Şimdi Ara

Sony INZONE oyuncu kulaklıkları tanıtıldı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
215
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Sony INZONE oyuncu kulaklıkları tanıtıldı



    Bugüne kadar oyuncu dünyasında PlayStation markasının dışına pek çıkmamayı tercih eden Sony, bu hafta yeni bir maceraya başlıyor. INZONE olarak duyurulan oyuncu markası monitörler ve kulaklıklarla geliyor.



    Sony INZONE H9, H7 ve H3 kulaklıklar



    Sony INZONE H9 kablosuz kulaklık modeli 360 derecelik mekansal ses ve akustiği optimize eden gelişmiş teknoloji ile hassas hedef tespiti, rahat bir kafa bandı ve kulak yastıkları ile saatlerce rahat oyun deneyimi sunabiliyor. Gürültü engelleme ve ortam sesi modları da olan kulaklık 32 saate kadar kullanılabiliyor. 10 dakikalık şarj ile 1 saate yakın oyun süresi elde ediliyor. Fiyatı 300$.



    Ayrıca Bkz.Fall Guys ilk iki günde 20 milyon oyuncuya ulaştı



    Sony INZONE H7 kablosuz kulaklık modeli gürültü engelleme özelliği olmadan geliyor. Kullanım süresi ise 40 saate ulaşabiliyor. Sony INZONE H7 için 230$ fiyat etiketi mevcut. Son olarak Sony INZONE H3 modeli ise kablolu ve gürültü engelleme mevcut değil. Fiyatı 100$ olacak.









  • Super monütör yapmış sony hayran kaldım kulaklıklarım çok çok iyi olmuş monitör 4k 144 hz hdmi 2.1 3 usp port 3.1 pc için çıkışlar sony işi biliyor microsoft sony bak birşeylwr ögren

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.