Şimdi Ara

Sonunda oldu! SONY 8K kamerası A1'i duyurdu (Sohbet tadında video)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
818
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Sony dün paylaştığı görselle yeni bir A serisi yani Alpha serisi kamera duyuracağını açıkladı, yeni A serisi için daha önce hiç görmediğiniz cinsten dercesine bir paylaşım gibi görünüyordu.



    Tabii hâl böyle olunca Sony'den beklenen 8K kamera müjdesi mi geliyor derken,geldi.



    Bu videomuzda 8K Kameralar hakkında hızlı bir söyleşi yapmaya çalıştık umarım beğenirsiniz.



    Lütfen düşüncelerinizi,bilgilerinizi paylaşmayı unutmayınız,bilgi paylaştıkça eksilmez aksine çoğalır.



    Videoyu izlediğiniz için teşekkürler.



    SONY A1 8K Örnek Video 











  • Profesyonellere yönelik yeni bir segment oluşturdu sony. Düz A7 serisi kullananlar, baskı için A7R alanlar, spor ve doğa çekimleri için A9 alanlar, Video için A7S alanlar derken şimdi hepsinin üstünde en iyisini isteyenler için A1 serisi.
    Bu makina aynı zamanda Canon R5'e cevap niteliğinde. Bir nevi diğer rakiplerininde baya üzerine çıkarak önünü kesmiş oldu sony. Ki zaten aynasız pazarda en iyisi.
  • Arkadaşlar selamlar, ürünün fiyatı açıklandı 6500$ olarak belirlendi,A7S3 3500$= TR fiyatı 45k? bu mantıktan yola çıkarsak A1'in tahmini TR fiyatının 90K? civarında olacağını düşünüyorum.

  • Koray Birand değilsem ki son baktığımda değildim almak için sebeb yok. Koray bey de red varken bunu neden tercih etsin o da ayrı mesele

  • Anında yapılan tanıtım videosu için teşekkürler. DH'den beklemiyordum. Üzerinden 2 ay geçince haber yapılmasına alışmıştık.

    Makineye gelecek olursak bu makine bizim gibi Alpha 7 serisi kovalayıp ona göre bütçe ayarlamaya çalışanların çok çok üzerinde bir ligin oyuncusu. 6500 USD'lik fiyat ile bu makine ile para kazanan profesyonellere hitap ediyor.

    A7s3,5 değerlendirmenize katılmıyorum. Sony alpha 1 segmenti ile yeni bir segment başlatmış ve bu segmentte yeni ürünler de gelebilir.

    Bir arkadaş Koray Birand Red varken bunu neden kullansın demiş. Neredeyse onda bire varan fiyat avantajı ve daha önemlisi taşınabilirlik olabilir mi acaba? Uzun süren işlerde kollarda oluşacak sancıyı hafifletmek bile başlı başına bir neden olabilir.

  • bu kadar da cahil olmayın yaw !
    8K TV bile 3 yıl önce çıktı
    16K dan aşağısı kesmez hacı

  • Profesyonellere yönelik yeni bir segment oluşturdu sony. Düz A7 serisi kullananlar, baskı için A7R alanlar, spor ve doğa çekimleri için A9 alanlar, Video için A7S alanlar derken şimdi hepsinin üstünde en iyisini isteyenler için A1 serisi.
    Bu makina aynı zamanda Canon R5'e cevap niteliğinde. Bir nevi diğer rakiplerininde baya üzerine çıkarak önünü kesmiş oldu sony. Ki zaten aynasız pazarda en iyisi.

  • Fotoğraf için inanılmaz gereksiz bir alet, gerçi sony türkiyede akıl almaz fiyatlara sarılıyor zaten. Spor fotoğrafçılığı yapmıyorsanız Tr'de boş alet. Sadece body fiyatına Fujifilm gfx orta format bir kamera artı 2-3 tane lens alırsınız ve çok çok daha detaylı fotoğraflar olur elinizde.

  • siz bu aletlere neden 8k konuyor o işi çözememişsiniz. Hollywood'da filmmakerlar için rahatlıkla kırılsada sorun olmayacak ucuz, aksiyon sahnelerinde kullanılabilecek, kompakt bir alet olsun diye. Adamlar 50bin 100bin dolarlık redleri alexaları riske atmaktansa bunları kullan at olarak rahatlıkla kullanabiliyorlar.Sonuçta milyonlarca dolara çekilen filmlerde 3 5 tane 6bin dolarlık kameranın bir değeri olmuyor. Ayrıca orijinal 1080p ya da 4k kullanmak yerine 8k'dan downsample edilmiş 4k ya da 1080p görüntüyü kullanmak inanılmaz fark yaratıyor.

  • Bu alet R5'in rakibi değil bu sene içinde çıkması beklenen R1'in rakibi. R5'in rakibi olsa 6500 dolar fiyat etiketi olamazdı. R5'in şu anki rakibi A7ıv ki o da yakında yenilenir.

  • Video playerda videoyu hızlandırma tuşu teknolojisi donanımhaber için fazla ileri bir teknoloji sanırım ki hala yok

  • Sony demek yenilik demek

  • ilk 5 dk. dinledim izliyemedim ses görüntü sekron gitmiyor .yenisin galiba DH da hayırlı olsun da biraz dikkat edin . görüntülrde arada siyah uzun kalğı yer var video eksik kalmış da uzun tutulmuş kesilememiş gibi ,anlattığınla görüntü arasında farklar var eşleştirmen anlatılanı güçlü kılar. kolay gelsin

  • hakanhan68 H kullanıcısına yanıt
    Geri dönüşünüz için teşekkürler, yeni değilim video global tanıtım yapıldıktan 2 saat sonra yayındaydı, sunum hazırlamam çekmem,.ıktı almam derken videoyu çok geç yüklemek istemedim, videoyu yetiştirmem gerekti anlayacağınız, malumunuz sokağa çıkma yasağı da mevcut (yasaktan sonra çıkabildim ofisten) o yüzden edit kısmında lansmanın bir kısmını direkt koymak durumunda kaldım, anlayışınız için teşekkürler.

  • Tekrardan selamlar,ürün 91.000? civarında TR'de siparişe sunuldu :)

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.