Şimdi Ara

Sony 46HX855 aldim, televizyon hakkindaki görüs ve tavsiyeleriniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
987
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaslar,


    Bugün saturn'den 46HX855 model televizyonu satin aldim(http://www.sony.at/product/tv-117-46-lcd/kdl-46hx855 ) pazartesi eve getirecekler ve kendim kuracagim. Ben yurt disindayim buradaki saturn'e sordum garantisini 2 yil oldugunu söylediler normalde sony simdi 1 yil veriyormus internet üzerindne Sony ye aktif ettiginizde bir yil daha ekliyormus Sony 2 yil oluyormus zaten. bana dedigi biz zaten Sony partner'i oldugumuz icin otomatikmen aktif yapmaniza gerek yok herhangi bir sorununuzda bize ulasabilirsiniz....

    ben Tv yi alirken adamlara dedim eve getireceksiniz teslim alirim ama eger ki kutusunda asinmislik delik veye kapagini acik görürsem geri gönderirim diye önce sasirir gibi oldular oradaki saticilar sonra getirecek kisiler icin bilgisayara kayit düstüler bu söylediklerimi tamam dediler sonra depoya bakmaya gittiler ellerinde bulunan son ürünün kutusunda hasar varmi diye :) gidip geldiler bana Müsteriye sparis verilmis o dediler .! galiba kutusunda ya acilmis ya acilma vardi bana öyle dediler . Neyse iste zaten 3 tane geliyormus ellerine cuma günü geldikten sonra birini bana yollayacaklar kargo ile tek korkum led tv lerdeki genel hepinizin bildigi sorunlar artik bunu sansa birakiyorum cok göze carpacak hatalar secebilirsem degistirmeyi düsünürüm o zaman az varsa ilerleyen günlerde sizlerede paylasacagim incelemem ve testlerimle sizlerin de görüslerini almak istiyorum.


    Simdi test ve inceleme yapmak istiyorum kendimce ama hangi resim ve video dosyalariyla?

    Forumda birkac defa görmüstüm cesitli dosyalarin paylasildigini ama bu dosyalari verirken hangi dosyayla hangi test yapilir bilgisine sahip degilim pek .

    Bu konularda insallah yardimci olacak birilerini bulabilirim Tv gelip kurulumu bitirdigimde ilk izlenimlerimi sizlerlede paylasmak istiyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ErTuFx -- 25 Temmuz 2012; 23:18:49 >



  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.