Şimdi Ara

Sonus Faber Venere 1.5 Raf Tipi Hi-Fi Hoparlörler KEF LS50 Rakibi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
599
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz.
    İlan görsellerine buradan ulaşabilirsiniz:https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-ev-elektronigi-ev-muzik-sistemleri-sonus-faber-venere-1.5-raf-tipi-hi-fi-hoparlor-kef-ls50-rakibi-874645862/detay

    Fiyat: 6800₺

    Merhaba arkadaşlar. Ürün 2 yıldır bende ancak iş yoğunluğumun uzun süredir değişik olmasıyla birlikte 8 aydır nadiren dinliyorum. Güncel sıfır satış fiyatı 13000TL. Ses kalitesi gerçekten çok güzel ve dinlerken verdiği keyifle mutluluğun hesabı yok. Her çeşit amfiyle iyi anlaşır. Class D ucuz bir amfiyle kullanmama rağmen güzel sonuç alınıyor. Odadan dışarı çıkmadılar, evde asla sigara içilmiyor. Sadece taşınırken nasıl olduğunu anlamadığım şekilde sağ kolonun kaplamasının olduğu yerin küçük bir parçasına 1 şey geldi sanırsam, o yüzden daha güzel durması için o kısmına ufak 1 yama yaptım, bu sayede kozmetik olarak da rahatsız edici durmuyor hatta normal halindeyken bile çok uzun süre sonra farkettim orayı ama söylemem gerekliydi bu kısmı.

    Hoparlörler kesinlikle sorunsuz, hatasız çalışmakta, ses kalitesi bakımından kendini kanıtlamıştır. Yormadan ve ince duvarlar nedeniyle düşük desibelde dinlendi. İstenilirse Bi-wiring bağlantı da yapılabiliyor, ben de bu şekilde kullanıyordum ve gerçekten fark ediyor. Epey kalın bakır kablolara banana plug takarak bağlıyorum. Her kolona 4 banana plug bağlanmış oluyor. Bu hoparlörleri çok seviyorum ancak şu anki bütçemle bu denli lüks hoparlörlere sahip olmak bana fazla geliyor açıkçası.

    Ses kalitesi bakımından yabancı forumlarda da okunabileceği üzere KEF LS50 ile mukayese edilmektedir. Aynı denklikte hoparlörler. Benim gözlemim Sonus faberler herkeste bulunmayan fazla da üretilmeyen tasarım harikası bookshelfler. Ses karakteri ve kalitesini merak ederseniz "Sonus Faber Venere 1.5 Sound Demo, Pop" olarak arayınca Scarborough Fair parçasıyla 1 test videosu çıkıyor. Aynı oradaki gibi çalıyor. Dinlemesi rahat yormayan 1 ses karakterinde, bazı hoparlörler gibi baslarla kafa şişirmiyor patlama kesinlikle yok, tizleri de yormuyor sibilans yok. İngilizce'de "mellow" olarak tabir edilen cinsten. Sorularınız olursa konuşuruz yine.

    Öncelikli tercihim İzmir içi elden teslim olsa da Türkiye'nin her yerine anlaşmalı kargo ile gönderebilirim. Sağlam kutulayarak sorunsuz ulaşmalarını sağlarım. Hayırlı olsun diyelim şimdiden.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kalpavriksha -- 24 Kasım 2020; 0:15:32 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.