Şimdi Ara

Sony CFO'su: PS Plus Hizmetine Büyük Oyunlar Dahil Etmek Mevcut Kalitemizi Bozabilir

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
0
Favori
1.100
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  •  
     
    Sony Interactive Entertainment, geçtiğimiz dönemde yeni PlayStation Plus abonelik hizmetini 23 Mayıs'ta Asya'da, 1 Haziran'da Japonya'da, 13 Haziran'da Amerika'da ve 22 Haziran'da Avrupa'da piyasaya süreceğini açıklamıştı. Üç farklı abonelik seçeneğiyle sunulacak olan bu hizmet, abonelerine farklı avantajlar sağlayacak.
     
    PS Plus abonelik hizmetinde küçük oyunların yanı sıra büyük (AAA) yapımlar da yer alacak. Sony CFO'su Hiroki Totoki, platformda yer alacak büyük yapımların mevcut yatırımları ve kaliteyi etkileyeceğini söylüyor. 
     
    Totoki konu hakkında şunları belirtiyor: "Sony olarak PlayStation Plus'a AAA PlayStation 5 oyunlarını dahil etmek hem bu oyunların bütçesine zarar verir hem de mevcut kalitenin bozulmasına yol açar Bu konu hakkında oldukça endişeliyiz. Şu anki düşüncemiz, bu platformu uzun vadede çıkar sağlayacak şekilde geliştirmek.
     
    Bunun için çalışmalarımız devam ediyor. Büyük oyunları ilk gün bu platforma dahil etmeyi düşünmüyoruz. Ancak sisteme dahil edilecek birçok büyük yapımımız var."
     
    PS Plus hizmetinde ilk etapta Death Stranding, God of War (2018), Marvel's Spider-Man, Marvel's Spider-Man: Miles Morales, Mortal Kombat 11 ve Returnal gibi büyük oyunlar yer alacak.  








  • Day 1 olayı olmasın zaten. Kalite kaybına sebep olacağı garanti zaten bunu anlamamak için oyun dünyasına komple yabancı olmak lazım. Ama AAA oyunları 10 sene sonra getiriyoruz da demesinler. Bu üyeliğin bir anlamı olsun. Bu üyeliği alan adam dandik-ucuz oyunları oynamak için değil pahalı AAA oyunları alamayacağı için kiralama usulü oynamak için tercih ediyor. Buna uymayacaksa o üyeliğin hiçbir anlamı yok.
  • yapamıyoruz demiyor da :D

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Kısaca Hiroki Totoki bizim Toto yemiyor game pass gibi önce zarar etme sonra yavaş yavaş kara geçme imkanımız yok diyor gibi geldi bana
  • Çok doğru bir strateji bu sistem yerine Last of Ous god of War gibi dev oyun yapmakla uğarşmalı onlar için uzun vadede daha kazançlı olucaktır.ps4 başarısını buna borçlu.Hikaye millet Oyuna bakıyor kardeşim bakın Elden Ringe patladı Oyun içerik herseydir yoksa çöptür o platform.Bedavacı zihniyet anlamaz bunları onlar ucuz olsun basit olsun ister.Sony benim için dogru yolda ilerliyor Ucuzluk isteyen Xboxa geçsin Oyun kalitesi isteyen ps na.God of War Ragmaroku istiyoruz artık banane ps plustan olsada olur olamasada olur God of War ragmaroku ölmeden oynamak istiyorum ilk oyunun tadı damağımda hala!

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Koskoca CFO çıkıp ta, biz aç gözlüyüz niye daha fazla para kazanmak varken oyuncuların faydasına bişey yapalım demeyecek ya. Sony her divisionıyla paraya tapan bir firma. Hiç şaşırmadım.
  • Ya adam onca emek edecek bomba oyun yapacak ee bunu neden ilk günden sunsun ki herkese? Fiyat ne olursa olsun olmaz bence mantıklısı bu. Oyun 1 dolar da olsa sunmam 70-80 dolar olsa da.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Zamanla ilk gunden oyunlari da eklersiniz.Neler dediler sonradan tam tersini yaptilar,yapmak zorunda kaldilar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orjinalden alıntı: aykut291

    Çok doğru bir strateji bu sistem yerine Last of Ous god of War gibi dev oyun yapmakla uğarşmalı onlar için uzun vadede daha kazançlı olucaktır.ps4 başarısını buna borçlu.Hikaye millet Oyuna bakıyor kardeşim bakın Elden Ringe patladı Oyun içerik herseydir yoksa çöptür o platform.Bedavacı zihniyet anlamaz bunları onlar ucuz olsun basit olsun ister.Sony benim için dogru yolda ilerliyor Ucuzluk isteyen Xboxa geçsin Oyun kalitesi isteyen ps na.God of War Ragmaroku istiyoruz artık banane ps plustan olsada olur olamasada olur God of War ragmaroku ölmeden oynamak istiyorum ilk oyunun tadı damağımda hala!


    Hocam eyvallah Sony'nin exclusive lerinin çoğuna laf yok sinematik tek kişilik oyunları güzel yapıyolar adamlar ama Xbox'a niye salladın onu anlamadım şimdi. Bende PS5'te var Xbox Series X'te var. Mesela en iyi yarış oyunu serisi Forza Xbox'ta aksini söyleyebilir misin? Gears 5'in hikaye DLC'si tam bir next gen show olmuş, Gerçekten Demon's Souls ve Returnal dışında oynayacak bişey bulamadım yeni nesile çıkan PS5'te, öyle tozlanıp duruyor yerinde konsol. Xbox'ı daha çok kullanıyorum Halo olsun Forza Gears Ori olsun gayet kaliteli oyunlar. Game Pass kütüphanesinde de yine triple A ve double A oyunlar dolu. Starfield'da gelecek 7-8 ay içinde zaten. Ucuzluk arayan Xbox alsın lafını çok saçma buldum. Zaten performans olarakta daha iyi konsol ne ucuzluğu??




  • Halo çöpfinite gördükten sonra adamlar haklı kardeşim, adam gibi oyun yapsınlar parası neyse verelim
  • BSC Misafiri B kullanıcısına yanıt
    Sony nin bu stratejisini desteklediğim için öyle söyledim.Forza Horizon 5 güzel onu bende oynadım.Ben + sistemi yerine daha çok oyun istiyorum.Xbox bu konuda şimdilik yetersiz bence ilerde nolur bilmiyorum tamamen bu konuyu baz alarak yazdım.Gamepass sahiperi bu sistemi çok övüyor ya ucuz die benim ilgimi çekmiyor ben daha çok God Of War ayarında oyun bekliyorum.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Sony gerçekten ex oyunlar konusunda başarılı bunu kimse tartışmaz fakat şirket politikası olarak Xbox markası benim için bir adım daha önde. Sony Plus hizmetini zamanında Xbox Live'a oyuncular online oynamaya para veriyor deyip bizde oyuncuları tokatlayalım diye getirdi. Şimdi de Xbox'ın kendi tüm oyunlarını PC'ye getirmesini görüp o da getirmeye başladı. Bu bundan gördü şöyle etti tartışması yapmıyorum yani kısacası rekabet tüm oyunculara katkı sağlar. Çoğu kişi ya zamanında takip etmediği ya da unuttuğu için hatırlamıyor ama PS2'in büyük başarısından sonra PS3'ü Sony alın bu konsol parası bu almıyorsanız yallah şeklinde tanıtmıştı. Xbox 360'da da Xbox başarılı oldu ve Xbox One'ı ikinci el piyasasını bitirecek özellikler ile sundu. Fakat Sony PS4 ile başarıyı yakaladığı zaman yönetim değişti ve bir anda oyuncu dostu bir firmaya dönüştü. Tüm oyunları PC'ye getirmeleri ve Gamepass olması sebebiyle ki Gamepass kullanmıyorum, Steam üzerinden oynamayı seven biri olarak Xbox markası daha oyuncu dostu bir firma imajı çiziyor. Biz de nedense konsolu ex oyun satar diye bir yanlış algı var fakat bunun doğru olmadığını gördük. Gamepass ve tüm oyunların PC'ye gelmesine rağmen imajını düzelten Xbox, satış rakamlarını önceki yıllara göre yükseltti. Oyuncuların yararına olan her şeyi savunurum, konsolu karakterinin bir parçası gibi sahiplenip hiç bir ex olan oyun başka bir platforma çıkmasın diye savunanlar yerine.


    PS Plus'ın verdiği oyunlar da zaten sırf konsolcular biz niye bu yılda sadece online oynamaya para veriyoruz demesin diye eklenmiş bir şey zaten. Free to play olmayan oyunlar dışında Plus online için gerekiyor yani dandik oyunda verse iyi oyunda verse seve seve kullanmak gerekiyor.





  • Xbox game pass ilk günden geliyor mu büyük oyunlar mesela valhalla ilk günden geldimi yada FIFA vs gibi büyük oyunlar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.