Şimdi Ara

SONY 32EX500 aldım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.409
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • tv lere bak bak özellik bitmiyor. en son bugun gidip alıp kurtulayim dedim. lg samsung falan vardi aklimda..

    gold bilgisayarda sony uygun geldi, adam da biraz indirim yapınca 1450TL ye 12 taksit aldim. 40TL lik te hizlialdan alişveriş çeki gibi bişey verdiler..

    iyi mi yaptim kötü mü yaptim bilemedim, umarim pişman olmam. fiyat nasıl sizce arkadaslar?? ve gold bilgisayar nasildir hiç bilmiyorum..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hunace -- 10 Ekim 2010; 21:55:43 >



  • valla televizyonun için birşey söyleryemeyeceğim çünkü 100 hz iyi bir televizyon ancak aldığın yer için aynı şeyleri söyleyemeyeceğim cünkü gold bilgisayar lcd satışlarında paralel ithalat yapan bir kurum dolayısıyla kendi garantisini vermekte televizyonuna.sony TÜRKİYE distribütörlüğü garantisinde değil.Televizyonunda sorun yaşadığında bundan dolayı problem yaşayabilirsin buyüzden fiyatları piyasaya göre daha uygun



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi supron -- 11 Ekim 2010; 10:05:27 >
  • hayırlı olsun çok güze televizyon. insanın kafası karışıyor değil mi ?
  • güzel cihaz ama keşke almadan sorsaydınız bi kaç alterneatif önerebilirdik fiyat performansı daha iyi..güle güle kullanın,ayrıca tv hakkında izlenimlerinizi yazarsanız sevinirim..



    saygılarımla..
  • tesekkurler arkadaslar. ürün kuruldu ama henüz pek kullanip deneyemedim. turne görevim var 5 gün şehir dışındayım. kullandiğimda izlenimlerini sizlerle paylaşacağım..

    ilk farkettiğim usb den film oynatirken altyazı seçme özelliği yok galiba, yada ben bulamadim, artik bilgisayara bağlarim diye düşündüm.
  • Arkadaşlar bir konuda fikir almak istiyorum.
    En kaliteli SD yayın gösteren LCD hangisidir?
    Ben Sony EX500 ile Samsung C650 arasında kaldım.
    Siz ne dersiniz? Bunun 2'sinden hangisini almalıyım veya bunlardan daha iyisi var mı?
    (Not: LCD düşünüyorum, plazma değil.)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: III.ABDÜLHAMİD

    Arkadaşlar bir konuda fikir almak istiyorum.
    En kaliteli SD yayın gösteren LCD hangisidir?
    Ben Sony EX500 ile Samsung C650 arasında kaldım.
    Siz ne dersiniz? Bunun 2'sinden hangisini almalıyım veya bunlardan daha iyisi var mı?
    (Not: LCD düşünüyorum, plazma değil.)


    sony ex500 ün gecikme süresi 2, ama samsung 4 yada 6 gibi biseydi.. ben samsung tan bu yüzden vazgeçmiştim. SD yayinda bunun etkisi olurmu bilmiyorum ama.
  • kardeşim yanlışını acizane bilgilerimle düzeltebilirmiyim..sony televizyonların tepkime süresi 4msdir samsung gibi..sebebine gelince sony ex,nx,lx serileri samsung panel kullanır..tani samsung panel 2ms olsa sonye satmaz kelin ilacı misali kendide kullanır(:ayrıca sd yayında ult clear panel en başarılı görüntüyü vermekte bence..örn:40c650,sony40nx700
  • panasonic lcd aldım.sd yayınlar da problem yaşamadım.her AÇIDAN çok güzel
  • quote:

    Orijinalden alıntı: tanerer

    panasonic lcd aldım.sd yayınlar da problem yaşamadım.her AÇIDAN çok güzel

    doğrudur kardeşim ama sen evde kıyaslayamıyosun sadece panasonic izliyosub,biz mağazada mecburen saatlerce bakmak zorundayız(:o açıdan söyledim


    saygılarımla..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: panelci

    kardeşim yanlışını acizane bilgilerimle düzeltebilirmiyim..sony televizyonların tepkime süresi 4msdir samsung gibi..sebebine gelince sony ex,nx,lx serileri samsung panel kullanır..tani samsung panel 2ms olsa sonye satmaz kelin ilacı misali kendide kullanır(:ayrıca sd yayında ult clear panel en başarılı görüntüyü vermekte bence..örn:40c650,sony40nx700


    etikete öyle yazimşlar benim de aklimda öyle kaldi. düzeltme icin tesekkurler. sende bilgi sahibisindir ama forumdan bi arkadas şöyle yazmiş... yani SD yayın yada pc yada başka bişey, 100 hz olduktan sonra 8 in altindaki hepsi ayni mi yani???


    quote:

    Orijinalden alıntı: okean

    8ms response time 120Hz'e kadar tüm veri akışı için yeterlidir (gerçekte 120Hz'lik bir görüntü için min 8.35ms'lik bir response time'a ihtiyaç duyulur). Alacağınız herhangi 100Hz bir TV'nin panelinin response time'ının 8ms2nin altında olması size hiçbir avantaj sağlamaz. Bir TV'de görüntülerin akıcılığını belirleyen temel unsurlar:
    1. izlediğiniz kaynağın saniyede verebildiği kare sayısı (mesela native 24fps bir blu-ray filmi 100Hz'de izlemek aslında sadece araya olmayan kareler sıkıştırmaktır ama öreğin PS3'te yeni çıkacak Super Stardust 3D 120Hz'lik bir görüntü sunacak tabi bunun asıl amacı 60Hz'lik 2 ayır görüntü ile 3D etkisi yaratmak ama demek istediğim kaynağınız 100Hz değilse yaptığınız şey pratikte araya kare sıkıştırmaktır )
    2. TV'nin tazeleme hızı (50Hz, 100Hz, 100Hzx2 , 200Hz)
    3. görüntü işleme çipinin kalitesi (Sony'de Bravia Engine, Philips'de Pixel Perfect vs. vs.)
    4. Panel kalitesi (örneğin bazı Sharp paneller yapılarından ötürü hareketli sahnelere smearing denilen hareketli cisimlerin etrafında genelde kırmızıya doğru renk haleleri oluşmasına sebep olabiliyor, bu gibi hareketli görüntüleri sevmeyen paneller görüntü kalitesini etkileyebilir)

    gördüğünüz gibi 100Hz bir Tv alacaksanız 8ms altındaki response time'ın pratikte izlediğiniz görüntünü kalitesi açısından hiçbir anlamı yok asıl öenmli olan daha pek çok parametre var asıl bunlara bakmalısınız.

  • mantık olarak evet ama pazarlamak için düşürmek lazım(:tüketiciyi cezbetmeli anlayacaığın..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.