimli üye

    Gerçekten çok iyi bir satıcı gerçekten üründen önce bunu söylemek gerekir bu zamanda böyle satıcılar bulunmaz parayı almadan ürün gönderimini yaptı. kulaklığa gelecek olursak fazla söze gerek yok bu fiyata ancak bunu bulabilirsiniz daha iyisi yok tavsiye ederim alıcak olan kullanıcılara







    161 - ) DarthSidious isimli üye

    bugün itibari ile 5. ci kulaklığı almış bulunuyorum. 3. ve 4. kulaklığın ödemesini yapmadan, yahya bey hiç tereddüt etmeden 5. ci kulaklığı gönderdi. maddi yönden içinde bulunduğum sıkıntımı anladığı için kendisine bir kez daha teşekkür ediyorum. müşterilerine güvenerek, kendisine duyulan güveni fazlasıyla hak ediyor.
    kargo yine müthiş hızlı. çıkardığı 3 kargo da ertesi gün elime geçti. paketlemede de hiç bir sıkıntı yok.
    fiyat/performans kulaklığı arayanlar kesinlikle bu ürünü kaçırmasınlar!!!





    162 - ) java isimli üye

    Kulaklığım bir günde ulaştı Yahya kardeşe bu konuda teşekkürler.. Ürünün orjinal olduğu açık zira çakması için bu kadar kalite fazla..:)) Ürünü Cowon S9 ve Westone 3 kulaklığım yanımda olmadığında yada taşımaya üşendiğimde LG Crystal telefonumda kullanmak üzere aldım. Ses kalitesi bu seviye kulaklıklar için güzel. Bu fiyata daha iyisini beklememek lazım diyebilirim rahatça... Gerçi W3 kullandıktan sonra başkası zevk vermiyor tam olarak ama zaten hedef te onun yerine kullanmak değil de mi..:))
    Kısacası güzel ürün , güzel fiyat... Ve Yahya kardeş te ilgili, sorunsuz bir satıcı izlenimi uyandırdı, kendisine tekrar teşekkürler..







    163 - ) Mr StEaLtH isimli üye

    Evet arkadaşlar, yaklaşık 2 hafta önce aldığım ex085 ile ilgili görüşlerimi bende yazayım ki almayı düşünenlere fikir versin. Tekrar söylemeye gerek varmı bilmiyorum ancak yahya beyle ilgili bir şüpheniz olmasın, zaten herkes memnun kendisinden. Kulaklığa gelirsek, ben daha önce çok uzun bir süre ep630 kullandım, çalındığı içinde yeni bir kulaklık olarak ex085 i tercih ettim, ikisini kıyaslayacak olursak birincisi eğer bas ağırlıklı şarkı dinlemek istiyorsanız ep 630 bir adım önde diyebilirim, 085 ise basları ve özellikle midleriyle daha dengeli bir yapı çiziyor, ses kayıpları ep 630 a göre daha az ve bozulma yaşamıyorsunuz tiz seslerde. Aslında ses olarak cx300 e baya yakın, bir arkadaşımın cx300 ü ile karşılaştırmıştım. Kısaca sesler kaliteli ancak bas severler için ufakta olsa yetersiz gelebilir. (tabi bu benim düşüncem, kimisinede fazla gelir, insan kulağının yapısınada bağlı, ama memnunsuzluk yaratmaz ) Yalıtıma gelirsek, tek kelime ile kötü, berbat değil ama kötü, çünkü kulaklığın yapısı dışarıya hava ve ses verecek şekilde ayarlanmış, dolayısıyla bu dışarıya ses veren kanallardan içeriyede ses alıyor, ayrıca basların kaybolmasına sebep oluyor bu kanallar. (kulaklığın ön tarafındaki 3 açıklıktan bahsediyorum) Ben kendi çapımda çözüm buldum isteyen olursa anlatırım, burda yazıpta kafa karıştırmaya gerek yok. Ergonomi olarak yürürken, hareket halindeyken sorun olmuyor kulağa iyi oturuyor, ancak yatarken dinlemeniz imkansız gibi birşey, sağa veya sola döndüğünüzde ya kulağınızdan çıkar yada canınızı acıtır. Özetle, bu kulaklık bu fiyata alınabilir özellikleri sergiliyor ancak fazlasını beklemeyin. 55 liraya dengeli bir kulaklık arıyorsanız alabilirsiniz. İlk defa kulak içi kullanacak olan arkadaşlara yalıtımı iyi gelebilir ancak normalden kötü bir ses yalıtımına sahip. Daha detaylı bilgi almak isteyen olursa pm den ulaşabilir bana....







    164 - ) Şebboy isimli üye

    yahya gerçekten dürüst bir satıcı. kulaklığı akşam sipariş ettim, ertesi gün ben daha parayı yatırmadan kargoya verdi. kulaklık konusunda sanırım fazla söze gerek yok, yukarıda bu konuda yeterince yorum yapılmış. ben telefonum ile kullanıyorum ve ilk başta ses kalitesi beni biraz şaşırtmıştı ama ekolayzır ayarlarını değiştirdikten sonra ses çok daha güzel bir hal aldı, size tavsiyem eğer imkanınınız varsa bunu uygulayın. son olarak bence parasının hakkını veren bir ürün.






    165 - ) Technics isimli üye

    kulaklıklarım geldi, teşekkür ederim. burn-ine soktuktan sonra daha sağlıklı olur yorum ama bu fiyata alınabilecek iyi bir seçim demek abartı olmayacak. fiyatı kesinlikle çok uygun.. ep830a göre bassları benzer karakterde ama bunun biraz daha iyi, midleri de daha iyi ama tizleri kötü, arkada bir perde var gibi buğulu geliyor biraz..
    ve yukarıdada söylenmiş ses yalıtımı kötü.. dışarıya ses veriyor yüksek volume seçerseniz eğer..
    tekrar teşekkür ediyorum arkadaşıma..






    166 - ) angilonit isimli üye

    öncelikle yahya abiye ilgisinden dolayı çok teşekkür ederim hem ürünü almadan önce hem kargolarken hem de kargoladıktan sonra çok ilgileniyor.kesinlikle göndermeme güvensizlik gibi bir sorunla karşılaşmazsınız.ürüne gelince fiyatına göre gerçekten süper bence :) ürünle beraber gelen kılıfta mp3'ümü de taşıyorum.basslar ve ses kalitesi süper,kulak içi olduğundan dolayı müziği içinizde hissediyorsunuz son seste herkese öneririm







    167 - ) ViTalyCL isimli üye

    Yahya beyden 3 gün Önce 2 adet Kulaklık aldım, parayı yatırmadan aynı gün icinde kargoyu gönderdi.Ayrıca defalarca beni arıyarak bilgi verdi kendisi oldukçada ilgili biri.Gönderdiği kulaklıklardan birini kendime birinide arkadasıma verdim.Ben oldukca memnunum ve arkadasımdanda defalarca tsk aldım fiyatına göre alınabilecek en iyi FP çözümü budur bence, Özellikle Crative ep630 kıyaslama şansım oldu Mixler ve Basslar Sonyde bariz olarak daha iyi yüksek ses olarak alınabilecek çözüm değil zaten kulak içi kulaklarında amacı yüksek dsb değil.Vitalycl olarak yahya beyi memnuniyetle karsılar, Sattığı Sony kulaklıkları şiddetle tavsiye ederim.Bundan sonrada bir cok kulaklık alacağım kendisinden Hayırlı satıslar dilerim







    168 - ) kaiser_q isimli üye

    arkadalar yorumlarınız için teşekkür ederim.ürünü 3 4 gündür kullanıyorum.inanın mükemmel.sadece yalıtımı zayıf.elimde şu an cx200 de var bunu cowon d2 ile farklı eq ayarları ile 4 5 aydır dinliyordum.inanın şimdi cx200 ün yüzüne bile bakmıyorum.sadece bass dinliyormuşum meğerse önceden.ama ex082 de hem bas hem tiz gayet dengeli ve bas eksikliği hissetmiyorum ayrıca basları cx200 e göre daha sağlam, oturaklı ve yumuşak.eastwood arkadaştan temin edebilirsiniz hiç tereddüt etmeden...






    169 - ) =diablo isimli üye

    Yahya abi size mutlu olacağınız bir alışveriş sunuyor, Sennheiser Cx-300'üm bozulmuştu, bunu aldım, kulaklık ihtiyacınız varsa gönül rahatlığıyla alışveriş yapabilirsiniz.







    170 - ) gripin518 isimli üye

    kaiser_q arkadaşımıza katılıyorum gerçekten ses çok berrak, ayrıca kulağıma çok iyi oturdu çıkma düşme gibi bi problem yaşamadım. Yalnız izolasyonu diğer kulakiçi modellere göre iyi değil. Dışarı çok ses veriyor.
    Ayrıca bana gelen ürün kulağıma takıp dinlerken bir anda sol kulaklıktaki ses kesildi, 10dk sonra tekrar ses geldi daha sonra 3-5dk da bir sürekli gelip gitti hemen eastwood1981 arkadaşımızı arayıp durum hakkında bilgi verdim. Yenisini ücretsiz göndreceğini söyledi. Dün bana gelen kulaklığı geri gönderdim. Bugün onu alıp yenisini gönderecek bana. Sanırım ufak bi aksilik yaşadık ama sağolsun arkadaş beni mağdur etmedi.
    Ex082 nin sesini duyduktan sonra diğer kulaklıklarımı kullanmak istemiyorum sabırsız bir şekilde yarın gelecek kulaklığımı bekliyorum.
    Arkadaşlar yeni kulaklık bugün elime ulaştı gerçekten çok hoş. Basslar derin ve gayet güzel mid ve tizler çok berrak tavsiye ederim. Yahya da gerçekten çok iyi bir satıcı. Sattığı malın arkasında ve müşteri memnuniyetini ön planda tutuyor.






    171 - ) ahmetfk1 isimli üye

    İkincisini aldığım bu kulaklığa güvenim sonsuz gayet güzel bir ses kalitesi gayet makul fiyata.
    Satıcı %100 güvenilir o konuda sıkıntı çıkmaz meraklanmayın....






    172 - ) sparco88 isimli üye

    Hayatımda böyle bir kulaklık görmedim, aldığı parayı %100 hakeden bir kulaklık,kulaklığı takar takmaz sıkı izolasyonu sayesinde dışarıyla ses bir anda kesiliyor,şarkıdaki tüm incelikler net bir şekilde duyuluyor.Lafın kısası ARTIK SEVEMDİĞİNİZ ŞARKILAR BİLE SEVECEKSİNİZ.Teşekkürler Yahyacım.





    173 - ) digitbook isimli üye

    yahya hocam dan 3 adet kulaklık aldım.
    kendime ve iş arkadaşlarıma.
    ertesi gün elimde oldu. son derece ilgili ve hızlı bir satıcı kendisi.
    kulaklıklarda çok güzel. aynı fotoğraftaki ürün geliyor.
    hiç düşünmeyin derim...





    174 - ) depen isimli üye

    Kulaklık elime geçti.Çok iyi bir satıcı gerçekten.
    Kulaklıkda iyi derecede.Bu paraya gayet makül.
    Alıcak olanlar hiç düşünmesinler.






    175 - ) red a!ert isimli üye

    hızlı bir alışveriş oldu...kulaklığın genel kalitesi gerçekten yüksek ama benim gibi bass ağırlıklı dinlemeyi sevenler pek hoşlanmayabilir onu da söyleyeyim(=ben dengesiz bass ağırlıklı dinlemeyi severim bu kulaklıkta ise herşey dengeli ve kaliteli rahatça alabilirsiniz..
    kılıfı da beklediğimden büyük çıkti ipod touch ıma bahaneyle kılıf olmuş oldu(=
    teşekkürler






    176 - ) walcottt isimli üye

    EASTWOOD1981 nickli arkadaştan SONY MDR-EX082 kulaklığı aldım. Kulaklıktan fazla anlamadığım için kesinlikle orijinal falan gibi şeyler söylemeyeceğim ama ürünün ses kalitesine bass kalitesine söyleyecek laf yok. Sahte bir kulaklıktan böyle kaliteli sesler çıkmaz heralde. Çok güzel kaliteli bir bass sesi duyuyorsunuz. Ve bu diğer seslerin önüne geçmiyor. Arkadaşların da dediği gibi gayet dengeli ses konusunda kulaklık. EQ ayarını tutturunca daha da keyifle dinliyorsunuz şarkıları.
    Ayrıca ürünle beraber gelen kılıfta çok güzel. Ben şahsen fotoğraf makinemi koydum içine çok ta güzel oldu.
    alışverişte herhangi bir sorunla karşılaşmadım. 4-5 defa aradı parayı göndermeme yardımcı oldu sorularımı cevapladı. parayı göndermezden kulaklığı kargoya verdi. paketlemeyi güzel yapmış.
    ilgisi için tşk ediyorum kendisine.






    177 - ) Verticall isimli üye

    kulaklıkar gerçekten güzel. ses kalitesi olarak beni tatmin ettiğini söyleyebilirim. yahya beyde gerçekten iyi bir satıcı. gerçekten müşterisiyle çok iyi ilgileniyor. ödemede de gereken kolaylıkları sağlıyor. bütceniz bu fiyatlarda ise alınabilecek en iyi kulaklıklardan birisi...







    178 - ) C£nq isimli üye

    Öncelikle sürekli kulaklık deneyen birisi değilim.Fakat telefonum kulaklığını biraz yoğun kullanınca, kulaklık gitti.Yeni bir kulaklık arayışına girdim.Tabii pek bir bilgim yoktu.Fakat bir öğrenci olarak kulaklığa da 100 lira ve üstü gibi büyük bir rakam vericek durumda değildim.Biraz incelemelerim sonucu Sennheiser Cx200 II Street modelini buldum(Fiyatı 70 liraydı) ve Yahya Bey'in sattığı bu ürünü gördüm.Tabii ki bu daha ağır bastı hem ucuzdu hem de yapılan yorum ve bir kaç arkadaşın da yardımıyla bu ürünün Fiyat ve Performans açısından muhteşem bir ürün olduğunu anladım.Yahya Bey ürünü Salı sabahı kargoya verdi ve ürün Çarşamba günü elime geçti.Abim ve benim de testimden geçti.Gerçekten tam aradığım gibi bir ürün.Kulağa çok güzle oturuyor ve dış sesleri yok ediyor diyebilirim ki benim için çok önemli bir noktaydı bu.Müzik dinlerken dışarıdan gelen sesler aşırı derecede rahatsız ediyordu beni.Bu arada gelince anladım ki ürünün kılıfıda çok güzel.Kulaklığını dağınık bir şekilde koyup bu şekilde içinden bir kablonun kopmasını da engelleyebilirsinz






    179 - ) teutara isimli üye

    Merhaba,
    "EASTWOOD1981" rumuzlu Yahya arkadaşımızdan ben de bir adet kulaklık aldım. Tamamen problemsiz bir alışveriş olduğunu belirtme gereği hissettim. Belki gerekli değil 200'e yakın referansa bakınca ama..
    Özenle paketlenmiş. Belirtildiği gün kargolanmış. Kılıf, ekstra silikon yastıklar, uzatma kablosu.
    Ürüne gelecek olursak;
    Alternatif bir kaç kulaklığım daha var, yuin, creative ve audio technica. Her ürün farklı ihtiyaca karşılık tabi, fakat özellikle fiyatı gözönüne alındığında gerçekten kaliteli, çok kaliteli bir kulaklık. Orjinalliği konusunda benim herhangi bir şüphem yok. İlk testlerde dahi son derece belli alt-orta-üst sesler.
    Diğer bir çok benzer sürücülü kulaklıkta olduğu gibi 20-50 saat kullanımdan sonra daha da iyileşeceğini de hesaba katınca, epey mantıklı bir seçim yaptığımı düşünüyorum.
    Bu arada alt seviye -bass sever arkadaşlar için uzak durulması gereken bir model değil kesinlikle. Evet alt seviye ses kulaklığı değil ama, birkaç mesajda karşılaştığım " bass çok zayıf" şeklindeki görüşlere katılmıyorum kesinlikle. Sanıyorum kulak içine doğru şekilde oturmamasından kaynaklanıyordur.
    Kulak içine doğru şekilde oturduğunda yeterli ses seviyesi sunuyor. Son olarak ergonomi konusunda da sınıfı rahatlıkla geçen bir ürün. Ağrı-sızı vs. hissetmedim. Kıkırdağı yormuyor.
    Saygılar..







    180 - ) Tayfa-140 isimli üye

    Bir arkadaşıma söyledim EX82 almasını.
    Pazartesi günü gelmiş kargo, şuan memnun görünüyor.
    Teşekkürler alışveriş için.






    181 - ) SuCh isimli üye

    Bende 2 gün önce aldım kulaklığı. Kulaklığın ücretini yatırmadan ürünü kargoya verdi. Ürün elime ulaştı ilk gün pek memnun değildim ama 2.gün kulaklık açıldı. Sesleri çok iyi veriyor. Nokia 5800XM ile kullanıyorum ve çok memnun kaldım. Gerçekten aldığıma hiç pişman olmadım. Müzikler bambaşka güzellik kazandı. Normalde aldığım ürüne kolay kolay yorum yazmam ama Yahya arkadaşımız olumlu yorumu fazlasıyla hakediyor. Yahya arkadaşıma teşekkür ediyorum. Düşünen arkadaşlara da tavsiye ediyorum.






    182 - ) darbelux isimli üye

    Yahya kardeşim, çok teşekkür ederim, gerçekten parasının hakkını sonuna kadar veren bi kulaklık, ep-630 ve ep-830 dan sonra dinlediğim en güzel bass ı bu kulaklıkta buldum, geçrekten bass ve tiz dengesi çok çok iyi yüksek seste bile kulaklıkta ses hassasiyetinden hiç bir bozulma olmuyor.
    Kesinlikle gözünüz kapalı alışveriş yapabielceğiniz bir insan, her konuda ilgili ve de yardımcı, tekrar teşekkür ederim. Hayırlı işler dilerim.






    183 - ) ElfenLaid isimli üye

    bugün kulaklık elime ulaştı. kulaklıklar hakkında çok derin bir bilgim yok ama kulaklık beni tatmin etti. genelde rock ve punk tarzı müzikler dinlerim ve bassların kulağıma güm güm vurması çok hoşuma gitti.ipod touch ımla güzel bi ikili oldular ve şunu söyleyebilirm ki verdiğim 55 tl ye sonuna kadar değdi. (bu arada ben ex 085 modelini aldım) ama bence burda daha önemli olan yahya abinin kişiliği. kendisi çok ilgili bi satıcı. kendisi ile konuşmadan önce azda olsa şüphelerim vardı ama kendisi ile konuştuktan sonra kafamda hiç bi soru işareti kalmadı. oldukça da düşünceli biri havale masrafı fazla olmasın diye beni ptt ye yönlendirdi kulaklığın yanında verdiği hediyeler de cabası. kısaca kendisine sonuna kadar güvenebilirsiniz.






    184 - ) Fenrod isimli üye

    Ödemeyi ben PTT şubelerinden havale şeklinde yapmıştım...
    öncelikle şunu söyleyeyim, İnternet ortamında Yahya abi kadar güvenilen ve güvenebileceğiniz başka bir insan daha ben görmedim...
    kulaklık benim için en ideal...Yahya abinin gönderdiği kulaklık sayesinde mp3 ümün bozuk olduğunu anladım...Nasıl oldu bu derseniz, arkadaşımın mp3 ünde denedik (ses 32 ye kadar çıkıyor), ses gümbür gümbür geliyordu...Kendi mp3 ümde, ecolaizer ayarları en yüksek seviyede olmasına rağmen ses yarıya düşmüştü (benim mp3 te ses 39 a çıkıyor)...Yani sağlam bir cihazda o kulaklığın kötü performans verme şansı yok...Ayrıca kulağa tam oturuyor ve ne kadar kalırsa kalsın kulağınızda herhangi bir ağrı sızı hissetmiyorsunuz, yada kulaklığı çıkarttığınızda işitmenizde herhangi bir farklılık olmuyor...Ses kalitesi desen süper...her türlü müzikte üstün bir performans...Açıkçası benim bulabildiğim tek eksik, kulaklığın kablosunun kısa, uzatma kablosunun uzun olması
    teşekkürler Yahya abi






    185 - ) SHEVYLENAX isimli üye

    Siparişi dün 16.30 sıralarında verdim..kargo 1 saat önce geldi..süper hızlı.. ..kulaklıklar kaliteli, doyurucu sesi var.. Herşeyden önemlisi her ne kadar tanımasamda Yahya kardeşim gerçekten çok ilgili..Tşk.ler..






    186 - ) yaskoo_87 isimli üye

    İlgili dürüst güvenilir ve hızlı bir arkadaşımız. Alışverişimiz sorunsuz ve olabildiğince hızlı gerçekleşti. Hatta ben kulaklığın ücretini ödemeden bile kendisi kulaklığı kargoya vermişti.
    Kulaklığa gelirsek; bu kadar olumlu yorumları gerçekten boşuna almadığını anladım. Kulaklık tamamiyle çok hoşuma gitti. Yapısı, görünüşü, verdiği ses vs Parasını sonuna kadar hakeden bir ürün.
    Uygun fiyata kaliteli kulaklı ve mükemmel satıcı. Herkese tavsiye ederim.






    187 - ) mehmet1910 isimli üye

    sıteden ılk alış-verişim di biraz tedırındım ama yahya bey cok ılgılı bı satıcı kesınlıkle guvenılır bırı kulaklık desenız dıyecek hıc bır sey yok tamamen orjınal harıka bı kalıte zaten adı ustunde sony fıyatta gayet uygun yahya beye tesekkürler .....HERKESE TAVSİYE EDERIM......






    188 - ) jiyan35 isimli üye

    tşk ediyorum gerçekten güvenilecek bi insan diyebilirim bunca zaman ilk defa netten bu kadar sağlam bi insanla alış veriş yaptım.umarım yeni alış verişlerde bulunuruz kendisiyle...





    189 - ) delilahana isimli üye

    Ucuza ii bir kulaklığa ihtiyacım vardı aslında kulaklıktan da fazla anlamam (Kendime göre bir kaç test yaptım basslarda falan bırlama zızlama yapmıyor dısarıdan gelen sesi ii kesiyor) güzel yorumları okudum almaya kara verdim satan arkadas cok ilgili ayrıca kendim trabzonda olduğumdan kargolar 2 gune kalıyor hep ama ilginctir kargosu ertesi gune tık die geldi sasırdım memnunum sesi kalitesi iyi, kulağa rahat oturuyor kılıfıyla fln baya kullanışlı...
    bu kadar övgüden sonrada biraz eksilerinden bahsedeyim
    1.kablosu cok ince, ben cok kablo kopardım biraz hassas davranmak gerekecek
    2.kendi kablosu cok kısa ek kabloylada cok uzun geliyor ( Ama problem değil mp3um ufak ince bişi, gomlek cebine koyuyorum kısa olması avantaj oluyor benim için.)






    190 - ) zülfikar32 isimli üye

    hakikaten çok mükemmel bir satış işlemi gerçekleştirildi. Arkadaşımıza sonuna kadar güvenebilirsiniz..






    191 - ) evomania isimli üye

    dürüst ve güvenilir satıcı yahya abi.orijinal mp3 ümün içinden çıkan kulaklıklarla aynı olan kulaklığı beğendiğimde şüphelenmiştim orijinalliğinden ama iki adet aldıktan sonra kulaklık elime geldi ve hayran kaldım. %100 orijinal kulaklıktı çünkü.şu saatten sonra yahya abi marsı satsa orijinalliğinden şüphe etmeden alabilirim. şimdi sitedeki 5800 kullanıcılarını da yahya abiye yönlendirip bu orijinal kulaklıktan edindirmeye çalışıyorum





    192- ) BurakDemirbas isimli üye

    Kulaklıktan 1 adette ben aldım. Çok kaliteli bir kulaklık ki fiyatı orda bu fiyata alınabilecek en iyi kulaklık. Satan arkadaşta çok güvenilir bir arkadaş. Kargoda süper almayı düşünenler düşünmeden almalılar.





    193 - ) Dj_CooL isimli üye

    1 adette ben aldım fiyatına göre cok süper bı kulalklık resımlerdekı gıbı eksiksiz hızlı bir şekilde elıme ulaştı satıcı arkdaşa cok teşekkür ederım güvenilir ilgili bırısı.





    194 - ) [sharpshooter] isimli üye

    Öncelikle ses konusunda seçici birisi olduğumu belirtmeliyim. Yahya abiye 29 mart tarihinde sony mdr-ex082 almak istediğimi msjla aktardım. Kendisi arayıp ödeme şeklini kulaklığı vs. anlattı hatta ben akşam havale işlemini gerçekleştirmeden kulaklıkları kargoya yollamıştı. Daha sonra kulaklığı teslim aldım ve denedim ancak ses beklediğim gibi değildi. Diğer kulaklıklara göre (ben Philips SHE9500 le karşılartırdım) düşük seviyede çıkıyordu ve baslarda umduğum gibi değildi. (sanırım üretimden kaynaklı bir durum) Bende kulaklığı 3-4 gün kullandıktan sonra kendisini aradım ve durumu izah ettim. Sağ olsun kendiside anlayış gösterdi ve kulaklıkları geri alabileceğini söyledi, hatta kargoyuda kendisi ödedi. Daha sonra tekrar konuştuk ve o kulaklıktan elinde olmadığı ancak sony ex300sl modelinden birkaç gün içinde temin edeceğini söyledi ve bende biraz araştırdıktan sonra bu modeli almaya karar verdim. Yabancı sitelerden bu kulaklıkla ilgili okuduğum yorumlar genellikle oldukça iyiydi. herneyse, kulaklıklar geldiğinde kendisi tekrar arayarak beni bilgilendirdi. önceki ödediğim bedelin üzerine biraz daha ödeyerek kendisinden ex300'ü aldım. Havaleyi biraz geciktirmeme rağmen kendisi yine kulaklığı çoktan korgoya vermişti:d. Bugün ürünü teslim aldım. Açıkçası tam aradığım sese sahip diyebilirim. Normalde kullandığım cihazlarda equalizer ayarlarıyla oynayarak almaya çalıştığım yoğun fakat dengeli bas seslerini bu ürünün başarıyla üretebildiğini gördüm. Mid ve tizlerde başarılıydı. burn -in oldukça daha da iyi olacağını tahmin ediyorum. İlk gün izlenimlerim bu şekilde. Kendisine tekrar ilgisi ve hoşgörüsü sebebiyle teşekkür ediyorum.





    195 - ) hutame isimli üye

    08 Nisan gunu aradaım siparis verdim 9 Nisan ogleden sonra elime ulastı öncelikle cok hızlı oldugu için kendisine tesekkur ederim onceki kulaklığım Ep-630 du ses kalitesi olarak mdr-ex082'nin daha iyi bir kulaklık olduğunu söyleyebilirim. Kablo yapısı asimetrik, dısarıya ep-630'dan biraz daha fazla ses veriyor ama fiyat/performans goz onune alındığında mdr-ex082 daha iyi bir kulaklık + 1m uzatma aparatı da Ep-630 la arasındaki farkın iyice açılmasını kaçınılmaz oluyor. Teşekkürler






    196 - ) bLtmLtm isimli üye

    sipariş verdikten tam 24 saat sonra elime geçti kulaklık.
    daha önce kalitesiz ve kötü kulakluklar kullanmış birisi olarak söylemek istiyorum ki 30 lira bunun için hiçbişey değil.
    denemeyen farkı göremez
    ayrıca yahya bey'e de yardımlarından dolayı cok tesekkür ederim






    197 - ) hepimiz_biriz isimli üye

    arkadaştan dün 18:00 de siparişi verdim ve ürün bugun saat 15:00 itibari ile elimdeydi.kendisine tesekkür ediyorum hızlı teslimat için ve ayrıca ben ucretını odemeden hemen kargoya verdi farklı bankalarla çalıştıgımız için eft yapmak durumunda kaldım yani ücretini bugun sabah yatırdım.Bunu hiç sorun yapmadan kargoya verdi ürünleri.
    kulaklıga gelince ses kalittesi benim eski kulak ustu sony kulaklıgama gore gayet iyi kendisine tesekkür ediyor hayırlı satışlar diliyorum






    198 - ) basturkemin isimli üye

    Arkadaşlar üründen bir adet de ben aldım, sağ olsun Yahya arkadaşımız işyerime kadar geldi ürünü teslim etmek için. Ürün aynen fotoğrafta görüldüğü gibi havalı poşetten çıkıyor, ilk siz açıyorsunuz ve içerik birebir aynı. İlk dinleyişte kulağım alışamamış olsa da, uzun zamandır Sony kulaklık kullanmadığım için yanlış yorum yazmayayım diye birkaç gün beklemek istedim. Verilen ücreti hak eden, enfes bir kulaklık. Bu fiyata piyasada feci dandik kulaklıklar bulabilirsiniz, keza ex082 gerçekten iyi. Dinlediğiniz müzikte baslar ve tizler birbirine karışmıyor, net olarak duyabiliyorsunuz, üstelik uzun kablosu da cabası.
    Düşünüyor iseniz kaçırmayın derim, bunu almayıp da gidip 20-25 TL'ye dandik kulaklara para vermeyi düşünmeyin bile. Yahya arkadaşımıza tekrardan gerek teslimi, gerek sıcakkanlılığı, gerekse böyle bir imkanı bizlere sağladığı için teşekkür ediyorum..






    199 - ) _tuncel_ isimli üye

    YAHYA BEY den mdr-ex85 model bi kulaklık aldım. daha önce sennheiser cx300 II almayı düşünüyordum fakat yahya bey kullanmış arkadaşlar yardımıyla bir hafta süre bana karar vermemde yardımcı oldu. kulaklığı ilk açan ben oldum fabrika hatası vardı kulaklıkta bu olayı YAHYA Bey e bildirdiğim anda yenisini gönderdi. ilk kulaklıkta 2. kulaklıkta gelene kadar her adımda aradı beni. sonuna kadar ilgilendi. hala ilgilenmeye devam ediyor. ayrıca kulaklık %100 orjinal ve mükemmel ötesi... anlayacağınız hem kulaklık hem Yahya bey Kusursuz A++ güvenle alışveriş yapableceğiniz çok dürüst ilgili vs hala merak ediyorum benim gibi çok kararsız bi insana nasıl katlanabildi:D






    200 - ) gkhnzn isimli üye

    Yahya abime çok teşekkür ederim, evime kadar getirdi kulaklığı. Ex082 gerçekten çok güzel. Piyasadaki bu fiyata alınabilecek kulaklıklardan en iyilerindendir diyebilirim. Tekrar teşekkür ederim başka alışverişlerde görüşmek üzere inşallah.





    201 - ) posterity isimli üye

    kulaklıktan oldukça memnun kaldım. ama ortalama bir kullanıcı olduğumuda belirteyim. kulağı daha hassas olanları memnun edermi bilemeyeceğim. satıcı arkadaş işini hakkıyla yapmaktadır. gönül rahatlıhıyla alış-veriş yapabilirsiniz. bir sorun olduğunda telefonla arayıp bilgi veriyor. beni telefonla aradı ve kargo aracı arıza yaptığı için biraz gecikme olabileceğini anlattı. gerçi teslimatta bir gecikme olmadı. yurtiçi kargo hızlı davranıp başka bir araç ile paketi getirdi sanırım. ürün için beyfendiye tekrar teşekkür ederim





    202 - ) climates isimli üye

    Kulaklık arayışına girdikten sonra kulaklık fiyatlarını görünce ertelemeyi düşünmüştüm. Ancak şans eseri denk gelip aldığım kulaklıklar icin son zamanlarda aldıgım en iyi şey oldu diyebilirim. Orjinalligi konusunda tereddutlerim vardı ister istemez, zira internetten her satıcıya guven olmaz. Ancak ürün elime geçer geçmez tüm tereddütlerim buhar olup uçtu. Güvenilir bir satıcı bulup, ihtiyacım olan kulaklıkları bu kadar hesaplı aldıgım icin şanslı hissediyorum kendimi.
    Memnun kaldıktan sonra dayanamayıp bir de hediye olarak aldım başkasına. 20 dakika dinlemeye tahammül edebildiğim kulaklıklarıma nazaran Sony ex082 saatlerce rahat bir şekilde müzik dinlettiriyor.
    Sizin gibi hem ilgili hem kibar hem hızlı hem de güvenilir olsa keşke bütün satıcılar. Eminim ki internetten alışveriş cok daha keyifli hale gelir. Hersey için teşekkürler.





    203 - ) ghastly isimli üye

    Bugün sony mdr-ex82 kulaklığımı aldım, saat 7 gibi özel mesaj attım hemen cevap yazdı telefon numarasını verdi yarım saat içinde aradı nerede olduğumu sordu ayağıma kadar getirdi kulaklığı. Kulaklığıda çok beğendim basslar tam benim istediğim gibi midler tizler herşeyi süper, bence bu fiyata bundan daha iyi kulaklık bulamazsınız.





    204 - ) EGercek isimli üye

    Yaptığım en ilginç ve en hızlı alışverişti.Kendisi güvenilir olmasının yanında insanlara da güveniyor.Umarım hayat boyu bu güvenine karşılık verecek insanlarla karşılaşır..





    205 - ) burakkcbyk isimli üye

    Daha önce Nokia Xpress Music kulaklığım vardı, ama bozuldu. Şimdi Yahya Bey'den Mdr EX82'yı aldım. Kulaklık güzel çok güzel ses veriyor. Bass ile tizleri ayırt etmek gerçekten güzel. Açıkçası aradığım kulaklık. Fiyatına göre çok iyi bir kulaklık.
    Sorunsuz alışveriş için de ayrıyetten teşekkürler.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.



    ______________________________


    Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 10 ürün





  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.