Şimdi Ara

SONY 65XH8077 65' 164 Ekran Uydu Alıcılı Android Smart 4K Ultra HD LED TV 7700 TL (Mediamarkt)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
1
Favori
9.919
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj



  • Takip.

  • Taksit sayısı 4 oldu. Duymayan varsa

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşım için tv bakıyorum ips panel olduğu için pas geçeceğim.

  • Sony TV yi samsung mu üretiyor
  • balci1987 kullanıcısına yanıt
    Samsung'un Sony kalitesinde TV üretmesi için epey bi çalışması lazım. Sorunuz 'Mercedes'i tofaş mı üretiyor?' sorusu kadar ilginç...
  • Güzel fiyat. Başka yerde de yok sanki TV. Media Markt kendi getiriyor heralde



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tgezer -- 27 Aralık 2020; 0:48:41 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pi kullanıcısına yanıt

    hocam o ne ara oldu ?

  • quote:

    Orijinalden alıntı: sbozan

    Samsung'un Sony kalitesinde TV üretmesi için epey bi çalışması lazım. Sorunuz 'Mercedes'i tofaş mı üretiyor?' sorusu kadar ilginç...
    Talihsiz bir benzetme olmuş, Renault 1.5 dCi motoru, Mercedes'lerde kullanılıyor...
  • Teşekkürler ihtiyacım vardı satın aldım. WP mediamarkt kampanyası var 100 TL + bana özel 150 wp geldi. 7450 ye gelmiş oldu .

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: moustapha129

    hocam o ne ara oldu ?

    Bugünlerde oldu hocam maalesef.


    https://www.haberler.com/televizyon-beyaz-esya-mobilya-ve-kuyumda-taksit-13825807-haberi/


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Jagenhagar kullanıcısına yanıt
    Dci motorun kalite, yakıt tüketimi, ömür vb kıyaslamada en iyi dizel motorlardan biri olduğunu biliyorsunuzdur herhalde. Mercedes motor tipi seçiminde değil hacim seçiminde hata yapmış. O kasaya 1.5 motorun hantal kalması doğal. 3. dünya ülkelerinin motor hacmine göre fahiş vergiler alması sebebiyle oluşan talebi bu yolla gidermeye çalışmışlar ancak haklısınız, yetersiz kalmış.
  • sbozan S kullanıcısına yanıt
    Motor çok başarılı ona laf etmiyorum zaten, ama sonuç olarak Renault, saygılar
  • 100hz degil

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Akelei kullanıcısına yanıt
    Maalesef, 100hz olsun 4k olmasın
  • İps mi va mi acaba.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sbozan S kullanıcısına yanıt

    Mercedes teknolojik dönüşüm olacağından kısa bir ucuz&çevreci araç lazım diye küçük dizel motor üretmemek için geçici olarak renault’tan motor aldı ve yakında satışı duracak. Dci tdci multijet tdi vs motorların arasında fazla bir fark yok, kimi biraz performans kimi biraz tasarruf kimi dayanıklılık kimi ise stabilite odaklı. Araçların arasındaki karakter ve küçük ayarlarla genel kanı güçleniyor. En iyi dizel motor demeyelim de küçük motorlarda en tasarruflulardan biri diyelim zira büyük hacimde mercedes kendi motorunu kullanıyor


    bir de hayatta o kadar lüks tattım ama eve Sony tv aldığımda kendimi gerçekten zengin hissedeceğim sanırım nasıl bir algıysa çözemedim :) şu an evdeki tv’yi nereye gönderebilirim hesabı yapıyorum bulabilirsem bunu alırım.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yigit+ -- 27 Aralık 2020; 1:57:54 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar sn de 100 kare yayın standardı yok denebilecek kadar az. En kaliteli içerikler bise sn de 60 kare. 60 kare içeriği hem 100 hz hem 60 hz tvde açın ikisi de kaymak gibi olur.

    Bir video izlemiştim 100 hz tvyle 60 hz tv nin yerini değiştirip 60 kare futbol maçı gösteriyorlar. Doğal olarak herkes 60 lığı 100 sanıp çok beğeniyor. sonra başka bir etmen neden olmuş olabilir mi diye farklı insanlara olması gerektiği gibi gösteriyorlar aynı tvleri (yani 100 hz 100 yazıyor 60 da 60) bu sefer insanlar öbür tvye bu güzel diyorlar.

    Ha pc bağlarsın, donanımın 1080p 100 fps ya da düşük ayar 4k 100 fps verir ona bişey demem. o zaman farkı görürsün. Ps5 xbox bile 60 fps görüntü veriyor. Çok bir anlamı yok yani 100 hz tv almanın ( benim görüşüm katılmayabilirsiniz doğal olarak)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yigit+ Y kullanıcısına yanıt
    100 Hz olan modelleri tavsiye ederim. Uzun yıllardır 55w805c modelini kullanıyorum, tv full hd fakat diğer markaların 10-15.000 TL üzerindeki modeller hariç hiçbir 4k modelinin Sony'in full hd sinin yanına dahi yaklaşamadığını net bir şekilde söyleyebilirim. Sony'deki tek handikap yüksek fiyatlar. Bu tv yi aldığım zaman diğer bütün markaların 4k modellerini daha uygun fiyata alabiliyordum fakat daha yüksek rakamlar ödeyerek full hd Sony aldım. Gerçekçi doğal renkler, görüntü akışı vs her şey muazzam. Samsung, LG vs seçip 4K yı tercih edenler ise televizyonum 4K diyerek egolarını tatmin etmekten başka hiçbir şey şey elde edemiyorlar, benim tv ye bakanlar kendi 4K'larındaki çamurluğu görüp bu nasıl full hd, bu full hd ise bizimki nasıl 4K diyorlar 🙂 Sony alacaksanız 3-5 fazla verirsiniz belki fakat asla pişman olmazsınız.
  • Christhof C kullanıcısına yanıt
    Sanki 4K standardı varmış gibi yorum yapmışsınız. Yıllardır Sony full hd 100 Hz tv kullanıyorum, 4k ile full hd arasındaki farkı hiçbir zaman hissedemedim fakat 100 Hz in akıcılığını her an memnuniyetle hissediyorum. Benim full hd en baba 50 Hz lik 4k lara taş çıkarır. Tv'de 4K ya yatırım yapan panel üreticileri bu bütçelerini renk bandını geliştirmek ve yenileme hızlarını yükseltmek için harcamış olsalardı da insanlar ödedikleri paranın karşılığını layığıyla alsaydı. Tv alırken renk bandı ve Hz düzeyi ekrana düşen görüntünün kalite standartıdır, full hd-4k ayrımı ise piksel boyutu ile alakalıdır. Cep telefonlarındaki 100 mp kameraların Canon'un, Sony'in 5 mp profesyonel makinalarının yanından dahi geçemeyeceğine bakarsanız ne demek istediğimi daha iyi anlarsınız.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.