Şimdi Ara

::::: SONY ERICSSON W810i :::::

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
11.778
Cevap
13
Favori
608.243
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Sanırım benim gibi acele edip bu modeli şimdiden alanlar var ve gün geçtikçe de çoğalacaktır bu modeli kullanan. Umarım W810İ yi kullandıkça ve izlenimlerimiz arttıkça artı ve eksi olarak yorumlarımızı burada paylaşalım. Çektiğimiz fotoğraf ve videoları buradan verelim.
    Telefonu alalı 2 gün oldu ve ben daha önce de yazdığım gibi dizayn, ses, ekran kalitesi, pil ömrü ve menü hızı gibi konularda tam not verdim. Ancak daha önce geçtiğim fotolarda da görülen iyi olmayan kareler çekmiştim ve üzülmüştüm. Ancak sanırım sorun biraz da benden kaynaklandı ve artık istediğim kadar net ve canlı fotolar çekebiliyorum. Umarım zamanla makina ile daha uğraştıkça daha iyi fotoğraflar çekerim (belki de cihazın motoru yeni açılıyor )
    Aşağıya son çektiğim fotoyu ekliyorum, vaktim oldukça cihaz hakkında yorumlar ve yeni fotolar ekleyeceğim.

     :::::  SONY ERICSSON W810i  :::::



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chakra -- 23 Aralık 2007; 23:53:35 >







  • bend eW900'ü ilk aldığımda berbat fotolar çekmiştim.Tabii paniğimi görmeliydiniz.
    Üstelik Türkiyeye gelmeden Almanyadan aldırmıştım teli ve forumda ilk kullanıcı olarak herkes benden bilgi bekliyordu.Fotoları görenler biraz hayal kırıklığı yaşamıştı ama motor soğukmuş,sonradan açıldı
    Şimdi kimse laf söyleyemiyor fotolara..
  • Ben de bugün kargo bekliyorum... Daha önce w800 de kullanmıştım ama bu telefonun tasarımı beni bitirdi... Buraya eski başlıktan temel konularda belli alıntılar yaparsak temiz bir başlık olur.
  • Euro çıldırdı resmen.1,81 oldu.Yarın bakın fiyatlara W810 950ytl olur.nakite 900 olur.
    İlk alanlar bu anlamda şanslılar.
    Piyasa çıldırdı resmen.Döviz,altın uçtu gitti.borsa düşüşte.
    Fiyatlar toptan revize olacak gibi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi realgs -- 12 Mayıs 2006; 14:47:17 >
  • w800 den içerik bakımından ne farkı var ?
  • Euro'nun yükselmesi hiç de iyi olmadı. Öğlen saatlerinde 1.8250 YTL'e fırlamış. KVK'nın sitesine girdim.
    W810i 880 YTL; K750i+flaş 618 YTL olmuş. Umarım haziranın ortasına kadar herşey yoluna girer.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: med_cezir197

    w800 den içerik bakımından ne farkı var ?


    sadece 100 m bluetooth var
  • güzel topic zanetti35 bak ne güzel foto çekmişsin senden sorun olduğu belliydi zaten
    ayrıca fotoları 800x600 eklersen daha iyi olur böyle çok küçük oluyo
    hayırlısıyla ben de alınca yazarım ama bu euro'nun kafayı yemesiyle ne zaman alırım bilmem kopmuş gidiyo yaaw
  • varmı harbiden 100 m? ben yok die biliyodm
    quote:

    Orjinalden alıntı: RX

    quote:

    Orjinalden alıntı: med_cezir197

    w800 den içerik bakımından ne farkı var ?


    sadece 100 m bluetooth var
  • Turkcell internet sitesine girdim sanırım model henüz yeni olduğu için W810i için ayarlar (wap, mms gprs)yok. W800i için var acaba ona göre ayar yapsam uyarmı, sorun olumu ???
  • quote:

    Orjinalden alıntı: zanetti35

    Turkcell internet sitesine girdim sanırım model henüz yeni olduğu için W810i için ayarlar (wap, mms gprs)yok. W800i için var acaba ona göre ayar yapsam uyarmı, sorun olumu ???


    sorun olacağını zannetmiyorum nede olsa aynı işletim sistemlerini kullanıyorlar ve aralarında büyütülecek bir fark yok... belki uymaz ama yinede denemekte fayda var... ama çalışır heralde...
  • Benim kendimce sorun olarak gördüğüm şey tek bir tane oda şudur;

    W800i kullanırken,telefonu pc'e usb arayüzüyle bağladığımda,telefon harici disk olarak görünüyordu ve ben mp3 klasörüne ŞArkısı ismi klasörü,içine albümlerinin olduğu ayrı bir klasör ve en sonunda da mp3 atıyordum ve walkman menüsüne girdiğimde de böyle düzenli bir şekilde sanatçının adı>albümleri veya albümü > o albümün parçaları şeklinde ulaşabiliyorken,w810i'de ise aynısı yaptığımda klasörler bölümünde ki "Sesler" klasöründe gösterdiğim özenin ve yaptıkların aynen karşıma çıkıyorken,walkman menüsünde bir baktım ki telefon kendince bunları ayrı ayrı toplamış ve bana sunuyordu.E elbet herşey karışık durumda idi.
    Bugün Se müşteri hizmetlerinden w810i hakkında en çok bilgisi olan Emre Bey ile bunu paylaştım ve bana disc bilmemne programıyla mp3leri bu şekiklde atarsam sorunun düzeleceğini söyledi.
    Bakalım ne olacak.




  • Beyler bayanlar!!! Gördüğüm kadarıyla forumda w810 sahipleri çoğalıyor ama hala şöyle detaylı güzel bi inceleme yapıp paylaşıma sunan yok! Telefon nasıldır özellikeri nelerdir k750i veya w800 gibi benzer modelleri kullanıpta bu telefona geçenler varsa ki görüyorum var bu telefonlarla farkları nelerdir örnek resimler özelliklerinin randımanı filan yokmu şöyle adam akıllı bi review yapıp övgü toplayacak arkadaş???
  • quote:

    Orjinalden alıntı: serkangsk

    Beyler bayanlar!!! Gördüğüm kadarıyla forumda w810 sahipleri çoğalıyor ama hala şöyle detaylı güzel bi inceleme yapıp paylaşıma sunan yok! Telefon nasıldır özellikeri nelerdir k750i veya w800 gibi benzer modelleri kullanıpta bu telefona geçenler varsa ki görüyorum var bu telefonlarla farkları nelerdir örnek resimler özelliklerinin randımanı filan yokmu şöyle adam akıllı bi review yapıp övgü toplayacak arkadaş???


    +1 ya zaten içime dert oldu aldık k750yi şimdi bu çıktı acaba çok bariz farklar varmı
  • Bakın burada ne var w810 için ön inceleme bence çok bilgilendirici izlemekte yarar var
    http://www.youtube.com/watch?v=MV21p2JchW4&search=Phonescoop%20Nokia%207380%20cellphone%20review%20lipstick%20fashion
  • cepdoktor link gayet iyi geldi, ingilizce filan ama en azından telefon hakkında gerçekten bi bilgimiz oldu. gerçi bu bi inceleme sayılmaz ama kullanım olarak k750iyle en azından hemen hemen tıpatıp aynı gibi gözüküyor.
    Menü sistemi aynı galeri gayet hızlı onu sevdim, belkide çekilen resimler düşük çözünürlükteydi ondan olabilir, o adamın eklediği temayla ana menü bambaşka bi görüntü oluşturmuş oda güzeldi. telefonun her tarafına baktımda biraz karafatma gibi olmuş! Çok siyah duruyor. en azından k750ide yanlar filan griydi ama elime alıp iyice bi bakmadan yinede olumsuz bi şey söylemeyeyim... adam ya daha önce çok fazla sonyericsson kullanmamıştı yada ortadaki ok tuşları biraz kullanışsız gibi geldi.. arkadaş biraz yadırgamış veya ağır hareket etmek istemiş..
    Şu kadarcık videodan bu kadar inceleme yaptım hala bu telefonu alanlar bi inceleme yapmadı!!! Yuh diyim yani başka ne diyim?




  • arkadaşlar se nin sitesinde w810un özelliklerinde yazmayan iki soru soracam size... bunlar w810da war mı?

    -wap
    -online içerik (direk telden bağlanarak birşeyler indirme)

    teşekkürler...
  • beyler bugün w810'u incelediğim de orta tuşlarının çok ufak ve biraz kullanışsız olduğunu gördüm..
  • Link için teşekkürler... W810i gerçekten mükemmel bir telefon. Adam incelerken içim gitti resmen. Ama 920 YTL'lik fiyatı dudak uçuklatan cinsten. Eğer bu telefonu aldırabilirsem hemen detaylı bir inceleme yapacağım kesindir.
  • W810i'de kamera merceğinin çizilmesi ve tozlanması sorunu görülebilir mi? Yoksa lens çizilmeyecek kadar içeride mi tasarlanmış?
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.