Şimdi Ara

Sonic the Hedgehog devam filmi geliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
262
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • İlk tasarımı eleştirilere neden olduktan sonra ertelenen ve biraz daha elden geçirilmiş tasarımla hayranlarının karşısına çıkan Sonic the Hedgehog çok beğenildi. En iyi açılış yapan video oyun filmi ünvanını elde eden Sonic the Hedgehog, ikinci kez kamera karşısına geçecek.



    Sonic the Hedgehog 2 neler sunacak?



    Koronavirüs salgınına denk gelmesi nedeniyle özellikle Çin dahil başlangıç ülkelerinde iyi açılışlar yapamasa da dünya genelinde 300 milyon dolarlık bir hasılat elde etmeyi başardı. Büyük ilgi sonrasında da ikinci film için düğmeye basıldı.



    Ayrıca Bkz.OPPO Enco W31 tam kablosuz kulaklık ülkemizde satışa başladı



    İkinci film orijinal ekibi aynen muhafaza ediyor. Yönetmenlik koltuğunda Jeff Fowler otururken Pat Casey ve Josh Miller senaryoyu yazacak. Neal H. Moritz, Toby Ascher ve Toru Nakahara görüntü yönetmenliği tarafında yer alırken Hajime Satomi, Haruki Satomi ve Tim Miller ise yapım kısmında görev alıyor.



    Henüz Sonic the Hedgehog 2 yapımı için bir konu veya oyuncu kadrosu belirlenmiş değil. Yapım aşaması yeni başladığı için ilerleyen aylarda net bilgiler ortaya çıkacaktır. İlk yapımda Sonic karakterini Ben Schwartz seslendirirken Dr. Robotnik rolünde ise Jim Carrey yer alıyordu.



    Kaynak:https://variety.com/2020/film/news/sonic-the-hedgehog-sequel-1234619356/



  • Çok iyi haber. Bakalım Tails ve Knuckles'ı nasıl yapacaklar. Gerçi
    Tails'i After Credits kısmında görmüştük.
    Yeni filmi gelirse Jim Carrey olmazsa olmaz. Dr. Robotnik varsa mutlaka olmak zorunda. Gelse de sinemasına gitsek.
  • İlk filmini beğenmemistim bunu da izlemem.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne yalan söyleyeyim sadece 10 dakika tahammül edebilmiştim birincisine, ikincisini çekebilecek kadar beğeni aldığına göre ben sinemadan anlamıyorum.

  • İlkinde Jim Carrey farkı hissediliyordu. İkinci filmde de olması lazım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: monacomen

    Ne yalan söyleyeyim sadece 10 dakika tahammül edebilmiştim birincisine, ikincisini çekebilecek kadar beğeni aldığına göre ben sinemadan anlamıyorum.
    Zevkler ve renkler ..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlk film gayet iyiydi bence. Özellikle de gereğinden fazla beklentiyle izlememiş olanlar için. Sonic zaten çocukluk karakteri ve bu tarz yapımlar keyifli oluyor da 2.film de kötü kim? 2 de tutarsa bu mevzu avengers gibi dallanır budaklanır mı? Bir sürü kirpi, bir sürü karakter ve bir sürü olay var. Bariz şekilde tek kötü var o da Robotnik. Benim düşündüğüm kafadalarsa 2. Film Jim Carrey siz olur. Aftercredit le falan gösterirler. Diğer türlü karakter eskir mevzu sıkıcı hale gelir.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: çürükdiş

    İlk film gayet iyiydi bence. Özellikle de gereğinden fazla beklentiyle izlememiş olanlar için. Sonic zaten çocukluk karakteri ve bu tarz yapımlar keyifli oluyor da 2.film de kötü kim? 2 de tutarsa bu mevzu avengers gibi dallanır budaklanır mı? Bir sürü kirpi, bir sürü karakter ve bir sürü olay var. Bariz şekilde tek kötü var o da Robotnik. Benim düşündüğüm kafadalarsa 2. Film Jim Carrey siz olur. Aftercredit le falan gösterirler. Diğer türlü karakter eskir mevzu sıkıcı hale gelir.
    Villian yine Dr. Robotnik olacaktır. Hatta Dr. Robotnik bunun üstüne birkaç film daha bile götürür ama o zaman seyirciyi bayabilir. Dr. Robotnik olacaksa da Jim Carrey olmadan olmaz zaten. İlk filmin After Credits kısmını izlediysen görmüşsündür.
    Dr. Robotnik Mantar Gezegeni'ne düşüyor. Burada hayatta kalmış aylarca ve değişmiş. Muhtemelen buralarda robot teknolojilerini geliştirecektir. Belki bu filmde Kaos Zümrütlerini (Chaos Emeralds) filan görürüz belli mi olur. Göremezsek de olur da devam ettirirlerse bir sonraki filmde bile olabilir.
    İşlenecek konu bulunur yani.
    Metal Sonic filan da olabilir ama buna gelene kadar Dr. Robotnik daha tükenmedi daha karakter imajına yeni oturdu. Daha Death Egg kurulacak, Egg Fleet kurulacak, ohoo uzun işler!
    Eski oyunlarını oynadıysanız zibilyon tane olay, zibilyon tane mekan görüyorduk, yeni film olursa da görecek çok şey olacaktır. İlk filmdeki gibi oyundan uyarlamayı böylesine güzel yaparlarsa daha çok iş yapar. Valla böyle olacaksa 4'leme 5'leme bile olsun bana uyar. Ama o zamana kadar da Jim Carrey çok yaşlanır.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartal Göz -- 1 Haziran 2020; 1:24:57 >
  • Shadow'u istiyoruz artık.
  • Filmi izledim çok beğendim, çocukluk karakterimiz sinemaya yakışmış. Jim Carrey sana diyecek laf yok çok büyük yeteneksin.
  • Kartal Göz kullanıcısına yanıt
    3 leme olarak düşünülse bile 2. Film için farklı kötü lazım. 3 film tek düşman bayar.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ülkemizde bunu çocuk filmi diye lanse ettiler. heryerde dublajdı. eşimle beraber gittik herkes çocuğu ile gelmişti birtek benle eşim çocuksuzduk orada.

  • çıksın da görelim bir
  • Mantıklı bir hamle olmuş bence de

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.