Şimdi Ara

SONY KD-55XF9005 & SAMSUNG 55NU8000 ÇATIŞMASI !! (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
145
Cevap
3
Favori
31.376
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Kd55xf9005 nasıldır beyler alınırmı 8200 tlye değermi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BEYAZ PASSATLI PRENS

    Kd55xf9005 nasıldır beyler alınırmı 8200 tlye değermi
    Hocam ürün 6300'e 2-3 ay önce mediamarkt'te satıldı ve 1 ay kadar önce 7000 civarı idi şimdi zam gelmiş ürüne ben sanmıyorum o kadar edeceğini. Yine NU serisinden kaliteli fakat 5500 bandına NU serisi alınabilir diyorum 2.500 lira şu an için fazla olduğu kanaatindeyim.
  • Aslında bugun alıcaktım fakat yarın öbür gün indirim olur diye biraz araştırayım dedim üstte okudum 2 ay önce o fiyattanmış peki fiyatlar eski haline dönermi sizce ? Evde lg philips samsung var içerki odalarda salona istiyorum bu sefer sony de karar kıldım bu fiyata önerebilceğiniz aynı özelliklerde yeni model varmıdır?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam MediaMarkt, Vatan, Teknosa gibi yerlerden fiyat indirimi talep edebiliyorsunuz. Fakat 7500 bandına düşürürler diye sanıyorum. Yine karar sizin uzun zamandır arayışımı sonlandırdığım için pek bir şey diyemiyorum. 2018 serilerinde orta segmentin en iyileriydi iki üründe diye biliyorum. 2019 serileri girdi piyasaya fiyatlar yükseldi :) NU serisini 5500 civarına alabiliyorsunuz hala :) yine karar sizindir. saygılarımla :)
  • Sağol hocam bugun media markt web indiriminden 7800 e aldım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hayırlı uğurlu olsun hocam :)
  • Sağolasın hocam:)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: tylan

    En sağlıklısı gidip inceleyip görüp almak dediğiniz gibi. Birde kullanım amacı da önemli Oyun ağırlıklı veya film ağırlıklı kullanım için tercihler değişebiliyor.

    Bana kalsa LG de alırım ama çok pahalı özellik olarak çok iyi Dolby Vision, Atmos vb. bir çok desteği var ancak IPS panel ve yüksek ücret alınabilirliği düşürüyor.
    Kesinlikle.LG modellerin bu tür desteği var ve sanırım benzeri halen yok.Ayrıca Netflix izlerken ciddi fark ettiğini söylüyorlar.

    Ama diğer yandan LG'nin renkleri panel kalitesinin Samsung modellerinin altında olduğu belirtiliyor.
  • Karar veren,alan arkadaşlara hayırlı olsun
  • Bu iki TV arasinda cok gidip geldim ama sonrasinda 4K'ya gecmek icin PS5'i beklemeye karar verdim. Benzer fiyat araliginda Samsung Q60r var. Onun da oyun performansi oldukca iyi incelemelerde. Yine de benim oyum Sony tarafinda.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yunuss35 -- 28 Eylül 2019; 12:29:2 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Konuyu gene hortlatayım. Şuan en uygun bulduğum 55Nu8000 6300 tl. 55XF9005 ise 6700 civarlarında aradaki fark 400 lira. %70 netflix %30 Ps4 için kullanacağım ayrıca sony STR-DH-550 AVR mevcut hangisini alıcağım konusunda çıldırmak üzereyim bir allahın kulu el atabilr mi? Sonynin kumandası + arayüzü yavaşlıkları gibi yorumlar okuyorum Nu için ise alt yazısı vs vs hepsinde bi detay bi hata 6-7.5 bin arası bütçem var ...Teşekkürler
  • delthas D kullanıcısına yanıt
    Xf9005 al geç. Çok memnun kalacaksın. Özellikle netflix ve PlayStation bi harika.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • delthas D kullanıcısına yanıt
    55NU8000 Sony Xf9005 le kıyas olmaz. NU yu XF den bir ay önce kullandım beğenmedim Sony i aldım. Çok memnunum vereceğin paranın her lirasına değer.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • delthas D kullanıcısına yanıt
    Bir mağazadan alacaksanız XF için pazarlık yapın biraz daha düşürürler kesinlikle. İnternetten alacaksanız yapacak bir şey yok. XF alın bu bütçeye çıktıysanız. NU 5300 den satıldı birçok defa ki 5500 üstü verilmeyi hakeden bir cihaz olduğunu düşünmüyorum. Tek bir artısı olabilir steamlink o da diğer odada PC varsa steamlink ile internet aracılığıyla STEAM oyunlarını STREAM edip tv ile oyun keyfi sürebiliyorsunuz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Masarifane kullanıcısına yanıt
    Steam link ile bağlamayı önemsemiyorum pc monitörü yetiyor fazlasıyla evet en çok düşündüren o oldu. Konu başında 2.k farklardan şimdi olmuş 400 farka. Cihaz ile iki endişem var dediğim gibi Android işletim sisteminin yavaşlığı ve akıcı olmaması. 2. yüksek MS süresi biraz fazla diye okudum ya da para biriktiririp q70 lere ne diyorsunuz?


    @Yunuss35 Arayuzu takılıyor mu hocam? Öyle sorunlar duydum ve PS için output lagı çok yüksek değil mi acaba?
  • delthas D kullanıcısına yanıt
    Hocam Q70'ler hakkında hiçbir bilgim olmadığı için yanlış yönlendirme yapmak istemiyorum. Ama bence xf9005 istediğiniz her şeyi size verecektir. xf9005 en son düştüğü fiyat 6299 olmuştu(benim gördüğüm). verilen 6700 fiyat üzerinden pazarlık yapılıp alınabilir diye düşünüyorum.
  • bu xf9005 çıktığından beri kullanan varmı sanki bu televizyon 5 yıldan sonra işletim sisteminden dolayı çöker gibime geliyor hatta 5 yıl sürmez bile android sisteminin olduğu yerden hayır gelmez televizyona lafım yok .



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 05kartal -- 28 Eylül 2019; 21:14:31 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Masarifane kullanıcısına yanıt
    anladım hocam teşekkür ederim.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.